Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,726 μηνύματα.
Ναι, ήταν απίστευτα τα παιδιά !! <3

Κι εγώ τί τους έλεγα...τους είχα τρελάνει !!

Αυτό που με στενοχώρησε ήταν τη μέρα εκείνη που με "τιμώρησαν", επειδή "φωτογράφησα" τον ultra ως πολίτη. Μπήκαν στη διαδικασία (επειδή δεν είχε ξανακάνει άλλος τέτοια βλακεία - κάτι άλλο θα έλεγα που τελειώνει σε -ία, αλλά τέλος πάντων...) να το ψάξουν, να ρωτήσουν κ.λπ. Αισθάνθηκα άσχημα που, εξαιτίας μου, μπήκαν σε παραπάνω κόπο, απ΄ αυτόν που ήδη είχαν...
Eγώ απλώς τους έστειλα "υπήκοοι μου δωκετε ασυλία στον μεμέτσι"
με ρώτησαν αν είχα κάποια στρατηγική και λέω απολύτως καμία και μετά έπαιζα κιθάρα για τα ομορφα αυτια τυς

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20,034 μηνύματα.
@Joji και @giannhs2001 :give_rose:

6dde92e0d9.gif

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,371 μηνύματα.
Eγώ απλώς τους έστειλα "υπήκοοι μου δωκετε ασυλία στον μεμέτσι"
με ρώτησαν αν είχα κάποια στρατηγική και λέω απολύτως καμία και μετά έπαιζα κιθάρα για τα ομορφα αυτια τυς
Καλά...το τί άκουσες παρασκηνιακά, προς το τέλος, που θεωρούσα τον Μέμε ως μαφιόζο και με δολοφόνησαν πάλι οι μαφιόζοι, δε λέγεται. Τα είχα βάλει με την ασυλία τού Αυτοκράτορα !! :P

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,530 μηνύματα.
Αυτό που με στενοχώρησε ήταν τη μέρα εκείνη που με "τιμώρησαν", επειδή "φωτογράφησα" τον ultra ως πολίτη. Μπήκαν στη διαδικασία (επειδή δεν είχε ξανακάνει άλλος τέτοια βλακεία - κάτι άλλο θα έλεγα που τελειώνει σε -ία, αλλά τέλος πάντων...) να το ψάξουν, να ρωτήσουν κ.λπ. Αισθάνθηκα άσχημα που, εξαιτίας μου, μπήκαν σε παραπάνω κόπο, απ΄ αυτόν που ήδη είχαν...
Εντάξει, μην αγχώνεσαι για αυτό. Όλα στο πρόγραμμα είναι!

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

@Λένω μου, έχεις δίκιο !!! Δεν το είπα για καλό...:P

Αλλά, βρε παιδί μου, καμιά φορά τυχαίνει να προσπαθείς να μη σκέφτεσαι κάτι συγκεκριμένο και αυτό να επιστρέφει ξανά και ξανά και να σου τριβελίζει το μυαλό...

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,041 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,041 μηνύματα.
Υ.Γ. Οι υδροχόοι και οι λυκάνθρωποι επηρεάζονται τόσο με το φεγγάρι. Δεν ξέρω τί παθαίνω...
Να δεις εγώ τι παθαίνω με το φεγγάρι...
Επηρεάζομαι πολύ.
Ειδικά στις πανσελήνους.
14 Ιανουαρίου 2025 η πρώτη πανσέληνος του χρόνου.
΄Εχε το υπόψη σου. :lol:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,530 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Χαχαχαχα θέλω πολύ να δω την αντίδραση του Γιάννη σε αυτή την απάντηση
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα !! Χαχαχαχαχα...

Καλέ μου Πουαρό, δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιόν θα "σώσω" σήμερα. Ελπίζω να μη σε/σας πειράζει...

Έχουμε ακόμα ώρα μέχρι τις 2.00...

Υ.Γ. Τα στερητικά συνεχίζονται ακόμα...

Poirot

Περιβόητο μέλος

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα !! Χαχαχαχαχα...

Καλέ μου Πουαρό, δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιόν θα "σώσω" σήμερα. Ελπίζω να μη σε/σας πειράζει...

Έχουμε ακόμα ώρα μέχρι τις 2.00...

Υ.Γ. Τα στερητικά συνεχίζονται ακόμα...
Χαχαχαχα, πάντως με χαροποιεί κάπως αυτό το "στερητικό σύνδρομο" γιατί σημαίνει ότι όντως περάσατε καλά και άξιζε τον κόπο. Μπορεί να ήταν κουραστικό όσο κρατούσε, αλλά αυτό είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή!

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,197 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,483 μηνύματα.
Χαχαχαχα θέλω πολύ να δω την αντίδραση του Γιάννη σε αυτή την απάντηση
Έμεινα για λίγο αλλά μετά είδα πως νέος το έγραψε οπότε δικαιολογείται. Αλλά και πάλι είναι κάπως να το βλέπεις όταν όλη σου τη ζωή τη περνάς με μαύρη φούτερ και μαύρη φόρμα λες και πας για τρέξιμο.

Προφανώς ο παλιός θα έλεγε τον Φώτη ως απάντηση στην ερώτηση.

Και μάλλον θα τα κάνω ακόμα χειρότερα στο μέλλον γιατί τώρα έχω ψηθεί πολύ άγρια για μοϊκάνα μετά τον στρατό.

Screenshot_24.png

Poirot

Περιβόητο μέλος

Έμεινα για λίγο αλλά μετά είδα πως νέος το έγραψε οπότε δικαιολογείται. Αλλά και πάλι είναι κάπως να το βλέπεις όταν όλη σου τη ζωή τη περνάς με μαύρη φούτερ και μαύρη φόρμα λες και πας για τρέξιμο.

Προφανώς ο παλιός θα έλεγε τον Φώτη ως απάντηση στην ερώτηση.

Και μάλλον θα τα κάνω ακόμα χειρότερα στο μέλλον γιατί τώρα έχω ψηθεί πολύ άγρια για μοϊκάνα μετά τον στρατό.

View attachment 143451
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βλέποντας την ερώτηση τον Φώτη σκέφτηκα, άντε και εμένα να έβλεπα ως απάντηση δεν θα μου έκανα εντύπωση.

Αλλά τώρα εσύ ήσουν μεγάλη ανατροπή. Να σε δω με ακριβό σύνολο στο λαϊκό ταβερνάκι που θα πας να κεράσεις τον @Micro που δεν μας καταδέχτηκε!

Μην το κάνεις έτσι το μαλλί ρε, κρίμα είναι

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,483 μηνύματα.
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βλέποντας την ερώτηση τον Φώτη σκέφτηκα, άντε και εμένα να έβλεπα ως απάντηση δεν θα μου έκανα εντύπωση.
Θα μπορούσε απλά για τον Φώτη έχουμε απτές αποδείξεις. Ως φέρελπις δικηγόρος θα έπρεπε να γνωρίζεις την ανωτερότητα του ισχυρισμού. :vroum:

Αλλά τώρα εσύ ήσουν μεγάλη ανατροπή. Να σε δω με ακριβό σύνολο στο λαϊκό ταβερνάκι που θα πας να κεράσεις τον @Micro που δεν μας καταδέχτηκε!
Καλά δεν παίζει αν και μη το λες. Τυγχάνει να έχω ένα κομψό συνολάκι για λαϊκές περιστάσεις με θεματική Ελλάδα των 60s. Μαύρο γιλεκάκι, λευκό πουκάμισο, καλό σκουρόχρωμο παντελόνι και εννοείται τραγιάσκα. Δεν είμαι πάντα γύφτος!

Όσο για τον Μίκρο φήμες λένε πως τελικά επιδίωξε προσέγγιση αλλά χάλασε το ειδύλλιο λόγω της αιώνιας έχθρας βορείων-νοτίων σε ιδιωματισμούς. Μας χωρίζει μία άβυσσος.

Μην το κάνεις έτσι το μαλλί ρε, κρίμα είναι
Έλα ρε μπρο μη με ξενερώνεις. Πρέπει να είναι τέρμα γαμάτο.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Θα μπορούσε απλά για τον Φώτη έχουμε απτές αποδείξεις. Ως φέρελπις δικηγόρος θα έπρεπε να γνωρίζεις την ανωτερότητα του ισχυρισμού. :vroum:
To αναγνωρίζω!
Όσο για τον Μίκρο φήμες λένε πως τελικά επιδίωξε προσέγγιση αλλά χάλασε το ειδύλλιο λόγω της αιώνιας έχθρας βορείων-νοτίων σε ιδιωματισμούς. Μας χωρίζει μία άβυσσος.
Αφού είναι gold digger ρε, τι περίμενες;
Έλα ρε μπρο μη με ξενερώνεις. Πρέπει να είναι τέρμα γαμάτο.
Ας όψεται που είναι η ονομαστική σου εορτή σήμερα!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Έλα το επεξεργάστηκα μη μπερδεύεσαι, πάτησα κατά λάθος αποστολή πριν :lol:

Azur

Νεοφερμένος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Εγώ βασικά ήμουνα σίγουρος ότι δεν ντύνεσαι με ακριβό και καλό γούστο, γιατί σε κόβω για λαϊκό παιδί :happy:

Σας διαβάζω χρόνια και έχω σχηματίσει μια εικόνα για εσάς που γράφετε συχνά.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,677 μηνύματα.
Εγώ βασικά ήμουνα σίγουρος ότι δεν ντύνεσαι με ακριβό και καλό γούστο, γιατί σε κόβω για λαϊκό παιδί :happy:

Σας διαβάζω χρόνια και έχω σχηματίσει μια εικόνα για εσάς που γράφετε συχνά.
Εσυ ποιο παλιο μέλος είσαι;