nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,726 μηνύματα.
Eγώ απλώς τους έστειλα "υπήκοοι μου δωκετε ασυλία στον μεμέτσι"Ναι, ήταν απίστευτα τα παιδιά !!
Κι εγώ τί τους έλεγα...τους είχα τρελάνει !!
Αυτό που με στενοχώρησε ήταν τη μέρα εκείνη που με "τιμώρησαν", επειδή "φωτογράφησα" τον ultra ως πολίτη. Μπήκαν στη διαδικασία (επειδή δεν είχε ξανακάνει άλλος τέτοια βλακεία - κάτι άλλο θα έλεγα που τελειώνει σε -ία, αλλά τέλος πάντων...) να το ψάξουν, να ρωτήσουν κ.λπ. Αισθάνθηκα άσχημα που, εξαιτίας μου, μπήκαν σε παραπάνω κόπο, απ΄ αυτόν που ήδη είχαν...
με ρώτησαν αν είχα κάποια στρατηγική και λέω απολύτως καμία και μετά έπαιζα κιθάρα για τα ομορφα αυτια τυς
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,371 μηνύματα.
Καλά...το τί άκουσες παρασκηνιακά, προς το τέλος, που θεωρούσα τον Μέμε ως μαφιόζο και με δολοφόνησαν πάλι οι μαφιόζοι, δε λέγεται. Τα είχα βάλει με την ασυλία τού Αυτοκράτορα !!Eγώ απλώς τους έστειλα "υπήκοοι μου δωκετε ασυλία στον μεμέτσι"
με ρώτησαν αν είχα κάποια στρατηγική και λέω απολύτως καμία και μετά έπαιζα κιθάρα για τα ομορφα αυτια τυς
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,530 μηνύματα.
Εντάξει, μην αγχώνεσαι για αυτό. Όλα στο πρόγραμμα είναι!Αυτό που με στενοχώρησε ήταν τη μέρα εκείνη που με "τιμώρησαν", επειδή "φωτογράφησα" τον ultra ως πολίτη. Μπήκαν στη διαδικασία (επειδή δεν είχε ξανακάνει άλλος τέτοια βλακεία - κάτι άλλο θα έλεγα που τελειώνει σε -ία, αλλά τέλος πάντων...) να το ψάξουν, να ρωτήσουν κ.λπ. Αισθάνθηκα άσχημα που, εξαιτίας μου, μπήκαν σε παραπάνω κόπο, απ΄ αυτόν που ήδη είχαν...
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,000 μηνύματα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
@Λένω μου, έχεις δίκιο !!! Δεν το είπα για καλό...
Αλλά, βρε παιδί μου, καμιά φορά τυχαίνει να προσπαθείς να μη σκέφτεσαι κάτι συγκεκριμένο και αυτό να επιστρέφει ξανά και ξανά και να σου τριβελίζει το μυαλό...
Αλλά, βρε παιδί μου, καμιά φορά τυχαίνει να προσπαθείς να μη σκέφτεσαι κάτι συγκεκριμένο και αυτό να επιστρέφει ξανά και ξανά και να σου τριβελίζει το μυαλό...
Μην μου λες τέτοια, επαναλαμβάνω...Αλλά, βρε παιδί μου, καμιά φορά τυχαίνει να προσπαθείς να μη σκέφτεσαι κάτι συγκεκριμένο και αυτό να επιστρέφει ξανά και ξανά και να σου τριβελίζει το μυαλό...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Καλά, σταματάω...Μην μου λες τέτοια, επαναλαμβάνω...
Επειδή μου το ζητάς, έτσι ;
Υ.Γ. Οι υδροχόοι και οι λυκάνθρωποι επηρεάζονται τόσο με το φεγγάρι. Δεν ξέρω τί παθαίνω...
Να δεις εγώ τι παθαίνω με το φεγγάρι...Υ.Γ. Οι υδροχόοι και οι λυκάνθρωποι επηρεάζονται τόσο με το φεγγάρι. Δεν ξέρω τί παθαίνω...
Επηρεάζομαι πολύ.
Ειδικά στις πανσελήνους.
14 Ιανουαρίου 2025 η πρώτη πανσέληνος του χρόνου.
΄Εχε το υπόψη σου.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,530 μηνύματα.
Χαχαχαχα θέλω πολύ να δω την αντίδραση του Γιάννη σε αυτή την απάντησηΔεν ξέρω ούτε έχω δει ποτέ τον Γιάννη, αλλά ας πούμε πάλι τον Γιαννη.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα !! Χαχαχαχαχα...Χαχαχαχα θέλω πολύ να δω την αντίδραση του Γιάννη σε αυτή την απάντηση
Καλέ μου Πουαρό, δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιόν θα "σώσω" σήμερα. Ελπίζω να μη σε/σας πειράζει...
Έχουμε ακόμα ώρα μέχρι τις 2.00...
Υ.Γ. Τα στερητικά συνεχίζονται ακόμα...
Poirot
Περιβόητο μέλος
Χαχαχαχα, πάντως με χαροποιεί κάπως αυτό το "στερητικό σύνδρομο" γιατί σημαίνει ότι όντως περάσατε καλά και άξιζε τον κόπο. Μπορεί να ήταν κουραστικό όσο κρατούσε, αλλά αυτό είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή!Κι εγώ αυτό σκέφτηκα !! Χαχαχαχαχα...
Καλέ μου Πουαρό, δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιόν θα "σώσω" σήμερα. Ελπίζω να μη σε/σας πειράζει...
Έχουμε ακόμα ώρα μέχρι τις 2.00...
Υ.Γ. Τα στερητικά συνεχίζονται ακόμα...
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,197 μηνύματα.
Κουράγιο μέχρι το επόμενοΥ.Γ. Τα στερητικά συνεχίζονται ακόμα...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,483 μηνύματα.
Έμεινα για λίγο αλλά μετά είδα πως νέος το έγραψε οπότε δικαιολογείται. Αλλά και πάλι είναι κάπως να το βλέπεις όταν όλη σου τη ζωή τη περνάς με μαύρη φούτερ και μαύρη φόρμα λες και πας για τρέξιμο.Χαχαχαχα θέλω πολύ να δω την αντίδραση του Γιάννη σε αυτή την απάντηση
Προφανώς ο παλιός θα έλεγε τον Φώτη ως απάντηση στην ερώτηση.
Και μάλλον θα τα κάνω ακόμα χειρότερα στο μέλλον γιατί τώρα έχω ψηθεί πολύ άγρια για μοϊκάνα μετά τον στρατό.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βλέποντας την ερώτηση τον Φώτη σκέφτηκα, άντε και εμένα να έβλεπα ως απάντηση δεν θα μου έκανα εντύπωση.Έμεινα για λίγο αλλά μετά είδα πως νέος το έγραψε οπότε δικαιολογείται. Αλλά και πάλι είναι κάπως να το βλέπεις όταν όλη σου τη ζωή τη περνάς με μαύρη φούτερ και μαύρη φόρμα λες και πας για τρέξιμο.
Προφανώς ο παλιός θα έλεγε τον Φώτη ως απάντηση στην ερώτηση.
Και μάλλον θα τα κάνω ακόμα χειρότερα στο μέλλον γιατί τώρα έχω ψηθεί πολύ άγρια για μοϊκάνα μετά τον στρατό.
View attachment 143451
Αλλά τώρα εσύ ήσουν μεγάλη ανατροπή. Να σε δω με ακριβό σύνολο στο λαϊκό ταβερνάκι που θα πας να κεράσεις τον @Micro που δεν μας καταδέχτηκε!
Μην το κάνεις έτσι το μαλλί ρε, κρίμα είναι
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,483 μηνύματα.
Θα μπορούσε απλά για τον Φώτη έχουμε απτές αποδείξεις. Ως φέρελπις δικηγόρος θα έπρεπε να γνωρίζεις την ανωτερότητα του ισχυρισμού.Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βλέποντας την ερώτηση τον Φώτη σκέφτηκα, άντε και εμένα να έβλεπα ως απάντηση δεν θα μου έκανα εντύπωση.
Καλά δεν παίζει αν και μη το λες. Τυγχάνει να έχω ένα κομψό συνολάκι για λαϊκές περιστάσεις με θεματική Ελλάδα των 60s. Μαύρο γιλεκάκι, λευκό πουκάμισο, καλό σκουρόχρωμο παντελόνι και εννοείται τραγιάσκα. Δεν είμαι πάντα γύφτος!Αλλά τώρα εσύ ήσουν μεγάλη ανατροπή. Να σε δω με ακριβό σύνολο στο λαϊκό ταβερνάκι που θα πας να κεράσεις τον @Micro που δεν μας καταδέχτηκε!
Όσο για τον Μίκρο φήμες λένε πως τελικά επιδίωξε προσέγγιση αλλά χάλασε το ειδύλλιο λόγω της αιώνιας έχθρας βορείων-νοτίων σε ιδιωματισμούς. Μας χωρίζει μία άβυσσος.
Έλα ρε μπρο μη με ξενερώνεις. Πρέπει να είναι τέρμα γαμάτο.Μην το κάνεις έτσι το μαλλί ρε, κρίμα είναι
Poirot
Περιβόητο μέλος
To αναγνωρίζω!Θα μπορούσε απλά για τον Φώτη έχουμε απτές αποδείξεις. Ως φέρελπις δικηγόρος θα έπρεπε να γνωρίζεις την ανωτερότητα του ισχυρισμού.
Αφού είναι gold digger ρε, τι περίμενες;Όσο για τον Μίκρο φήμες λένε πως τελικά επιδίωξε προσέγγιση αλλά χάλασε το ειδύλλιο λόγω της αιώνιας έχθρας βορείων-νοτίων σε ιδιωματισμούς. Μας χωρίζει μία άβυσσος.
Ας όψεται που είναι η ονομαστική σου εορτή σήμερα!Έλα ρε μπρο μη με ξενερώνεις. Πρέπει να είναι τέρμα γαμάτο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Έλα το επεξεργάστηκα μη μπερδεύεσαι, πάτησα κατά λάθος αποστολή πριν
Azur
Νεοφερμένος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Εγώ βασικά ήμουνα σίγουρος ότι δεν ντύνεσαι με ακριβό και καλό γούστο, γιατί σε κόβω για λαϊκό παιδίΈμεινα για λίγο αλλά μετά είδα πως νέος το έγραψε οπότε δικαιολογείται. Αλλά και πάλι είναι κάπως να το βλέπεις όταν όλη σου τη ζωή τη περνάς με μαύρη φούτερ και μαύρη φόρμα λες και πας για τρέξιμο.
Σας διαβάζω χρόνια και έχω σχηματίσει μια εικόνα για εσάς που γράφετε συχνά.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Α μάλιστα, καλώς μας ήλθες λοιπόν!Σας διαβάζω χρόνια και έχω σχηματίσει μια εικόνα για εσάς που γράφετε συχνά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,677 μηνύματα.
Εσυ ποιο παλιο μέλος είσαι;Εγώ βασικά ήμουνα σίγουρος ότι δεν ντύνεσαι με ακριβό και καλό γούστο, γιατί σε κόβω για λαϊκό παιδί
Σας διαβάζω χρόνια και έχω σχηματίσει μια εικόνα για εσάς που γράφετε συχνά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- rafaela11
- Reader
- Memetchi
- giannhs2001
- Joji
- jellojina
- nearos
- charmander
- Μήτσος10
- American Economist
- Scandal
- Hased Babis
- Libertus
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.