Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,637 μηνύματα.

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20,034 μηνύματα.
@American Economist:clapup:

06a15b0854.gif

Πρωτίστως με υγεία, δύναμη
και πολλές πολλές χαρές στη ζωή σου.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,637 μηνύματα.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,898 μηνύματα.
Εύχομαι να έχετε πάντα έναν συμπαίκτη σαν την @Reader και ας μας βρίζετε τώρα :laugh:

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,193 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,529 μηνύματα.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,898 μηνύματα.

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,193 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Απόλυτη ηρεμία, Παλαιό Φάληρο.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,363 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,013 μηνύματα.
Αυτό σαν κάτι να μου θυμίζει :P
Ξέρω σε τι αναφερεσαι, ωστόσο εγώ απλα θα πω ότι είναι ο ύμνος μου, χρόνια τώρα (από το #43) :hehe: Ερωτικό, αισθαντικό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ όταν το έβαλε...

Τον κυνηγάει ο "ρόλος"...

Καλά είσαι Χριστίνα; :flowers:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,529 μηνύματα.
Ξέρω σε τι αναφερεσαι, ωστόσο εγώ απλα θα πω ότι είναι ο ύμνος μου, χρόνια τώρα (από το #43) :hehe: Ερωτικό, αισθαντικό.
Ωραίο είναι, αν και ομολογώ ότι δεν το γνώριζα το τραγούδι μέχρι να μας το στείλεις. Από εσένα το έμαθα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,013 μηνύματα.
Ωραίο είναι, αν και ομολογώ ότι δεν το γνώριζα το τραγούδι μέχρι να μας το στείλεις. Από εσένα το έμαθα.
Χτύπα κι άλλο με αυτό το χάσμα γενεών εσύ. :P Έπαιζε παλιά και σε κάτι διαφημίσεις στο Σταρ, μετά τις 12 ή ακόμα και σε κάτι τύπου compact cd club. Βέβαια όταν παίζονταν αυτές οι διαφημίσεις, εσύ υπήρχες σαν ιδέα. :upside:

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,637 μηνύματα.
Οντως σας αρεσει αυτο το πραγμα ; Τι να πω .. εφοσον αρεσει στην αγαπη μου το βαζω στην playlist , δεν εχω επιλογη

Poirot

Περιβόητο μέλος

Χτύπα κι άλλο με αυτό το χάσμα γενεών εσύ. :P
Με αγάπη!
Έπαιζε παλιά και σε κάτι διαφημίσεις στο Σταρ, μετά τις 12 ή ακόμα και σε κάτι τύπου compact cd club. Βέβαια όταν παίζονταν αυτές οι διαφημίσεις, εσύ υπήρχες σαν ιδέα. :upside:
Α μάλιστα, η αλήθεια είναι ότι δεν μου λέει κάτι. :(

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Καλά είσαι Χριστίνα; :flowers:
Nαι, ultra μου, καλά είμαι. Ευχαριστώ...<3

Αν εξαιρέσουμε ότι είμαι "κάπως", γιατί τελείωσε η άδεια και από αύριο επιστροφή στην καθημερινότητα...Μα καλά ήταν κι ως εδώ...

Εσύ ; Διάβαζα, στο Παλέρμο, ότι δούλευες πολύ. Ξεκουράστηκες ; Ξεκουράζεσαι καθόλου ;

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Αν εξαιρέσουμε ότι είμαι "κάπως", γιατί τελείωσε η άδεια και από αύριο επιστροφή στην καθημερινότητα...Μα καλά ήταν κι ως εδώ...
Κουράγιο!
Εσύ ; Διάβαζα, στο Παλέρμο, ότι δούλευες πολύ. Ξεκουράστηκες ; Ξεκουράζεσαι καθόλου ;
Εγώ θα μπορώ να ξεκουράζομαι από σήμερα. Χθες ήταν επίσημα η τελευταία μέρα μου στην δουλειά αυτή (έληξε το συμβόλαιο) και είμαι σε αναζήτηση νέας εργασίας γενικά. Δούλευα όντως πολύ (και ΣΚ) και αυτό δεν φαινόταν στον μισθό μου, οπότε χαίρομαι που έφυγα από αυτό το περιβάλλον. Έχω σε δύο βδομάδες συνέντευξη για κάτι άλλο, θα δούμε πως θα πάει κι αυτό. Είμαι αισιόδοξος πως κάτι θα βρεθεί :)
Α μάλιστα, η αλήθεια είναι ότι δεν μου λέει κάτι. :(
Χτύπα κι άλλο εσύ. Δεν θα κάνω ΣΕ; Δεν θα ξεχάσω να σε περιποιηθώ!

Poirot

Περιβόητο μέλος

Εγώ θα μπορώ να ξεκουράζομαι από σήμερα. Χθες ήταν επίσημα η τελευταία μέρα μου στην δουλειά αυτή (έληξε το συμβόλαιο) και είμαι σε αναζήτηση νέας εργασίας γενικά. Δούλευα όντως πολύ (και ΣΚ) και αυτό δεν φαινόταν στον μισθό μου, οπότε χαίρομαι που έφυγα από αυτό το περιβάλλον. Έχω σε δύο βδομάδες συνέντευξη για κάτι άλλο, θα δούμε πως θα πάει κι αυτό. Είμαι αισιόδοξος πως κάτι θα βρεθεί :)
Καλή τύχη αγαπητέ! <3
Χτύπα κι άλλο εσύ. Δεν θα κάνω ΣΕ; Δεν θα ξεχάσω να σε περιποιηθώ!
Δεν θεωρείς ότι με περιποιήθηκες αρκετά την τελευταία φορά που έκανες ΣΕ; Άσε που το κάρμα εκδικήθηκε :pfff:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Πολύ καλά έκανες και έφυγες τότε. Σίγουρα θα βρεθεί κάτι καλύτερο. Για κάποιο λόγο, δε "σε φοβάμαι" εσένα... <3

Οπότε, κοίτα να ξεκουραστείς όσο περισσότερο μπορείς, μέχρι τότε. Να το ευχαριστηθείς...