Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,530 μηνύματα.
Αχ, έχω κι εγώ αύριο σχολή και δεν έχω καμία όρεξη να πάω...Αν εξαιρέσουμε ότι είμαι "κάπως", γιατί τελείωσε η άδεια και από αύριο επιστροφή στην καθημερινότητα...Μα καλά ήταν κι ως εδώ...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,016 μηνύματα.
Γενικά στις δύο τελευταίες μου εργασίες με έχει πάει τρένο η κατάχρηση εξουσίας, δυστυχώς.Πολύ καλά έκανες και έφυγες τότε. Σίγουρα θα βρεθεί κάτι καλύτερο. Για κάποιο λόγο, δε "σε φοβάμαι" εσένα...
Τώρα θα προσπαθήσω να στραφω σε εντελώς διαφορετικό κλάδο μιας που πλέον είμαι και κάπως πιο άνετος με την γλώσσα κι άρα μπορώ να διεκδικήσω κάτι "καλύτερο".
Merci beaucoup! ^^Καλή τύχη αγαπητέ!
Καλά τύχη και σε'σενα με την γυναίκα που πήρες. Σε λιγότερο από μια μέρα, 100 σελίδες για ένα παιχνίδι κατάφερε να κάνει.
@Reader
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,194 μηνύματα.
Αύριο ξεκινάτε; Πολύ νωρίς δεν είναι;Αχ, έχω κι εγώ αύριο σχολή και δεν έχω καμία όρεξη να πάω...
Δείξτε κατανόηση, ήθελα να ασχοληθώ με κάτι για να ξεχάσω το Παλέρμο.Καλά τύχη και σε'σενα με την γυναίκα που πήρες. Σε λιγότερο από μια μέρα, 100 σελίδες για ένα παιχνίδι κατάφερε να κάνει.
@Reader
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,016 μηνύματα.
Γούστο θα είχε πάντως να παίζαμε και κάτι τύπου Among us.Δείξτε κατανόηση, ήθελα να ασχοληθώ με κάτι για να ξεχάσω το Παλέρμο.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,530 μηνύματα.
Άσε, την έχει φοβηθεί το μάτι μουΚαλά τύχη και σε'σενα με την γυναίκα που πήρες. Σε λιγότερο από μια μέρα, 100 σελίδες για ένα παιχνίδι κατάφερε να κάνει.
Μας είχαν αφήσει να κάτσουμε 23/12 οπότε μην τυχόν και χαθεί καμιά μέρα, θα κάνουμε αύριο μάθημα και δεν θα ξεκινήσουμε Τετάρτη όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος.Αύριο ξεκινάτε; Πολύ νωρίς δεν είναι;
Πωπω τι κόλλημα είχα φάει με αυτό όταν πρωτοβγήκε...Γούστο θα είχε πάντως να παίζαμε και κάτι τύπου Among us.
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,194 μηνύματα.
Δεν έχω παίξει ποτέ among us.Γούστο θα είχε πάντως να παίζαμε και κάτι τύπου Among us.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,363 μηνύματα.
Έτσι είναι, καλέ μου Πουαρό. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν...Αχ, έχω κι εγώ αύριο σχολή και δεν έχω καμία όρεξη να πάω...
Καλή αρχή και καλή δύναμη...
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,901 μηνύματα.
Ναιιιιι, ωραία θα ήτανΓούστο θα είχε πάντως να παίζαμε και κάτι τύπου Among us.
Καλά και εγώ πέρυσι έπαιξα πρώτη φορά νομίζω, αλλά είναι πολύ ωραίο να ξέρειςΔεν έχω παίξει ποτέ among us.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Επίσης, αγαπητή μου Υδροχόε! Καλή αρχή!Έτσι είναι, καλέ μου Πουαρό. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν...
Καλή αρχή και καλή δύναμη...
Reader
Διάσημο μέλος
Εγώ έπαιζα δίκαιαΆσε, την έχει φοβηθεί το μάτι μου
Καλό κουράγιοΜας είχαν αφήσει να κάτσουμε 23/12 οπότε μην τυχόν και χαθεί καμιά μέρα, θα κάνουμε αύριο μάθημα και δεν θα ξεκινήσουμε Τετάρτη όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Αδυνατώ να καταλάβω τι υπαινίσσεσαι!Εγώ έπαιζα δίκαια
MerciΚαλό κουράγιο
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,640 μηνύματα.
Τοτε στην καραντινα ειχε εξαπλωθει πιο γρηγορα και απο τον κοβιντΠωπω τι κόλλημα είχα φάει με αυτό όταν πρωτοβγήκε...
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ναιι θυμάμαι το παίζαμε στις αρχές της Β' Λυκείου, εκεί λίγο πριν την καραντίνα που μας πήρε και μας σήκωσεΤοτε στην καραντινα ειχε εξαπλωθει πιο γρηγορα και απο τον κοβιντ
Reader
Διάσημο μέλος
Αν θυμάμαι καλά, μάλλον αναφέρομαι σε άμεσο δόλο β' βαθμούΑδυνατώ να καταλάβω τι υπαινίσσεσαι!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Άμα το ψήνετε, είμαι μέσα πάντως.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Αν θυμάμαι καλά, μάλλον αναφέρομαι σε άμεσο δόλο β' βαθμού
Εγώ θα πω όχι στον πειρασμόΆμα το ψήνετε, είμαι μέσα πάντως.
Αλλά όταν δω ότι το κανονίζετε θα υποκύψω στον πειρασμό και αφού κάνω λίγο τον δύσκολο θα πω "άντε σας κάνω την τιμή"
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,901 μηνύματα.
Και εγώ, όποτε θέλετε πείτε να μπούμε μία όλοιΆμα το ψήνετε, είμαι μέσα πάντως.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Α νόμιζα θα κάνατε φορουμική εκδοχή του Among UsΚαι εγώ, όποτε θέλετε πείτε να μπούμε μία όλοι
Reader
Διάσημο μέλος
Κι εγώ μαζί σας!Και εγώ, όποτε θέλετε πείτε να μπούμε μία όλοι
Αρκεί να μου πει κάποιος πώς παίζεται.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Reader
- charmander
- Kate1914
- nearos
- Joji
- Μήτσος10
- American Economist
- Scandal
- Hased Babis
- jellojina
- rafaela11
- Libertus
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Memetchi
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.