Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,530 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,016 μηνύματα.
Πολύ καλά έκανες και έφυγες τότε. Σίγουρα θα βρεθεί κάτι καλύτερο. Για κάποιο λόγο, δε "σε φοβάμαι" εσένα... <3
Γενικά στις δύο τελευταίες μου εργασίες με έχει πάει τρένο η κατάχρηση εξουσίας, δυστυχώς.
Τώρα θα προσπαθήσω να στραφω σε εντελώς διαφορετικό κλάδο μιας που πλέον είμαι και κάπως πιο άνετος με την γλώσσα κι άρα μπορώ να διεκδικήσω κάτι "καλύτερο".
Καλή τύχη αγαπητέ! <3
Merci beaucoup! ^^
Καλά τύχη και σε'σενα με την γυναίκα που πήρες. Σε λιγότερο από μια μέρα, 100 σελίδες για ένα παιχνίδι κατάφερε να κάνει. :P
@Reader

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,194 μηνύματα.
Αχ, έχω κι εγώ αύριο σχολή και δεν έχω καμία όρεξη να πάω...
Αύριο ξεκινάτε; Πολύ νωρίς δεν είναι;
Καλά τύχη και σε'σενα με την γυναίκα που πήρες. Σε λιγότερο από μια μέρα, 100 σελίδες για ένα παιχνίδι κατάφερε να κάνει. :P
@Reader
Δείξτε κατανόηση, ήθελα να ασχοληθώ με κάτι για να ξεχάσω το Παλέρμο.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,016 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,530 μηνύματα.
Άσε, την έχει φοβηθεί το μάτι μου :lol:
Αύριο ξεκινάτε; Πολύ νωρίς δεν είναι;
Μας είχαν αφήσει να κάτσουμε 23/12 οπότε μην τυχόν και χαθεί καμιά μέρα, θα κάνουμε αύριο μάθημα και δεν θα ξεκινήσουμε Τετάρτη όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος.
Γούστο θα είχε πάντως να παίζαμε και κάτι τύπου Among us. :P
Πωπω τι κόλλημα είχα φάει με αυτό όταν πρωτοβγήκε...

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,194 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,363 μηνύματα.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,901 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Reader

Διάσημο μέλος

Άσε, την έχει φοβηθεί το μάτι μου :lol:
Εγώ έπαιζα δίκαια :pfff:
Μας είχαν αφήσει να κάτσουμε 23/12 οπότε μην τυχόν και χαθεί καμιά μέρα, θα κάνουμε αύριο μάθημα και δεν θα ξεκινήσουμε Τετάρτη όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος.
Καλό κουράγιο <3

Poirot

Περιβόητο μέλος

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,640 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Τοτε στην καραντινα ειχε εξαπλωθει πιο γρηγορα και απο τον κοβιντ
Ναιι θυμάμαι το παίζαμε στις αρχές της Β' Λυκείου, εκεί λίγο πριν την καραντίνα που μας πήρε και μας σήκωσε

Reader

Διάσημο μέλος

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Άμα το ψήνετε, είμαι μέσα πάντως.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Αν θυμάμαι καλά, μάλλον αναφέρομαι σε άμεσο δόλο β' βαθμού :upside:
Άμα το ψήνετε, είμαι μέσα πάντως.
Εγώ θα πω όχι στον πειρασμό

Αλλά όταν δω ότι το κανονίζετε θα υποκύψω στον πειρασμό και αφού κάνω λίγο τον δύσκολο θα πω "άντε σας κάνω την τιμή"

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,901 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Reader

Διάσημο μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος