Azur
Νεοφερμένος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Ο mic (κατά κόσμον Μιχάλης).Εσυ ποιο παλιο μέλος είσαι;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,677 μηνύματα.
Σε κατάλαβα απο τη φωνή.Ο mic (κατά κόσμον Μιχάλης).
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,336 μηνύματα.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,640 μηνύματα.
Ααα τι ξαφνικη επιθεση ειναι αυτη σημερα Έχει πονοκέφαλο η @Reader και την πληρώνω εγω ;Αφού είναι gold digger ρε, τι περίμενες;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,017 μηνύματα.
Tu me fumesΕγώ προσπαθώντας να καταλάβω αν ο @ultraviolence ήταν η πόρνη ή όχι στον τελευταίο γύρο
View attachment 143457
ΜΗΝ ΞΥΝΕΙΣ ΠΛΗΓΕΣ
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,532 μηνύματα.
Εμείς που σας βλέπαμε να απορείτεΕγώ προσπαθώντας να καταλάβω αν ο @ultraviolence ήταν η πόρνη ή όχι στον τελευταίο γύρο
View attachment 143457
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,017 μηνύματα.
Εγώ όταν ρίχνω τα Ταρώ για να δω ποιος είναι ο μαφιόζος μουΕμείς που σας βλέπαμε να απορείτε
View attachment 143458
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
ΑχαχαχααχΧαχαχαχα η πιο αστεία στιγμή ήταν όταν στον τελευταίο γύρο φοβόμουν μην μου ακυρώσουν την ψήφο κ λέω στην ομαδική "έτσι κ τολμήσουν " κ λέει ο poirot "τσουτσουριασα " εκεί πραγματικά γελούσα σαν χαζό
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Σκεφτόμουν να το κάνω. Επειδή είχα ήδη μια ψήφο, σκεφτόμουν μήπως μπορούσε κάπως να γυρίσει το παιχνίδι ώστε να έβγαινα εγώ με ψηφοφορία για να εξασφαλίσω τη νίκη μας.ΑχαχαχααχΧαχαχαχα η πιο αστεία στιγμή ήταν όταν στον τελευταίο γύρο φοβόμουν μην μου ακυρώσετε την ψήφο κ λέω στην ομαδική "έτσι κ τολμήσουν " κ λέει ο poirot "τσουτσουριασα " εκεί πραγματικά γελούσα σαν χαζό
Τόσο στα χαμένα με είχατε. Χαμένες, ε χαμένες.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,905 μηνύματα.
Α ρε Μικρο, μπράβο, πάντα τις πιο ακραίες ερωτήσεις βάζεις
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Το καταλάβαμε!!! Αφού στην αρχή με είχες ψηφίσει ευτυχώς μετά ξεκινήσατε να αλληλοψηφιζεστε και με αφήσατε στην ησυχία μουΣκεφτόμουν να το κάνω.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,640 μηνύματα.
Α ρε Μικρο, μπράβο, πάντα τις πιο ακραίες ερωτήσεις βάζεις
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,727 μηνύματα.
Δε μπορειτε να καταλαβετε ποσο τυχεροι ειστε που ημουν αυτοκρατορας και οχι ξερω γω πορνη γιατι δε χαμπαριαζω απο σινιαλα εγβ
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,197 μηνύματα.
@rafaela11 , ωραία εικόνα προφίλ!
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,588 μηνύματα.
Ευχαριστώ πολύ ! Μου θύμισε τον εαυτό μου όταν ήμουν παιδί.@rafaela11 , ωραία εικόνα προφίλ!
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,374 μηνύματα.
Όλα καλά, κορίτσι ;Ίσως εγώ
Μη μας φύγεις...
Μα κι αν το κάνεις, ξαναγύρνα κάποια στιγμή. Όταν (και άμα...) είσαι έτοιμη...
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,588 μηνύματα.
Όλα καλά γενικά !Όλα καλά, κορίτσι ;
Μη μας φύγεις...
Μα κι αν το κάνεις, ξαναγύρνα κάποια στιγμή. Όταν (και άμα...) είσαι έτοιμη...
με συγκινεί που το λες αυτό !
έχει πολύ καιρό που γενικά το σκέφτομαι αυτό και μετά το μετανιώνω
απλά νιώθω ότι είμαι εδώ ή δεν είμαι εδώ δεν είναι αντιληπτό, και ότι ίσως δεν έχει και τόσο νόημα
Και το ξέρω ότι είναι χαζό να το σκέφτομαι αυτό, αλλά για κάποιο λόγο το σκέφτομαι
και δεν θέλω να μου πείτε όμορφα λόγια για να νιώσω καλά, δεν ζητάω κάτι τέτοιο
απλά λέω ειλικρινά τον λόγο που το σκέφτομαι.
Κατάλοιπα από κακές συμπεριφορές στη ζωή μου μάλλον.
δε βαριέσαι
Σε ευχαριστώ
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,197 μηνύματα.
Προσωπικά, αν και δεν γράφεις κάθε μέρα, το βρίσκω πάντα ευχάριστο να βλέπω τα μηνύματά σου. Συνδυάζεις ηρεμία και ζωντάνια ταυτόχρονα, και αυτό γίνεται αντιληπτό.απλά νιώθω ότι είμαι εδώ ή δεν είμαι εδώ δεν είναι αντιληπτό, και ότι ίσως δεν έχει και τόσο νόημα
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,374 μηνύματα.
Καταλαβαίνω τί λες και πως το εννοείς...Όλα καλά γενικά !
με συγκινεί που το λες αυτό !
έχει πολύ καιρό που γενικά το σκέφτομαι αυτό και μετά το μετανιώνω
απλά νιώθω ότι είμαι εδώ ή δεν είμαι εδώ δεν είναι αντιληπτό, και ότι ίσως δεν έχει και τόσο νόημα
Και το ξέρω ότι είναι χαζό να το σκέφτομαι αυτό, αλλά για κάποιο λόγο το σκέφτομαι
και δεν θέλω να μου πείτε όμορφα λόγια για να νιώσω καλά, δεν ζητάω κάτι τέτοιο
απλά λέω ειλικρινά τον λόγο που το σκέφτομαι.
Κατάλοιπα από κακές συμπεριφορές στη ζωή μου μάλλον.
δε βαριέσαι
Σε ευχαριστώ
Να πω δυο λόγια ; Μπορώ ; Καταρχάς ξέρω (και νομίζω οι περισσότεροι το ξέρουμε...) ότι δουλεύεις σε μια πολύ υπεύθυνη θέση (χειρουργεία κ.λπ. ..) και δουλεύεις και πολλές ώρες. Έχεις κι ένα σπιτικό, με το σύντροφό σου, οπότε...μια ζωή που κι άλλες ώρες να είχε το 24ωρο, δε θα έλεγες όχι...
Όμως όταν είσαι "εδώ", τις ώρες εκείνες που είσαι, έχεις έναν τρόπο να μην περνάς απαρατήρητη. Και όλοι/ες ξέρουμε την Ραφαηλία. Κι αν λείψει, θα μας λείψει, και θα την αναζητήσουμε...
Αν θες να "φύγεις" γιατί δεν αντέχεις κάποια πράγματα "εδώ μέσα", μαζί σου (το έχω κάνει κι αν χρειαστεί θα το ξανακάνω...), μα να φύγεις γιατί θεωρείς ότι είσαι "αόρατη", ενώ η παρουσία σου είναι καθόλα αισθητή, θα έλεγα να το ξανασκεφτείς...
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,532 μηνύματα.
@Kate1914 δεν μπορώ, είναι μερικές μέρες που μου βγάζει συνέχεια το τικτοκ γιαννιώτικες κρέπες και κολάζομαι, νομίζω θα έτρωγα κάθε εβδομάδα αν ήμουν εκεί…
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- Memetchi
- giannhs2001
- Joji
- jellojina
- nearos
- Μήτσος10
- American Economist
- Scandal
- Hased Babis
- Libertus
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.