Χαχ οταν ημουν πιο νιος, το χα.
Τωρα κι εγω 2-3 μαξ και μετα νααααααααααααααανι η γριούλα να κάνει. Και ξυπναω του αγιου ΓΚΟΥΧ!
Έτσι, εντάξει. Δεν θα πεθάνεις μόνος.
Εν τω μεταξύ, μόνο το Sons of Anarchy έχω δει. Κι αυτές τις ημέρες σκεφτόμουν πως άνετα το έβαζα από την αρχή ξανά. Τι έπος. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δει ακόμα. Ιερόσυλη. Ναι, ναι, ξέρω.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,403 μηνύματα.
Επιτέλους βρίσκω άνθρωπο που το ξέρει!Person of Interest
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
Mayans η συνεχεια του Sons of Anarchy. ΤΙΜΙΟ ΦΙΛΕ!Έτσι, εντάξει. Δεν θα πεθάνεις μόνος.
Εν τω μεταξύ, μόνο το Sons of Anarchy έχω δει. Κι αυτές τις ημέρες σκεφτόμουν πως άνετα το έβαζα από την αρχή ξανά. Τι έπος. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δει ακόμα. Ιερόσυλη. Ναι, ναι, ξέρω.
ΥΓ: Ιον μη γελας με πληγωνεις πολύ!
Mayans η συνεχεια του Sons of Anarchy. ΤΙΜΙΟ ΦΙΛΕ!
Mayans θα είναι η επόμενη λοιπόν, και σ' ευχαριστώ που μου το θύμησες.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
Οτι θες για καλές σειρές εδω! Ευχαρίστησή μου να κανω τον κοσμο να περναει ομορφα τις ωρες του!Mayans θα είναι η επόμενη λοιπόν, και σ' ευχαριστώ που μου το θύμησες.
ΓιατίMayans η συνεχεια του Sons of Anarchy. ΤΙΜΙΟ ΦΙΛΕ!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Με νοιάζει πολύ να μην πεθανω μονος, αλήθεια.Γιατί
Ααα οκ συγγνώμη το βγάζω .Με νοιάζει πολύ να μην πεθανω μονος, αλήθεια.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Οχι ρε, αστο σιγα. Απλα ηθελα να στο πω να το ξερεις.Ααα οκ συγγνώμη το βγάζω .
Με εχουν πιασει τα δικα μου αποψενες.
Ο χειμώνας φταίει . Η μοναξιά είναι πιο αισθητή νομίζω τον χειμώνα.Οχι ρε, αστο σιγα. Απλα ηθελα να στο πω να το ξερεις.
Με εχουν πιασει τα δικα μου αποψενες.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,403 μηνύματα.
Και το γεγονός ότι είναι βράδυ μάλλον.Ο χειμώνας φταίει . Η μοναξιά είναι πιο αισθητή νομίζω τον χειμώνα.
Με νοιάζει πολύ να μην πεθανω μονος, αλήθεια.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Αχ ναι, κρυο, αγκαλίτσες!Ο χειμώνας φταίει . Η μοναξιά είναι πιο αισθητή νομίζω τον χειμώνα.
Ναι! Οι αργές ωρες οι βραδινες ειναι βαρυ πράμα. Όποτε κοιμηθηκα 1-2 ολα καλα. Οποτε πάει 3-4 εκει αλλάζει φίλε η διαθεση, καθομαι στο κρεβατι σκεφτομαι, θα πεθανουν ολοι οταν μεγαλώσουν, θα εχουν παντρευτει άλλοι, θα χουν τις οικογενειές τους κι εγω θα μαι μονος.Και το γεγονός ότι είναι βράδυ μάλλον.
Κι εκει κλουπ, δεν κοιμαμαι και ξανασηκωνομαι, ερχομαι βλεπω ενα επεισόδιο, και ξανα κλουπ!
ΥΓ: Ελα μη σας ψυχοπλακωνω, θα αρχισω παλι τις μαλακιες ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην το σκέφτεσαι έτσι, δεν μας ψυχοπλακώνεις. Τι πιο λογικό και πιο ανθρώπινο από την νυχτερινή μελαγχολία;ΥΓ: Ελα μη σας ψυχοπλακωνω, θα αρχισω παλι τις μαλακιες ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Το κακό τού να σκέφτεται κάποιος πολύ... Πανίσχυρο όπλο, αλλά πολλές φορές η λόγχη γυρίζει και μας πιέζει κατάστηθα. Και μη λες βλακείες. Δεν είμαστε εδώ μόνο για χαχά και χουχού. Άλλωστε, δεν είναι ξένα αυτά που λες.Αχ ναι, κρυο, αγκαλίτσες!
Ναι! Οι αργές ωρες οι βραδινες ειναι βαρυ πράμα. Όποτε κοιμηθηκα 1-2 ολα καλα. Οποτε πάει 3-4 εκει αλλάζει φίλε η διαθεση, καθομαι στο κρεβατι σκεφτομαι, θα πεθανουν ολοι οταν μεγαλώσουν, θα εχουν παντρευτει άλλοι, θα χουν τις οικογενειές τους κι εγω θα μαι μονος.
Κι εκει κλουπ, δεν κοιμαμαι και ξανασηκωνομαι, ερχομαι βλεπω ενα επεισόδιο, και ξανα κλουπ!
ΥΓ: Ελα μη σας ψυχοπλακωνω, θα αρχισω παλι τις μαλακιες ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Τα νυχτερινά θέκθυ πάρτι!Μην το σκέφτεσαι έτσι, δεν μας ψυχοπλακώνεις. Τι πιο λογικό και πιο ανθρώπινο από την νυχτερινή μελαγχολία;
Παίζουν κι άλλα ρόλο. Ξες αυτα ειναι σαν τη θάλασσα κυματάκια, άλλοτε ηρεμει αλλοτε ξαναθεριευουν.Το κακό τού να σκέφτεται κάποιος πολύ... Πανίσχυρο όπλο, αλλά πολλές φορές η λόγχη γυρίζει και μας πιέζει κατάστηθα. Και μη λες βλακείες. Δεν είμαστε εδώ μόνο για χαχά και χουχού. Άλλωστε, δεν είναι ξένα αυτά που λες.
Ναι, ξέρω. Είναι κι άλλα. Κι άλλοτε είμαστε καλοί καπεταναίοι κι άλλοτε παλεύουμε να το 'χουμε στα ίσα του και να μη το βουλιάξουμε το βαρκάκι μας. Έτσι πάει, ναι.Παίζουν κι άλλα ρόλο. Ξες αυτα ειναι σαν τη θάλασσα κυματάκια, άλλοτε ηρεμει αλλοτε ξαναθεριευουν.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,127 μηνύματα.
Λοιπόν, επειδή το κλίμα είναι βεβαρυμένο, θα σας πω τις εντυπώσεις μου από τις οσκαρικές ερμηνείες του Τζόνι και της βασικής δότριας ενέργειάς του.
Τι να πει κανείς για αυτό το επεισόδιο. Ο ορισμός του σωστού έργου. Υπήρχε δράμα, κορύφωση της υπόθεσης, και τέλος, η κάθαρση που βρίσκει η Θάλεια, μακριά απ' τον χειριστικό Τζόνι (μόνο που σκέφτομαι το όνομα σκάω στα γέλια). Το επεισόδιο αυτό αναδεικνύει τις πολλές πτυχές της εφηβικής ηλικίας. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, την αντίδραση στο συντηρητικό κατεστημένο, τη νεανική μαχητικότητα, καθώς και τον πρώτο έρωτα που πολλοί βρίσκουν σε εκείνη τη φάση της ζωής τους, στο πρόσωπο του δικού τους Τζόνι.
Και φυσικά, αδιαμφισβήτητα η ποιότητα του επεισοδίου κορυφώνεται, αν αναλογιστούμε πως είναι πλαισιωμένο από τις υπέροχες ερμηνείες των συμμετεχόντων. Γεννημένα ταλέντα της υποκριτικής, υποκλίθηκα βλέποντας το συναίσθημα και την ένταση της ερμηνείας τους.
Συμπερασματικά λοιπόν, δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που μόλις είδα. Αισθάνομαι τυχερή που είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω αυτό το επεισόδιο, και να πάρω τα πολύ σημαντικά μηνύματα που αυτό είχε να μου περάσει.
(Οπότε ναι. Αν θέλετε να σας πονέσουν οι κοιλιακοί από τα γέλια επειδή είναι άθλιο, το προτείνω ανεπιφύλακτα.)
Τι να πει κανείς για αυτό το επεισόδιο. Ο ορισμός του σωστού έργου. Υπήρχε δράμα, κορύφωση της υπόθεσης, και τέλος, η κάθαρση που βρίσκει η Θάλεια, μακριά απ' τον χειριστικό Τζόνι (μόνο που σκέφτομαι το όνομα σκάω στα γέλια). Το επεισόδιο αυτό αναδεικνύει τις πολλές πτυχές της εφηβικής ηλικίας. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, την αντίδραση στο συντηρητικό κατεστημένο, τη νεανική μαχητικότητα, καθώς και τον πρώτο έρωτα που πολλοί βρίσκουν σε εκείνη τη φάση της ζωής τους, στο πρόσωπο του δικού τους Τζόνι.
Και φυσικά, αδιαμφισβήτητα η ποιότητα του επεισοδίου κορυφώνεται, αν αναλογιστούμε πως είναι πλαισιωμένο από τις υπέροχες ερμηνείες των συμμετεχόντων. Γεννημένα ταλέντα της υποκριτικής, υποκλίθηκα βλέποντας το συναίσθημα και την ένταση της ερμηνείας τους.
Συμπερασματικά λοιπόν, δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που μόλις είδα. Αισθάνομαι τυχερή που είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω αυτό το επεισόδιο, και να πάρω τα πολύ σημαντικά μηνύματα που αυτό είχε να μου περάσει.
(Οπότε ναι. Αν θέλετε να σας πονέσουν οι κοιλιακοί από τα γέλια επειδή είναι άθλιο, το προτείνω ανεπιφύλακτα.)
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Θα σου πω ενα μυστικο αλλά δε θα το πεις σε άλλα παιδάκια!Ναι, ξέρω. Είναι κι άλλα. Κι άλλοτε είμαστε καλοί καπεταναίοι κι άλλοτε παλεύουμε να το 'χουμε στα ίσα του και να μη το βουλιάξουμε το βαρκάκι μας. Έτσι πάει, ναι.
Εμενα ειναι ΤΡΥΠΧΙΟ!
Και το βαρκάκι και το βρακάκι.
Θα σου πω ενα μυστικο αλλά δε θα το πεις σε άλλα παιδάκια!
Εμενα ειναι ΤΡΥΠΧΙΟ!
Και το βαρκάκι και το βρακάκι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Reader
- Kate1914
- charmander
- nearos
- Joji
- jellojina
- American Economist
- baffy
- Hased Babis
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.