Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

finesse

Δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 510 μηνύματα.
Χαχ οταν ημουν πιο νιος, το χα.

Τωρα κι εγω 2-3 μαξ και μετα νααααααααααααααανι η γριούλα να κάνει. Και ξυπναω του αγιου ΓΚΟΥΧ!

Έτσι, εντάξει. Δεν θα πεθάνεις μόνος. 🥳

Εν τω μεταξύ, μόνο το Sons of Anarchy έχω δει. Κι αυτές τις ημέρες σκεφτόμουν πως άνετα το έβαζα από την αρχή ξανά. Τι έπος. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δει ακόμα. Ιερόσυλη. Ναι, ναι, ξέρω.

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,403 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
Έτσι, εντάξει. Δεν θα πεθάνεις μόνος. 🥳

Εν τω μεταξύ, μόνο το Sons of Anarchy έχω δει. Κι αυτές τις ημέρες σκεφτόμουν πως άνετα το έβαζα από την αρχή ξανά. Τι έπος. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δει ακόμα. Ιερόσυλη. Ναι, ναι, ξέρω.
Mayans η συνεχεια του Sons of Anarchy. ΤΙΜΙΟ ΦΙΛΕ!

ΥΓ: Ιον μη γελας με πληγωνεις πολύ!

finesse

Δραστήριο μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,771 μηνύματα.

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,403 μηνύματα.

finesse

Δραστήριο μέλος

Με νοιάζει πολύ να μην πεθανω μονος, αλήθεια.
Sad Best Friends GIF by Lisa Vertudaches

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο χειμώνας φταίει . Η μοναξιά είναι πιο αισθητή νομίζω τον χειμώνα.
Αχ ναι, κρυο, αγκαλίτσες!

Και το γεγονός ότι είναι βράδυ μάλλον.
Ναι! Οι αργές ωρες οι βραδινες ειναι βαρυ πράμα. Όποτε κοιμηθηκα 1-2 ολα καλα. Οποτε πάει 3-4 εκει αλλάζει φίλε η διαθεση, καθομαι στο κρεβατι σκεφτομαι, θα πεθανουν ολοι οταν μεγαλώσουν, θα εχουν παντρευτει άλλοι, θα χουν τις οικογενειές τους κι εγω θα μαι μονος.

Κι εκει κλουπ, δεν κοιμαμαι και ξανασηκωνομαι, ερχομαι βλεπω ενα επεισόδιο, και ξανα κλουπ!

ΥΓ: Ελα μη σας ψυχοπλακωνω, θα αρχισω παλι τις μαλακιες ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

ΥΓ: Ελα μη σας ψυχοπλακωνω, θα αρχισω παλι τις μαλακιες ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕ ΝΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Μην το σκέφτεσαι έτσι, δεν μας ψυχοπλακώνεις. Τι πιο λογικό και πιο ανθρώπινο από την νυχτερινή μελαγχολία;

finesse

Δραστήριο μέλος

Αχ ναι, κρυο, αγκαλίτσες!

Ναι! Οι αργές ωρες οι βραδινες ειναι βαρυ πράμα. Όποτε κοιμηθηκα 1-2 ολα καλα. Οποτε πάει 3-4 εκει αλλάζει φίλε η διαθεση, καθομαι στο κρεβατι σκεφτομαι, θα πεθανουν ολοι οταν μεγαλώσουν, θα εχουν παντρευτει άλλοι, θα χουν τις οικογενειές τους κι εγω θα μαι μονος.

Κι εκει κλουπ, δεν κοιμαμαι και ξανασηκωνομαι, ερχομαι βλεπω ενα επεισόδιο, και ξανα κλουπ!

Το κακό τού να σκέφτεται κάποιος πολύ... Πανίσχυρο όπλο, αλλά πολλές φορές η λόγχη γυρίζει και μας πιέζει κατάστηθα. Και μη λες βλακείες. Δεν είμαστε εδώ μόνο για χαχά και χουχού. Άλλωστε, δεν είναι ξένα αυτά που λες.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Μην το σκέφτεσαι έτσι, δεν μας ψυχοπλακώνεις. Τι πιο λογικό και πιο ανθρώπινο από την νυχτερινή μελαγχολία;
Τα νυχτερινά θέκθυ πάρτι!

Το κακό τού να σκέφτεται κάποιος πολύ... Πανίσχυρο όπλο, αλλά πολλές φορές η λόγχη γυρίζει και μας πιέζει κατάστηθα. Και μη λες βλακείες. Δεν είμαστε εδώ μόνο για χαχά και χουχού. Άλλωστε, δεν είναι ξένα αυτά που λες.
Παίζουν κι άλλα ρόλο. Ξες αυτα ειναι σαν τη θάλασσα κυματάκια, άλλοτε ηρεμει αλλοτε ξαναθεριευουν.

finesse

Δραστήριο μέλος

Παίζουν κι άλλα ρόλο. Ξες αυτα ειναι σαν τη θάλασσα κυματάκια, άλλοτε ηρεμει αλλοτε ξαναθεριευουν.
Ναι, ξέρω. Είναι κι άλλα. Κι άλλοτε είμαστε καλοί καπεταναίοι κι άλλοτε παλεύουμε να το 'χουμε στα ίσα του και να μη το βουλιάξουμε το βαρκάκι μας. Έτσι πάει, ναι.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,127 μηνύματα.
Λοιπόν, επειδή το κλίμα είναι βεβαρυμένο, θα σας πω τις εντυπώσεις μου από τις οσκαρικές ερμηνείες του Τζόνι και της βασικής δότριας ενέργειάς του.

Τι να πει κανείς για αυτό το επεισόδιο. Ο ορισμός του σωστού έργου. Υπήρχε δράμα, κορύφωση της υπόθεσης, και τέλος, η κάθαρση που βρίσκει η Θάλεια, μακριά απ' τον χειριστικό Τζόνι (μόνο που σκέφτομαι το όνομα σκάω στα γέλια). Το επεισόδιο αυτό αναδεικνύει τις πολλές πτυχές της εφηβικής ηλικίας. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, την αντίδραση στο συντηρητικό κατεστημένο, τη νεανική μαχητικότητα, καθώς και τον πρώτο έρωτα που πολλοί βρίσκουν σε εκείνη τη φάση της ζωής τους, στο πρόσωπο του δικού τους Τζόνι.

Και φυσικά, αδιαμφισβήτητα η ποιότητα του επεισοδίου κορυφώνεται, αν αναλογιστούμε πως είναι πλαισιωμένο από τις υπέροχες ερμηνείες των συμμετεχόντων. Γεννημένα ταλέντα της υποκριτικής, υποκλίθηκα βλέποντας το συναίσθημα και την ένταση της ερμηνείας τους.

Συμπερασματικά λοιπόν, δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που μόλις είδα. Αισθάνομαι τυχερή που είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω αυτό το επεισόδιο, και να πάρω τα πολύ σημαντικά μηνύματα που αυτό είχε να μου περάσει.

(Οπότε ναι. Αν θέλετε να σας πονέσουν οι κοιλιακοί από τα γέλια επειδή είναι άθλιο, το προτείνω ανεπιφύλακτα.)

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ναι, ξέρω. Είναι κι άλλα. Κι άλλοτε είμαστε καλοί καπεταναίοι κι άλλοτε παλεύουμε να το 'χουμε στα ίσα του και να μη το βουλιάξουμε το βαρκάκι μας. Έτσι πάει, ναι.
Θα σου πω ενα μυστικο αλλά δε θα το πεις σε άλλα παιδάκια!

Εμενα ειναι ΤΡΥΠΧΙΟ!

Και το βαρκάκι και το βρακάκι. :bleh:

finesse

Δραστήριο μέλος