Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

finesse

Δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 510 μηνύματα.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,380 μηνύματα.
Πρώτη φορά την ακούω αυτή τη μάρκα.

Εγώ είμαι φτωχιά, το Xiaomi μου 140 το πήρα αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένη. Κινητάρα είναι (λέμε τώρα)
Πουλί μου και εγώ τόσα χρόνια τέτοια κινητά είχα, μέχρι 200€

απλά το αίσθημα έχει τις τρελές του και δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου, αλλιώς θα σου έλεγα 😂
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Έλα μη με κράζεις είμαι ήδη στο 30% 👉🏻👈🏻
Μπράβο, Poirot. 75%. Είσαι το καμάρι μου.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,178 μηνύματα.
Είμαι η μόνη που παθαίνω μια γριουλίαση και μόνο στη σκέψη θερμοφόρας; Έχω και γενέθλια σε τρεις ημέρες και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Αυτό το "οργασμική πρόταση ζεστασιάς" όμως, πουλάει δέκα δέκα. Σχεδόν ψήθηκα, αν και προτιμώ ολικό κουκούλωμα με παπλωμοκουβέρτες.
Εγώ την ανακάλυψα ως ιδέα πέρσυ που παγωνα... Δεν υπάρχει καλύτερη μέθοδος ζέστης θαλπωρής για το βράδυ ( από τη μια η θερμοφόρα από την άλλη η γάτα κολλημένη σουπερ ζεστασιά)

finesse

Δραστήριο μέλος

Εγώ την ανακάλυψα ως ιδέα πέρσυ που παγωνα... Δεν υπάρχει καλύτερη μέθοδος ζέστης θαλπωρής για το βράδυ ( από τη μια η θερμοφόρα από την άλλη η γάτα κολλημένη σουπερ ζεστασιά)

Είσαι η πρώτη που άκουσα να τη χρησιμοποιείς έτσι, και μπράβο σου. Καμιά φορά υπάρχουν απλές, πάμφθηνες λύσεις και τις αγνοούμε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
Πρώτη φορά την ακούω αυτή τη μάρκα.

Εγώ είμαι φτωχιά, το Xiaomi μου 140 το πήρα αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένη. Κινητάρα είναι (λέμε τώρα)
(Ναι γιατι εμενα μου τρεχουν απο τα μπατζακια νομιζεις, απλα δεν έχω ζωή άλλη πέρα απο λιγα πράγματα για να ξοδευω :bleh: )

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,771 μηνύματα.
Κακή ιδέα να δω τρομακτικές ιστορίες τέτοια ώρα :'(

finesse

Δραστήριο μέλος

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,127 μηνύματα.
Κακή ιδέα να δω τρομακτικές ιστορίες τέτοια ώρα :'(
Βάλε να δεις οικογενειακές ιστορίες.
Θα σε συνεπάρουν τόσο πολύ οι καταπληκτικές ερμηνείες των συμμετεχόντων που θα ξεχάσεις τα τρομακτικά που είδες τώρα.

finesse

Δραστήριο μέλος

Θα σε συνεπάρουν τόσο πολύ οι καταπληκτικές ερμηνείες των συμμετεχόντων που θα ξεχάσεις τα τρομακτικά που είδες τώρα.
Γιατί της το κάνεις αυτό, γιατί.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αλλά, να μου πεις, θα είναι τέτοια η αγανάκτηση που θα τα ξεχάσει όλα.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,127 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
Εγω θέλω να γνωρίσω κοπέλα που να μπορει να δει μαζι μου μονοκοπανια 4 σεζόν Battlestar Galactica, 5 σεζόν Babylon 5, στα καπάκια Banshee με ξυλίκι, Person of Interest με μυστήριο ΚΑΙ Sons of Anarchy + Mayans 8 και 5 σεζόν αντίστοιχα.

ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΟΝΟΣ!

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,248 μηνύματα.
Νομίζω το επεισόδιο Vampire Freaks είναι αξεπέραστο

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Νομίζω το επεισόδιο Vampire Freaks είναι αξεπέραστο
Να είμαι ειλικρινής, έχω δει μόνο ένα με μπούλινγκ, δεν την έχω παρακολουθήσει τη σειρά γενικά.
Αλλά ξέρω πως αν θες να γελάσεις, οι οικογενειακές ιστορίες είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Θα το δω και αυτό που λες πάντως.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,248 μηνύματα.
Να είμαι ειλικρινής, έχω δει μόνο ένα με μπούλινγκ, δεν την έχω παρακολουθήσει τη σειρά γενικά.
Αλλά ξέρω πως αν θες να γελάσεις, οι οικογενειακές ιστορίες είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Θα το δω και αυτό που λες πάντως.
Α, ίσως κατάλαβα ποιο λες. Να το δεις αυτό που λέω, θα θυμηθείς και τον φίλτατο Γιάννη μας (είναι με emo) :lol:

finesse

Δραστήριο μέλος

Εγω θέλω να γνωρίσω κοπέλα που να μπορει να δει μαζι μου μονοκοπανια 4 σεζόν Battlestar Galactica, 5 σεζόν Babylon 5, στα καπάκια Banshee με ξυλίκι, Person of Interest με μυστήριο ΚΑΙ Sons of Anarchy + Mayans 8 και 5 σεζόν αντίστοιχα.

ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΟΝΟΣ!

Σε ποια μαρμίτα έπεσες μικρός, πουλάκι μου, και τα καταφέρνεις όλα αυτά;

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Α, ίσως κατάλαβα ποιο λες. Να το δεις αυτό που λέω, θα θυμηθείς και τον φίλτατο Γιάννη μας (είναι με emo) :lol:
Ε θα το βάλω να το δω τώρα να σου πω εντυπώσεις, με έπεισες.
Αν είναι με emo θα είναι εγγυημένα καλό :lol:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ε θα το βάλω να το δω τώρα να σου πω εντυπώσεις, με έπεισες.
Αν είναι με emo θα είναι εγγυημένα καλό :lol:
Άντε και μετά αν θες να ρίξεις κάποιον, θα του λες "θέλω να γίνεις ο βασικός δότης ενέργειάς μου". Θα καταλάβεις τη φράση αφού το δεις. :P

finesse

Δραστήριο μέλος

Δυσκολο ειναι; ΟΛΑ τα χω δει!

Πρέπει να δεις το tvtime μου, ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΕΣ ΣΕΙΡΕΣ! :dance2:

Για το μονοκοπανιά λέω. Μαξ να φτάσω στα 2-3 επεισόδια back2back. Απορώ με όσους τελειώνουν ολάκερες σεζόν στο έτσι.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Για το μονοκοπανιά λέω. Μαξ να φτάσω στα 2-3 επεισόδια back2back. Απορώ με όσους τελειώνουν ολάκερες σεζόν στο έτσι.
Χαχ οταν ημουν πιο νιος, το χα.

Τωρα κι εγω 2-3 μαξ και μετα νααααααααααααααανι η γριούλα να κάνει. Και ξυπναω του αγιου ΓΚΟΥΧ!