Μπράβο, Poirot. 75%. Είσαι το καμάρι μου.View attachment 141454
Χαρείτε τη δική μου μπαταρία
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,380 μηνύματα.
Πουλί μου και εγώ τόσα χρόνια τέτοια κινητά είχα, μέχρι 200€Πρώτη φορά την ακούω αυτή τη μάρκα.
Εγώ είμαι φτωχιά, το Xiaomi μου 140 το πήρα αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένη. Κινητάρα είναι (λέμε τώρα)
απλά το αίσθημα έχει τις τρελές του και δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου, αλλιώς θα σου έλεγα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Έλα μη με κράζεις είμαι ήδη στο 30%
Μπράβο, Poirot. 75%. Είσαι το καμάρι μου.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,178 μηνύματα.
Εγώ την ανακάλυψα ως ιδέα πέρσυ που παγωνα... Δεν υπάρχει καλύτερη μέθοδος ζέστης θαλπωρής για το βράδυ ( από τη μια η θερμοφόρα από την άλλη η γάτα κολλημένη σουπερ ζεστασιά)Είμαι η μόνη που παθαίνω μια γριουλίαση και μόνο στη σκέψη θερμοφόρας; Έχω και γενέθλια σε τρεις ημέρες και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Αυτό το "οργασμική πρόταση ζεστασιάς" όμως, πουλάει δέκα δέκα. Σχεδόν ψήθηκα, αν και προτιμώ ολικό κουκούλωμα με παπλωμοκουβέρτες.
Εγώ την ανακάλυψα ως ιδέα πέρσυ που παγωνα... Δεν υπάρχει καλύτερη μέθοδος ζέστης θαλπωρής για το βράδυ ( από τη μια η θερμοφόρα από την άλλη η γάτα κολλημένη σουπερ ζεστασιά)
Είσαι η πρώτη που άκουσα να τη χρησιμοποιείς έτσι, και μπράβο σου. Καμιά φορά υπάρχουν απλές, πάμφθηνες λύσεις και τις αγνοούμε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
(Ναι γιατι εμενα μου τρεχουν απο τα μπατζακια νομιζεις, απλα δεν έχω ζωή άλλη πέρα απο λιγα πράγματα για να ξοδευω )Πρώτη φορά την ακούω αυτή τη μάρκα.
Εγώ είμαι φτωχιά, το Xiaomi μου 140 το πήρα αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένη. Κινητάρα είναι (λέμε τώρα)
Κακή ιδέα να δω τρομακτικές ιστορίες τέτοια ώρα
Βάλε κάτι άλλο, να ξεχαστείς.Κακή ιδέα να δω τρομακτικές ιστορίες τέτοια ώρα
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,127 μηνύματα.
Βάλε να δεις οικογενειακές ιστορίες.Κακή ιδέα να δω τρομακτικές ιστορίες τέτοια ώρα
Θα σε συνεπάρουν τόσο πολύ οι καταπληκτικές ερμηνείες των συμμετεχόντων που θα ξεχάσεις τα τρομακτικά που είδες τώρα.
Γιατί της το κάνεις αυτό, γιατί.Βάλε να δεις οικογενειακές ιστορίες.
Θα σε συνεπάρουν τόσο πολύ οι καταπληκτικές ερμηνείες των συμμετεχόντων που θα ξεχάσεις τα τρομακτικά που είδες τώρα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αλλά, να μου πεις, θα είναι τέτοια η αγανάκτηση που θα τα ξεχάσει όλα.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,127 μηνύματα.
Ακριβώς!Αλλά, να μου πεις, θα είναι τέτοια η αγανάκτηση που θα τα ξεχάσει όλα.
Επομένως ο στόχος επιτυγχάνεται, έστω και με αυτόν τον άθλιο τρόπο
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
Εγω θέλω να γνωρίσω κοπέλα που να μπορει να δει μαζι μου μονοκοπανια 4 σεζόν Battlestar Galactica, 5 σεζόν Babylon 5, στα καπάκια Banshee με ξυλίκι, Person of Interest με μυστήριο ΚΑΙ Sons of Anarchy + Mayans 8 και 5 σεζόν αντίστοιχα.
ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΟΝΟΣ!
ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΟΝΟΣ!
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,248 μηνύματα.
Νομίζω το επεισόδιο Vampire Freaks είναι αξεπέραστοΒάλε να δεις οικογενειακές ιστορίες.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Να είμαι ειλικρινής, έχω δει μόνο ένα με μπούλινγκ, δεν την έχω παρακολουθήσει τη σειρά γενικά.Νομίζω το επεισόδιο Vampire Freaks είναι αξεπέραστο
Αλλά ξέρω πως αν θες να γελάσεις, οι οικογενειακές ιστορίες είναι μια πολύ καλή επιλογή.
Θα το δω και αυτό που λες πάντως.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,248 μηνύματα.
Α, ίσως κατάλαβα ποιο λες. Να το δεις αυτό που λέω, θα θυμηθείς και τον φίλτατο Γιάννη μας (είναι με emo)Να είμαι ειλικρινής, έχω δει μόνο ένα με μπούλινγκ, δεν την έχω παρακολουθήσει τη σειρά γενικά.
Αλλά ξέρω πως αν θες να γελάσεις, οι οικογενειακές ιστορίες είναι μια πολύ καλή επιλογή.
Θα το δω και αυτό που λες πάντως.
Εγω θέλω να γνωρίσω κοπέλα που να μπορει να δει μαζι μου μονοκοπανια 4 σεζόν Battlestar Galactica, 5 σεζόν Babylon 5, στα καπάκια Banshee με ξυλίκι, Person of Interest με μυστήριο ΚΑΙ Sons of Anarchy + Mayans 8 και 5 σεζόν αντίστοιχα.
ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΟΝΟΣ!
Σε ποια μαρμίτα έπεσες μικρός, πουλάκι μου, και τα καταφέρνεις όλα αυτά;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Ε θα το βάλω να το δω τώρα να σου πω εντυπώσεις, με έπεισες.Α, ίσως κατάλαβα ποιο λες. Να το δεις αυτό που λέω, θα θυμηθείς και τον φίλτατο Γιάννη μας (είναι με emo)
Αν είναι με emo θα είναι εγγυημένα καλό
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Δυσκολο ειναι; ΟΛΑ τα χω δει!Σε ποια μαρμίτα έπεσες μικρός, πουλάκι μου, και τα καταφέρνεις όλα αυτά;
Πρέπει να δεις το tvtime μου, ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΕΣ ΣΕΙΡΕΣ!
Poirot
Περιβόητο μέλος
Άντε και μετά αν θες να ρίξεις κάποιον, θα του λες "θέλω να γίνεις ο βασικός δότης ενέργειάς μου". Θα καταλάβεις τη φράση αφού το δεις.Ε θα το βάλω να το δω τώρα να σου πω εντυπώσεις, με έπεισες.
Αν είναι με emo θα είναι εγγυημένα καλό
Δυσκολο ειναι; ΟΛΑ τα χω δει!
Πρέπει να δεις το tvtime μου, ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΕΣ ΣΕΙΡΕΣ!
Για το μονοκοπανιά λέω. Μαξ να φτάσω στα 2-3 επεισόδια back2back. Απορώ με όσους τελειώνουν ολάκερες σεζόν στο έτσι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Χαχ οταν ημουν πιο νιος, το χα.Για το μονοκοπανιά λέω. Μαξ να φτάσω στα 2-3 επεισόδια back2back. Απορώ με όσους τελειώνουν ολάκερες σεζόν στο έτσι.
Τωρα κι εγω 2-3 μαξ και μετα νααααααααααααααανι η γριούλα να κάνει. Και ξυπναω του αγιου ΓΚΟΥΧ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Reader
- Kate1914
- charmander
- nearos
- Joji
- jellojina
- American Economist
- baffy
- Hased Babis
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.