Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,313 μηνύματα.
12-11-24
18:28
Τι τέλειος που είναι ο καιρός σήμερα!
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,444 μηνύματα.
12-11-24
18:49
Εδώ πάνω παγώσαμεΤι τέλειος που είναι ο καιρός σήμερα!
Αλλά μαρεσει εντάξει
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,057 μηνύματα.
12-11-24
19:25
oμορφοπαιδο μου εσυ συμφωνωΤι τέλειος που είναι ο καιρός σήμερα!
12-11-24
22:10
Έβρεχε καλέ , κι όλη μέρα αυτήν την απαίσια μουντιλα...Τι τέλειος που είναι ο καιρός σήμερα!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,142 μηνύματα.
13-11-24
20:01
Καλησπέρα παιδιά,
Ίσως το καλύτερο live που έχω ακούσει τελευταία.
Ίσως το καλύτερο live που έχω ακούσει τελευταία.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,057 μηνύματα.
14-11-24
14:44
Ξέρει κανείς πως δένουμε γραβάτα;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,142 μηνύματα.
14-11-24
14:46
nearos
Επιφανές μέλος
14-11-24
14:50
Ευχαριστώ φώτη!Καλησπέρα
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,313 μηνύματα.
14-11-24
19:25
Γεια σας φίλες και φίλοι
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,416 μηνύματα.
14-11-24
19:30
Γεια σου φιλεΓεια σας φίλες και φίλοι
American Economist
Επιφανές μέλος
14-11-24
19:32
Γεια σας φίλες και φίλοι
Καλησπέρα, όλα καλά??
Poirot
Περιβόητο μέλος
14-11-24
20:03
Καλά, λίγο κρυωμένος είμαι αλλά κατά τα λοιπά καλά. Εσύ;Καλησπέρα, όλα καλά??
American Economist
Επιφανές μέλος
14-11-24
20:09
Καλά, λίγο κρυωμένος είμαι αλλά κατά τα λοιπά καλά. Εσύ;
Καλά και εγώ, προχωράω την εργασία μου ενώ παράλληλα σχεδιάζω ταξίδι για τα Χριστούγεννα. Λογικά θα πάω 4 ημέρες Σουηδία-Στοκχόλμη για διακοπές.
Περαστικά εύχομαι.
Poirot
Περιβόητο μέλος
14-11-24
20:29
Ευχαριστώ! Αχ, υπέροχο ακούγεται, σου εύχομαι να πας. Να πάρεις ζεστά ρούχα φαντάζομαι θα είναι η πλήρης παγωνιά εκεί πέρα εκείνη την εποχή.Καλά και εγώ, προχωράω την εργασία μου ενώ παράλληλα σχεδιάζω ταξίδι για τα Χριστούγεννα. Λογικά θα πάω 4 ημέρες Σουηδία-Στοκχόλμη για διακοπές.
Περαστικά εύχομαι.
American Economist
Επιφανές μέλος
14-11-24
20:33
Ευχαριστώ! Αχ, υπέροχο ακούγεται, σου εύχομαι να πας. Να πάρεις ζεστά ρούχα φαντάζομαι θα είναι η πλήρης παγωνιά εκεί πέρα εκείνη την εποχή.
Ήδη έχει 4 βαθμούς από ότι βλέπω, όταν πάω εγώ λογικά θα έχει ακόμα πιο κάτω και ίσως χιόνι.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,461 μηνύματα.
14-11-24
20:46
ΠεραστικάΚαλά, λίγο κρυωμένος είμαι
nearos
Επιφανές μέλος
14-11-24
23:04
Γειά σας ομορφόπαιδα και ελαφίνες, τι κάνουμε;
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,444 μηνύματα.
15-11-24
07:41
Ρε παιδιά τι του κανετε καρδιά απάντηση θέλει ο άνθρωποςΓειά σας ομορφόπαιδα και ελαφίνες, τι κάνουμε;
καλημέρα! Πάμε δουλειά, έχει πολύ κρύο και ακόμα δεν έχω αγοράσει μπουφάν
παιδιά δεν μπορώ να βρω όλα είναι αυτά τα φουσκωτά που ο κωλος σου παγώνει γιατί είναι κοντά
θα μείνω με το τζάκετ φέτος
δεν μας πάνε όλους τα φουσκωτά
nearos
Επιφανές μέλος
15-11-24
07:51
Ψιλοτρεμω απο αγχος λογω θεατρικου αλλα τουλαχιστον θα ντυθω γαματα.Ρε παιδιά τι του κανετε καρδιά απάντηση θέλει ο άνθρωπος
καλημέρα! Πάμε δουλειά, έχει πολύ κρύο και ακόμα δεν έχω αγοράσει μπουφάν
παιδιά δεν μπορώ να βρω όλα είναι αυτά τα φουσκωτά που ο κωλος σου παγώνει γιατί είναι κοντά
θα μείνω με το τζάκετ φέτος
δεν μας πάνε όλους τα φουσκωτά
Δυναμη και στους δυο μας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 31 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Kate1914
- Reader
- Μήτσος10
- Joji
- nearos
- jellojina
- American Economist
- Hased Babis
- charmander
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.