American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,975 μηνύματα.
Σε διαβάζω και νιώθω ότι συνεννοούμαι επιτέλους με άνθρωπο, αλήθεια.
Εν τω μεταξύ τώρα που το σκέφτομαι, καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου ίσως να παραπονιέμαι ακόμη παραπάνω για τον χειμώνα
20 είναι καλά, τι 12 ρε
12 έχει τώρα όταν νυχτώνει και δεν το αντέχω με τίποτα
Αθήνα τώρα, ήμουν για περπάτημα 1 ώρα και ήταν υπέροχα.
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,380 μηνύματα.
Από που το ποδηλατικό με ενδιαφέρει !!Πονάνε αλλά δεν με νοιάζει γτ φοράω ποδηλατικό.
Τίποτα πιο ωραίο από το να σχολάς και να πας θάλασσα ή βόλτα αργά το απόγευμα ακόμα και στην πόλη σου
Θάλασσα με το λεωφορείο(αν δεν έχεις αυτοκίνητο), 1,2€
Βόλτα αργά το απόγευμα που δροσίζει κ λίγο 0€ ή με ένα ice tea 1,5€
Το καλοκαίρι περνάς καλά κ με τα πιο απλά πράγματα!!! Α θα κλάψω
φίλε το καλοκαίρι το μόνο μαύρισμα που κάνω είναι που περιμένω στις 4 μέσα στο ΚΩΛΟΜΕΣΜΕΡΟ μισή ώρα το αστικό και μετά που κάνω σάουνα μέσα στο αστικό
Και μετά απλά κλιματισμό μέχρι να πεθάνω
πολύ μίζερα μέχ
ΝΑΙ τα κοιταω κι εγω αυτα. Εχω OCD, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 το λιγοτερο.
Thaaank u. Το χέρι πάει μόνο του στο καλώδιο φόρτισης, όταν βλέπω κάτω από 50%. Μη σου πω κι όταν είναι στο 55%.
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,380 μηνύματα.
Έτσι κάνω γενικά !!! Το έχω βάλει αυτόματα να φορτίζει μεχρι το 85%Για να σου κρατήσει η υγεία μπαταρίας στο iPhone περισσότερο, καλό είναι να μην αφήνεις να πέφτει κάτω από το 20% ενώ max να το πηγαίνεις μέχρι το 90%.
απλά σήμερα το άφησα και μια έτσι λίγο πιο κάτω
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,127 μηνύματα.
rafaela11
Διάσημο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
ΑΧ ΝΑΙ!!!
(αρκει να χει θερμανση)
ΈΛΙΩΣΑ!!!
Βασανίζομαι με όλους σας. Δεν ξέρω πώς το κάνατε και είστε όλοι για φόρτιση.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
ΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ;;;;;;;;; ΕΦΤΑΑΑΑ;;;;;;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,127 μηνύματα.
Για να είμαι ειλικρινής και εγώ ευκαιρία έψαχνα για να παραθέσω φωτό με τη δική μου μπαταρίαΒασανίζομαι με όλους σας. Δεν ξέρω πώς το κάνατε και είστε όλοι για φόρτιση.
Αν και εγώ δεν έχω iPhone οπότε η μπαταρία κρατάει αρκετά
rafaela11
Διάσημο μέλος
Και εμένα κρατάει κούκλα, το 16 ήρθε για να κλείσει στόματα στους ανδροιδ που και εγώ τα ίδια έλεγα δηλαδή, κι το δικό μου έκλεισεΑν και εγώ δεν έχω iPhone οπότε η μπαταρία κρατάει αρκετά
Ξεκίνησα με 85% στις 6 το πρωί και το έχω όλη μέρα στο χέρι, μια χαρά πήγε
γενικά σε μια κανονική μέρα, την ημέρα την τελειώνω με 40%
και ξανά λέω, δεν το φορτίζω στο 100%
Παιδιά μόλις το έβαλα να φορτίσει όλα καλά !
Παιδιά μόλις το έβαλα να φορτίσει όλα καλά !
Ουφφφ! Γεννήσαμε (κι ευτυχώς έχουμε και μαιευτική υποστήριξη - > Ραφαέλα!)
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Μια ανακουφιση διαπέρασε τους οσιντάκηδες του φόρουμ
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Πωωωωωωωω, ένα φτωχικό Xiaomi έχουμε όλο και όλο, άσε μας να φλεξάρουμε λίγο να ξεγελάσουμε τους εαυτούς μας ότι έχουμε κινητάρα και καλά, αμάν πχιαΚαι εμένα κρατάει κούκλα, το 16 ήρθε για να κλείσει στόματα στους ανδροιδ που και εγώ τα ίδια έλεγα δηλαδή, κι το δικό μου έκλεισε
Ξεκίνησα με 85% στις 6 το πρωί και το έχω όλη μέρα στο χέρι, μια χαρά πήγε
γενικά σε μια κανονική μέρα, την ημέρα την τελειώνω με 40%
και ξανά λέω, δεν το φορτίζω στο 100%
Εσύ όμως εκεί, να μας ξύσεις την πληγή
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Oneplus 8T το χα παρει μια 700άρα το 2021,Πωωωωωωωω, ένα φτωχικό Xiaomi έχουμε όλο και όλο, άσε μας να φλεξάρουμε λίγο να ξεγελάσουμε τους εαυτούς μας ότι έχουμε κινητάρα και καλά, αμάν πχια
Εσύ όμως εκεί, να μας ξύσεις την πληγή
FLEX FLEX FLEEEEEEEEEEEEEX
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,178 μηνύματα.
Για τους λάτρεις του χειμώνα πλην όμως κρυουλιαρηδες ( πλέον ανήκω και στις δυο κατηγορίες) μια ωραία, ανακουφιστική σχεδόν οργασμικη πρόταση ζεστασιάς : καυτή θερμοφόρα που αργοκρυωνει ενώ την έχεις αγκαλιά, όπου κάθεσαι .
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Πρώτη φορά την ακούω αυτή τη μάρκα.Oneplus 8T το χα παρει μια 700άρα το 2021,
FLEX FLEX FLEEEEEEEEEEEEEX
Εγώ είμαι φτωχιά, το Xiaomi μου 140 το πήρα αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένη. Κινητάρα είναι (λέμε τώρα)
Είμαι η μόνη που παθαίνω μια γριουλίαση και μόνο στη σκέψη θερμοφόρας; Έχω και γενέθλια σε τρεις ημέρες και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Αυτό το "οργασμική πρόταση ζεστασιάς" όμως, πουλάει δέκα δέκα. Σχεδόν ψήθηκα, αν και προτιμώ ολικό κουκούλωμα με παπλωμοκουβέρτες.Για τους λάτρεις του χειμώνα πλην όμως κρυουλιαρηδες ( πλέον ανήκω και στις δυο κατηγορίες) μια ωραία, ανακουφιστική σχεδόν οργασμικη πρόταση ζεστασιάς : καυτή θερμοφόρα που αργοκρυωνει ενώ την έχεις αγκαλιά, όπου κάθεσαι .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Reader
- Kate1914
- charmander
- nearos
- Joji
- jellojina
- American Economist
- baffy
- Hased Babis
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.