Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,771 μηνύματα.
Πρόσεξε μη βαλεις καμια μαλακια ονομα τωρα που ερχεται η δυνατοτητα για αλλαγη ε! :bleh:
Α δεν έχω αποφασίσει ακόμα :king:
Πάντως, σας βλέπω όλους που ηδωνίζεστε με την έλευση του χειμώνα και του κρύου στην Ελλάδα.

Και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μάλλον εγώ είμαι η περίεργη που δε το θέλω (μην κουνάτε τα κεφάλια σας καταφατικά μερικοί μερικοί, σας βλέπω).
Επιτέλους κάποιος !!! Έλεος πια με τους χειμωνακηδες. (Σορι <3)

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,342 μηνύματα.
Το μονο αρνητικο του Χειμωνα ειναι οτι δεν στεγνωνουν τα ρουχα

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,975 μηνύματα.
Πάντως, σας βλέπω όλους που ηδωνίζεστε με την έλευση του χειμώνα και του κρύου στην Ελλάδα.

Και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μάλλον εγώ είμαι η περίεργη που δε το θέλω (μην κουνάτε τα κεφάλια σας καταφατικά μερικοί μερικοί, σας βλέπω).

Μου αρέσει πολύ ο χειμώνας και το κρύο, φοράς ότι ρούχα θέλεις άνετα χωρίς να γίνεσαι χάλια. Παράλληλα δεν ξέρω, νιώθω πιο χαρούμενος σε κρύες συνθήκες καθώς η ατμόσφαιρα είναι πιο γιορτινή. Σκέψου όταν χιόνισε στην Αθήνα το 2021 και 2022 εγώ ήμουν έξω και περπατούσα ώστε να απολαύσω το χιόνι, οι γονείς μου έλεγαν να κάτσω μέσα ώστε να μην γλιστρήσω όμως εγώ δεν έδινα σημασία. 😂😂
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγώ στον χιόνια του 2022 στο κέντρο της Αθήνας. Είναι screenshot από video που τράβηξα τότε, απλά δεν με αφήνει η πλατφόρμα να ανεβάσω ολόκληρο το video για κάποιον λόγο.

IMG_9773.png

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,127 μηνύματα.
Επιτέλους κάποιος !!! Έλεος πια με τους χειμωνακηδες. (Σορι <3)
Πωωω επιτέλους έχω κάποιον που με καταλαβαίνει
Σκέψου όταν χιόνισε στην Αθήνα το 2021 και 2022 εγώ ήμουν έξω και περπατούσα ώστε να απολαύσω το χιόνι, οι γονείς μου έλεγαν να κάτσω μέσα ώστε να μην γλιστρήσω όμως εγώ δεν έδινα σημασία. 😂😂
Άλλο αυτό.
Το χιόνι και εμένα μου αρέσει πολύ.

finesse

Δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 510 μηνύματα.
Πρόσεξε μη βαλεις καμια μαλακια ονομα τωρα που ερχεται η δυνατοτητα για αλλαγη ε! :bleh:
Ω, θ' αλλάξει όνομα; Και πώς θα την λέω εγώ Ιωάννα τώρα; (Fun fact: για καιρό νόμιζα ότι τη λένε Ιωάννα - δεν είχα προσέξει το Σοφία!!)

Η μπουγάτσα δεν κάνει τη γέμιση ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ

εδώ έχουμε και με τη μάνα μου και με τη θεία μου μέσα

Κρέμα
Τυρί
Ζαμπόν τυρί
Κιμά
Σπανάκι
Μερέντα
Με μήλο είχα δει μια φορά
Κρέμα με στέβια

Ορίστε :

Έχει κι άλλες από κάτω

View attachment 141443

Φόρτισε το κινητό σου. Αγχώνομαι. :ermm:

Τώρα τα είδα και θέλω να φάω μπουγάτσα και εγώ

Παιδιά, βάλτε ένα κομμάτι και για μένα.

Πάλι καλά που δεν είμαστε στου Valder. Θα του τρώγαμε όλο το ταψί και θα μας κυνήγαγε μετά. :upside:

Το μονο αρνητικο του Χειμωνα ειναι οτι δεν στεγνωνουν τα ρουχα

+ ότι νυχτώνει νωρίς. Κατά τ' άλλα, είναι θαύμα. Αααχχχ!

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,380 μηνύματα.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,380 μηνύματα.
Είπαμε το καλοκαίρι είναι ωραίο μόνο αν είσαι 50 κιλά και δεν πονάνε τα μπούτια

αν δεν δουλεύεις και έχεις το εξοχικό όλη μέρα κι αράζεις με φαΐ και θάλασσα

και αν έχεις λεφτά

με λίγα λόγια εσάς που σας αρέσει το καλοκαίρι ή είστε τυχεροί ή δεν έχετε φάει τη @@@@ ακόμα 😂

Ion.

Επιφανές μέλος

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,127 μηνύματα.
με λίγα λόγια εσάς που σας αρέσει το καλοκαίρι
Δεν είπαμε αυτό.
Απλώς δε μας αρέσει ο χειμώνας, αυτό δε συνεπάγεται απαραίτητα ότι μας αρέσει το καλοκαίρι σώνει και ντε :bleh:
Κυριακατικο απόγευμα και νυχτώνει απο τις 5 ... Προσπαθώ να μην με πιάσει κατάθλιψη :-*
ΑΥΤΟ

rafaela11

Διάσημο μέλος

Ion.

Επιφανές μέλος

Είπαμε το καλοκαίρι είναι ωραίο μόνο αν είσαι 50 κιλά και δεν πονάνε τα μπούτια
Πονάνε αλλά δεν με νοιάζει γτ φοράω ποδηλατικό.
αν δεν δουλεύεις και έχεις το εξοχικό όλη μέρα κι αράζεις με φαΐ και θάλασσα
Τίποτα πιο ωραίο από το να σχολάς και να πας θάλασσα ή βόλτα αργά το απόγευμα ακόμα και στην πόλη σου
και αν έχεις λεφτά
Θάλασσα με το λεωφορείο(αν δεν έχεις αυτοκίνητο), 1,2€
Βόλτα αργά το απόγευμα που δροσίζει κ λίγο 0€ ή με ένα ice tea 1,5€

Το καλοκαίρι περνάς καλά κ με τα πιο απλά πράγματα!!! Α θα κλάψω :'(

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,975 μηνύματα.

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,729 μηνύματα.
Προτιμώ υπερβολικό κρύο παρά υπερβολική ζέστη.
Μπορείς τουλάχιστον να βάλεις οσες κουβέρτες θες. Τα καλοκαίρια είναι τραυματικά γιατι εβαλα ερκοντίσιον πριν 2 χρονια στο δωματιο μου :P

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Και τι σας αρέσει ρε μαλακα τότε 😂
Φθινόπωρο>>>>>>>
Βέβαια εντάξει, και τότε έχει πολλές φορές τρομερή ζέστη, αλλά οι μέρες που έχει απλώς δροσιά και ήλιο μαζί είναι απλά η επιτομή του τέλειου καιρού. Ούτε να κρυώνεις ούτε να ιδρώνεις.

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,729 μηνύματα.
Φθινόπωρο>>>>>>>
Βέβαια εντάξει, και τότε έχει πολλές φορές τρομερή ζέστη, αλλά οι μέρες που έχει απλώς δροσιά και ήλιο μαζί είναι απλά η επιτομή του τέλειου καιρού. Ούτε να κρυώνεις ούτε να ιδρώνεις.
Χειμώνας>>>>>
Ανυπομονώ για τον χειμώνα του 2025 και μετά, που δε θα έχω φροντιστήρια και όποτε βρέχει θα μπορώ να κάθομαι σπίτι μου και να απολαμβάνω τη ζωούλα

American Economist

Επιφανές μέλος

Φθινόπωρο>>>>>>>

Για εμένα η ιδανική θερμοκρασία είναι 7-12 βαθμοί με αέρα.🙂🙂

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Πονάνε αλλά δεν με νοιάζει γτ φοράω ποδηλατικό.

Τίποτα πιο ωραίο από το να σχολάς και να πας θάλασσα ή βόλτα αργά το απόγευμα ακόμα και στην πόλη σου

Θάλασσα με το λεωφορείο(αν δεν έχεις αυτοκίνητο), 1,2€
Βόλτα αργά το απόγευμα που δροσίζει κ λίγο 0€ ή με ένα ice tea 1,5€

Το καλοκαίρι περνάς καλά κ με τα πιο απλά πράγματα!!! Α θα κλάψω :'(
Σε διαβάζω και νιώθω ότι συνεννοούμαι επιτέλους με άνθρωπο, αλήθεια.
Χειμώνας>>>>>
Ανυπομονώ για τον χειμώνα του 2025 και μετά, που δε θα έχω φροντιστήρια και όποτε βρέχει θα μπορώ να κάθομαι σπίτι μου και να απολαμβάνω τη ζωούλα
Εν τω μεταξύ τώρα που το σκέφτομαι, καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου ίσως να παραπονιέμαι ακόμη παραπάνω για τον χειμώνα 😂
Για εμένα η ιδανική θερμοκρασία είναι 7-12 βαθμοί με αέρα.🙂🙂
20 είναι καλά, τι 12 ρε 😂
12 έχει τώρα όταν νυχτώνει και δεν το αντέχω με τίποτα

nearos

Διακεκριμένο μέλος