Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
Δε θέλω ρε φίλε άλλο να διαβάσω λες και είμαι παιδί , ούτε να διορθώσω πια. Κουράστηκα ψυχικά πως το λένε. Δεν έχω κίνητρο, όταν οι μαθητές πάνε κατά διαόλου .
Σου εχω πει χιλιαδες φορές τι να κανεις και με γράφεις στα παπαράκια σου. Οπότε γιατι να σου το ξαναπώ; Για να με ξαναγράψεις;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ!

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,383 μηνύματα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,180 μηνύματα.
Σου εχω πει χιλιαδες φορές τι να κανεις και με γράφεις στα παπαράκια σου. Οπότε γιατι να σου το ξαναπώ; Για να με ξαναγράψεις;
Ναι ναι ξέρω, αλλά η συνείδηση μου δε μου το επιτρέπει.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
Ναι ναι ξέρω, αλλά η συνείδηση μου δε μου το επιτρέπει.
Οταν εχεις εναν τοιχο, δε μπορεις να κανεις τον ρητορα στον τοιχο και να περιμενεις οτι θα σου μιλησει πισω.

Παίρνεις μια αμοιβη. Θα τιμησεις αυτη την αμοιβη στο ακέραιο και υστερα θα κοιταξεις την ψυχικη σου υγεια.

Δε σου είπα να τα ξυσεις. Δεν θα σε σεβόμουν κι όλας μετά.

Δε μπορει να κανεις δουλεια σούπερ, και να τα πετανε στα σκουπίδια κυριολεκτικά, και να χανεις τον υπνο σου.

Ελάλησα και ουδεμια ενοχή έχω.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,255 μηνύματα.
Γεια σας!

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,255 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,383 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Τι γλυκό ; Ξέρουμε ; 👀👉🏻👈🏻
Μπουγάτσα το γλυκό (ευτυχώς όχι ολοκληρο ταψί) συν κανα δυο φαγητάκια

Αλλα ειχε φτιαξει η κακομοιρα η μανα μου και ηθελε να μου στειλει αλλα κανω στενη διαιτα πλέον, αλλα της λεω οκ στειλε δυο κομματια.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Μπουγάτσα το γλυκό (ευτυχώς όχι ολοκληρο ταψί) συν κανα δυο φαγητάκια

Αλλα ειχε φτιαξει η κακομοιρα η μανα μου και ηθελε να μου στειλει αλλα κανω στενη διαιτα πλέον, αλλα της λεω οκ στειλε δυο κομματια.
Μπουγάτσα με κρέμα εννοείς ; Θα με πιάσουν τα θεσσαλονικιοτικα τώρα 😂

καλά έκανες ! Αλλιώς είναι της μανούλας ❤️

Ion.

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8,781 μηνύματα.
Ego tora
waking up death stare GIF by Gifs Lab

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,742 μηνύματα.
Bαριεμαι

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Πρόσεξε μη βαλεις καμια μαλακια ονομα τωρα που ερχεται η δυνατοτητα για αλλαγη ε! :bleh:

πηγαινε στα τραγουδακια να ακουσεις μουσικάρες

Μπουγάτσα με κρέμα εννοείς ; Θα με πιάσουν τα θεσσαλονικιοτικα τώρα 😂

καλά έκανες ! Αλλιώς είναι της μανούλας ❤️
Πάντα με κρέμα.

Κατσε εσεις με τυρί επάνω;

rafaela11

Διάσημο μέλος

Κατσε εσεις με τυρί επάνω;
Η μπουγάτσα δεν κάνει τη γέμιση ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ

εδώ έχουμε και με τη μάνα μου και με τη θεία μου μέσα

Κρέμα
Τυρί
Ζαμπόν τυρί
Κιμά
Σπανάκι
Μερέντα
Με μήλο είχα δει μια φορά
Κρέμα με στέβια

Ορίστε :

Έχει κι άλλες από κάτω

IMG_1291.png

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,136 μηνύματα.
Τώρα τα είδα και θέλω να φάω μπουγάτσα και εγώ

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,988 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά,

Τι ωραία είναι που έβαλε κρύο. Πλέον μπορώ να βάζω πουκάμισα χωρίς να ιδρώνω, ενώ παράλληλα πάω για περπάτημα το βράδυ απολαμβάνοντας το κρύο.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

ΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΦΑΩ ΟΛΑ ΤΩΡΑ!

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,136 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά,

Τι ωραία είναι που έβαλε κρύο. Πλέον μπορώ να βάζω πουκάμισα χωρίς να ιδρώνω, ενώ παράλληλα πάω για περπάτημα το βράδυ απολαμβάνοντας το κρύο.
Πάντως, σας βλέπω όλους που ηδωνίζεστε με την έλευση του χειμώνα και του κρύου στην Ελλάδα.

Και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μάλλον εγώ είμαι η περίεργη που δε το θέλω (μην κουνάτε τα κεφάλια σας καταφατικά μερικοί μερικοί, σας βλέπω).

rafaela11

Διάσημο μέλος