Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,248 μηνύματα.
Γενικά έχω παρατηρήσει οτι το 60 του φροντιστηρίου είναι 90+ πανω του σχολείου.
Βιολογία φροντιστήριο ποτέ δε μπόρεσα να πάρω πανω απο 65, ενω στο σχολείο έγραψα 98 για ενα πολύ ηλίθιο λάθακι
Έκθεση στο φροντιστηριο γραφω στανταράκι 75 ενω στο σχολείο έγραψα 90
δε ξερω τι φαση
Στο φροντιστήριο είναι πάντα πιο δύσκολα, κι εμένα έτσι ήταν. Αρχαία για παράδειγμα έγραφα πάντα γύρω στο 80 στο φροντιστήριο, στο σχολείο έγραφα γύρω στο 90 και στις Πανελλήνιες πήρα 87 και 94. Αντίστοιχα στα Λατινικά έγραφα 92-93, στο σχολείο 97-98 και παραπάνω και πανελλήνιες πήρα 99. Δεν το λέω για να επαναπαυτείς, αλλά κυρίως για να μην αγχώνεσαι για έναν κακό βαθμό στο φροντιστήριο. Εκεί σε προετοιμάζουν για τα πιο δύσκολα και καλά κάνουν.

Τελευταία επεξεργασία:

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,729 μηνύματα.
Αποθαρρύνομαι και κουράζομαι όμως...
Και το θέμα είναι οτι εγώ το παίρνω και στα φλού λόγω του 5%. Βέβαια όχι του τύπου "αγνοώ τους πάντες, είμαι τουρίστας", έχω τύψεις για τα λεφτά που χαλάω το μήνα εκεί, και προσπαθώ να διαβάζω όσο περισσότερο γίνεται ουτως ώστε να είμαι καλά προετοιμασμένος για το πανεπιστήμιο, αλλά και πάλι είναι αρκετά πιο ήπιο. Φαντάζομαι τι παιρνάνε οι άλλοι που δνε εχουνε τέτοια πολυτέλεια

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,125 μηνύματα.
Γενικά έχω παρατηρήσει οτι το 60 του φροντιστηρίου είναι 90+ πανω του σχολείου.
Βιολογία φροντιστήριο ποτέ δε μπόρεσα να πάρω πανω απο 65, ενω στο σχολείο έγραψα 98 για ενα πολύ ηλίθιο λάθακι
Έκθεση στο φροντιστηριο γραφω στανταράκι 75 ενω στο σχολείο έγραψα 90
δε ξερω τι φαση
Μπορεί και να είναι πιο εύκολα τα θέματα στο σχολείο. Συνήθως έτσι συμβαίνει.
Ή, ένα ακόμη καλύτερο σκεπτικό, ειναι ότι τα έκανες ήδη στο φροντιστήριο, έκανες τα λάθη σου, τα πρόσεξες, και στο σχολείο όταν έγραψες τα απέφυγες.
Πάντως καλά θα πάει, μη φοβάσαι. Ένα άγχος προφανώς και θα υπάρχει, ανθρώπινο και λογικό είναι. Αλλά εφόσον έχεις προετοιμαστεί για το καλύτερο, τα πράγματα θα πάνε καλά.
Και τσιλ. Είναι σχολείο, όχι οι πανελλήνιες ακόμη.

baffy

Νεοφερμένος

Η baffy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Γεια σας αγαπητοί μου άνθρωποι, έχω κάποιες τρελές απορίες με το θέμα πανελλαδικών για άτομα που τελείωσαν λύκειο στην Αγγλία, θέλω να μου πείτε αν γνωρίζετε πόσες φορές μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση στην Ελλάδα κ τι προσόντα χρειάζεται

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,403 μηνύματα.
Γεια σας αγαπητοί μου άνθρωποι, έχω κάποιες τρελές απορίες με το θέμα πανελλαδικών για άτομα που τελείωσαν λύκειο στην Αγγλία, θέλω να μου πείτε αν γνωρίζετε πόσες φορές μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση στην Ελλάδα κ τι προσόντα χρειάζεται
Καλησπέρα.
Θα χρειαστεί να μπεις στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας. Λογικά οι πληροφορίες που ψάχνεις θα βρίσκονται στην ενότητα για τις πανελλαδικές εξετάσεις Ελλήνων ομογενών.

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,729 μηνύματα.
Kαλησπέρα.
Όπως προαναφέρθηκε, η ιστοσελίδα υπουργείου παιδείας πιθανότατα να έχει όλες τις απορίες σας λυμένες. Ωστόσο, θα μπορούσες να ρωτήσεις στο iSchool [(https://www.ischool.gr/)]
είναι μια πλατφόρμα που αποκλειστικά αφορά το σχολείο και τα πανεπιστήμια :P

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.

Τάσος Λειβαδίτης — Χρονοδιάγραμμα​

Συχνά, θυμάμαι, οι μεγάλοι, όταν ήμουν παιδί, μιλούσαν για το
μέλλον μου. Αυτό γινόταν συνήθως στο τραπέζι. Αλλά εγώ ούτε
τους πρόσεχα, ακούγοντας ένα πουλί έξω στο δέντρο.

Ίσως γι' αυτό το μέλλον μου άργησε τόσο πολύ: ήταν τόσο αναρίθμητα τα πουλιά και τα δέντρα.
Τι θελει να πει εδω ο ποιητής; Οτι αυτα ειναι τα σημαντικά;

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,177 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Παίζει να αρρωσταίνωπαίδες

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,380 μηνύματα.
Με έχει πιάσει μια σπαριλα σήμερα… πραγματικά όλη μέρα κάθομαι και βλέπω Netflix ενώ έχω να κάνω 2 δουλειές στο σπίτι και να μαγειρέψω 🫠

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Με έχει πιάσει μια σπαριλα σήμερα… πραγματικά όλη μέρα κάθομαι και βλέπω Netflix ενώ έχω να κάνω 2 δουλειές στο σπίτι και να μαγειρέψω 🫠

Κακό που σε βρήκε και κάθησες και ξεκουράστηκες και ευχαριστήθηκες το χρόνο σου.

Λογικά πρέπει να αισθάνεσαι άσβεστη ντροπή μέσα σου, για τον σκοπό και τη φιλοδοξία που έδωσε τη θεση της στην τεμπελιά. Ίσως και να σου κόψεις και την καλημέρα και να μην κάνεις παρέα με τον εαυτό σου εξ αιτιας αυτού.

Αει μαρη από κει. Καλά έκανες και ξεκουράστηκες. Θα σηκωθείς σε λίγο και θα τις κανεις και τις 2 τέλεια.

Οργανισμός είναι, όχι υπάκουη δούλα και ρομπότ. Θέλει και τα χατηράκια του.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,380 μηνύματα.
Κακό που σε βρήκε και κάθησες και ξεκουράστηκες και ευχαριστήθηκες το χρόνο σου.

Λογικά πρέπει να αισθάνεσαι άσβεστη ντροπή μέσα σου, για τον σκοπό και τη φιλοδοξία που έδωσε τη θεση της στην τεμπελιά. Ίσως και να σου κόψεις και την καλημέρα και να μην κάνεις παρέα με τον εαυτό σου εξ αιτιας αυτού.

Αει μαρη από κει. Καλά έκανες και ξεκουράστηκες. Θα σηκωθείς σε λίγο και θα τις κανεις και τις 2 τέλεια.

Οργανισμός είναι, όχι υπάκουη δούλα και ρομπότ. Θέλει και τα χατηράκια του.
Μωρέ ναι, απλά έχω να κάνω σκούπα, να ξεσκονίσω, να φτιάξω φασολάδα και να βάλω ένα πλυντήριο

🫠

αύριο έχω μια γεμάτη μέρα στη δουλειά και ένα σεμινάριο για τις φυσικές καταστροφές και τα ακραία περιστατικά στη μονάδα που είμαι, και θα κλείσω 13 ώρες εκεί, μου άξιζε που κάθομαι αλλά βαρέθηκα κιόλας αλλά δεν κάνω και τίποτα για αυτό

προβλήματα 😂

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Μωρέ ναι, απλά έχω να κάνω σκούπα, να ξεσκονίσω, να φτιάξω φασολάδα και να βάλω ένα πλυντήριο

🫠

αύριο έχω μια γεμάτη μέρα στη δουλειά και ένα σεμινάριο για τις φυσικές καταστροφές και τα ακραία περιστατικά στη μονάδα που είμαι, και θα κλείσω 13 ώρες εκεί, μου άξιζε που κάθομαι αλλά βαρέθηκα κιόλας αλλά δεν κάνω και τίποτα για αυτό

προβλήματα 😂
Ναι ναι... Κλαίν οι χηρες κλαίν κι οι παντρεμένες.

Όλα καλά θα πάνε αυριο. δε θα ειναι τοσο κουραστικά, σήκω, ξεκινα με τη σκουπα και το ξεσκονισμα να φυγουν τα δυσκολα, να ζεσταθει το σωμα, τα άλλα ειναι ευκολα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,177 μηνύματα.

🫠

προβλήματα 😂
Εμείς οι αναβλητικοι άνθρωποι( εγώ δλδ και άλλοι), επιρρεπείς στην αποδιοργάνωση προτιμάμε να δούμε μια σεζόν μονορούφι μέσα στα ζεστά μας παπλώματα και ας πάρει μετά φωτιά ο κώλος μας για να προλάβουμε τις υποχρεώσεις.

Ξέρω ξέρω για αυτό μετά έχω άγχος και ξυπνάω αχαραγα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Εμείς οι αναβλητικοι άνθρωποι( εγώ δλδ και άλλοι), επιρρεπείς στην αποδιοργάνωση προτιμάμε να δούμε μια σεζόν μονορούφι μέσα στα ζεστά μας παπλώματα και ας πάρει μετά φωτιά ο κώλος μας για να προλάβουμε τις υποχρεώσεις.

Εσυ δεν εισαι σαν την ραφαέλα να γουσταρεις "τω πρωυνώ κσείπνειμα", εσυ έχεις άλλη μπαταριά, ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΓΕΝΙΚΩΣ και αναγκάζεσαι να γινεσαι γαλατάς!

Εγω ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να τα αφησω και να κοιμηθω. Τι ανωμαλία ειναι αυτη που κάνεις, δε μπορω να καταλαβω.

Προτιμώ να κοιμηθω 4 το πρωι όταν εχω κατι να κανω κι ας εχασα ολο το απογευμα-βράδυ ετοιμάζοντας το καθηκον μου, παρά να το αναβάλλω για το πρωι. Δεν μπορω να διασκεδάσω με την ψυχή μου και κοιμαμαι βαρύς.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Καλά και εγώ αφήνω πράγματα δεν είμαι ο τελειομανής που λένε

βέβαια δεν θα ξυπνήσω ποτέ νωρίτερα από το ήδη νωρίτερα για να κάνω πράγματα

έχω μείνει νηστική για να κοιμηθώ κιγο ακόμα 😂

glayki

Περιβόητο μέλος

Εσυ δεν εισαι σαν την ραφαέλα να γουσταρεις "τω πρωυνώ κσείπνειμα", εσυ έχεις άλλη μπαταριά, ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΓΕΝΙΚΩΣ και αναγκάζεσαι να γινεσαι γαλατάς!

Εγω ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να τα αφησω και να κοιμηθω. Τι ανωμαλία ειναι αυτη που κάνεις, δε μπορω να καταλαβω.

Προτιμώ να κοιμηθω 4 το πρωι όταν εχω κατι να κανω κι ας εχασα ολο το απογευμα-βράδυ ετοιμάζοντας το καθηκον μου, παρά να το αναβάλλω για το πρωι. Δεν μπορω να διασκεδάσω με την ψυχή μου και κοιμαμαι βαρύς.
Δε θέλω ρε φίλε άλλο να διαβάσω λες και είμαι παιδί , ούτε να διορθώσω πια. Κουράστηκα ψυχικά πως το λένε. Δεν έχω κίνητρο, όταν οι μαθητές πάνε κατά διαόλου .

rafaela11

Διάσημο μέλος

Και εγώ!