Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,169 μηνύματα.
05-10-24
20:12
Άσε Πουαρό έχω σκάσει, και δε με αφήνει να ρωτήσω και εσένα τι είναι.
Θα το βρω όμως Reader, να ξέρεις (το ελπίζω δηλαδή...)
ΟΧΙ, μην πεις!Για πες.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,056 μηνύματα.
05-10-24
20:13
ΠΕΣ READERRRRRRRRRR
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,418 μηνύματα.
05-10-24
20:14
Η @Kate1914 δεν θέλει να πω ξεκάθαρα.Για πες.
Πήγαινε στο google και ψάξε όλες τις ταινίες του '62.
Πίστεψέ με, θα το καταλάβεις αμέσως μόλις δεις τον τίτλο. Ειδικά αν κοιτάξεις και την πλοκή
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,056 μηνύματα.
05-10-24
20:14
Η @Kate1914 δεν θέλει να πω ξεκάθαρα.
Πήγαινε στο google και ψάξε όλες τις ταινίες του '62.
Πίστεψέ με, θα το καταλάβεις αμέσως μόλις δεις τον τίτλο. Ειδικά αν κοιτάξεις και την πλοκή
Ξένη είναι??
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,418 μηνύματα.
05-10-24
20:15
ΌχιΞένη είναι??
American Economist
Επιφανές μέλος
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
05-10-24
20:20
Κι εγώ αυτή πιστεύω ότι εννοείΗ νύφη το σκάσε??
American Economist
Επιφανές μέλος
05-10-24
20:22
Ας αλλάξει το thread σε "ο γάμος της Kate1914".
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
05-10-24
21:37
Ρε δε μας γαμάτε λεω εγω με τους γάμους; Θέλω μια αγκαλιά να χωνέψω τα μεξικάνικα.
06-10-24
02:09
Αυτό ακριβώς... Εν τω μεταξύ το πιο δύσκολο κομμάτι στα γαλλικά κατά τη γνώμη μου είναι το ακουστικό, ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ λένε μισές λέξεις κι αυτές γρήγοραΗ αλήθεια είναι ότι είναι λίγο πλασματικά αυτά τα επίπεδα, και C2 να έχεις μπορεί να μην αισθάνεσαι άνεση στην επικοινωνία. Εγώ στα γαλλικά δεν θεωρώ ότι έχω τη δυνατότητα να εκφραστώ τόσο καλά, μπορώ να κατανοήσω όμως πολύπλοκα κείμενα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,268 μηνύματα.
06-10-24
02:20
Εγώ μέχρι και το Β2 το είχα σχετικά, στο C2 όμως άστοΑυτό ακριβώς... Εν τω μεταξύ το πιο δύσκολο κομμάτι στα γαλλικά κατά τη γνώμη μου είναι το ακουστικό, ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ λένε μισές λέξεις κι αυτές γρήγορα
06-10-24
02:21
Τι σε βοήθησε ? Άκουγες podcast πχ ή έβλεπες σειρές βίντεο κλπ στα γαλλικά?Εγώ μέχρι και το Β2 το είχα σχετικά, στο C2 όμως άστο
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,268 μηνύματα.
06-10-24
02:23
Όλα αυτά μου τα είχε προτείνει η καθηγήτριά μου. Αν είχα χρόνο και τα είχα εφαρμόσει, λογικά θα είχα πάρει πάνω από 21/50 στο ακουστικό-προφορικό. Οπότε σου προτείνω να το πράξεις εσύ, λογικά θα βοηθήσειΤι σε βοήθησε ? Άκουγες podcast πχ ή έβλεπες σειρές βίντεο κλπ στα γαλλικά?
06-10-24
02:25
Η αλήθεια είναι ότι το προσπαθώ αλλά δεν έχω βρει καμία Ωραία γαλλική σειρά, δεν έχω και Netflix , προς το παρόν βλέπω που κ που μια Γαλλίδα YouTuber αλλά κι αυτήν την βαριέμαιΌλα αυτά μου τα είχε προτείνει η καθηγήτριά μου. Αν είχα χρόνο και τα είχα εφαρμόσει, λογικά θα είχα πάρει πάνω από 21/50 στο ακουστικό-προφορικό. Οπότε σου προτείνω να το πράξεις εσύ, λογικά θα βοηθήσει
Poirot
Περιβόητο μέλος
06-10-24
02:26
Έχει στο franceinfo κάποια podcasts για θέματα της επικαιρότητας, αν σε ενδιαφέρει, που είναι προσβάσιμα δωρεάν.Η αλήθεια είναι ότι το προσπαθώ αλλά δεν έχω βρει καμία Ωραία γαλλική σειρά, δεν έχω και Netflix , προς το παρόν βλέπω που κ που μια Γαλλίδα YouTuber αλλά κι αυτήν την βαριέμαι
06-10-24
02:27
Ξέχασα και το χειρότερο που είναι το tv 5 (αυτό στην τηλεόραση)Η αλήθεια είναι ότι το προσπαθώ αλλά δεν έχω βρει καμία Ωραία γαλλική σειρά, δεν έχω και Netflix , προς το παρόν βλέπω που κ που μια Γαλλίδα YouTuber αλλά κι αυτήν την βαριέμαι
Poirot
Περιβόητο μέλος
06-10-24
02:30
Εκεί απλά αλλάζεις κανάλι γιατί αισθάνεσαι ότι πάνε χαμένα τα λεφτά για τα γαλλικά... Άσε, κι όταν είχα πάει στη Γαλλία και έκανα ζάπινγκ στα κανάλια απογοητεύτηκαΞέχασα και το χειρότερο που είναι το tv 5 (αυτό στην τηλεόραση)
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
06-10-24
02:38
Δεν κοιμάστε ρε τεντυμπόιδες;
Poirot
Περιβόητο μέλος
06-10-24
02:40
Βάλαμε φωτιά στα σαββατόβραδαΔεν κοιμάστε ρε τεντυμπόιδες;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
06-10-24
02:43
Εντωμεταξυ ειμαι κακός ρε με τα μικρά παιδιά. Βλεπω διπλα στο feed αυτό:Βάλαμε φωτιά στα σαββατόβραδα
και παω και της γράφω αυτό:
Νταξει ειμαι καθίκι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- charmander
- jellojina
- Reader
- rafaela11
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.