06-10-24
02:55
Αααα καλά ευτυχώς έχει υπότιτλους το tv 5 βασικά αν κ εγώ εννοούσα ότι είναι ότι πιο βαρετό κ αδιάφορο... Θέλω κι εγώ πολύ να πάω στη. Γαλλία , εν τω μεταξύ μια με τους ολυμπιακούς αγώνες μια με το Emily in Paris χαμός έχει γίνει .Εκεί απλά αλλάζεις κανάλι γιατί αισθάνεσαι ότι πάνε χαμένα τα λεφτά για τα γαλλικά... Άσε, κι όταν είχα πάει στη Γαλλία και έκανα ζάπινγκ στα κανάλια απογοητεύτηκα
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,807 μηνύματα.
06-10-24
09:51
Tι σου έφτιαξε πάλι αυτή η κακεντρεχης Ριντερ βρε @Kate1914 ? Αφήστε το κορίτσι ήσυχο!
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,268 μηνύματα.
06-10-24
09:59
Εσείς κύριέ μου μπαίνετε μια φορά στις 3 μέρες μόνο και μόνο για να πείτε τη Reader κακεντρεχή;Tι σου έφτιαξε πάλι αυτή η κακεντρεχης Ριντερ βρε @Kate1914 ? Αφήστε το κορίτσι ήσυχο!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,807 μηνύματα.
06-10-24
10:02
Μπα; Σου θιξαμε το αίσθημα;Εσείς κύριέ μου μπαίνετε μια φορά στις 3 μέρες μόνο και μόνο για να πείτε τη Reader κακεντρεχή;
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,268 μηνύματα.
06-10-24
10:03
Απλά υπερασπίζομαι το δίκαιοΜπα; Σου θιξαμε το αίσθημα;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,418 μηνύματα.
06-10-24
10:05
Απλά υπερασπίζομαι το δίκαιο
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,169 μηνύματα.
06-10-24
11:52
Να ένας άνθρωπος με κατανόηση.Tι σου έφτιαξε πάλι αυτή η κακεντρεχης Ριντερ βρε @Kate1914 ? Αφήστε το κορίτσι ήσυχο!
Πες τα βρε Ούλτρα, πες τα
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
06-10-24
11:59
Όπως σε συμφέρει τα βλέπεις.Απλά υπερασπίζομαι το δίκαιο
Ψηφίζω Poirot, shady shady!
Και που τα λέω..σας γλενταει το ζευγαράκι της χρονιάς!Να ένας άνθρωπος με κατανόηση.
Πες τα βρε Ούλτρα, πες τα
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,418 μηνύματα.
06-10-24
12:02
Ακυρώνω την ψήφο του Ούλτρα.Ψηφίζω Poirot, shady shady!
Εκείνη και τον σύζυγό της εννοείς.Και που τα λέω..σας γλενταει το ζευγαράκι της χρονιάς!
Τι να κάνουμε, δεν βγήκε τυχαία η φράση για τα ζευγάρια : μαζί στα εύκολα μαζί και στα δύσκολα.
Θα το περάσουν μαζί κι αυτό
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
06-10-24
12:07
Όπως θα περάσετε και το σκαλί της εκκλησίας σαν να λέμε. Θα με προλάβετε μου φαίνεται και θα βάλετε πρώτοι εσείς την κουλούρα.Θα το περάσουν μαζί κι αυτό
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
06-10-24
12:10
Ας ρωτήσουμε την @Kate1914, έχει εμπειρία σε αυτό το θέμα, άσχετα αν η ίδια δεν το βλέπειΌπως θα περάσετε και το σκαλί της εκκλησίας σαν να λέμε.
Παντρεύεστε κι εσύ με τον Micro;Θα με προλάβετε μου φαίνεται
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,371 μηνύματα.
06-10-24
12:16
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα σε καλουσαμεΠαντρεύεστε κι εσύ με τον Micro;
Poirot
Περιβόητο μέλος
06-10-24
12:19
Εμένα θα με καλέσετε;Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα σε καλουσαμε
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
06-10-24
12:19
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα σε καλουσαμε
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,169 μηνύματα.
06-10-24
12:39
Άμεση προφυλάκιση σε Ρίντερ τότε (άρπα την)Ακυρώνω την ψήφο του Ούλτρα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
06-10-24
12:40
Ακύρωση άμεσης προφυλάκισης (άρπα την εσύ)Άμεση προφυλάκιση σε Ρίντερ τότε (άρπα την)
Kate1914
Περιβόητο μέλος
06-10-24
12:45
Α ναι;Ακύρωση άμεσης προφυλάκισης (άρπα την εσύ)
Ε σωστά, έτσι κάνουν τα ζευγάρια, στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Ίσως στο μέλλον να το ζήσω και εγώ αυτό.
Τέσπα, ψηφίζω Ρίντερ τότε.
Εν τω μεταξύ μιας και κοιτούσα τις κάρτες τώρα, η εξαίρεση ψηφοφορίας παίζεται μυστικά; Δηλαδή με μήνυμα στη ΣΕ; Ή κανονικά όπως οι υπόλοιπες;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
06-10-24
12:48
Δεν θυμάμαι να έλεγαν οι κανόνες ότι παίζεται μυστικά.Εν τω μεταξύ μιας και κοιτούσα τις κάρτες τώρα, η εξαίρεση ψηφοφορίας παίζεται μυστικά; Δηλαδή με μήνυμα στη ΣΕ; Ή κανονικά όπως οι υπόλοιπες;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μα το έχεις ήδη ζήσει, με την αντίδρασή σου αυτό κατάλαβαΊσως στο μέλλον να το ζήσω και εγώ αυτό.
Poirot
Περιβόητο μέλος
06-10-24
12:49
Υπομονή λίγους μήνες!Ίσως στο μέλλον να το ζήσω και εγώ αυτό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- charmander
- jellojina
- Reader
- rafaela11
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.