American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,056 μηνύματα.
05-10-24
19:37
Μην ανησυχείς, αφού ο ένας τουλάχιστον λέει πως δεν παντρεύεται.
Στον γάμο μου θέλω ένα ψυγείο ντουλάπα Samsung αν γίνεται.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εντομεταξυ η @Kate1914 με όλα τα δώρα που της έχουμε στείλει.
1,3 Mio. Aufrufe · 14.409 Reaktionen | ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΑΜΟΥ (FAIL) 💥🤵👰 #Alterinfo #5minutemum #elenacharalampoudi #ilias #gkotsis #γαμος | By Alterinfo | Facebook
ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΑΜΟΥ (FAIL) 💥🤵👰 #Alterinfo #5minutemum #elenacharalampoudi #ilias #gkotsis #γαμος
www.facebook.com
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,268 μηνύματα.
05-10-24
19:46
Βασικά κάπως έτσι θα καταλήξουν:Εντομεταξυ η @Kate1914 με όλα τα δώρα που της έχουμε στείλει.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
05-10-24
19:49
Μαλάκας ειμαι ρε να παντρευτω; Να βγω απο την αγορά και να τρωνε τις μικρούλες και τις μεγαλοκυρίες άλλοι;Μην ανησυχείς, αφού ο ένας τουλάχιστον λέει πως δεν παντρεύεται.
Όλα θα τα χαίρομαι εγω νι!
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,169 μηνύματα.
05-10-24
19:52
Α, πιάνει αυτή η φράση για να τελειώνει η ιστορία;Μην ανησυχείς, αφού ο ένας τουλάχιστον λέει πως δεν παντρεύεται.
Ούτε εγώ παντρεύομαι
Αυτό με τα λεφτά με έχω ικανή να το κάνω για να είμαι ειλικρινήςΣτον γάμο μου θέλω ένα ψυγείο ντουλάπα Samsung αν γίνεται.
Εντομεταξυ η @Kate1914 με όλα τα δώρα που της έχουμε στείλει.
1,3 Mio. Aufrufe · 14.409 Reaktionen | ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΑΜΟΥ (FAIL) 💥🤵👰 #Alterinfo #5minutemum #elenacharalampoudi #ilias #gkotsis #γαμος | By Alterinfo | Facebook
ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΑΜΟΥ (FAIL) 💥🤵👰 #Alterinfo #5minutemum #elenacharalampoudi #ilias #gkotsis #γαμοςwww.facebook.com
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,056 μηνύματα.
05-10-24
19:55
Α, πιάνει αυτή η φράση για να τελειώνει η ιστορία;
Ούτε εγώ παντρεύομαι
Αστα αυτά, ήδη είναι έτοιμο το νυφικό.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,418 μηνύματα.
05-10-24
19:56
ΝομίζειςΑ, πιάνει αυτή η φράση για να τελειώνει η ιστορία;
Ούτε εγώ παντρεύομαι
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,169 μηνύματα.
05-10-24
19:58
Ρε φίλε, δεν το πιστεύω.
Ήθελα να σας παραθέσω όνομα ελληνικής ταινίας με το τι θα κάνω αν με βάζανε να παντρευτώ με το ζόρι, αλλά το σύμπαν μάλλον μου κάνει πλάκα γιατί η υπόθεση βολεύει εσάς και όχι εμένα.
Ήθελα να σας παραθέσω όνομα ελληνικής ταινίας με το τι θα κάνω αν με βάζανε να παντρευτώ με το ζόρι, αλλά το σύμπαν μάλλον μου κάνει πλάκα γιατί η υπόθεση βολεύει εσάς και όχι εμένα.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,418 μηνύματα.
05-10-24
19:59
Don't be shy, πες την ταινία!Ρε φίλε, δεν το πιστεύω.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,371 μηνύματα.
05-10-24
20:00
ευχαριστω που μου θυμισες ποσο κακο τελος ειχε το κωνσταντινου και ελενηςΒασικά κάπως έτσι θα καταλήξουν:
Kate1914
Περιβόητο μέλος
05-10-24
20:04
Λυπάμαι, αλλά δεν είμαι έτοιμη να υπογράψω ακόμη την καταδίκη μου.Don't be shy, πες την ταινία!
Αν θες να σου δώσω ένα hint (σε αντίθεση με εσένα που δε μου δίνεις για το χθεσινό μήνυμα) πρόκειται για ελληνική ταινία του 1962.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
05-10-24
20:05
Στην πραγματικότητα σου έχω δώσει, αλλά δεν πειράζει(σε αντίθεση με εσένα που δε μου δίνεις για το χθεσινό μήνυμα)
American Economist
Επιφανές μέλος
Kate1914
Περιβόητο μέλος
05-10-24
20:07
Θα μπορούσε, αλλά ευτυχώς για μένα δεν είμαι ξανθιά.
Ατύχησες, προσπάθησε ξανά.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
05-10-24
20:08
Α οκ, τη βρήκα!πρόκειται για ελληνική ταινία του 1962.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
05-10-24
20:09
Ωχ ωχ ωχΑ οκ, τη βρήκα!
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
05-10-24
20:10
Βοήθησε και ο τίτλος, τι να κάνουμεΩχ ωχ ωχ
American Economist
Επιφανές μέλος
05-10-24
Θα μπορούσε, αλλά ευτυχώς για μένα δεν είμαι ξανθιά.
Βοήθησε και ο τίτλος, τι να κάνουμε
Για πες.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,268 μηνύματα.
05-10-24
Αν θες να σου δώσω ένα hint (σε αντίθεση με εσένα που δε μου δίνεις για το χθεσινό μήνυμα)
Kate1914
Περιβόητο μέλος
05-10-24
20:11
Θα μπορούσε, αλλά δεν είμαι καθολική.
American Economist
Επιφανές μέλος
05-10-24
20:11
Θα μπορούσε, αλλά δεν είμαι καθολική.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- charmander
- jellojina
- Reader
- rafaela11
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.