Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,169 μηνύματα.
06-10-24
12:53
Ε λάθος κατάλαβες τότε.Δεν θυμάμαι να έλεγαν οι κανόνες ότι παίζεται μυστικά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μα το έχεις ήδη ζήσει, με την αντίδρασή σου αυτό κατάλαβα
Αλλά φαντάζομαι είναι ο έρωτας που σου έχει πάρει τα μυαλά. Όπως έχω πει δεν έχω τέτοια εμπειρία, αλλά χαίρομαι για εσένα, παρόλο που θολώνει την κρίση σου.
Δε σε καταλαβαίνω, το μόνο που ξέρω ότι θα γίνει σε λίγους μήνες είναι ο γάμος σας, τίποτα άλλο απολύτωςΥπομονή λίγους μήνες!
Τέλεια.Δεν θυμάμαι να έλεγαν οι κανόνες ότι παίζεται μυστικά.
Η ΣΕ σας ανακοινώνει πως η Kate1914 σήμερα εξαιρείται από την ψηφοφορία!
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,418 μηνύματα.
06-10-24
12:57
Την όρασή μου μη θολώσει και δεν μπορέσω να σας καμαρώσω στα σκαλιά της εκκλησίας, με όλα τα άλλα ζωαλλά χαίρομαι για εσένα, παρόλο που θολώνει την κρίση σου.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,268 μηνύματα.
06-10-24
12:58
Είσαι και ΣΕ και παίκτρια; Αποφάσισε! Μα που έχεις το μυαλό σου;Τέλεια.
Η ΣΕ σας ανακοινώνει πως η Kate1914 σήμερα εξαιρείται από την ψηφοφορία!
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,418 μηνύματα.
06-10-24
12:58
Ξέρουμε, ξέρουμεΜα που έχεις το μυαλό σου;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,169 μηνύματα.
06-10-24
13:03
Ε καλά και η Ρίντερ την άλλη φορά τα ίδια έκανε αλλά δεν είδα να την κατηγορείς.Είσαι και ΣΕ και παίκτρια; Αποφάσισε! Μα που έχεις το μυαλό σου;
Δεν κατάλαβα δηλαδή, οι ερωτευμένοι έχετε περισσότερα δικαιώματα από εμάς τους ελεύθερους;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
06-10-24
13:05
Τι να κάνουμε...Ε καλά και η Ρίντερ την άλλη φορά τα ίδια έκανε αλλά δεν είδα να την κατηγορείς.
Δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ- Γιαννιού
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,268 μηνύματα.
06-10-24
13:09
Δυστυχώς δεν μπορώ να ανακαλέσω καθόλου αυτό στο οποίο αναφέρεσαι. Κρίμα!!!Ε καλά και η Ρίντερ την άλλη φορά τα ίδια έκανε αλλά δεν είδα να την κατηγορείς.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
06-10-24
13:13
Ή κάθε μέρα πασχαλιά, έτσι το ξέρω εγώΤι να κάνουμε...
Δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ- Γιαννιού
Δεν πειράζει, ευτυχώς για εσένα μπορώ να στο θυμίσω εγώ:Δυστυχώς δεν μπορώ να ανακαλέσω καθόλου αυτό στο οποίο αναφέρεσαι. Κρίμα!!!
Ψηφοφορία για Κυριακή 22/9
Kate1914
Poirot
Reader
American Economist --> Poirot
ultraviolence
Ψήφοι
1 Poirot
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Υδροχόος - Τυμβωρυχία [Πόρνη]
Απουσίες
Υδροχόος #1
Λοιπές ενέργειες
Ακύρωση ψήφου από Kate1914
Τυμβωρυχία από ultraviolence
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πέρα από την πλάκα, ξέρει κανείς πώς αντιμετωπίζεται ο εθισμός στο Παλέρμο;
Poirot
Περιβόητο μέλος
06-10-24
13:14
Πωπω κάτι έχει συμβεί και δεν μου εμφανίζει την παράθεση. Καλά, δεν πειράζει. Μια άλλη φορά!Δεν πειράζει, ευτυχώς για εσένα μπορώ να στο θυμίσω εγώ:
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
06-10-24
13:17
Αφού θυμίζουμε πράγματα σήμερα, να θυμίσω κι εγώ πως όταν ο Γιάννης μας έψαχνε άξιες νύφες στο "Αλήθεια ή Ψέμα" , η Κέιτ μας έσπευσε να απαντήσει :Δεν πειράζει, ευτυχώς για εσένα μπορώ να στο θυμίσω εγώ:
Kate1914
Περιβόητο μέλος
06-10-24
13:25
Και ποιος σου είπε ότι το απάντησα επειδή το είπε ο Γιάννης;Αφού θυμίζουμε πράγματα σήμερα, να θυμίσω κι εγώ πως όταν ο Γιάννης μας έψαχνε άξιες νύφες στο "Αλήθεια ή Ψέμα" , η Κέιτ μας έσπευσε να απαντήσει :
View attachment 139518
Αν μας έχετε για μαζί, προφανώς θα το ήξερε και άρα δε θα "έσπευδα" να απαντήσω, όπως διατείνεσαι. Επίσης απάντησα μετά από σχεδόν 11 ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον πολλοί το είδαν, όμως κανείς δεν απάντησε.
Άρα τζίφος ο ισχυρισμός σου.
Poirot
Περιβόητο μέλος
06-10-24
13:30
Εσύ δεν κοιτάς να ανταποκριθείς στο challenge που σου έχει βάλει η Reader;Και ποιος σου είπε ότι το απάντησα επειδή το είπε ο Γιάννης;
Αν μας έχετε για μαζί, προφανώς θα το ήξερε και άρα δε θα "έσπευδα" να απαντήσω, όπως διατείνεσαι. Επίσης απάντησα μετά από σχεδόν 11 ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον πολλοί το είδαν, όμως κανείς δεν απάντησε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,056 μηνύματα.
06-10-24
13:31
Και ποιος σου είπε ότι το απάντησα επειδή το είπε ο Γιάννης;
Πως πάει το άνοιγμα των δώρων??
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
06-10-24
13:32
Προσπαθεί σκληρά πάντως, δεν έχω παράπονο!Εσύ δεν κοιτάς να ανταποκριθείς στο challenge που σου έχει βάλει η Reader;
Poirot
Περιβόητο μέλος
06-10-24
13:33
Έχει πλησιάσει καθόλου στη λύση ή μπα;Προσπαθεί σκληρά πάντως, δεν έχω παράπονο!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,056 μηνύματα.
06-10-24
13:34
Προσπαθεί σκληρά πάντως, δεν έχω παράπονο!
Το αστείο είναι ότι ο Γιάννης παίζει να μην μπαίνει καν σε αυτό το thread ώστε να δει τι γράφεται για εκείνον.
Poirot
Περιβόητο μέλος
06-10-24
13:35
Καλά αυτός δεν μας έχει πειράξει, δεν τα γράφουμε για εκείνον Παράπλευρη απώλεια θα έλεγα...Το αστείο είναι ότι ο Γιάννης παίζει να μην μπαίνει καν σε αυτό το thread ώστε να δει τι γράφεται για εκείνον.
American Economist
Επιφανές μέλος
06-10-24
13:37
Καλά αυτός δεν μας έχει πειράξει, δεν τα γράφουμε για εκείνον Παράπλευρη απώλεια θα έλεγα...
Γάμος χωρίς ο γαμπρός να γνωρίζει ότι παντρεύεται.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
06-10-24
13:37
Τα έχω παρατήσει σχεδόνΕσύ δεν κοιτάς να ανταποκριθείς στο challenge που σου έχει βάλει η Reader;
Ούτε κατά διάνοια.Έχει πλησιάσει καθόλου στη λύση ή μπα;
Καλά κάνει. Εγώ μόνο είμαι ο μπούφος που τσιμπάω.Το αστείο είναι ότι ο Γιάννης παίζει να μην μπαίνει καν σε αυτό το thread ώστε να δει τι γράφεται για εκείνον.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- charmander
- jellojina
- Reader
- rafaela11
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.