EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
29-01-22
00:34
κι εγω αδυνατουλα ειμαι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
απο τωρα η απο αυριο?ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
όπου γάμος και χαρά η βασιλω πρώτη
29-01-22
00:35
Αυριοοκι εγω αδυνατουλα ειμαι
απο τωρα η απο αυριο?
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
29-01-22
00:36
κι εγω αδυνατουλα ειμαι
απο τωρα η απο αυριο?
Έλα να σε πάρω ΑΓΚΑΛΙΑ
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
29-01-22
00:37
ωραια στειλε μου οποτε ειναι ταγκαρε με να μπω να κανουμε σαματαΑυριοο
29-01-22
00:37
Νιώθετε άσχημα ?? Μου κάνει εντύπωση γιατί αυτό είναι το πρότυποΈλα να σε πάρω ΑΓΚΑΛΙΑ
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
29-01-22
00:40
Έλα να σε πάρω ΑΓΚΑΛΙΑ
ασχημα γιατι?οχιΝιώθετε άσχημα ?? Μου κάνει εντύπωση γιατί αυτό είναι το πρότυπο
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
29-01-22
00:40
Νιώθετε άσχημα ?? Μου κάνει εντύπωση γιατί αυτό είναι το πρότυπο
Αρχίζω να μην καταλαβαίνω τι λέτε
Μάλλον πρέπει να πάω για ύπνο
View attachment 95388 @Dreamer_SW @Ioannidou @Pak @Aleksa @Υδροχόος @TheUltimateUnderdog @Valder ολοι μια μεγαλη αγκαλια
ασχημα γιατι?οχι
group hug Ναι
29-01-22
00:41
Δεν πειράζει δε. Εννοούσα κάτι κακο
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
29-01-22
00:42
αυριο θα πανε τα φαρμακια κατωΔεν πειράζει δε. Εννοούσα κάτι κακο
να ενα δειγμα και με αυτο η καληνυχτα μου
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
29-01-22
00:52
Καλό βράδυ παιδάκια
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
29-01-22
01:05
Καληνύχτα Dreamer and...sweet dreams!
Αλλαγή βάρδιας εδώ.
Για να έρθουν οι ξενύχτηδες!
Αλλαγή βάρδιας εδώ.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
29-01-22
02:32
Τώρα είμαι στο δεύτερο ονειρο Καλο ξημέρωμα!
Καληνύχτα Dreamer and...sweet dreams!
Αλλαγή βάρδιας εδώ.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
29-01-22
02:37
Υπνοβατείς μήπως;Τώρα είμαι στο δεύτερο ονειρο Καλο ξημέρωμα!
(Στο στέκι δίπλα; )
Καλό ξημέρωμα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
29-01-22
02:40
Αφου με ξέρεις τρελαίνομαι για σχέσειςΥπνοβατείς μήπως;
(Στο στέκι δίπλα; )
Καλό ξημέρωμα.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
29-01-22
02:42
Το πιστεύω.Αφου με ξέρεις τρελαίνομαι για σχέσεις
Με κλειστά τα μάτια.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
29-01-22
11:43
Καλημερούδια Τι έχει σήμερα το πρόγραμμα;
Εγώ μεσημεριανό (γαλέο σκορδαλιά) μετά σίδερο 2 πλυντήρια και μετά ετοιμασία για το παρτάκι μας
Εγώ μεσημεριανό (γαλέο σκορδαλιά) μετά σίδερο 2 πλυντήρια και μετά ετοιμασία για το παρτάκι μας
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
29-01-22
14:17
Καλησπερες!!! Εγω τα ψωνια και το μαγειρεμα τα εκανα το πρωι,εφτιαξα μπριζολες χοιρινες στο τηγανι με βραστα χορτα ζοχους συνοδευτικο και εκανα φασινα και τωρα καθισα και βλεπω τις αναρτησειςΚαλημερούδια Τι έχει σήμερα το πρόγραμμα;
και μετά ετοιμασία για το παρτάκι μας
καλησπερες σε ολους!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,143 μηνύματα.
29-01-22
14:22
Ήρθα, βαρέστε παλαμάκια με τα κωλομάγουλα
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
29-01-22
14:28
χαχαχαχαχαχα το καναμε ηδη,κατι αλλο αρχοντα θελετε?Ήρθα, βαρέστε παλαμάκια με τα κωλομάγουλα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,143 μηνύματα.
29-01-22
14:29
Ντολμαδάκια και πατατοσαλάτα.χαχαχαχαχαχα το καναμε ηδη,κατι αλλο αρχοντα θελετε?
Ναι φίλε... Ντολμαδάκια και πατατοσαλάτα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 3 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Reader
- Kate1914
- jellojina
- rafaela11
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.