EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
29-01-22
21:50
Καλα ειμαστε εμεις,παντος καιρουΔιαβάζω τα αρχικά αρχικά της Γ’ Λυκείου για την μίτωση και την μείωση προς το παρόν, άργησα κιόλας να ξεκινήσω φροντιστήριο σε σχέση με τους άλλους οπότε τα τρέχω τώρα τα αρχικά. Πάντως Πανελλήνιες θα δώσω το ‘23.
@EvanescenceQ, σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
Πώς είστε;
Αχ καλη επιτυχια στις πανελληνιες!!!
Εγω σε νομιζα φοιτητρια.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
29-01-22
21:52
Ευχαριστώ πολύ! Είμαι απόφοιτη, 18 ετών, έχω δώσει Πανελλήνιες ήδη μια φορά από την Θεωρητική κατεύθυνση και άλλαξα εντελώς κατεύθυνση φέτος και πήγα Υγείας.Καλα ειμαστε εμεις,παντος καιρου
Αχ καλη επιτυχια στις πανελληνιες!!!
Εγω σε νομιζα φοιτητρια.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
29-01-22
21:54
Ωραια επιλογη και ευχομαι να πας καταπληκτικα!Ευχαριστώ πολύ! Είμαι απόφοιτη, 18 ετών, έχω δώσει Πανελλήνιες ήδη μια φορά από την Θεωρητική κατεύθυνση και άλλαξα εντελώς κατεύθυνση φέτος και πήγα Υγείας.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
29-01-22
22:02
Διαβάζω τα αρχικά αρχικά της Γ’ Λυκείου για την μίτωση και την μείωση προς το παρόν, άργησα κιόλας να ξεκινήσω φροντιστήριο σε σχέση με τους άλλους οπότε τα τρέχω τώρα τα αρχικά. Πάντως Πανελλήνιες θα δώσω το ‘23.
@EvanescenceQ, σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
Πώς είστε;
ωωωω είσαι 15 ; Μικρούλα!!
Κάτι θυμάμαι από αυτά, τα είχαμε βιολογία στο γυμνάσιο!
Εγώ ήμουν θεωρητική Τι σχολή στοχεύεις;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ωωωωωωωω καλή επιτυχία !Ευχαριστώ πολύ! Είμαι απόφοιτη, 18 ετών, έχω δώσει Πανελλήνιες ήδη μια φορά από την Θεωρητική κατεύθυνση και άλλαξα εντελώς κατεύθυνση φέτος και πήγα Υγείας.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
29-01-22
22:03
κοπελα ειναι καλε αφου τη θυμασαι με το σκυλακι στα κατοικιδια μας που εχει ανεβασειωωωω είσαι 15 ; Μικρούλης!!
Κάτι θυμάμαι από αυτά, τα είχαμε βιολογία στο γυμνάσιο!
Εγώ ήμουν θεωρητική Τι σχολή στοχεύεις;
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
29-01-22
22:05
συγχώρεσέ με, είμαι κάποιας ηλικίαςκοπελα ειναι καλε αφου τη θυμασαι με το σκυλακι στα κατοικιδια μας που εχει ανεβασει
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
29-01-22
22:07
δεν πειραζεισυγχώρεσέ με, είμαι κάποιας ηλικίας
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,806 μηνύματα.
29-01-22
22:10
Κι εδώ για πανελλήνιες λέτε; Έρχονται απανωτά τα εγκεφαλικά, γέρασα.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
29-01-22
22:10
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΚι εδώ για πανελλήνιες λέτε; Έρχονται απανωτά τα εγκεφαλικά, γέρασα.
ΜΟΥ έλειψες
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
29-01-22
22:11
αμα γερασες εσυ εμεις τι να πουμε?Κι εδώ για πανελλήνιες λέτε; Έρχονται απανωτά τα εγκεφαλικά, γέρασα.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,806 μηνύματα.
29-01-22
22:13
Έχουμε την ίδια ηλικία, κρύβε λόγια. xDαμα γερασες εσυ εμεις τι να πουμε?
Από τα πολλαπλά emojis, νομίζω ότι έχω καταλάβει ποια πρέπει να'σαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ΜΟΥ έλειψες
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
29-01-22
22:14
Έχουμε την ίδια ηλικία, κρύβε λόγια. xD
Από τα πολλαπλά emojis, νομίζω ότι έχω καταλάβει πια πρέπει να'σαι
είμαι σίγουρη ότι κατάλαβες σωστά
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
29-01-22
22:14
καλως ηρθες οπως και να εχειΈχουμε την ίδια ηλικία, κρύβε λόγια. xD
Από τα πολλαπλά emojis, νομίζω ότι έχω καταλάβει ποια πρέπει να'σαι
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
29-01-22
22:37
Κτηνιατρική… Αυτός είναι ο πραγματικός μου στόχος διότι δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω κάτι άλλο. Έχω και backup σχολές βέβαια, νοσηλευτική και βιολογικό που μου αρέσουν επίσης πολύΤι σχολή στοχεύεις;
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
29-01-22
22:38
Σου εύχομαι καλή επιτυχίαΚτηνιατρική… Αυτός είναι ο πραγματικός μου στόχος διότι δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω κάτι άλλο. Έχω και backup σχολές βέβαια, νοσηλευτική και βιολογικό που μου αρέσουν επίσης πολύ
Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις ..... Ξέρω πως είναι να το θες τόσο πολύ!!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
29-01-22
22:39
αχ ωραια!Ευχομαι να το πετυχεις!!Κι εκει φυσικα θα κανεις αυτο που αγαπας!Καλα δεν υπαρχει καλυτερο λεμε!Κτηνιατρική… Αυτός είναι ο πραγματικός μου στόχος διότι δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω κάτι άλλο. Έχω και backup σχολές βέβαια, νοσηλευτική και βιολογικό που μου αρέσουν επίσης πολύ
Joji
Επιφανές μέλος
29-01-22
22:39
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!Σου εύχομαι καλή επιτυχία
Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις ..... Ξέρω πως είναι να το θες τόσο πολύ!!
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
29-01-22
22:40
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
29-01-22
23:02
@Dreamer_SW @Aleksa δεν ξερω αν εχουμε κι αλλους παροντες τι θα λεγατε για κουβεντουλα?
Οτι θελετε βασικα και οτι σας κανει κεφι,οτι σας ευχαριστει.
Οτι θελετε βασικα και οτι σας κανει κεφι,οτι σας ευχαριστει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Reader
- nearos
- jellojina
- rafaela11
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.