Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,142 μηνύματα.
28-01-22
23:17
(βαλ βγαλε μου το έλεοοοοοος)Και ταπεινός πάνω απ'ολα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
28-01-22
23:19
Παρακολουθώ μια σειρά γμτ. στην τηλεόραση. Αλλα μετά... ποιος μας πιάνει!Αμε για δωσε εναυσμα!!!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θα πάρουν φωτιά τα πλήκτρα και τα πόστ θα "πέφτουν σαν το χαλάζι (κι ο τραυματισμένος καλλιτέχνης θ'αναστενάζει", για όποιον έχει δει ή έστω έχει ακουστά την ομώνυμη ταινία).
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
28-01-22
23:20
ωραια οταν εισαι ετοιμη σε περιμενουμεΠαρακολουθώ μια σειρά γμτ. στην τηλεόραση. Αλλα μετά... ποιος μας πιάνει!
Θα πάρουν φωτιά τα πλήκτρα και τα πόστ θα "πέφτουν σαν το χαλάζι (κι ο τραυματισμένος καλλιτέχνης θ'αναστενάζει", για όποιον έχει δει ή έστω έχει ακουστά την ομώνυμη ταινία).
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
28-01-22
23:24
(βαλ βγαλε μου το έλεοοοοοος)
* Διαβάζοντας το βιβλίο "Χίλιοι και ενας τροποι να βγάλεις από τη μέση τον μεγάλο σου αδερφό"
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,142 μηνύματα.
28-01-22
23:35
View attachment 95378
* Διαβάζοντας το βιβλίο "Χίλιοι και ενας τροποι να βγάλεις από τη μέση τον μεγάλο σου αδερφό"
Να τι διαβάζω εγώ. Όντως.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
28-01-22
23:47
χαχαχαχαχα το εχω καταλαβει ναι εχεις δικιο!
οχι δεν τρωω το βραδυ αν εχω μεσημεριανο ναι αλλα προτιμω τοστακι μαρεσει
Εγώ τρώω κανονικά είμαι αδυνατούλα
@Ioannidou τι έχεις ;
29-01-22
00:03
Τίποτα καλέ έτσι το έβαλα
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
29-01-22
00:05
Τίποτα καλέ έτσι το έβαλα
Σίγουρα γλυκούλα;;;
Αν σε πείραξε κάποιος θα έρθω να του κάνω ντα
29-01-22
00:10
Ευχαριστώ πολύ καλεΣίγουρα γλυκούλα;;;
Αν σε πείραξε κάποιος θα έρθω να του κάνω ντα
Προς το παρόν κανένας χαχαχ
Εσύ πως είσαι
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
29-01-22
00:11
Ευχαριστώ πολύ καλε
Προς το παρόν κανένας χαχαχ
Εσύ πως είσαι
Εγώ καλά είμαι, σε υπερένταση και δεν νυστάζω, λέω να αρχίσω τον χορό με το
29-01-22
00:14
Αχ δική μου είσαι εσύ αν και εγώ άκουγα άλλο τώρα
Εγώ καλά είμαι, σε υπερένταση και δεν νυστάζω, λέω να αρχίσω τον χορό με το
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
29-01-22
00:20
Αχ δική μου είσαι εσύ αν και εγώ άκουγα άλλο τώρα
Και από όπου περάσεις κάνεις καταστροφές :p
29-01-22
00:22
Έχω πάρα πολύ καιρό να βγω έτσι έξω κ να χορεψω αχ μου έλειψε.Και από όπου περάσεις κάνεις καταστροφές :p
Δεν μιλούνεεε οι μαργαρίτες δεν μιλούνε τα λουλούδια κι άδικα καλέ μου μήνα ρωταςςςς
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
29-01-22
00:23
Και εγώ έχω καιρόΈχω πάρα πολύ καιρό να βγω έτσι έξω κ να χορεψω αχ μου έλειψε.
Δεν μιλούνεεε οι μαργαρίτες δεν μιλούνε τα λουλούδια κι άδικα καλέ μου μήνα ρωταςςςς
Θέλετε να κάνουμε αύριο παρτυ το βραδάκι στο φόρουμ; ;
29-01-22
00:23
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΚαι εγώ έχω καιρό
Θέλετε να κάνουμε αύριο παρτυ το βραδάκι στο φόρουμ; ;
όπου γάμος και χαρά η βασιλω πρώτη
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
29-01-22
00:24
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
όπου γάμος και χαρά η βασιλω πρώτη
αχαχαχααχαχχαχχ ωραία έλα αύριο να τα σπάσουμε, να πάνε κάτω τα φαρμάκια
29-01-22
00:25
Ποιοι θα έρθουν κάνε ταγαχαχαχααχαχχαχχ ωραία έλα αύριο να τα σπάσουμε, να πάνε κάτω τα φαρμάκια
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
29-01-22
00:29
όλοι οι καλοί χωράνεΠοιοι θα έρθουν κάνε ταγ
29-01-22
00:30
Σωστά απλά για να το δουν ... Ας ελπίσουμε να μας καταφέρουν χαχαόλοι οι καλοί χωράνε
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
29-01-22
00:34
εγώ θα φτιάξω το μουσικό PlaylistΣωστά απλά για να το δουν ... Ας ελπίσουμε να μας καταφέρουν χαχα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- rafaela11
- Kate1914
- Reader
- nearos
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.