EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
29-01-22
14:30
και μουσταρδα? ταιριαζει πιστευωΝτολμαδάκια και πατατοσαλάτα.
Ναι φίλε... Ντολμαδάκια και πατατοσαλάτα...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,143 μηνύματα.
29-01-22
14:31
Για κανένα λόγο μουστάρδα στα ντολμαδάκια.και μουσταρδα? ταιριαζει πιστευω
ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙ Ε ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙ!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
29-01-22
14:35
α εγω με μουσταρδα τα τρωω και φετα μαρεσουνΓια κανένα λόγο μουστάρδα στα ντολμαδάκια.
ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙ Ε ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙ!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,143 μηνύματα.
29-01-22
14:38
Κοίτα η φέτα ανήκει στο λαικότροπον κίνημα του Πισωκολλητισμού, εγκρίνεται και ειναι καλοδεχούμενη μετα βαΐων και κλάδων.α εγω με μουσταρδα τα τρωω και φετα μαρεσουν
Εφχαρυστό.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
29-01-22
14:49
Εγκεφαλικουλι;Κοίτα η φέτα ανήκει στο λαικότροπον κίνημα του Πισωκολλητισμού, εγκρίνεται και ειναι καλοδεχούμενη μετα βαΐων και κλάδων.
Εφχαρυστό.
Ενδιαφέρον
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
29-01-22
17:32
Σιδέρωσα, το βραδάκι θα φτιάξω τυρόπιτα θα φέρω και είμαι έτοιμη για το πάρτυ, καλησπέρες
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
29-01-22
19:42
μια χαρα κι εγω μολις καθισα να δω τις αναρτησειςΣιδέρωσα, το βραδάκι θα φτιάξω τυρόπιτα θα φέρω και είμαι έτοιμη για το πάρτυ, καλησπέρες
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
29-01-22
19:44
Εγώ θέλω να φάω τους πάντεςμια χαρα κι εγω μολις καθισα να δω τις αναρτησεις
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
29-01-22
19:48
με σαντιγι ή χωρις?Εγώ θέλω να φάω τους πάντες
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
29-01-22
21:22
Στο μπλέντερ, αλεσμένους.με σαντιγι ή χωρις?
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
29-01-22
21:24
Με τι χωρίς, τι νόημα έχει ;με σαντιγι ή χωρις?
αχαχαχααχαΣτο μπλέντερ, αλεσμένους.
Αρχίζουμε το πάρτυ;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
29-01-22
21:26
ουτε ενα κερασακι ?Στο μπλέντερ, αλεσμένους.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,031 μηνύματα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
29-01-22
21:31
Αν σαρεσει γιατι οχι?Ειπαμε οτι βολευει εσενα ειναι Μεγεια κιολας το αγορασες?@EvanescenceQ επιστρέφω σε Apple.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,031 μηνύματα.
29-01-22
21:32
Όχι ακόμα!!! Το πασχα λογικα και μαλλον το 12αρι οχι το 13!!Αν σαρεσει γιατι οχι?Ειπαμε οτι βολευει εσενα ειναι Μεγεια κιολας το αγορασες?
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
29-01-22
21:38
ωραιο πρεπει να ειναι οπως εχω δει οποτε να ανεβασεις ριβιου οταν το παρεις!!!Όχι ακόμα!!! Το πασχα λογικα και μαλλον το 12αρι οχι το 13!!
Με γεια απο τωρα λοιπον!!!!
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
29-01-22
21:41
Πριν λίγο τελείωσα 8ωρο διάβασμα βιολογίας and I’ve been through all 5 stages of grief.
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος
29-01-22
21:42
τι διάβαζες στη βιολογία;Πριν λίγο τελείωσα 8ωρο διάβασμα βιολογίας and I’ve been through all 5 stages of grief.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
29-01-22
21:42
ωχ καλη ξεκουραση πλεονΠριν λίγο τελείωσα 8ωρο διάβασμα βιολογίας and I’ve been through all 5 stages of grief.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
29-01-22
21:47
τι διάβαζες στη βιολογία;
Διαβάζω τα αρχικά αρχικά της Γ’ Λυκείου για την μίτωση και την μείωση προς το παρόν, άργησα κιόλας να ξεκινήσω φροντιστήριο σε σχέση με τους άλλους οπότε τα τρέχω τώρα τα αρχικά. Πάντως Πανελλήνιες θα δώσω το ‘23.
@EvanescenceQ, σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
Πώς είστε;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Reader
- nearos
- jellojina
- rafaela11
- charmander
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.