nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,753 μηνύματα.
26-08-24
03:41
Debates εγω δε καμω γιατι αμα καποιος μου υψωσει τη φωνη θα κλαψω.Μιας που αναφέρθηκε, η επαναφορά του esteki radio είναι όντως κάτι που έχει αναφερθεί πολλές φορές αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν πιθανότητες για επιστροφή. Βέβαια ούτε για το Παλέρμο υπήρχαν αλλά και όμως κόντρα στις προβλέψεις το έχουμε κοντά μας. Θα δείξει. Μακάρι να τους πείσουμε μελλοντικά. Έχω και φωνή ραδιοφώνου όπως λένε και θα ήθελα φουλ να το πάω σόλο με guest stars στεκιτες μια φορά. Θα μπορούσαν να γίνουν και debates + καλλιτεχνική λαϊκή βραδιά με τον @nearos . Υπάρχουν ιδέες.
Καλλιτεχνικη βραδια? Τι τεχνη εχω να προσφερω?
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,009 μηνύματα.
26-08-24
10:48
Καλημέρα σε όλους και σε όλες.
Χίος
Χίος
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
26-08-24
11:13
Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε που πρέπει να σταματάμε...Και για να μη χρειαστεί να μας σταματήσουν οι άλλοι, και έρθουμε σε δύσκολη θέση.τωρα μας έβρισε;
Δεν είναι όλα τα θέματα, για χαβαλέ. Κάποιοι μπορεί να είναι και συναισθηματικά φορτισμένοι, τη στιγμή που γράφουν κάτι...Είναι σαν κοροϊδία. Φυσικά ξέρω ότι αστειεύεσαι και ότι είσαι αυθόρμητος. Αλλά αυτό, δεν δικαιολογεί τα πάντα...
Έχουμε εδώ "την ανοιχτή", δίπλα "την κουβεντούλα"...
Φιλικά, Μήτσο μου...
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,009 μηνύματα.
26-08-24
14:44
Χρόνια πολλά στον πιο πιστό φίλο του ανθρώπου.
American Economist
Επιφανές μέλος
26-08-24
16:39
@Kate1914 πως είναι ο καιρός εκεί που μένεις, συνεχίζουν οι βροχές;; Εμείς εδώ σκάμε στην Αθήνα
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,144 μηνύματα.
26-08-24
16:44
Ζέστη έχει, αν και βλέπω πως έχει μια μαυρίλα στον ουρανό.@Kate1914 πως είναι ο καιρός εκεί που μένεις, συνεχίζουν οι βροχές;; Εμείς εδώ σκάμε στην Αθήνα
American Economist
Επιφανές μέλος
26-08-24
16:47
Ζέστη έχει, αν και βλέπω πως έχει μια μαυρίλα στον ουρανό.
Εμείς ψηνόμαστε κλασικά.
American Economist
Επιφανές μέλος
26-08-24
18:49
Παγωτό για να αντιμετωπίσω τη ζεστη.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
26-08-24
18:58
Τρως @Scandal
American Economist
Επιφανές μέλος
26-08-24
19:01
Ήθελα να ρωτήσω τον Πέτρο αν πήρε από εκεί το όνομα ή απλά είναι σύμπτωση.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Web developer και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 18,722 μηνύματα.
26-08-24
19:13
Τα παγωτά πήραν το όνομά από μένα.
American Economist
Επιφανές μέλος
29-08-24
17:32
Καλησπέρα στην ομάδα,
Μια άσχημη ημέρα σήμερα καθώς είμαι με συνεχόμενες κρίσεις άγχους από το πρωί, νιώθω ότι σβήνω και ότι χάνω την γη κάτω από τα πόδια μου. Ο λόγος που το γράφω αυτό εδώ είναι για να μην αισθάνομαι μόνος μου.
Μια άσχημη ημέρα σήμερα καθώς είμαι με συνεχόμενες κρίσεις άγχους από το πρωί, νιώθω ότι σβήνω και ότι χάνω την γη κάτω από τα πόδια μου. Ο λόγος που το γράφω αυτό εδώ είναι για να μην αισθάνομαι μόνος μου.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4,554 μηνύματα.
29-08-24
17:33
τι εγινε ρε φωτακο? στα ξαφνικα?Καλησπέρα στην ομάδα,
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,391 μηνύματα.
29-08-24
17:35
Είμαι εδώ αν θες να μιλήσεις!!Καλησπέρα στην ομάδα,
Επίσης, βοηθάει σε τέτοιες μέρες να μιλάς με έναν φίλο από κοντά, και να εξωτερικευες αυτά για τα οποία σε κάνουν να έχεις κρίσεις... ή απλά για να σου πει "είμαι εδώ"
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,531 μηνύματα.
29-08-24
17:35
Καλησπέρα και δεν είσαι μόνος Φώτη!!Καλησπέρα στην ομάδα,
Πάρε μια βαθιά ανάσα και μίλησε με τους δικούς σου. Ο,τι κι αν έχει συμβεί θα περάσει και δεν είσαι μόνος!
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
29-08-24
19:12
Φώτη, δεν είσαι μόνος. Τα έχουμε περάσει και άλλοι και δεν είναι καθόλου εύκολο. Αν θέλεις να σου προτείνω τεχνικές να το αποβάλεις, πες μου.Καλησπέρα στην ομάδα,
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,531 μηνύματα.
30-08-24
11:29
καλημερααα
Επειδή δεν είμαι τόσο καλός με το να ψάχνω μηνύματα που έχουν γραφτεί, υπάρχει επιλογή γρηγορης αναζήτησης μηνυμάτων με βάση το όνομα μέσα στο θέμα; Ή πρέπει να πάω από σελίδα σε σελίδα να ψάχνω. 🥹
Επειδή δεν είμαι τόσο καλός με το να ψάχνω μηνύματα που έχουν γραφτεί, υπάρχει επιλογή γρηγορης αναζήτησης μηνυμάτων με βάση το όνομα μέσα στο θέμα; Ή πρέπει να πάω από σελίδα σε σελίδα να ψάχνω. 🥹
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,408 μηνύματα.
30-08-24
11:31
Πάτα πάνω στο όνομα πάνω από την εικόνα προφίλ κάποιου, μετά πάνω στα μηνύματακαλημερααα
Επειδή δεν είμαι τόσο καλός με το να ψάχνω μηνύματα που έχουν γραφτεί, υπάρχει επιλογή Γρηγόρης αναζήτησης μηνυμάτων με βάση το όνομα μέσα στο θέμα; Ή πρέπει να πάω από σελίδα σε σελίδα να ψάχνω. 🥹
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,144 μηνύματα.
30-08-24
12:26
Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς, υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος.καλημερααα
Για παράδειγμα, θέλω εγώ να δω τι έχεις γράψει εσύ σε αυτό το θέμα. Θα πάω σε ένα από τα μηνύματά σου και πάνω δεξιά υπάρχει ένας φακός. Επιλέγοντάς τον σου εμφανίζει σε ένα πλαίσιο όλα τα μηνύματα του μέλους στο θέμα όπου βρίσκεσαι:
Έτσι θα μου βγάλει όλα τα υπόλοιπα μηνύματα που έχεις γράψει (εκτός από αυτό που πάτησα ώστε να τα δω).
Διαφορετικά, μπορείς να πας στη γενική αναζήτηση, πάνω δεξιά στο πλαίσιο (στο κινητό δε θυμάμαι πώς είναι), να γράψεις το όνομα του μέλους που σε ενδιαφέρει και να επιλέξεις τι μηνύματα σε ενδιαφέρει να δεις (Έχει επιλογές να τα δεις όλα, σε αυτό το φόρουμ ή μόνο στο συγκεκριμένο θρεντ όπου βρίσκεσαι).
Και φυσικά μια λύση είναι και αυτό που σου είπε η Reader.
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
30-08-24
12:28
Δεν φαντάζεσαι πόσο με έχεις σώσει αυτή την στιγμή ευχαριστωΑν κατάλαβα καλά τι εννοείς, υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος.
Για παράδειγμα, θέλω εγώ να δω τι έχεις γράψει εσύ σε αυτό το θέμα. Θα πάω σε ένα από τα μηνύματά σου και πάνω δεξιά υπάρχει ένας φακός. Επιλέγοντάς τον σου εμφανίζει σε ένα πλαίσιο όλα τα μηνύματα του μέλους στο θέμα όπου βρίσκεσαι:
View attachment 137667
View attachment 137668
Έτσι θα μου βγάλει όλα τα υπόλοιπα μηνύματα που έχεις γράψει (εκτός από αυτό που πάτησα ώστε να τα δω).
Διαφορετικά, μπορείς να πας στη γενική αναζήτηση, πάνω δεξιά στο πλαίσιο (στο κινητό δε θυμάμαι πώς είναι), να γράψεις το όνομα του μέλους που σε ενδιαφέρει και να επιλέξεις τι μηνύματα σε ενδιαφέρει να δεις (Έχει επιλογές να τα δεις όλα, σε αυτό το φόρουμ ή μόνο στο συγκεκριμένο θρεντ όπου βρίσκεσαι).
View attachment 137669
Και φυσικά μια λύση είναι και αυτό που σου είπε η Reader.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- nearos
- rafaela11
- jellojina
- charmander
- Kate1914
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.