nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,752 μηνύματα.
26-08-24
00:40
Εχω παθει μια προσφατη μανια και θελω να παρω μια κρητικη λυρα
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,144 μηνύματα.
26-08-24
00:41
Εν τω μεταξύ παρατηρήσατε και εσείς ότι δεν έχουμε συνένωση στα μηνύματά μας;
Ε ρε προνόμια που μας φέρνει το Palermo player τελικά.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,752 μηνύματα.
26-08-24
00:42
δε παρατηρησα κατι, γιατι αυτο;Εν τω μεταξύ παρατηρήσατε και εσείς ότι δεν έχουμε συνένωση στα μηνύματά μας;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,407 μηνύματα.
26-08-24
00:42
Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό;Εν τω μεταξύ παρατηρήσατε και εσείς ότι δεν έχουμε συνένωση στα μηνύματά μας;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,407 μηνύματα.
26-08-24
00:44
Είναι αυτή η φάση που όλα τα καινούργια ενδιαφέροντα και η διάθεση για δραστηριότητες εμφανίζονται στην γ' λυκείου.Εχω παθει μια προσφατη μανια και θελω να παρω μια κρητικη λυρα
Να πάρεις εννοείται.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
26-08-24
00:45
απλα εξερευνώ εναλλακτικές για το αν παει κατι στραβά στις πανελελεΕίναι αυτή η φάση που όλα τα καινούργια ενδιαφέροντα και η διάθεση για δραστηριότητες εμφανίζονται στην γ' λυκείου.
Να πάρεις εννοείται.
Ισως παρω στο τελος της χρονιάς.
Τωρα πρεπει να ξεκινησω διαβασμα.. Το πηρα απόφαση παιδες, αυριο εκθεση. και αυτο ειναι τελικο. Σκεφτηκα και μια μπομπα εισαγωγη
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
26-08-24
00:47
Άντε, καλή έμπνευση και καλή επιτυχία.αυριο εκθεση. και αυτο ειναι τελικο. Σκεφτηκα και μια μπομπα εισαγωγη
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,144 μηνύματα.
26-08-24
00:51
δε παρατηρησα κατι, γιατι αυτο;
Δεν είμαι σίγουρη, αλλά ίσως είναι για ευκολότερη παράθεση; Δεν ξέρω. Ίσως να έρχεται απλά με το πακέτο του παίκτη, τι να πω.Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό;
Θα μπορούσε να μας διαφωτίσει η ΣΕ μας πάντως, γιατί πιστεύω λόγω αυτού έγινε η αλλαγή, επειδή είμαστε παίκτες. Είναι ενδιαφέρον πάντως.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,506 μηνύματα.
26-08-24
00:53
Η μισή ΣΕ δεν ξέρει
Βασικά ψέματα, έχω μία υπόθεση, θα επανέλθω στο θέμα του παιχνιδιού.
Βασικά ψέματα, έχω μία υπόθεση, θα επανέλθω στο θέμα του παιχνιδιού.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
26-08-24
00:55
Εμένα πάντως έγινε συνένωση όταν έγραψα back2back κάτι.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
26-08-24
00:55
Η αλλη μιση ΣΕ λογικα θα γνωριζει καλύτερα αφου ειναι και μελος της ΟΔ
μπορει ετσι να φτιαχτηκε και να μην υπαρχει συγκεκριμένος λόγος
μπορει ετσι να φτιαχτηκε και να μην υπαρχει συγκεκριμένος λόγος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,506 μηνύματα.
26-08-24
00:57
Δεν απαντώ, γιατί δεν θέλω να δείξω ξανά πόσο γριά είμαι
Kate1914
Περιβόητο μέλος
26-08-24
00:59
Α μπορεί να έκανα λάθος τότε και να μου φάνηκε, δεν ξέρω.Εμένα πάντως έγινε συνένωση όταν έγραψα back2back κάτι.
Μπορεί να έκανα λάθος, μισό να ελέγξω.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
26-08-24
01:00
Πες όταν το δεις, γιατί έχω σκεφτεί κάτι και πρέπει να το τσεκάρουμε αν όντως ισχύει ότι δεν γίνεται η συνένωση.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
26-08-24
01:02
Kate1914
Περιβόητο μέλος
26-08-24
01:02
Όχι εντάξει, καλά είδα.
Να, δείτε η Reader πχ:
Δεν έγινε συνένωση. Είναι ακριβώς στην προηγούμενη σελίδα σε αυτό το θρεντ.
Να, δείτε η Reader πχ:
Δεν έγινε συνένωση. Είναι ακριβώς στην προηγούμενη σελίδα σε αυτό το θρεντ.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
26-08-24
01:03
Τι 1;
Πες με ότι ήθελες να γράψεις πολλά και στο χάλασα
Libertus
Συντονιστής
Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,750 μηνύματα.
26-08-24
Αυτό έγινε, επειδή ενδέχεται να χρειαστεί να γίνουν κάποια συνεχόμενα μηνύματα στη λήξη της ψηφοφορίας κάθε γύρου.
Χαρείτε το τώρα που μπορείτε, γιατί μετά το παιχνίδι το automerge επιστρέφει.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
26-08-24
Να είδες, και σε εσένα έγινε.
Και εγώ αυτό ήθελα να δοκιμάσω πάντως
Και εγώ αυτό ήθελα να δοκιμάσω πάντως
nearos
Διακεκριμένο μέλος
26-08-24
01:04
Μπορουμε να κρατησουμε το Palermo Player ως τιμητικό τιτλο;Αυτό έγινε, επειδή ενδέχεται να χρειαστεί να γίνουν κάποια συνεχόμενα μηνύματα στη λήξη της ψηφοφορίας κάθε γύρου.
ισως και μιας και το εφερε και η συζητησουλα κανα αλλο θεμα στο στεκι εκτος απο μαυρο κοκκινο πρασινο μπλε πορτοκαλι;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- jellojina
- nearos
- charmander
- Reader
- Kate1914
- Hased Babis
- American Economist
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.