Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
19-08-24
23:31
Ριξε αλάτι στην πληγή ναι. Καλά το πας.Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις, σαν τις γάτες δεν έχει...
Δηλαδή αν μου πεθανει η κατσίκα και δεν εχω τι να μασήσει το κορτάρ', να χαρώ γιατι εσυ δε θα χεις χουράφι με κορτάρ' καν.Υπάρχουν και χειρότερα, μη στεναχωριέσαι. Κάποιοι δεν θα έχουμε ούτε καν γάτα, θα είμαστε ολομόναχοι
Ρε πάτε καλά;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,405 μηνύματα.
19-08-24
23:36
Με συγχωρείς, δεν ήθελα να σε προσβάλω. Εννοούσα πως είναι πολύ καλύτερα να έχει κανείς κατοικίδια δίπλα του παρά έναν άνθρωπο με άσχημο χαρακτήρα.Ριξε αλάτι στην πληγή ναι. Καλά το πας.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,139 μηνύματα.
19-08-24
23:36
Ε το ήξερα ότι θα το πεις αυτό.Δηλαδή αν μου πεθανει η κατσίκα και δεν εχω τι να μασήσει το κορτάρ', να χαρώ γιατι εσυ δε θα χεις χουράφι με κορτάρ' καν.
Ρε πάτε καλά;
Εντάξει βλακεία μου. Ήταν μια ατυχέστατη και χοντροκομμένη πλάκα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
19-08-24
23:37
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΠΣΑΡΙ.Με συγχωρείς, δεν ήθελα να σε προσβάλω. Εννοούσα πως είναι πολύ καλύτερα να έχει κανείς κατοικίδια δίπλα του παρά έναν άνθρωπο με άσχημο χαρακτήρα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
φσαρι νο2Ε το ήξερα ότι θα το πεις αυτό.
Εντάξει βλακεία μου. Ήταν μια ατυχέστατη και χοντροκομμένη πλάκα.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,139 μηνύματα.
19-08-24
23:39
Αααα όχι. Αρνούμαι να πιστέψω ότι ένιωσα ΚΑΙ άσχημα, ΚΑΙ ότι έκανες πλάκα.φσαρι νο2
Valder
Τιμώμενο Μέλος
19-08-24
23:40
ΦΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΙΟΝ! οψαριον μεγα! πσαρι φσαρι με κατσικα και κορταρι!!!Αααα όχι. Αρνούμαι να πιστέψω ότι ένιωσα ΚΑΙ άσχημα, ΚΑΙ ότι έκανες πλάκα.
Μ εχει πιασει η μαλακια αποψε και σπαω πλάκα.
Η καημένη η μικρουλα πιο πανω που δεν εχει καταλαβει τι οργιο ειμαι, πρέπει να τρομαξε εντωμεταξυ θα κανει αλλο ενα μηνα να παρει θαρρος να με παραθέσει.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,405 μηνύματα.
19-08-24
23:42
Αυτό έκανε τρομερή ομοιοκαταληξία. Πέρνα από το e-steki που μέχρι πριν λίγο γράφαμε ποιήματα.πσαρι φσαρι με κατσικα και κορταρι!!!
Kate1914
Περιβόητο μέλος
19-08-24
23:46
Αα δεν τον ξέρεις τον Βάλντερ καλή μου αναγνώστρια.Αυτό έκανε τρομερή ομοιοκαταληξία. Πέρνα από το e-steki που μέχρι πριν λίγο γράφαμε ποιήματα.
Αν μας έκανε την τιμή ο Αυτοκράτωρ να γράψει ποίημα στο στέκι, θα μας επισκίαζε όλους για πλάκα. Σοβαρά στο λέω. Θα ντρεπόμασταν να γράψουμε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
19-08-24
23:48
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΣΟΥΜΕ.Αα δεν τον ξέρεις τον Βάλντερ καλή μου αναγνώστρια.
Αν μας έκανε την τιμή ο Αυτοκράτωρ να γράψει ποίημα στο στέκι, θα μας επισκίαζε όλους για πλάκα. Σοβαρά στο λέω. Θα ντρεπόμασταν να γράψουμε.
Εφερα κι άλλη μπύρα. Θα απαγγείλω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αχου το ειναι αθωο, θα πεθάνω δε μπορώ!Αυτό έκανε τρομερή ομοιοκαταληξία. Πέρνα από το e-steki που μέχρι πριν λίγο γράφαμε ποιήματα.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
19-08-24
23:54
Η Reader είναι δικιά μου σε αυτό. Είναι λίγο όπως εγώ όταν πρωτομπήκα μου φαίνεται.Αχου το ειναι αθωο, θα πεθάνω δε μπορώ!
Θα μας κάνεις τέτοια τιμή; Αναμένουμε εναγωνίως (νιώθω ότι κάτι άλλο εννοούσες για κάποιο λόγο)Θα απαγγείλω.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
19-08-24
23:56
Ησουν εσυ αθωο και καλούλι όταν πρωτομπήκες;Η Reader είναι δικιά μου σε αυτό. Είναι λίγο όπως εγώ όταν πρωτομπήκα μου φαίνεται.
Θα μας κάνεις τέτοια τιμή; Αναμένουμε εναγωνίως (νιώθω ότι κάτι άλλο εννοούσες για κάποιο λόγο)
Kate1914
Περιβόητο μέλος
19-08-24
23:59
Εεε έτσι νομίζω (ο αόριστος είναι λάθος, αυτές οι ιδιότητες παραμένουν πιστεύω).Ησουν εσυ αθωο και καλούλι όταν πρωτομπήκες;
Τι, τόσο λάθος κάνω, δεν ήμουν;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
20-08-24
00:07
Καλή ήσουν. Από τις μεγάλες μου συμπάθειες, σε σημειο άλλες να σκυλιάζουν που σου μιλαω καλά.Εεε έτσι νομίζω (ο αόριστος είναι λάθος, αυτές οι ιδιότητες παραμένουν πιστεύω).
Τι, τόσο λάθος κάνω, δεν ήμουν;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
20-08-24
00:10
Τα 120 μηνύματα έφτασα στο φόρουμ μετά από καιρό κι εκκολαπτόμενο μέλος πλέον ονομάζομαι.
Και για να το γιορτάσω ξέρετε τι επιθυμώ διακαώς φαντάζομαι.
Του Αυτοκράτωρ ποίημα θέλω να διαβάσω, να δω ποίηση αυτοκρατορική και να την τιμήσω.
Δεν θα σταματήσω ό,τι κι αν συμβεί, την ποίηση όλων των μελών θα αναζητήσω.
Χάρη στην Kate που είχε την ιδέα αυτή την καταπληκτική, όλο το e-steki νιώθω πως θέλω να γνωρίσω.
Ακόμα κι αν ξεμείνω εδώ, μέσα σε στίχους παλιούς, και πίσω δεν γυρίσω, τουλάχιστον ξέρω στην ψυχή μου πως θα ευτυχήσω.
(Νομίζω τουλάχιστον ότι από τα 120 μηνύματα και μετά θα θεωρούμαι εκκολαπτόμενο μέλος, δεν είμαι και σίγουρη)
Του Αυτοκράτωρ ποίημα θέλω να διαβάσω, να δω ποίηση αυτοκρατορική και να την τιμήσω.
Χάρη στην Kate που είχε την ιδέα αυτή την καταπληκτική, όλο το e-steki νιώθω πως θέλω να γνωρίσω.
Ακόμα κι αν ξεμείνω εδώ, μέσα σε στίχους παλιούς, και πίσω δεν γυρίσω, τουλάχιστον ξέρω στην ψυχή μου πως θα ευτυχήσω.
(Νομίζω τουλάχιστον ότι από τα 120 μηνύματα και μετά θα θεωρούμαι εκκολαπτόμενο μέλος, δεν είμαι και σίγουρη)
Kate1914
Περιβόητο μέλος
20-08-24
00:15
Ναι, εκκολαπτόμενο είσαι!Τα 120 μηνύματα έφτασα στο φόρουμ μετά από καιρό κι εκκολαπτόμενο μέλος πλέον ονομάζομαι.
Για να σε βοηθήσω, μπες στο θρεντ του πώς αισθάνεστε, να δεις ένα μικρό μόνο δείγμα της ποιητικής δεινότητας του τιτανομέγιστου Αυτοκράτωρ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
20-08-24
00:20
Εχεις στα χείλη μια δροσιά και πέπλο στα μαλλιά σουΤα 120 μηνύματα έφτασα στο φόρουμ μετά από καιρό κι εκκολαπτόμενο μέλος πλέον ονομάζομαι.
την αθωότητα της νιότης λογοδοσμένη στ΄όνομά σου
Μαρέβα σε λέν' με τ' όνομα, ξανθιά του Μητσοτάκη
πενήντα τάχα πατητά, σε κάνω για φίνο γκομενάκι
Ο άντρας σου φόρους μας έβαλε, στον ένφια μας γάμησε
100% προκαταβολή, και στην τσέπη τίποτα δεν άφησε.
Σου-Τιέν.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
20-08-24
00:26
Είναι υπέροχο, τώρα καταλαβαίνω γιατί Αυτοκράτωρ σε αποκαλούνΕχεις στα χείλη μια δροσιά και πέπλο στα μαλλιά σου
την αθωότητα της νιότης λογοδοσμένη στ΄όνομά σου
Μαρέβα σε λέν' με τ' όνομα, ξανθιά του Μητσοτάκη
πενήντα τάχα πατητά, σε κάνω για φίνο γκομενάκι
Ο άντρας σου φόρους μας έβαλε, στον ένφια μας γάμησε
100% προκαταβολή, και στην τσέπη τίποτα δεν άφησε.
Σου-Τιέν.
Στην ομοιοκαταληξία οι ικανότητές σου όλους τους νικούν
Διαπλέκεις θα έλεγε κανείς λέξεις και στίχους με μαεστρία
Και έμπνευση φαίνεται από την καθημερινή ζωή αντλείς με ευφυΐα
Η ποίησή σου αξέχαστη, μα ακόμα κι αν μπορούσα
Πιστεύω ακράδαντα πως όχι, δεν θα την ξεχνούσα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
20-08-24
00:33
Θα σου γράψω ενα ΠΟΝΗΜΑ που πόνεσα για να το σκεφτω μεσα σε 30 δευτερόλεπτα, ειναι για τη φιλη μας την Κατερινα.Είναι υπέροχο, τώρα καταλαβαίνω γιατί Αυτοκράτωρ σε αποκαλούν
Στην ομοιοκαταληξία οι ικανότητές σου όλους τους νικούν
Διαπλέκεις θα έλεγε κανείς λέξεις και στίχους με μαεστρία
Και έμπνευση φαίνεται από την καθημερινή ζωή αντλείς με ευφυΐα
Η ποίησή σου αξέχαστη, μα ακόμα κι αν μπορούσα
Πιστεύω ακράδαντα πως όχι, δεν θα την ξεχνούσα.
Κατερίνα κατερινάκι, νύχτα έπεσες μες το ρυάκι
στις πέτρες χάμω έσκασες ευθέως με τον κώλο
αίματα κλάμα και κακό τον κόσμο γέμισες όλο
σπασμένα κόκαλα πόνος πολύς, και στην τουαλέτα
πας υποβασταζόμενη, να βγάλεις την κοτολέτα
Κατέρω νύχτες στα λεγα, στα δάση μη γυρνάεις
εσυ τα περιδιάβαινες νεράϊδες να αναζητάεις
Παπάς σου είπε στο αυτί και διάκος στο κεφάλι
νεράιδα όμορφη βραστή, μη φας μες το τσουκάλι
μάγια θα σου κάνουνε, κακό πολύ μεγάλο
στο ρυάκι χάμω βρέθηκες με πατημένο κάλο.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
20-08-24
00:41
Πώς την βρίσκεις τόσο γρήγορα την έμπνευση δεν θα το καταλάβω
Πάλι καλά που δεν χρειάζεται τέτοια ευθύνη να αναλάβω
Γρήγορα σκαρώνεις ποιήματα και γρήγορα τα γράφεις
Αναρωτιέμαι πόση ώρα θα σου έπαιρνε να τα μάθεις
Σκέψου ποιητική συλλογή σύντομα να εκδώσεις
Τι είναι οι άλλοι, καλύτεροι; έχεις πολλά να δώσεις.
Πάλι καλά που δεν χρειάζεται τέτοια ευθύνη να αναλάβω
Γρήγορα σκαρώνεις ποιήματα και γρήγορα τα γράφεις
Αναρωτιέμαι πόση ώρα θα σου έπαιρνε να τα μάθεις
Σκέψου ποιητική συλλογή σύντομα να εκδώσεις
Τι είναι οι άλλοι, καλύτεροι; έχεις πολλά να δώσεις.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
20-08-24
00:42
Φίλε έπρεπε να το διαβάσω τρεις φορές για να το καταλάβω, έσκασα στα γέλιαΘα σου γράψω ενα ΠΟΝΗΜΑ που πόνεσα για να το σκεφτω μεσα σε 30 δευτερόλεπτα, ειναι για τη φιλη μας την Κατερινα.
Κατερίνα κατερινάκι, νύχτα έπεσες μες το ρυάκι
στις πέτρες χάμω έσκασες ευθέως με τον κώλο
αίματα κλάμα και κακό τον κόσμο γέμισες όλο
σπασμένα κόκαλα πόνος πολύς, και στην τουαλέτα
πας υποβασταζόμενη, να βγάλεις την κοτολέτα
Κατέρω νύχτες στα λεγα, στα δάση μη γυρνάεις
εσυ τα περιδιάβαινες νεράϊδες να αναζητάεις
Παπάς σου είπε στο αυτί και διάκος στο κεφάλι
νεράιδα όμορφη βραστή, μη φας μες το τσουκάλι
μάγια θα σου κάνουνε, κακό πολύ μεγάλο
στο ρυάκι χάμω βρέθηκες με πατημένο κάλο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- jellojina
- rafaela11
- Reader
- American Economist
- Kate1914
- nearos
- charmander
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.