nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,742 μηνύματα.
18-08-24
18:21
Κατσε δω και πιες κανα καφέ ρε φώτη.Η φάση που έρχομαι και γράφω εδώ καθώς το υπόλοιπο forum έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης.
Εδω ξεχναμε αποψεις, πολιτικες, φιλοδοξίες, φιλομαχίες. Αράζουμε, λεμε νεα, είμαστε πρωτίστως άνθρωποι.
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,383 μηνύματα.
18-08-24
Τα έχει σε προσφορά το wolt market και σε θυμήθηκα αλλά δεν μπορώ τόση σοκολάτα, έχει καμία άλλη πιο λάιτ γευση;
Η βανίλια σοκολάτα;
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,742 μηνύματα.
18-08-24
Ειχα σκεφτει να παρω το haagendasz μωβ μακαρόν αλλα εν τελει δεν πήρα γιατι τελειωσε η εκπτωση και ειμαι φτωχατζς
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,988 μηνύματα.
18-08-24
18:27
Τα έχει σε προσφορά το wolt market και σε θυμήθηκα αλλά δεν μπορώ τόση σοκολάτα, έχει καμία άλλη πιο λάιτ γευση;
Η βανίλια σοκολάτα;
Δεν είναι βαρύ παγωτό να ξέρεις, όμως ναι υπάρχουν πολλές γεύσεις κάτσε να σου στείλω. Cookies καθώς και το Salted Caramel είναι επίσης φανταστικά.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
18-08-24
18:28
To salted caramel ειναι πραγματικά οτι καλύτερο.Δεν είναι βαρύ παγωτό να ξέρεις, όμως ναι υπάρχουν πολλές γεύσεις κάτσε να σου στείλω.
View attachment 137104
View attachment 137105
View attachment 137110
View attachment 137106
View attachment 137107
View attachment 137108
View attachment 137109
Τρώω αυτο του σκλαβενιτη το διλιτρο που ειναι μισο βανιλια μισο καραμελα και εινα οτι καλυτερο. Καποιοα στιγμη θα το δοκιμασω και του χαγκεν ντας
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,136 μηνύματα.
18-08-24
19:25
Ταυτίστηκα τρομερά με αυτόαλλα εν τελει δεν πήρα γιατι τελειωσε η εκπτωση και ειμαι φτωχατζς
nearos
Διακεκριμένο μέλος
18-08-24
19:27
Ε, τι να κανουμε... Οι οικονομολόγοι τρώνε haagendasz, εμείς οι λαϊκοί ανθρωποι τρώμε τα παγωτα του σκλαβενιτη τα 3 ευρω... Ετσι ειναι η ζωη μαςΤαυτίστηκα τρομερά με αυτό
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,988 μηνύματα.
18-08-24
20:04
Καταπληκτικό τραγούδι.
American Economist
Επιφανές μέλος
19-08-24
09:14
Μικρολίμανο Πειραιάς.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
19-08-24
16:43
Γεια σας ομορφοπαιδα και ελαφινες μου πως ιεστε
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,136 μηνύματα.
19-08-24
17:18
Καλά είμαστε, πρέπει να διαβάσουμε για τη σχολή, αλλά με τέτοιον τέλειο καιρό δεν πρόκειται.
Εσύ τι κάνεις; Μελετάς από ό,τι είδα και στην κουβεντούλα. Βγαίνει καθόλου;
nearos
Διακεκριμένο μέλος
19-08-24
17:23
Δε μελετάω. Ασκήσεις λύνωΚαλά είμαστε, πρέπει να διαβάσουμε για τη σχολή, αλλά με τέτοιον τέλειο καιρό δεν πρόκειται.
βγαίνουν βγαίνουν.. Μακάρι να διάβαζα βιολογία ή χημεία βεβαίως, ειναι προτιμότερο, αλλα και η φυσική καλή είναι. Δε προσμένω καθόλου την έκθεση.
Πρώτα λύνω ασκήσειςκ αι μετά διαβάζω :p
American Economist
Επιφανές μέλος
19-08-24
17:29
Ας βάλω εγώ μερικές φωτογραφίες από πλοία που μου αρέσουν μιας και το καλοκαίρι συνεχίζεται. Η πρώτη φωτογραφία είναι από το λιμάνι της Χίου, με το συγκεκριμένο πλοίο πάω κάθε καλοκαίρι.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
19-08-24
17:35
Καλά κάνεις, χαίρομαι που προχωράς και πάει καλά.Δε μελετάω. Ασκήσεις λύνω
βγαίνουν βγαίνουν.. Μακάρι να διάβαζα βιολογία ή χημεία βεβαίως, ειναι προτιμότερο, αλλα και η φυσική καλή είναι. Δε προσμένω καθόλου την έκθεση.
Πρώτα λύνω ασκήσειςκ αι μετά διαβάζω :p
Εγώ βαριέμαι να κάνω το οτιδήποτε. Και να πάω για τρέξιμο βαριέμαι, και για διάβασμα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
19-08-24
17:45
Νιώθω μια κάποια ταυτιση ανάμεσα στο μυαλό μου και στο μυαλό του Obergruppenfuhrer John Smith.
American Economist
Επιφανές μέλος
19-08-24
20:25
Ας πατήσει κάποιος το κόκκινο κουμπί, η βλακεία έφτασε πλέον σε αλλά επίπεδα.
484.898 Aufrufe · 10.166 Reaktionen | My Kid Is A Cat | "My son is a cat and you can't change my mind" 😅😳 | By She's Not Funny | Facebook
"My son is a cat and you can't change my mind" 😅😳
www.facebook.com
Kate1914
Περιβόητο μέλος
19-08-24
20:36
WtfΑς πατήσει κάποιος το κόκκινο κουμπί, η βλακεία έφτασε πλέον σε αλλά επίπεδα.
484.898 Aufrufe · 10.166 Reaktionen | My Kid Is A Cat | "My son is a cat and you can't change my mind" 😅😳 | By She's Not Funny | Facebook
"My son is a cat and you can't change my mind" 😅😳www.facebook.com
American Economist
Επιφανές μέλος
19-08-24
20:37
Δεν ξέρω φίλη μου αλλά στεναχωριέμαι με αυτά που βλέπω.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
19-08-24
20:39
Gag reflex σε πιάνει βασικά.Δεν ξέρω φίλη μου αλλά στεναχωριέμαι με αυτά που βλέπω.
Δε λέω να μη δείχνουν κατανόηση οι γονείς στα παιδιά, αλλά όχι και σε κάθε βλακεία να λες ναι. Αυτή τώρα είναι σοβαρή μάνα; Είμαστε καλά;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- jellojina
- Kate1914
- American Economist
- Reader
- nearos
- rafaela11
- charmander
- Joji
- baffy
- Hased Babis
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.