juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,949 μηνύματα.
24-05-22
12:26
Δεν ξέρω καν πια είναιΕπική σειρά
24-05-22
12:54
Εγώ έχω μπιφτέκι!!!!!!Τώρα θα ήθελα να φάω μια φασουλάδα με γεύση παστιτσιου αλλά φοβάμαι την αντίδραση της Ίον...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,204 μηνύματα.
24-05-22
13:02
Σορρυ που κλέβω το ποστ σου αλλά έπρεπε:Τύψεις
...
Deep Purple feat. Βασιλάκης Καρράς - Απορώ αν αισθάνεσαι tipsy
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
24-05-22
13:11
Μπιφτέκια, παστίτσιο, σουφλέ, φασολάδες...
Φετούλα έχουμε (και μεγάλη ποικιλία, μάλιστα...)...
Αν φέρει κάποιος και σαλατούλα...θα είμαστε ταμάμ...
Και λίγο ψωμάκι, ζεστό - ζεστό...δε θα με χάλαγε...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,204 μηνύματα.
24-05-22
13:18
Αμαν πια με τις σαλάτες. Τι είμαστε; Χελώνες να μασάμε μαρουλόφυλλα;Μπιφτέκια, παστίτσιο, σουφλέ, φασολάδες...
Φέρτε ενα κοντοσούβλι να συνέλθουμε...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,053 μηνύματα.
24-05-22
13:20
Εγώ έχω πλακώσει τις κρέπες. Τελευταία εβδομάδα που τρώω σοκολάτες.
Guest 709611
Επισκέπτης
24-05-22
13:20
Θα την πας...περίπατο (τη δίαιτα...) πριν την ώρα της. Κάτσε και θα δεις...Αμαν πια με τις σαλάτες. Τι είμαστε; Χελώνες να μασάμε μαρουλόφυλλα;
Φέρτε ενα κοντοσούβλι να συνέλθουμε...
Κοντοσούβλι...στις 13.20 ; Μια χαρά το πας !!!
Ούτε χελώνες, ούτε κατσίκες...
Είναι λιποδιαλύτης το μαρουλάκι...
24-05-22
13:22
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,090 μηνύματα.
24-05-22
13:25
Mc Donald's and Starbucks κομμένα !!!!!!!!!!!!!!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
24-05-22
13:25
Και το κοντοσούβλι λιποδιαλύτης είναι. Λίπος που διαλύει δίαιτες.Θα την πας...περίπατο (τη δίαιτα...) πριν την ώρα της. Κάτσε και θα δεις...
Κοντοσούβλι...στις 13.20 ; Μια χαρά το πας !!!
Ούτε χελώνες, ούτε κατσίκες...
Είναι λιποδιαλύτης το μαρουλάκι...
Με το 13.20 μου θυμίζεις κάποτε που έφτιαχνα το σπίτι και μου λέει το παλικάρι που έφτιαχνε τις πόρτες:
"'Εχεις κάτι να πιούμε;"
Του ανοίγω το καλό ουίσκι και του βάζω 1-2 ποτήρια. Βάζω και σε μένα.
Δώσε δώσε, του αλλάξαμε τα φώτα.
2 η ώρα το απομεσήμερο καταλήξαμε να τραγουδάμε σαν σε επαρχιακή μπουζουκλερί στην Ε.Ο. Σερρών - Κιλκίς.
(ευτυχώς εχω γερό συκώτι και επέβλεπα οτι όντως έκανε καλή δουλειά)
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,090 μηνύματα.
24-05-22
13:28
Ok then. Now I am going to a McDonald’s drive through in order to eat my launch.Mc Donald's and Starbucks κομμένα !!!!!!!!!!!!!!!!
Guest 709611
Επισκέπτης
24-05-22
13:51
Και το κοντοσούβλι λιποδιαλύτης είναι. Λίπος που διαλύει δίαιτες.
Συνήθως...μπύρα εννοούν. Μπυρίτσα θέλουν. Τις κατεβάζουν σα νερό...Με το 13.20 μου θυμίζεις κάποτε που έφτιαχνα το σπίτι και μου λέει το παλικάρι που έφτιαχνε τις πόρτες:
"'Εχεις κάτι να πιούμε;"
Βρε τον άνθρωπο τί έπαθε...Του ανοίγω το καλό ουίσκι και του βάζω 1-2 ποτήρια. Βάζω και σε μένα.
Δώσε δώσε, του αλλάξαμε τα φώτα.
2 η ώρα το απομεσήμερο καταλήξαμε να τραγουδάμε σαν σε επαρχιακή μπουζουκλερί στην Ε.Ο. Σερρών - Κιλκίς.
(ευτυχώς εχω γερό συκώτι και επέβλεπα οτι όντως έκανε καλή δουλειά
Ντίρλα, στο καταμεσήμερο, με ουίσκι...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
24-05-22
13:58
Χοιρινό λουκάνικο με γέμιση από χοιρινά "γλυκάδια". Δεν το φτιάχνουν πλέον έδω και πολλά χρόνια, γιτατί τότε που το έφτιαχναν τα χοιρινά ήταν οικόσιτα και "καθαρά" , δεν τα τάιζαν με τα σκουπίδια που τα ταΐζουν τώρα σε μαζική παραγωγή.Κάτι μου θυμίζει, αμυδρά. Κάτι σα χοιρινή συκωταριά δεν είναι ; Μοιάζει, οπτικά, με το λουκάνικο...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αν σου πω οτι σε λίγους μήνες η αδερφή μου και ο καλός της μετακομίζουν μόνιμα στην Καλαμάτα;Πήγα πριν 2 χρονια στην Καλαμάτα... πολύ ωραία !!!
Guest 709611
Επισκέπτης
24-05-22
14:02
Ωχ Θεέ μου, δε θα την βγάλουμε καθαρή σήμερα...Χοιρινό λουκάνικο με γέμιση από χοιρινά "γλυκάδια". Δεν το φτιάχνουν πλέον έδω και πολλά χρόνια, γιτατί τότε που το έφτιαχναν τα χοιρινά ήταν οικόσιτα και "καθαρά" , δεν τα τάιζαν με τα σκουπίδια που τα ταΐζουν τώρα σε μαζική παραγωγή.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι, καταλαβαίνω, απόλυτα, τί λες...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
24-05-22
14:21
Το λιγουρεύεστε;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,053 μηνύματα.
24-05-22
14:22
Stoooop
Guest 709611
Επισκέπτης
24-05-22
14:22
Eεεε...μας έχεις τρελάνει πια !!!"I am the storm that is approaching Provoking Black clouds in isolation I am reclaimer of my name Born in flames, I have been blessed, my family crest is a demon of death Forsakened, I am awakened A phoenix's ashes are divine"
View attachment 102898
Guest 709611
Επισκέπτης
24-05-22
14:27
Κι έρχεται και μαστιχώνει το τυρί !!! Μάνα μου, μάνα μου...
American Economist
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- rafaela11
- charmander
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- jellojina
- Joji
- American Economist
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.