Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,896 μηνύματα.
25-04-22
16:50
Για πράγματα νηπιαγωγείου λέμε, αλλά δεν πειράζει σας αφήνω να συνεχίσετε, γιατί προβλέπω να γίνεται ακόμα πιο κριντζ η συζήτηση και που και που είναι επιθυμητό το σωστό, το τίμιο το κριντζ
25-04-22
16:50
Εντάξει δεν τις λες τεχνικές ο,τι σου βγει εκείνη την ώρα κάνεις.Ε τεχνικές είναι αυτά ...σεξτινγκ ,αφες ,ακουμπάς ,ακουμπάω κλπ κλπ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Με νευριάζουν αυτοί που τα βρίσκουν όλα κριντζ , δε το λέω μόνο για τώρα γενικά το κάνουν πολλοι κ στην κουβεντουλα το λένε συνέχεια . Ηρέμηστε λίγο
.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,896 μηνύματα.
25-04-22
21:55
Για μίλα μας γι'αυτόΕντάξει δεν τις λες τεχνικές ο,τι σου βγει εκείνη την ώρα κάνεις.
(Quiz για og και μη: Ποιανού μέλους μήνυμα θυμίζει αυτό που έγραψα από πάνω )
Πάντως τις περισσότερες φορές που λέγεται ότι κάτι είναι κριντζ είναι όντως κριντζ, απλά ίσως να μην το διαπιστώνεις εσύ η ίδια.Με νευριάζουν αυτοί που τα βρίσκουν όλα κριντζ , δε το λέω μόνο για τώρα γενικά το κάνουν πολλοι κ στην κουβεντουλα το λένε συνέχεια . Ηρέμηστε λίγο
.
Ωστόσο υπάρχει και το τίμιο, το ωραίο το κριντζ. Προσωπικά γράφω κριντζ μηνύματα τόσο εν άγνοια μου όσο και εν γνώσει μου
Εν τω μεταξύ δεν ακούσαμε αυτοκρατορικές ( )ευχές (εκτός και αν δεν τις πρόσεξα εγώ ). Πού χάθηκες μωρ φοράδα (ακα @Valder);
25-04-22
22:41
Προσωπικά , το θεωρώ άσχημο κ αγενές να εκφράζεται κάποιος , να μοιράζεται ορισμένα πράγματα ,να είναι ο εαυτός του στο κάτω κάτω και να γίνονται τέτοια σχόλια *. Γενικά υπάρχουν άτομα και στην έξω ζωή, είχα κ μια φίλη, που τα πάντα τα θεωρούν περίεργα. Συνήθως είναι επικριτικοι . Ας είμαστε λίγο πιο ανοιχτοί κ μην κρίνουμε τα πάντα .Για μίλα μας γι'αυτό
(Quiz για og και μη: Ποιανού μέλους μήνυμα θυμίζει αυτό που έγραψα από πάνω )
Πάντως τις περισσότερες φορές που λέγεται ότι κάτι είναι κριντζ είναι όντως κριντζ, απλά ίσως να μην το διαπιστώνεις εσύ η ίδια.
Ωστόσο υπάρχει και το τίμιο, το ωραίο το κριντζ. Προσωπικά γράφω κριντζ μηνύματα τόσο εν άγνοια μου όσο και εν γνώσει μου
Εν τω μεταξύ δεν ακούσαμε αυτοκρατορικές ( )ευχές (εκτός και αν δεν τις πρόσεξα εγώ ). Πού χάθηκες μωρ φοράδα (ακα @Valder);
Επίσης είμαι υπερβολικά αυθόρμητη για να κάτσω να σκεφτώ αν αυτό που θα πω θα θεωρηθει κριντζ από τον χρήστη μπαμπης16.
*Εκτός κι αν μιλάμε για κάτι που είναι όντως αστείο / περίεργο.
Νπβ?Για μίλα μας γι'αυτό
(Quiz για og και μη: Ποιανού μέλους μήνυμα θυμίζει αυτό που έγραψα από πάνω
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
23:02
Τώρα αγενές ξεαγενες δεν ξέρω αν είναι εξαρτάται και από το πως λέγεται νομίζω, αλλά αυτή είναι η ουσία του φόρουμ. Μιλάμε και κρινόμαστε. Οπως θα κριθεί ο Χ που θα πει κάτι, έτσι θα κριθεί και ο Ψ που θα γράψει από κάτω "κριντζζζ".Προσωπικά , το θεωρώ άσχημο κ αγενές να εκφράζεται κάποιος , να μοιράζεται ορισμένα πράγματα ,να είναι ο εαυτός του στο κάτω κάτω και να γίνονται τέτοια σχόλια *.
Οσο είναι ο Χ ο εαυτός του, άλλο τόσο είναι και ο Ψ και εμείς υποσυνείδητα ή συνειδητά κρίνουμε τον καθέναν.
Ε ότι η Κουβεντούλα χωρίς θέμα και η ανοιχτή συζήτηση του cnf είναι ανα διαστήματα άνδρα του κριντζ το γνωρίζουμε όλοι (και φυσικά συμβάλω και γω σ'αυτήν την κατάσταση)
Και γω είμαι υπερβολικά αυθόρμητη, γι'αυτό άλλωστε κατά καιρούς έχω γράψει διαμαντάκια εδώ μέσα , αλλά εκείνη τη στιγμή που τα γράφω υποσυνείδητα ξέρω ότι είναι κριντζ ή έστω το αντιλαμβάνομαι μετά από λίγο.Γενικά υπάρχουν άτομα και στην έξω ζωή, είχα κ μια φίλη, που τα πάντα τα θεωρούν περίεργα. Συνήθως είναι επικριτικοι . Ας είμαστε λίγο πιο ανοιχτοί κ μην κρίνουμε τα πάντα .
Επίσης είμαι υπερβολικά αυθόρμητη για να κάτσω να σκεφτώ αν αυτό που θα πω θα θεωρηθει κριντζ από τον χρήστη μπαμπης16.
Ε ναι γι'αυτά μιλάμε. Και απλά λέω ότι τις περισσότερες φορές που λέγεται ότι κάτι είναι κριντζ είναι όντως. Αυτό περιλαμβάνει και τα δικά μου μηνύματα, δε βγάζω την ουρά μου απ'έξω.Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
*Εκτός κι αν μιλάμε για κάτι που είναι όντως αστείο / περίεργο.
Bingo!
25-04-22
23:05
Τις προάλλες που σχολιάστηκε δεν είπαμε κάτι κριντζ.Τώρα αγενές ξεαγενες δεν ξέρω αν είναι εξαρτάται και από το πως λέγεται νομίζω, αλλά αυτή είναι η ουσία του φόρουμ. Μιλάμε και κρινόμαστε. Οπως θα κριθεί ο Χ που θα πει κάτι, έτσι θα κριθεί και ο Ψ που θα γράψει από κάτω "κριντζζζ".
Οσο είναι ο Χ ο εαυτός του, άλλο τόσο είναι και ο Ψ και εμείς υποσυνείδητα ή συνειδητά κρίνουμε τον καθέναν.
Ε ότι η Κουβεντούλα χωρίς θέμα και η ανοιχτή συζήτηση του cnf είναι ανα διαστήματα άνδρα του κριντζ το γνωρίζουμε όλοι (και φυσικά συμβάλω και γω σ'αυτήν την κατάσταση)
Και γω είμαι υπερβολικά αυθόρμητη, γι'αυτό άλλωστε κατά καιρούς έχω γράψει διαμαντάκια εδώ μέσα , αλλά εκείνη τη στιγμή που τα γράφω υποσυνείδητα ξέρω ότι είναι κριντζ ή έστω το αντιλαμβάνομαι μετά από λίγο.
Ε ναι γι'αυτά μιλάμε. Και απλά λέω ότι τις περισσότερες φορές που λέγεται ότι κάτι είναι κριντζ είναι όντως. Αυτό περιλαμβάνει και τα δικά μου μηνύματα, δε βγάζω την ουρά μου απ'έξω.
Bingo!
Τι σημαίνει μπίνγκο ???
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,701 μηνύματα.
25-04-22
23:05
Ε δεν έχεις ποικιλία στα avatar ρε @Pak...Excuse me?
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
23:09
Ποικιλία έχω, απλά κινούμαι γύρω από γατούλες. Αλλά μήπως να βάλω κανά παλιό αβαταρ άλλου μέλους σε ασπρόμαυρη έκδοση;Ε δεν έχεις ποικιλία στα avatar ρε @Pak...
Το αστείο είναι ότι τις πρώτες μέρες που το είχες βάλει σε μπερδευα με το άλλο μέλος (αν ξέρεις τέλος πάντων ότι το ειχε βάλει και άλλος), γιατί το είχε καιρό και το είχα συνδέσει μαζί του λολ
ΚΤις προάλλες που σχολιάστηκε δεν είπαμε κάτι κριντζ.
ΣωστάΤι σημαίνει μπίνγκο ???
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,701 μηνύματα.
25-04-22
23:11
Ποιος;; Εγώω;;Αλλά μήπως να βάλω κάνα παλιό αβαταρ άλλου μέλους σε ασπρόμαυρη έκδοση;
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
23:13
@Ioannidou έπαθες; Ιων κοίτα πόσα ερωτηματικά έβαλεΠοιος;; Εγώω;;
Ναι εσύ, αν θες σου λέω ποιανού έβαλες. Δε σε κατηγορώ για κάτι, απλά σε πειράζω
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
25-04-22
23:16
έχει και ένα βλέμμα αυτή η γάτα...στη ψυχή σε κοιτάει
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
23:22
@Wonderkid ντάξει ίσως δεν έπρεπε να πω ότι έβαλες αβαταρ που είχε βάλει ήδη καποιο άλλο μέλος, απλά κατηγόρησες το δικό μου και αντέδρασα ετσι
Τώρα αισθάνομαι άσχημα , αλλά τουλάχιστον προσφέρω ετι μια φορά θέαμα στους παρατηρητές
_________
Απαντάω εδώ γιατί είπαμε οτι τσιγκουνευομαι τα μηνύματά μου τώρα λολ
Τώρα αισθάνομαι άσχημα , αλλά τουλάχιστον προσφέρω ετι μια φορά θέαμα στους παρατηρητές
_________
Απαντάω εδώ γιατί είπαμε οτι τσιγκουνευομαι τα μηνύματά μου τώρα λολ
Και γω βρε συ. Αυτό είπα και παραπάνωΚι εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο Σαμ
ΟκΤι σημαίνει το κ ????
25-04-22
23:24
Κι εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο Σαμ@Wonderkid ντάξει ίσως δεν έπρεπε να πω ότι έβαλες αβαταρ που είχε βάλει ήδη καποιο άλλο μέλος, απλά κατηγόρησες το δικό μου και αντέδρασα ετσι
Τι σημαίνει το κ ????
Α.Σωστά
26-04-22
13:03
7/10 καλούτσικο
Pak
Επιφανές μέλος
26-04-22
13:08
Εγώ τι να πω που μου βάζει 8 επειδή απλώς δεν χωνεύει τις γάτες;
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
26-04-22
13:09
Άσχημο είναι το 8;Εγώ τι να πω που μου βάζει 8 επειδή απλώς δεν χωνεύει τις γάτες;
Pak
Επιφανές μέλος
26-04-22
13:12
Καλό είναι, αλλά άλλοι μου βάζουν υψηλότερη βαθμολογίαΆσχημο είναι το 8;
Και ακου εκεί να μην χωνευεις τις γάτες. Μόνο τότε που είχα μία μαύρη πρέπει να μου είχες πει καλή κουβέντα
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
26-04-22
13:16
Οι μαύρες πιο ωραίεςΚαι ακου εκεί να μην χωνευεις τις γάτες. Μόνο τότε που είχα μία μαύρη πρέπει να μου είχες πει καλή κουβέντα
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,942 μηνύματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- rafaela11
- Kate1914
- Reader
- nearos
- Joji
- charmander
- jellojina
- American Economist
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.