Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
26-04-22
16:55
Βασίλη...εσύ ;
Να οι παρενέργειες του - άνοστου - αυγού στο τσουρέκι...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,943 μηνύματα.
26-04-22
16:59
Δεν ήμουν εγώ αλλά η κάτω απάντηση θα μπορούσε να είναι δική μουΒασίλη...εσύ ;
Να οι παρενέργειες του - άνοστου - αυγού στο τσουρέκι...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,896 μηνύματα.
26-04-22
17:41
Παναγία μου όποιος πατάει το πόδι του εδώ μέσα βγαίνει μεταλλαγμένος
Πάντως έξυπνη απάντηση τη σημείωσα στο μυαλό μου
26-04-22
17:44
Συνημμένα
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,896 μηνύματα.
26-04-22
17:47
Οτι και στο μυαλό των βιολόγων θα πω@Pak
View attachment 101421
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό των felis catus?
Popular or unpopular opinion, δεν ξέρω, αλλά οι βιολόγοι είμαστε από τους πιο πειραγμενους που κυκλοφορούν. Εχω κάνει προσωπική έρευνα
Υ. Γ Χθες έβαλα αφηρημένη το κινητό μου στο συρτάρι του ψυγείου (δεν ξέρω πως και γιατί ) και το βρήκα μετά από κανα τρίωρο (το είχα στο αθόρυβο).
26-04-22
17:49
Γιατί το λες αυτό pak? Εγώ έχω την εντύπωση ότι οι πραγματικά βαρεμένοι είναι όσοι σπουδάζουν φυσική, μαθηματικά ή χημείαΟτι και στο μυαλό των βιολόγων θα πω
Popular or unpopular opinion, δεν ξέρω, αλλά οι βιολόγοι είμαστε από τους πιο πειραγμενους που κυκλοφορούν. Εχω κάνει προσωπική έρευνα
Pak
Επιφανές μέλος
26-04-22
17:52
Ελαβες και συ μέρος στην έρευνα μου φυσικά και μάντεψε αν με βοήθησες να εξαγω αυτό το συμπέρασμαΓιατί το λες αυτό pak?
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι εσύ είσαι ειδική περίπτωση. Είσαι κράμα βιολογίας και (της άλλης σχολής)
Ε είπα από τους πιο πειραγμενους όχι οι πιο.Εγώ έχω την εντύπωση ότι οι πραγματικά βαρεμένοι είναι όσοι σπουδάζουν φυσική, μαθηματικά ή χημεία
Είναι μαθηματικοί φυσικοί και μετά βιολόγοι. Οι χημικοί είναι πιο νορμαλ.
26-04-22
17:57
Εσύ είσαι μέρος της έρευνα ή δεν έβαλες τον εαυτό σου επειδή πιστεύεις οτι εισαι νορμαλ?Ελαβες και συ μέρος στην έρευνα μου φυσικά και μάντεψε αν με βοήθησες να εξαγω αυτό το συμπέρασμα
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι εσύ είσαι ειδική περίπτωση. Είσαι κράμα βιολογίας και (της άλλης σχολής)
Ε είπα από τους πιο πειραγμενους όχι οι πιο.
Είναι μαθηματικοί φυσικοί και μετά βιολόγοι. Οι χημικοί είναι πιο νορμαλ.
Άνθρωπος που σπουδάζει φυσική έχει σίγουρα κάποιο θέμα, αν δεν έχει, θα του αφήσει το αντικείμενο σε λίγα χρόνια
Pak
Επιφανές μέλος
26-04-22
18:03
Τι εννοείς;Εσύ είσαι μέρος της έρευνα ή δεν έβαλες τον εαυτό σου επειδή πιστεύεις οτι εισαι νορμαλ?
Οποια πέτρα και να σηκώσεις θα σου πει ότι... δεν είμαι νορμαλ
Με έβαλα και μένα μη φοβού, απλά έχω το χάρισμα να το παίζω και νορμαλ
Καλά ναι, αυτό ισχύει για πολλές σχολές. Να σου πω ψήνεσαι σε τέσσερα χρόνια να περάσεις και από καμιά πολυτεχνική σχολή;Άνθρωπος που σπουδάζει φυσική έχει σίγουρα κάποιο θέμα, αν δεν έχει, θα του αφήσει το αντικείμενο σε λίγα χρόνια
Τότε θα είσαι έτοιμος για ζουρλομανδύα
Guest 709611
Επισκέπτης
27-04-22
19:18
Μας χτύπησε όλους η Άνοιξη, κατακούτελα...
Pak
Επιφανές μέλος
27-04-22
19:32
Συνήθως έρωτες φέρνει, αλλά εγώ μία μαζική παράκρουση παρατηρώΜας χτύπησε όλους η Άνοιξη, κατακούτελα...
Πάντως η ανοιχτή συζήτηση μας κάτι έχει πάθει, κάθε μέρα έχουμε και από μια guest εμφάνιση. Αναμένω τη σημερινή
Guest 709611
Επισκέπτης
27-04-22
19:35
Μαζική παράκρουση ; Για την εδώ μεριά λες ;Συνήθως έρωτες φέρνει, αλλά εγώ μία μαζική παράκρουση παρατηρώ
Ίσα που γράφουμε ένα, δυο post...
Ωραίο είναι αυτό. Στις guest εμφανίσεις αναφέρομαι...Πάντως η ανοιχτή συζήτηση μας κάτι έχει πάθει, κάθε μέρα έχουμε και από μια guest εμφάνιση. Αναμένω τη σημερινή
Pak
Επιφανές μέλος
27-04-22
19:37
Γενικότερα μίλαγαΜαζική παράκρουση ; Για την εδώ μεριά λες ;
Ίσα που γράφουμε ένα, δυο post...
Ναι εδώ αν δεν είχαμε και τους guests θα είμασταν ακόμα πιο ψόφια. Μετράμε απουσίες κιόλας...
Ναι, συμφωνώ.Ωραίο είναι αυτό. Στις guest εμφανίσεις αναφέρομαι...
Guest 709611
Επισκέπτης
27-04-22
19:41
Η Άνοιξη ευθύνεται. Άνοιξε ο καιρός, βγαίνουμε περισσότερο κ.λπ. Αυτό πιστεύω...Γενικότερα μίλαγα
Ναι εδώ αν δεν είχαμε και τους guests θα είμασταν ακόμα πιο ψόφια. Μετράμε απουσίες κιόλας...
Και όταν βαριέμαι - για ποικιλία - πάω στους δίπλα. Έχει ματσάκια, συχνά - πυκνά...
27-04-22
20:45
@EvanescenceQ χρόνια πολλά !!!! (Οτ)αν μπεις και το δεις ...
Pak
Επιφανές μέλος
27-04-22
21:10
Τώρα κανονικά έπρεπε να πω σ'ευχαριστώ πολύ, αλλά δε συχνάζουν και πολλοί στεκίτες δω (μιας και αυτοί θα το καταλάβουν)@EvanescenceQ χρόνια πολλά !!!! (Οτ)αν μπεις και το δεις ...
Υ. Γ Κοιτάξτε μην το πάρει κανένας στα σοβαρά και έχω πάλι τα ίδια
27-04-22
21:15
Αχαχαχα .Τώρα κανονικά έπρεπε να πω σ'ευχαριστώ πολύ, αλλά δε συχνάζουν και πολλοί στεκίτες δω (μιας και αυτοί θα το καταλάβουν)
Αστους. Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει !!!!!!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,086 μηνύματα.
28-04-22
18:21
Χρόνια πολλα @EvanescenceQ για χθες με υγεία και χαρά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τώρα κανονικά έπρεπε να πω σ'ευχαριστώ πολύ, αλλά δε συχνάζουν και πολλοί στεκίτες δω (μιας και αυτοί θα το καταλάβουν)
Υ. Γ Κοιτάξτε μην το πάρει κανένας στα σοβαρά και έχω πάλι τα ίδια
Pak
Επιφανές μέλος
28-04-22
19:53
ΠαρακαλώΧρόνια πολλα @EvanescenceQ για χθες με υγεία και χαρά.
Πρόσκληση πουπουλώματος
Ωρα 9 μ.μ στον χώρο της ανοιχτής συζήτησης του cnf θα πραγματοποιηθεί πουπούλωμα μέλους, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.
Φέρτε δική σας πίσσα, καθώς και δικά σας πούπουλα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Hased Babis
- Kate1914
- Reader
- nearos
- Joji
- charmander
- jellojina
- American Economist
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.