Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,052 μηνύματα.
12-04-22
12:52
Όλα τα ζωδιάκια καλά είναι…
Εκτός από δίδυμους
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
12-04-22
12:58
Τώρα θες να μιλήσω, μπεσαλίδικα ; Θα το κάνω, αλλά με πόνο καρδιάς...Και στο δίπλα θρεντ κάνουμε λόγο για τα φαντασμενα λιοντάρια...
Ας μιλήσουμε για τους καβαλημενους ζυγούς
Για καβάλημα και φαντασία...τα λιοντάρια φημίζονται. Λυπάμαι που (σ)το λέω, μα δεν νομίζω να τ΄ακούς για πρώτη φορά...
Οι Ζυγοί "φημίζονται" γι΄ άλλα, οι Σκορπιοί γι΄ άλλα κ.ο.κ. Αλλά...το ύφος "των χιλίων καρδιναλίων", ανήκει - δικαιωματικά - στα λιονταράκια...
Κάτι γίνεται...με τις αναπνοές, σήμερα...(Πλακίτσα μην αρχίσεις να ξεφυσας)
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
12-04-22
12:59
Μα ποιος σου είπε οτι σε φοβάμαι;!Επειδή σε σέβομαι, θα σου πω μόνο ένα πράγμα. Το υπογραμμισμένο είναι το μεγαλύτερο προσόν σου.
Γλιτώνεις τις πατητές στο Βόσπορο (για τώρα)
Θα σε περιμένω...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,052 μηνύματα.
12-04-22
12:59
Και εγώ έχω ακούσει για λιονταράκια ότι είναι καβαλημένα. Φάση, οι μόνοι που δεν το υποστηρίζουν αυτό, είναι τα ίδια τα λιοντάρια.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
12-04-22
15:46
Όλα τα ζωδιάκια καλά είναι…
Εκτός από κριούς
Joji
Επιφανές μέλος
12-04-22
17:05
Πήρα 97, έλα Χριστέ και ΠαναγίαΛοιπόν κοίταξα τις λύσεις του διαγωνίσματος, το κόβω να έχω πάρει κάτω από 85 σίγουρα, δεν πειράζει.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,180 μηνύματα.
12-04-22
17:21
Μπράβο για το βαθμό, [edited part here]Έλα Χριστέ και Παναγία
Guest 709611
Επισκέπτης
12-04-22
20:49
Έχουμε γίνει πια, παράδειγμα προς μίμηση...
Θα μας κρεμάσουν, καμιά ταμπέλα 'ΟΙ ΦΥΤΟΥΛΕΣ' ή 'ΤΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ'...
Ή Υδροχοΐσια φύση μου, θέλει λίγη πικοιλία, λίγο πλάκωμα, ρε αδερφέ...
Έτσι μου 'ρχεται, να βάλω τη Χριστίνα, να πλακωθεί με την Υδροχόο...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,894 μηνύματα.
12-04-22
21:04
Κάνω σούσουρο ενοχλειστε, δεν κάνω σούσουρο ενοχλειστε και πάλι.
Ποια ζώδια άραγε δεν ξέρουν τι θέλουν;
Αποφασίστε πια, να ξέρω αν είναι να βάλω τη μάσκα του κλόουν και τα γάντια του μποξ.
Ποια ζώδια άραγε δεν ξέρουν τι θέλουν;
Αποφασίστε πια, να ξέρω αν είναι να βάλω τη μάσκα του κλόουν και τα γάντια του μποξ.
Guest 709611
Επισκέπτης
12-04-22
21:06
Μα δεν είπα για σένα, καλέ. Γιατί το πήρες προσωπικά ;
Γενικά, για όλους μας, μιλάω...
Και ναι, οι Υδροχόοι δεν ξέρουν τί θέλουν, ούτε οι ίδιοι...
Και ναι, οι Υδροχόοι δεν ξέρουν τί θέλουν, ούτε οι ίδιοι...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,180 μηνύματα.
12-04-22
21:08
Πυρηνικούλες να ριξω; Οχι τις εχω κλειστές στο σιλό, δεν έχει πυρηνικούλες. Ατυχέσατε.Έχουμε γίνει πια, παράδειγμα προς μίμηση...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,894 μηνύματα.
12-04-22
21:08
Δεν το πήρα προσωπικά σε καμία περίπτωσηΜα δεν είπα για σένα, καλέ. Γιατί το πήρες προσωπικά ;
Είτε ξεπεσε το χιουμορ μου είτε η αίσθηση του χιούμορ τον υπολοίπων. Δεύτερη φορά που παρερμηνεύονται τα λεγόμενα μου
Guest 709611
Επισκέπτης
12-04-22
21:11
Όχι, πάλι. Έριξες το πρωί και έτρεχα, η γυναίκα...Πυρηνικούλες να ριξω; Οχι τις εχω κλειστές στο σιλό, δεν έχει πυρηνικούλες. Ατυχέσατε.
Με γειες, επ' ευκαιρία !!! Πολύ πολύ ωραίο...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
12-04-22
21:15
Δεν ήταν πυρηνικά αυτά, ήταν πυραυλικά συστήματα συμβατικού τύπου που έχουν μετατραπει απο αέρος αέρος σε εδάφους αέρος. Τζούφια κοινώς, ή "ψιλή" που λέμε στο χωριό μου. Μην φοβάστε.Όχι, πάλι. Έριξες το πρωί και έτρεχα, η γυναίκα...
Με γειες, επ' ευκαιρία !!! Πολύ πολύ ωραίο...
Ευχαριστώ πολύ!
Guest 709611
Επισκέπτης
12-04-22
21:18
Αααα...ευχαριστούμε πολύ, για την ενημέρωση. Θα προσαρμόσουμε τη ζωή μας ανάλογα...Δεν ήταν πυρηνικά αυτά, ήταν πυραυλικά συστήματα συμβατικού τύπου που έχουν μετατραπει απο αέρος αέρος σε εδάφους αέρους. Τζούφια κοινώς, ή "ψιλή" που λέμε στο χωριό μου. Μην φοβάστε.
Ζήλεψα...... Ίσως βάλω κι εγώ κάτι πιο ανοιξιάτικο. Σα κολυμπήθρα είμαι, τώρα που με ξαναβλέπω...Ευχαριστώ πολύ!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
12-04-22
21:21
ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ; ΤΙ ΑΠΟΚΟΖΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΓΙΑΒΑΖΩ;Αααα...ευχαριστούμε πολύ, για την ενημέρωση. Θα προσαρμόσουμε τη ζωή μας ανάλογα...
Ναι μωρε βάλε κι εσυ κατι πιο έτσι μπομ μπομ.Ζήλεψα...... Ίσως βάλω κι εγώ κάτι πιο ανοιξιάτικο. Σα κολυμπήθρα είμαι, τώρα που με ξαναβλέπω...
Guest 709611
Επισκέπτης
12-04-22
21:27
Σλόγκαν έχει γίνει...Τί θες ;ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ; ΤΙ ΑΠΟΚΟΖΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΓΙΑΒΑΖΩ;
Μπομ μπομ ; Πιο φανταχτερό, πιο φανταιζί εννοείς ; Θα δω...είμαστε και ψιλοσταθεροί, εμείς οι Αέρηδες...Ναι μωρε βάλε κι εσυ κατι πιο έτσι μπομ μπομ.
Αποζητούμε το διαφορετικό, αλλά μας προσφέρει ασφάλεια και η συνήθεια. Και τα συνήθισα τα νερά μου...
Joji
Επιφανές μέλος
12-04-22
21:50
Αλλαγή άβαταρ όλοι ε;
Guest 709611
Επισκέπτης
12-04-22
21:54
Άνοιξη, βλέπεις...Αλλαγή άβαταρ όλοι ε;
Καλά, δε ξέφυγα και πολύ. Πάλι...νερά κουβαλώ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- Reader
- nearos
- American Economist
- jellojina
- Joji
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.