American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,077 μηνύματα.
09-04-22
23:40
Καλό βράδυ σε όλα τα παιδιά.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
09-04-22
23:42
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
10-04-22
18:34
Είμαστε πάρα πολύ ήσυχοι, σήμερα. Τα καλύτερα παιδιά...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,178 μηνύματα.
10-04-22
18:59
@Fast ψήνομαι για R41+Permasharp (ή Κai) σε μαλλί διμήνου. Θα το πάρει αλλά θα χουμε δράματα και σαγονια του καρχαρία. Ήθελα απλά να το μοιραστώ ότι θέλω να κανω την τρέλα.
Guest 875331
Επισκέπτης
10-04-22
19:12
Οι πέρμα μ' αρέσουν δεν τις βρίσκω σαν τις φεδερ με την Ρ41. Απλά εσύ που παίρνεις και κόντρα θα σφαχτείς λίγο. Δεν πειράζει βάλε το βαρεσίνο να σε προστατέψει όσο μπορεί.@Fast ψήνομαι για R41+Permasharp σε μαλλί διμήνου. Θα το πάρει αλλά θα χουμε δράματα και σαγονια του καρχαρία. Ήθελα απλά να το μοιραστώ ότι θέλω να κανω την τρέλα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,178 μηνύματα.
10-04-22
19:15
Πολύ ωραια ιδέα! Πήγαινα για Cella αλλά το Varesino μ αρεσει σαν ιδέα!Οι πέρμα μ' αρέσουν δεν τις βρίσκω σαν τις φεδερ με την Ρ41. Απλά εσύ που παίρνεις και κόντρα θα σφαχτείς λίγο. Δεν πειράζει βάλε το βαρεσίνο να σε προστατέψει όσο μπορεί.
Θα φύγει μαλλί μούσια, με τη μια + κόντρα. Να περιμενεις με τα αιμοστατικά.
Guest 875331
Επισκέπτης
10-04-22
20:36
Γιατί όχι πρώτο πέρασμα με Ρ41 να φύγει το μαλλί προβάτου και μετά κοντρίτσα με σκάλα 3 στη ροκγουελ όπως εγώ χθες;Πολύ ωραια ιδέα! Πήγαινα για Cella αλλά το Varesino μ αρεσει σαν ιδέα!
Θα φύγει μαλλί μούσια, με τη μια + κόντρα. Να περιμενεις με τα αιμοστατικά.
Να ξέρεις υπάρχει το αμαρέτο από moon soaps, για άλλου επιπέδου cella(που δεν τη συμπαθώ με τέτοια συστατικά).
Valder
Τιμώμενο Μέλος
10-04-22
20:41
Αυτο ακριβως θα κάνω, τις εχω διπλα διπλα τωρα το δρεπάνι και τη ροκγουελ.Γιατί όχι πρώτο πέρασμα με Ρ41 να φύγει το μαλλί προβάτου και μετά κοντρίτσα με σκάλα 3 στη ροκγουελ όπως εγώ χθες;
Να ξέρεις υπάρχει το αμαρέτο από moon soaps, για άλλου επιπέδου cella(που δεν τη συμπαθώ με τέτοια συστατικά).
Θα γινει bloodbath, ειναι μαλλι 2 μηνων. Ξεκινάω τώρα. Ερχομαι μετα για review.
Guest 875331
Επισκέπτης
10-04-22
21:13
Ευχομαι να μη βγει καθόλου αίμα βασικά, φάε τα λόγια σου σατανά. Εγώ πάντως κόντρα δε μπορώ ούτε με τη ροκγουελ. Ακόμα η φάτσα δεν έχει γίνει καλά. Είσαι τυχερός που μπορείς να τα κάνεις αυτά να ξέρεις. Θα αφήσω τη φάτσα να ηρεμίσει για καμια βδομάδα ή παραπάνω λέω.Αυτο ακριβως θα κάνω, τις εχω διπλα διπλα τωρα το δρεπάνι και τη ροκγουελ.
Θα γινει bloodbath, ειναι μαλλι 2 μηνων. Ξεκινάω τώρα. Ερχομαι μετα για review.
Καλή ξούρα εύχομαι!
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
10-04-22
22:14
ελα ρε παοκαρα ,ασε τρεξιματα ...ξεκινησα πρακτικη και ξυπναω καθε μερα 5¨30 για να ειμαι 7 στο νοσκομειοΜόλις συνειδητοποίησα ότι κάποιος έχει καιρό να περάσει από δω. Μάλλον εγκατέλειψε την προσπάθεια
-----------
@Nick890 Πού χάθηκες μωρ ψυχή;
Σε λιγο ξεκιναμε και στον τουρισμο
Εσεις τι κανατε ?
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,894 μηνύματα.
10-04-22
22:17
Ασχολίαστοελα ρε παοκαρα
Ε γέμισες πάντως το πρόγραμμα σου και απ'οτι έχω καταλάβει αυτό ηθελες.,ασε τρεξιματα ...ξεκινησα πρακτικη και ξυπναω καθε μερα 5¨30 για να ειμαι 7 στο νοσκομειο
Σε λιγο ξεκιναμε και στον τουρισμο
Καλά, καλά είμαστεΕσεις τι κανατε ?
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,052 μηνύματα.
10-04-22
22:21
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
10-04-22
22:22
Ναι παω μπαλα ....φοραω ζωνη και το κοντερ γραφει 200km/h μονιμα και με ρωτανε αν ειμαι μαμαΕ γέμισες πάντως το πρόγραμμα σου και απ'οτι έχω καταλάβει αυτό ηθελες.
Ρε φιλε μπορειτε μια φορα να μην απαντατε ετσι ? Δεν ρωταω πως εισαι .....τι κανεις γενικα λεω ...κανα update ?Καλά, καλά είμαστε
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,894 μηνύματα.
10-04-22
22:23
Πάνω σε τι θέλεις update μάνα μου; Σου είχα πει τίποτα, για να σε ενημερώσω αν εχω εξελίξεις τώρα;Ρε φιλε μπορειτε μια φορα να μην απαντατε ετσι ? Δεν ρωταω πως εισαι .....τι κανεις γενικα λεω ...κανα update ?
(Δεν έχω κάτι αξιοσημείωτο να πω)
Nick890
Επιφανές μέλος
10-04-22
22:24
Κατι με την ζωη σου ρε φιλε .....δεν πιστευω να καθεσαι 24/7 στο στεκιΠάνω σε τι θέλεις update μάνα μου; Σου είχα πει τίποτα, για να σε ενημερώσω αν εχω εξελίξεις τώρα;
(Δεν έχω κάτι αξιοσημείωτο να πω)
Pak
Επιφανές μέλος
10-04-22
22:26
Είπαμε δεν έχουμε ζωή, αλλά όχι και έτσιΚατι με την ζωη σου ρε φιλε .....δεν πιστευω να καθεσαι 24/7 στο στεκι
Ε δεν έχω κάτι σημαντικό να πω. Εχω πήξει στη ρουτίνα
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,052 μηνύματα.
11-04-22
01:10
Pak
Επιφανές μέλος
11-04-22
21:47
Το γυρίσατε σε κατηχητικό εδώ μέσα;
Αν δε μιλήσω πέφτει πολλή ησυχία να πούμε
Αν δε μιλήσω πέφτει πολλή ησυχία να πούμε
Joji
Επιφανές μέλος
11-04-22
21:56
Έχει πέσει νεκρική σιγη
Guest 709611
Επισκέπτης
11-04-22
22:12
Αφού μαλώνετε με τον...λύγκα, στην από 'κει μεριά. Έχετε απλωμένο τραχανά...
Πιο πολύ θα μπερδευτεί, εκείνο το παλικάρι, πάντως (που ζήτησε 'βοήθεια'...), παρά θα βγάλει άκρη...
Βλέπω, στην επόμενη συνάντηση να την αρπάζει απ' το μαλλί, ύστερα να την φιλάει...πιο ύστερα να της δίνει δυο ξανάστροφες και στο τέλος να της προτείνει να τα ξανά φτιάξουν. Το πιο πιθανό σενάριο, αυτό θεωρώ...
Πιο πολύ θα μπερδευτεί, εκείνο το παλικάρι, πάντως (που ζήτησε 'βοήθεια'...), παρά θα βγάλει άκρη...
Βλέπω, στην επόμενη συνάντηση να την αρπάζει απ' το μαλλί, ύστερα να την φιλάει...πιο ύστερα να της δίνει δυο ξανάστροφες και στο τέλος να της προτείνει να τα ξανά φτιάξουν. Το πιο πιθανό σενάριο, αυτό θεωρώ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- Reader
- nearos
- American Economist
- jellojina
- Joji
- Μήτσος10
- charmander
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.