Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
16-04-22
22:08
Χαψαχαχαααα...ότι ήμουν έτοιμη να σε ρωτήσω, αν σε παραξένεψε η χρήση του απαρεμφάτου...Mη μου πεις πως τα αρχαία ήταν το αγαπημένο σου μάθημα!
Bingo...Πιο μέσα, δεν μπορούσες να πέσεις...
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
18-04-22
10:55
Συμφορουμίτες/συμφορουμίτισες,
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα. Να περάσετε τέλεια όπου και αν πάτε, ό,τι και αν κάνετε.
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα. Να περάσετε τέλεια όπου και αν πάτε, ό,τι και αν κάνετε.
Guest 709611
Επισκέπτης
18-04-22
10:57
Kαλή Ανάσταση, κορίτσι. Καλό Πάσχα. Πολύ καλά να περάσεις, όπου κι αν πας !!!Συμφορουμίτες/συμφορουμίτισες,
Είδα ότι ετοιμάζεις...βαλίτσες, για ταξιδάκι...
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
18-04-22
10:58
Πάω Μυτιλήνη για αλλαγή παράστασης!Kαλή Ανάσταση, κορίτσι. Καλό Πάσχα. Πολύ καλά να περάσεις, όπου κι αν πας !!!
Είδα ότι ετοιμάζεις...βαλίτσες, για ταξιδάκι...
Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου
Guest 709611
Επισκέπτης
18-04-22
11:00
Τί ωραία !!!Πάω Μυτιλήνη για αλλαγή παράστασης!
Καλό ταξίδι και να περάσεις πολύ όμορφα. Και να ξεκουραστείς...
Είναι ωραίο το Πάσχα...μακριά από το κλεινόν άστυ...
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
18-04-22
11:02
Ειδικά μετά από δύο χρόνια καραντίνας, νομίζω ότι η ανάγκη είναι ακόμη μεγαλύτερη!Τί ωραία !!!
Καλό ταξίδι και να περάσεις πολύ όμορφα. Και να ξεκουραστείς...
Είναι ωραίο το Πάσχα...μακριά από το κλεινόν άστυ...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,183 μηνύματα.
18-04-22
13:06
Πάω Μυτιλήνη για αλλαγή παράστασης!
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΠΑΣΧΑ, στο παλιόνησο.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,052 μηνύματα.
18-04-22
13:06
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
Guest 709611
Επισκέπτης
18-04-22
13:11
Ααααααα...προς το παρόν σε ξεχάσαμε εσένα !!!
Και άμα θέλει κάποιος ν΄ αναφερθεί στη Μυτιλήνη τί θα κάνει ; Πώς να την πει ;
Το...Λέσβος σ΄ ενοχλεί το ίδιο ή στα ίδια είσαι ;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,183 μηνύματα.
18-04-22
13:12
ΠΑΛΙΟΝΗΣΟΑαααααα...προς το παρόν σε ξεχάσαμε εσένα !!!
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,894 μηνύματα.
18-04-22
13:13
Ο Φώτης δεν έχει ρίζες από το "παλιονησο" ; Κάνω λάθος;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,052 μηνύματα.
18-04-22
13:14
Big revealΟ Φώτης δεν έχει ρίζες από το "παλιονησο" ; Κάνω λάθος;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
18-04-22
Χιώτης είναι νομιζω. Λίγο πιο πάνω στα πατωματα της Κόλασης.Ο Φώτης δεν έχει ρίζες από το "παλιονησο" ; Κάνω λάθος;
Guest 709611
Επισκέπτης
18-04-22
Τί...αντικειμενικός που είσαι, μπρε !!! Μπράβο σου...ΠΑΛΙΟΝΗΣΟ
Τί να σου κάνω που δεν έχω πολύ όρεξη σήμερα...διαφορετικά θα έγραφα την λεξούλα...σε κάθε θρεντ, να ΄χεις να την βλέπεις...
Θα ΄παιρνα και ως δωράκι..."τις τουλίπες", ύστερα...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,894 μηνύματα.
18-04-22
13:15
Α οκ, θα θυμόμουν λάθος. Anyway, κοντά είναιΧιώτης είναι νομιζω. Λίγο πιο πάνω στα πατωματα της Κόλασης.
Joji
Επιφανές μέλος
18-04-22
13:17
Valder
Τιμώμενο Μέλος
18-04-22
13:20
Γιατι δεν ειμαι αντικειμενικός;Τί...αντικειμενικός που είσαι, μπρε !!! Μπράβο σου...
Τί να σου κάνω που δεν έχω πολύ όρεξη σήμερα...διαφορετικά θα έγραφα την λεξούλα...σε κάθε θρεντ, να ΄χεις να την βλέπεις...
Θα ΄παιρνα και ως δωράκι..."τις τουλίπες", ύστερα...
Guest 709611
Επισκέπτης
18-04-22
13:22
Γιατί ;Γιατι δεν ειμαι αντικειμενικός;
Δε σου λέω...να το πάρεις άσκηση για το σπίτι...
Τί γιατί, καλέ ; Χαρακτηρίζεις ΠΑΛΙΟΝΗΣΟ, ένα ωραιότατο νησί (που ΄χει και τον Ταξιάρχη, μεγάλη η χάρη του, μέρες που ΄ναι...), επειδή...επειδή....επειδή !!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
18-04-22
13:24
Η μάνα μου έχει μεγαλώσει εκεί. Το αγαπώ αυτό το νησί.Γιατί ;
Δε σου λέω...να το πάρεις άσκηση για το σπίτι...
Τί γιατί, καλέ ; Χαρακτηρίζεις ΠΑΛΙΟΝΗΣΟ, ένα ωραιότατο νησί (που ΄χει και τον Ταξιάρχη, μεγάλη η χάρη του, μέρες που ΄ναι...), επειδή...επειδή....επειδή !!!
Άσε με να παριστάνω ότι εξοργίζομαι. Ούτως ή άλλως όσα προκάλεσαν τις ζημιές είναι πια ηττημένα κατα κράτος. Και δεν ενοχλώ τους νεκρούς...
Guest 709611
Επισκέπτης
18-04-22
13:27
Αν είναι έτσι, άντε, σε αφήνω τότε. "Εξοργίσου", όσο θες...Η μάνα μου έχει μεγαλώσει εκεί. Το αγαπώ αυτό το νησί.
Άσε με να παριστάνω ότι εξοργίζομαι. Ούτως ή άλλως όσα προκάλεσαν τις ζημιές είναι πια ηττημένα κατα κράτος. Και δεν ενοχλώ τους νεκρούς...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- Reader
- nearos
- American Economist
- jellojina
- Joji
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.