Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,052 μηνύματα.
11-04-22
22:32
Το κάνω εικόναΒλέπω, στην επόμενη συνάντηση να την αρπάζει απ' το μαλλί, ύστερα να την φιλάει...πιο ύστερα να της δίνει δυο ξανάστροφες και στο τέλος να της προτείνει να τα ξανά φτιάξουν. Το πιο πιθανό σενάριο, αυτό θεωρώ...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,178 μηνύματα.
11-04-22
22:34
Κορμιά όταν θα πέσουν τι ωραια που θα ναι.Έχει πέσει νεκρική σιγη
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
11-04-22
22:37
όπα!
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
11-04-22
22:38
Εεεε...μια θα του έρχονται τα λόγια...διώξ' την μακριά. Ύστερα, τα...πάρε την αγκαλιά και δώσ' της ένα φιλί. Απάνω στα καλύτερα, θα ξεπηδούν τα...ρε σούταρέ τη, λέμε...Το κάνω εικόνα
Είναι 23...του κεφαλιού του θα κάνει και ο Θεός ο ίδιος να του πει το αντίθετο...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Για Δευτέρα...πολύ καλά το πας !!!
Guest 709611
Επισκέπτης
11-04-22
22:51
Αποφάσισε και κατέληξε σ' ένα είδος...μ' αυτά τα ποτ-πουρί...
Για dj, σήμερα, κάνεις κοιλιά. Από τσιφτετέλι, στα τραπέζια...στη Ροδά ;
Ένα μπέρδεμα, μικρό, το διακρίνω. Και να πω ότι δε το 'χεις...Το 'χεις...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
11-04-22
23:08
Είμαι πολυσχιδής προσωπικότητα. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;Αποφάσισε και κατέληξε σ' ένα είδος...μ' αυτά τα ποτ-πουρί...
Για dj, σήμερα, κάνεις κοιλιά. Από τσιφτετέλι, στα τραπέζια...στη Ροδά ;
Ένα μπέρδεμα, μικρό, το διακρίνω. Και να πω ότι δε το 'χεις...Το 'χεις...
Guest 709611
Επισκέπτης
11-04-22
23:11
Καλά, και...η υποφαινόμενη δε πάει πίσω....Είμαι πολυσχιδής προσωπικότητα. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;
Κάνε δουλειά σου. Σε καταλαβαίνω, απόλυτα...
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
12-04-22
12:23
Όποιος είναι απειλή για τον δικό μου αυτοκράτορα,(τον δαφνοστεφανωμένο, εννοώ), θα έβγαζα και θα έδινα για την ζωή μου κιόλας...Κάργα τριφύλλι.
Θα έβαλλες κατά του Αυτοκράτορα;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,178 μηνύματα.
12-04-22
12:26
Αυτή την κεφάλα με το 1925;Όποιος είναι απειλή για τον δικό μου αυτοκράτορα,(τον δαφνοστεφανωμένο, εννοώ), θα έβγαζα και θα έδινα για την ζωή μου κιόλας...
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
12-04-22
12:27
Ακριβώς... εμείς έχουμε κεφάλα, εσείς, για θύμισέ μου, έχετε την αλογοτροφή;!Αυτή την κεφάλα με το 1925;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
12-04-22
12:30
Διαισθάνομαι ανέβασμα πίεσης.Ακριβώς... εμείς έχουμε κεφάλα, εσείς, για θύμισέ μου, έχετε την αλογοτροφή;!
Τόσο εύκολα χάνεις την ψυχραιμία σου;
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
12-04-22
12:32
Δεν είμαι και τέρας ψυχραιμίας αλλά, ακόμα καλά βαστώΔιαισθάνομαι ανέβασμα πίεσης.
Τόσο εύκολα χάνεις την ψυχραιμία σου;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,052 μηνύματα.
12-04-22
12:33
Valder
Τιμώμενο Μέλος
12-04-22
12:39
Επειδή είμαι σε πολύ φιλική διάθεση και δε θέλω να το τραβήξω, θα σου πω μια αλήθεια:Δεν είμαι και τέρας ψυχραιμίας αλλά, ακόμα καλά βαστώ
Η μόνη επαφή που εχω με τον Παναθηναικό (είμαι όντως αλλά απλά είμαι), είναι κατι εισιτήρια που είχα βοηθήσει να βρει η συγχωρεμένη και το παιδάκι της πριν χρόνια για να το φέρει στο γήπεδο να δει αγώνα. Nothing more.
Δε θέλω να σε καταστρέψω ψυχικά, σε λυπάμαι, τόσα και τόσα λάθη απο το εργοστάσιο, μη το αποτελειώσω.
Joji
Επιφανές μέλος
12-04-22
12:41
inhales exhales inhales exhales
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
12-04-22
12:43
Μάλιστα...Επειδή είμαι σε πολύ φιλική διάθεση και δε θέλω να το τραβήξω, θα σου πω μια αλήθεια:
Η μόνη επαφή που εχω με τον Παναθηναικό (είμαι όντως αλλά απλά είμαι), είναι κατι εισιτήρια που είχα βοηθήσει να βρει η συγχωρεμένη και το παιδάκι της πριν χρόνια για να το φέρει στο γήπεδο να δει αγώνα. Nothing more.
Δε θέλω να σε καταστρέψω ψυχικά, σε λυπάμαι, τόσα και τόσα λάθη απο το εργοστάσιο, μη το αποτελειώσω.
Λοιπόν, Αυτοκράτωρ... επειδή σε σέβομαι, θα σου πω μόνο ένα πράγμα: Μόνο και μόνο επειδή είσαι ζέλας, έχεις το μεγαλύτερο ελάττωμα, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος....
Αυτά από μια παθιασμένη γαυρίνα!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
12-04-22
12:49
Μάλιστα...
Λοιπόν, Αυτοκράτωρ... επειδή σε σέβομαι, θα σου πω μόνο ένα πράγμα: Μόνο και μόνο επειδή είσαι ζέλας, έχεις το μεγαλύτερο ελάττωμα, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος....
Αυτά από μια παθιασμένη γαυρίνα!
Επειδή σε σέβομαι, θα σου πω μόνο ένα πράγμα. Το υπογραμμισμένο είναι το μεγαλύτερο προσόν σου.
Γλιτώνεις τις πατητές στο Βόσπορο (για τώρα)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Kate1914
- rafaela11
- Reader
- nearos
- American Economist
- jellojina
- Joji
- Μήτσος10
- charmander
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.