American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,071 μηνύματα.
07-04-22
22:11
Δεν έχει, αρκετές ευκαιρίες του έδωσα.Εντάξει. Πρόσεχε μην κάνει use of reverse psychology μόνο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,169 μηνύματα.
07-04-22
22:11
Σιγα μη του κάνει και reverse engineering σε ανακατασκευή σούβλας για πασχαλινο κοκορέτσιο. Κρετίνος είναι και θέλει βυζαντινή μπούφλα.Εντάξει. Πρόσεχε μην κάνει use of reverse psychology μόνο.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,237 μηνύματα.
07-04-22
22:13
Θα φάω κάποια στιγμή από το TGI αλλά το θέμα είναι οτι παραγγέλνω πολύ συχνά απέξω και πρέπει να αρχίσω να τρώω πιο υγιεινά... Ίσως από το Μάιο όταν γυρίσω από το πατρικόΌρμααααααααα
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,071 μηνύματα.
07-04-22
22:13
Θα σε φωνάξω να του τα πεις εσύ ένα χέρι.Σιγα μη του κάνει και reverse engineering σε ανακατασκευή σούβλας για πασχαλινο κοκορέτσιο. Κρετίνος είναι και θέλει βυζαντινή μπούφλα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Domino's, TGI και StarbucksΘα φάω κάποια στιγμή από το TGI αλλά το θέμα είναι οτι παραγγέλνω πολύ συχνά απέξω και πρέπει να αρχίσω να τρώω πιο υγιεινά... Ίσως από το Μάιο όταν γυρίσω από το πατρικό
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
07-04-22
22:15
Θέλω και εγώ να φάω τώρα από TGI τόσο που το αναφέρετε
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,169 μηνύματα.
07-04-22
Δεν εχω να του πω τίποτα. Θα φάει Βυζαντινό πισωκολλητισμό αβέρτα και τα καρούλια στις αμυγδαλές.Θα σε φωνάξω να του τα πεις εσύ ένα χέρι.
Domino's, TGI και Starbucks
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,237 μηνύματα.
07-04-22
Αν πω ότι δεν έχω παραγγείλει ποτέ από τα 3 που λες;Domino's, TGI και Starbucks
American Economist
Επιφανές μέλος
07-04-22
22:17
Welcome to the club. Let's go a walk to all of them.Αν πω ότι δεν έχω παραγγείλει ποτέ από τα 3 που λες;
. Θες να το κάνουμε Βρετανική Αυτοκρατορία καλύτερα??Δεν εχω να του πω τίποτα. Θα φάει Βυζαντινό πισωκολλητισμό αβέρτα και τα καρούλια στις αμυγδαλές.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
07-04-22
22:18
Dominos καθημερινά, αν θες απο κορμάρα να γινεις Suezmax crude oil carrier σε 90 μέρεςΑν πω ότι δεν έχω παραγγείλει ποτέ από τα 3 που λες;
Πήγαινε κοπίδι η πίτσα συν εκεινα τα παπαράκια σα λουκουμάδες που τα βουταγα στο γλάσο και μετα ανεβηκα στη ζυγαριά και δε μπορούσα να δω το νουμερο απο την κοιλιά.
Skiyo
Διάσημο μέλος
07-04-22
22:25
Για Domino's θα παραγγείλω απο εκεί κάποια στιγμή το ίδιο και TGI αλλά δεν βλέπω το λόγο να πάω Starbucks και να πληρώσω ακριβά ένα γλυκό καφέ. Στο καφέ προτιμώ να ανακαλυπτω specialty coffee shop και δεν περιοριζομαι στα καφέ από coffee island, Everest κτλ. Έχω ψηλές απαιτήσεις από καφέWelcome to the club. Let's go a walk to all of them.
07-04-22
22:26
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
07-04-22
22:27
Good.και δεν περιοριζομαι στα καφέ από coffee island
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,893 μηνύματα.
07-04-22
22:29
Ελα ησυχία έχουμε, βγες
Δε δαγκώνω σήμερα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
07-04-22
22:30
Τι φοβάσαι σκύλε; Τα Βυζαντινά πυρηνικά;
Joji
Επιφανές μέλος
07-04-22
22:34
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
07-04-22
22:36
Βγες. Είμαι τριγύρω...Θα 'χω το νου μου...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
07-04-22
22:36
Απο σάκη πήγαμε σε μεταλ. Press play Σκύλε, έχει καλόγριες.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,893 μηνύματα.
07-04-22
22:37
Και γω τριγύρω θα'μαιΒγες. Είμαι τριγύρω...Θα 'χω το νου μου...
Απο σάκη πήγαμε σε μεταλ. Press play Σκύλε, έχει καλόγριες.
Joji
Επιφανές μέλος
07-04-22
22:39
Inhales exhales inhales exhales
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
07-04-22
22:39
Εγώ κυκλοφορώ...στα άσματα. Εσύ που θα είσαι ;Και γω τριγύρω θα'μαι
Θες ραντεβού...την αυγή στα ζώδια ; Κι επειδή σε συμπαθώ, θα σ' αφήσω να ρίξεις πρώτη...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Μήτσος10
- rafaela11
- Kate1914
- American Economist
- Reader
- charmander
- jellojina
- Hased Babis
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.