Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,173 μηνύματα.
07-04-22
22:41
Λεγετε ρε θα παίξουμε εκεινο με τις λέξεις ποτε;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,893 μηνύματα.
07-04-22
22:41
Παντού κυκλοφορώΕγώ κυκλοφορώ...στα άσματα. Εσύ που θα είσαι ;
Εκλεισε, θα τα πούμε την αυγήΘες ραντεβού...την αυγή στα ζώδια ; Κι επειδή σε συμπαθώ, θα σ' αφήσω να ρίξεις πρώτη...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,051 μηνύματα.
07-04-22
22:42
Let’sΛεγετε ρε θα παίξουμε εκεινο με τις λέξεις ποτε;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
07-04-22
22:44
Πού είναι αυτό με τις λέξεις;
Θέλω κι εγώω!
Θέλω κι εγώω!
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
07-04-22
Εγώ δεν είμαι για παιχνίδι σήμερα. Θα σας παρακολουθώ, όμως...
Κι αν είναι, θα ρίξω τη γυροβολιά μου...
Κι αν είναι, θα ρίξω τη γυροβολιά μου...
07-04-22
Come again?Τι φοβάσαι σκύλε; Τα Βυζαντινά πυρηνικά;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
07-04-22
22:45
Έλα, ησύχασε...Απόψε δεν θα μαλώνω..Εγώ δεν είμαι για παιχνίδι σήμερα. Θα σας παρακολουθώ, όμως...
Κι αν είναι θα ρίξω τη γυροβολιά μου...
Guest 709611
Επισκέπτης
07-04-22
22:46
Άντε...άνοιξε το παιχνίδι, αφεντικό. Να μπούνε και οι υπόλοιποι στο χορό...Έλα, ησύχασε...Απόψε δεν θα μαλώνω..
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,173 μηνύματα.
07-04-22
22:49
taboo λεγοταν, αντε ανοιχτε το να παιξουμε λιγοΠού είναι αυτό με τις λέξεις;
Θέλω κι εγώω!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
07-04-22
22:49
Άντε...άνοιξε το παιχνίδι, αφεντικό. Να μπούνε και οι υπόλοιποι στο χορό...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Α τέτοιο παιχνίδι λέμε; Από αυτά με τις προσωπικές ερωτήσεις;taboo λεγοταν, αντε ανοιχτε το να παιξουμε λιγο
Valder
Τιμώμενο Μέλος
07-04-22
22:51
Α κατάλαβα, κόπηκε το ρεύμα, το φέρνουν απο την Μεγαλοπολη με γαιδουρι.Α τέτοιο παιχνίδι λέμε; Από αυτά με τις προσωπικές ερωτήσεις;
Ρε της Αννας ρε με τις 3-4 λεξεις.
Guest 709611
Επισκέπτης
07-04-22
22:52
Έκφραση, που την χρησιμοποιώ στην καθομιλουμένη, χαριτολογώντας. Χρησιμοποιείται πολύ, με την καλή έννοια...View attachment 100415Αφεντικό δεν θέλω να είμαι κανενός, παρεκτός του εαυτού μου.
Οκ. Την αποσύρω...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
07-04-22
22:53
Βρε συ, αν είναι έτσι, πού κολάει το taboo?Α κατάλαβα, κόπηκε το ρεύμα, το φέρνουν απο την Μεγαλοπολη με γαιδουρι.
Ρε της Αννας ρε με τις 3-4 λεξεις.
taboo λεγοταν, αντε ανοιχτε το να παιξουμε λιγο
Εσύ @Valder; δεν πολυασχολείσαι με στίχους.Ακόμα ένα ποτηράκι,
ακόμα ένα τραγουδάκι
στον κόσμο που βρέθηκα
τα πάντα βαρέθηκα
αγάπες και πίκρες και φαρμάκι
Το ότι μου έβαλες ξεκαρδιστικό γελάκι, με βάζει σε υπόνοιες..
Valder
Τιμώμενο Μέλος
07-04-22
22:57
Εχε χάρη που σε εκτιμώ άπειρα και πρέπει να σου μιλάω γαλήνια...Βρε συ, αν είναι έτσι, πού κολάει το taboo?
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
07-04-22
23:01
Αμοιβαία η εκτίμηση.Εχε χάρη που σε εκτιμώ άπειρα και πρέπει να σου μιλάω γαλήνια...
Τιμή μου και το να βρίσκομαι ανάμεσα στους ακολουθους σου.
07-04-22
23:07
Εγώ το είχα πει ταμπού , σαν το ταμπού το επιτραπέζιο που είχε απαγορευμένες λέξεις υποτίθεται σε μια κάρτα και περιγράφεις μια λέξη με άλλες λέξεις .Βρε συ, αν είναι έτσι, πού κολάει το taboo?
Εσύ @Valder; δεν πολυασχολείσαι με στίχους.
Το ότι μου έβαλες ξεκαρδιστικό γελάκι, με βάζει σε υπόνοιες..
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
07-04-22
23:10
χμ...not bad..Εγώ το είχα πει ταμπού , σαν το ταμπού το επιτραπέζιο που είχε απαγορευμένες λέξεις υποτίθεται σε μια κάρτα και περιγράφεις μια λέξη με άλλες λέξεις .
Not bad at all..
Valder
Τιμώμενο Μέλος
07-04-22
23:13
Ξύπνησες νεκραναστημένο μου;Εγώ το είχα πει ταμπού , σαν το ταμπού το επιτραπέζιο που είχε απαγορευμένες λέξεις υποτίθεται σε μια κάρτα και περιγράφεις μια λέξη με άλλες λέξεις .
Άντε ρε σεις έβαλα 4 λέξεις
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
07-04-22
23:17
Έχω χάσει τη φόρμα μου.. Δεν βγάζω τη σύνδεση των λέξεων με τίποτα...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
07-04-22
23:17
αυτος ηταν ο σκοπος.Έχω χάσει τη φόρμα μου.. Δεν βγάζω τη σύνδεση των λέξεων με τίποτα...
ΥΓ: Την ποιά σου;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- rafaela11
- Kate1914
- nearos
- Μήτσος10
- Reader
- charmander
- jellojina
- Hased Babis
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.