Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
07-04-22
21:42
Πλάκα θα ‘χεTgi fridays όλοι μαζί. Όλο τα παρεακι
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
07-04-22
21:42
Α εγω δεν μπορώ να συγευματισω με τον ΒαλTgi fridays όλοι μαζί. Όλο τα παρεακι
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,169 μηνύματα.
07-04-22
21:43
Οχι η τουαλέτα στον κατω όροφο να θυμάσαι. Στανταρ πάω μπάνιο στις εξόδους και παθαινω πανικό όταν βλέπω την τουαλέτα μη προσβάσιμη απο μένα.Tgi fridays όλοι μαζί. Όλο τα παρεακι
Αν και έχει κατι τουαλεταρες στα TGI λουξ πεντακάθαρες, ντρέπεσαι να τις μαγαρίσεις ρε φίλε
ΥΓ: Εχει ακομα το Potato Twister?
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,071 μηνύματα.
07-04-22
21:44
@ValderΑ εγω δεν μπορώ να συγευματισω με τον Βαλ
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
07-04-22
21:48
Αν δεν το έχεις καταλάβει ηδη τον Βαλ σημερα τον τσίμπησε μύγα τσε τσε και δε μου μιλάει. Βασικά αδιαφορεί πλήρως
Εκτός και αν... μου κάνει μούτρα που αύριο έχουμε ραντεβού με τον κτηνίατρο
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,071 μηνύματα.
07-04-22
21:49
Κάτσε τι εννοείς?? Μαζί θα πάτε??Αν δεν το έχεις καταλάβει ηδη τον Βαλ σημερα τον τσίμπησε μύγα τσε τσε και δε μου μιλάει. Βασικά αδιαφορεί πλήρως
Εκτός και αν... μου κάνει μούτρα που αύριο έχουμε ραντεβού με τον κτηνίατρο
Pak
Επιφανές μέλος
07-04-22
21:50
Ναι, θα παω τον Βαλ στον κτηνίατρο.Κάτσε τι εννοείς?? Μαζί θα πάτε??
American Economist
Επιφανές μέλος
07-04-22
21:50
Ναι, θα παω τον Βαλ στο κτηνίατρο
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
07-04-22
21:52
Τα κύτταρα διαθέτουν ένα σημαντικό οπλοστάσιο εξειδικευμένων ενζύμων και άλλων πρωτεϊνών που λειτουργούν ταυτόχρονα και καταλύουν τις χημικές αντιδράσεις της αντιγραφής με μεγάλη ταχύτητα και με εκπληκτική ακρίβεια.
Pak
Επιφανές μέλος
07-04-22
21:53
Διαβάζουμε την αντιγραφή βλέπωΤα κύτταρα διαθέτουν ένα σημαντικό οπλοστάσιο εξειδικευμένων ενζύμων και άλλων πρωτεϊνών που λειτουργούν ταυτόχρονα και καταλύουν τις χημικές αντιδράσεις της αντιγραφής με μεγάλη ταχύτητα και με εκπληκτική ακρίβεια.
Joji
Επιφανές μέλος
07-04-22
21:54
Ναι ναι ναιΔιαβάζουμε την αντιγραφή βλέπω
American Economist
Επιφανές μέλος
07-04-22
21:59
Το ξέρω πολύ καλά ότι πλέον έχω δίκιο και οχι άδικο όπως νόμιζα στην αρχή. Απλά μαζεύω δυνάμεις μέχρι να τους πετάξω έξω μια και καλή. Πάντως θα κάνω μια κουβέντα μαζί του πρώτα ώστε να συζητήσουμε σοβαρά.Βρε Φώτη, δεν μιλάμε για μια απλή αλλαγή συμπεριφοράς. Τι άλλο περιμένεις να σου κάνουν, για να τους δώσεις μια κλωτσιά και να ξεμπερδεύεις; Σ' έχουν κουρέλι κι εσύ συνεχίζεις να ελπίζεις και δεν ξέρω τι. Άσε το σύνδρομο Στοκχόλμης και δείξε πυγμή. Τις κόβεις αυτές τις καταστάσεις. Δεν τις ανέχεσαι. Τα διαβάζω κι εκνευρίζομαι, όχι να τα ζω κιόλας. Απορώ τι περιμένεις, ειλικρινά. Είναι λες και θες να χαϊδέψεις σκύλο που 'χει λύσσα. Είναι δυνατόν να κάτσει για να τον χαϊδέψεις; Θα σου κόβει κομμάτια κάθε που το επιχειρείς. Ποιος θα φταίει; Ο σκύλος που δείχνει τι είναι, ή εσύ που επιμένεις να πας σε αυτόν με τη λύσσα; Δεν μπορώ να βρω άλλη αλληγορία. Καταλαβαίνεις, όμως, τι θέλω να πω.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,169 μηνύματα.
07-04-22
22:00
Σάκη ακούς;Το ξέρω πολύ καλά ότι πλέον έχω δίκιο και οχι άδικο όπως νόμιζα στην αρχή. Απλά μαζεύω δυνάμεις μέχρι να τους πετάξω έξω μια και καλή. Πάντως θα κάνω μια κουβέντα μαζί του πρώτα ώστε να συζητήσουμε σοβαρά.
Joji
Επιφανές μέλος
07-04-22
22:00
Τι θα συζητήσετε;Το ξέρω πολύ καλά ότι πλέον έχω δίκιο και οχι άδικο όπως νόμιζα στην αρχή. Απλά μαζεύω δυνάμεις μέχρι να τους πετάξω έξω μια και καλή. Πάντως θα κάνω μια κουβέντα μαζί του πρώτα ώστε να συζητήσουμε σοβαρά.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,237 μηνύματα.
07-04-22
22:04
Κατά αλλά, εγώ μαγείρεψα βραδυνό μακαρόνια με κομμάτια απο φιλέτο σολομού και διαβάζω για TGI ρε μην μας βάζετε σε πειρασμό εμάς που θέλουμε να κάνουμε υγιεινή διατροφή. Είναι και κοντά το TGI 2 χλμ...
American Economist
Επιφανές μέλος
07-04-22
22:05
Ναι σωστή ερώτηση. Θα πω ότι δεν δέχομαι να κάνω παρέα με ένα άτομο που μου μιλάει άσχημα, με υποβιβαζει και δεν σέβεται/ αναγνωρίζει την βοήθεια που του έχω προσφέρει εδώ και 2.5 χρονια στα μαθήματα. Θα του πω ότι η θα καταλάβει την αξία μου και θα κάνουμε παρέα ή απλά θα ξεκινούμε μια και καλή. Κανονικά στη θέση μου άλλος απλά θα έκοβε μια και καλή, έλα όμως που έχω μάθει να συζητάω και να μην κόβω έτσι από άτομα που έχω δίπλα μου. Θα δω τη συμπεριφορά του πως θα είναι και τι θα μου πει και από εκεί θα κρίνω ανάλογα.Τι θα συζητήσετε;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
07-04-22
Πάντως @Volkswagen Fan εαν ήταν εδω η Ιωαννίδου θα σου έλεγε να αποδεχτείς τον εαυτό σου κι οτι δεν εχεις αναγκη κανέναν.
American Economist
Επιφανές μέλος
07-04-22
ΌρμαααααααααΚατά αλλά, εγώ μαγείρεψα βραδυνό μακαρόνια με κομμάτια απο φιλέτο σολομού και διαβάζω για TGI ρε μην μας βάζετε σε πειρασμό εμάς που θέλουμε να κάνουμε υγιεινή διατροφή. Είναι και κοντά το TGI 2 χλμ...
Joji
Επιφανές μέλος
07-04-22
22:10
Εντάξει. Πρόσεχε μην κάνει use of reverse psychology μόνο.Ναι σωστή ερώτηση. Θα πω ότι δεν δέχομαι να κάνω παρέα με ένα άτομο που μου μιλάει άσχημα, με υποβιβαζει και δεν σέβεται/ αναγνωρίζει την βοήθεια που του έχω προσφέρει εδώ και 2.5 χρονια στα μαθήματα. Θα του πω ότι η θα καταλάβει την αξία μου και θα κάνουμε παρέα ή απλά θα ξεκινούμε μια και καλή. Κανονικά στη θέση μου άλλος απλά θα έκοβε μια και καλή, έλα όμως που έχω μάθει να συζητάω και να μην κόβω έτσι από άτομα που έχω δίπλα μου. Θα δω τη συμπεριφορά του πως θα είναι και τι θα μου πει και από εκεί θα κρίνω ανάλογα.
Pak
Επιφανές μέλος
07-04-22
22:10
Οχι πως θα μου απαντήσεις, αλλα κάνεις λάθοςΠάντως @Volkswagen Fan εαν ήταν εδω η Ιωαννίδου θα σου έλεγε να αποδεχτείς τον εαυτό σου κι οτι δεν εχεις αναγκη κανέναν.
Αυτό το λεω εγω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Μήτσος10
- rafaela11
- Kate1914
- American Economist
- Reader
- charmander
- jellojina
- Hased Babis
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.