Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
07-04-22
11:21
Ελα δεν μπορείς να πεις ησυχασες/ησυχασατε οσο έλειπα λόγω των αμέτρητων βασιλικών υποχρεώσεων που ειχα (ετσι το λέμε τώρα, γιατί θα με κόψει το ΕΣΡ αν το πω αλλιώς )
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
07-04-22
11:24
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,059 μηνύματα.
07-04-22
12:40
welcome back.Εγω μπήκα με το αριστερό για αλλαγή. Το δεξί δε μου πάει καλά
Αχ, θέλω να απαντήσω κάτι, αλλα είναι από τα "πικρά" μου και επειδή δεν εχω το θάρρος ενδέχεται να παρεξηγηθείς. Κρατιέμαι...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
07-04-22
12:45
Σ'ευχαριστώ Φώτη. Αν και είδα οτι επιμελήθηκε ο Βαλ τις απαντήσεις που θα έδινα αν ήμουν εδω. Και η αλήθεια είναι οτι έπεσε μέσα κατά πολύwelcome back.
----------
Σ'ευχαριστώ που έκατσες στο πόδι μου. Είδα και τις υπόλοιπες απαντήσειςΑν ήταν εδω η Πακ, θα έλεγε "όλους το ίδιο θέλεις να τους γνωρίσεις Φώτη ή κάποιους πιο πολύ; "
Σ'ευχαριστούμε, το εννοώΜακριά από γυναίκες λιονταρίνες.
Pak
Επιφανές μέλος
07-04-22
13:35
@Valder @Volkswagen FanΈκλεισε τότε. Θα πάμε.
Θα βρουμε ένα που το μπάνιο είναι στον ίδιο όροφο (γιατι ειμαι και μονάντερος και εκρηγνυμαι μετα απο τοσα μπέργκερ που τρωω) και θα πάμε.
Ενας άνθρωπος αξίζει στη ζωή του να φάει ένα μπέργκερ της προκοπής χωρίς να τον δουλεύουν μες τη μάπα του.
Άμα πια...
Αφιερωμένο
Ενώ θα δακγωνετε το ίδιο μπέργκερ απο αντικριστες πλευρές
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,059 μηνύματα.
07-04-22
13:37
Ήρεμα γάτα.
Pak
Επιφανές μέλος
07-04-22
13:37
Ωπα. Τι έγινε Φωτακο; Εχω χάσει επεισόδια;Ήρεμα γάτα.
Αυτή η μετάλλαξη δικαιολογείται μόνο αν πήγες ηδη για μπέργκερ με τον Βαλ
American Economist
Επιφανές μέλος
07-04-22
13:39
Νιαου.Ωπα. Τι έγινε Φωτακο; Εχω χάσει επεισόδια;
Αυτή η μετάλλαξη δικαιολογείται μόνο αν πήγες ηδη για μπέργκερ με τον Βαλ
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
07-04-22
14:14
Pak
Επιφανές μέλος
07-04-22
14:18
Ντάξει φοράδα, διαπίστωσε μέχρι και η κουτσή Μαρία ότι με γράφεις επιδεικτικά
Δεν το σχολιάζω περαιτέρω, θα είσαι φαίνεται στις περίεργες φάσεις σου
Δεν το σχολιάζω περαιτέρω, θα είσαι φαίνεται στις περίεργες φάσεις σου
Joji
Επιφανές μέλος
07-04-22
14:21
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
07-04-22
14:21
Γεια σου βρε @Valder; με τα ωραία σου!Στην αρχή ο άνθρωπος ήταν ένα ον «σφαιρικό», με τέσσερα χέρια, τέσσερα πόδια και δύο πρόσωπα που κοίταζαν προς αντίθετες κατευθύνσεις αλλά ενωμένα στην κορυφή, σχημάτιζαν ένα κεφάλι. Τα όντα αυτά ήταν ενός από τα εξής τρία «φύλα» (αν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί η λέξη): αρσενικό-αρσενικό, θηλυκό-θηλυκό και αρσενικό-θηλυκό. Το πρώτο φύλο προερχόταν από τον ήλιο, το δεύτερο από τη γη και το τρίτο από τη σελήνη – «αστέρα» και ταυτόχρονα «γη». Ως τότε όμως δεν υπήρχε ακόμα ούτε σαρκικός έρωτας ούτε η συναφής αναπαραγωγή. Αυτή γινόταν κυριολεκτικά με γονιμοποίηση του εδάφους. Τα όντα αυτά ήταν κυρίαρχα και ισχυρά αρκετά ώστε να απειλούν τον ουρανό με επίθεση ή πολιορκία, όπως μαθαίνουμε από τις παλιές παραδόσεις για τους «γίγαντες». Ως μέσο ασφάλειας ο Δίας τα έκοψε στη μέση από πάνω ως κάτω, έτσι που ο τρόπος αναπαραγωγής τους να είναι στο μέλλον σαρκικός. Από τότε ο άνθρωπος αποτελεί μόνο το ήμισυ ενός ολόκληρου όντος· και κάθε τέτοιο ήμισυ περιφέρεται με την παθιασμένη επιθυμία να ξαναβρεί το συμπλήρωμά του και να ξανασμίξει μαζί του. «Έρωτα» λοιπόν ονομάζουμε αυτόν τον πόθο συνένωσης με το χαμένο ήμισυ του αρχικού εαυτού μας· και κανένας δεν μπορεί βρει την ευτυχία όσο ο πόθος αυτός μένει ανεκπλήρωτος."
Πλάτων, Συμπόσιον, ο Λόγος του Αριστοφάνη 189a - 193d
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,147 μηνύματα.
07-04-22
14:22
Κλεμμένο. Πλάτωνας. Εγω απλά εμπνεύστηκα. Αλλά ευχαριστώ.Γεια σου βρε @Valder; με τα ωραία σου!
Pak
Επιφανές μέλος
07-04-22
14:31
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
07-04-22
14:31
Όπως και να'χει και πάλι εύγε.Κλεμμένο. Πλάτωνας. Εγω απλά εμπνεύστηκα. Αλλά ευχαριστώ.
Because you (usually) make good choices.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,147 μηνύματα.
07-04-22
18:14
Φωτάρα μου, αγόρι μου;;; ΕΓΩ σε συμπαθώ. ΕΓΩ ρε φίλε. Εγω που μου πατας και λαικ στις πυρηνικούλες μου!All my people have treated me so badly without reason. I gave everything to them but I received only anger, bad words and no love from them. The only thing that I want is love and compassion.
Εμένα να δεις ποσο κομπάσσιο δε μου χουν δώκει για τα νιούκια μου, τα πυρηνικά μου βυζαντινιστί.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
07-04-22
19:21
Φώτη μου !!! Βρε Φώτη μου, όλοι εδώ εμείς...πολύ σε αγα@άμ@. Το ξέρεις...
Θερμή παράκληση μόνο : Τις πυρηνικές του, μην τις καρδουλιάζεις, βάζε σε μένα τα likes που μαζεύω πόντους...
Θερμή παράκληση μόνο : Τις πυρηνικές του, μην τις καρδουλιάζεις, βάζε σε μένα τα likes που μαζεύω πόντους...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
07-04-22
19:32
Φώτη μου !!! Βρε Φώτη μου, όλοι εδώ εμείς...πολύ σε αγα@άμ@. Το ξέρεις...
Pak
Επιφανές μέλος
07-04-22
19:35
Και στα δικά μου ποστ @Volkswagen Fan.Θερμή παράκληση μόνο : Τις πυρηνικές του, μην τις καρδουλιάζεις, βάζε σε μένα τα likes που μαζεύω πόντους...
Αν είναι βγαίνουμε και οι υπόλοιποι μαζί σου
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
07-04-22
19:36
Στ' άρματα, αμέσως !!! Μη χάσεις...
Αυτός, στο πρώτο πλάνο, με τα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα (που πάει η ψυχραιμία του περίπατο...) είσαι εσύ. Ο άλλος, ο πιο ζεν, είμαι εγώ. Να συνεννοούμαστε...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- rafaela11
- American Economist
- Reader
- charmander
- jellojina
- Hased Babis
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.