Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
06-04-22
10:46
Κάτσε...γιατί η Λιονταρίνα, από πάνω σου (@RafAspa94 ...), παίζει να ξυπνάει μ΄ αυτόν τον ύμνο...Είχα πριν 1 χρόνο μια καθηγήτρια στα αρχαία που έβαζε λέει τον ύμνο του Ολυμπιακού για να ξυπνάει το πρωί, και ξύπναγε με ταχυκαρδία
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
06-04-22
10:46
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
06-04-22
12:02
Το είδος μου δεν είναι υπό εξαφάνιση!! Κι εγώ το κάνω αυτό, όταν πρέπει να ξυπνήσω νωρίςΕίχα πριν 1 χρόνο μια καθηγήτρια στα αρχαία που έβαζε λέει τον ύμνο του Ολυμπιακού για να ξυπνάει το πρωί, και ξύπναγε με ταχυκαρδία
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μόλις το έγραψα και δεν είχα δει καν το μήνυμα σου, φίλτατηΚάτσε...γιατί η Λιονταρίνα, από πάνω σου (@RafAspa94 ...), παίζει να ξυπνάει μ΄ αυτόν τον ύμνο...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
06-04-22
12:09
Εντωμεταξύ έχω κάνει 3 self test και έχουν βγει όλα αρνητικά αλλά ο βήχας γίνεται χειρότερος μέρα με την μέρα. Υποθέτω είναι αλλεργίες. Welcome spring.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
06-04-22
12:28
Σε καταλαβαίνω. Το πέρασα κι εγώ σε έξαρση πριν λίγες μέρες. Με φτάρνισμα, μπούκωμα στη μύτη και ενόχληση στο λαιμό.
Σελφ δεν έκανα.
Σελφ δεν έκανα.
Joji
Επιφανές μέλος
06-04-22
12:28
Ναι, σκόνη σκόνη είναι νομίζω πιο πολύ
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
06-04-22
12:30
Δεν μας έφτανε η γύρη, έχουμε κι εκείνη την Αφρικανική σκόνη (που λένε θα μας ξαναεπισκεφτεί).Ναι, σκόνη σκόνη είναι νομίζω πιο πολύ
Joji
Επιφανές μέλος
06-04-22
12:30
Αφού δεν έφυγε ποτέΔεν μας έφτανε η γύρη, έχουμε κι εκείνη την Αφρικανική σκόνη (που λένε θα μας ξαναεπισκεφτεί).
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
06-04-22
12:33
Εδώ, Αθήνα που είμαι, προσωρινά μας αποχαιρέτησε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
06-04-22
12:36
Ούτε κι η σκόνη δε σε θέλει.Εδώ, Αθήνα που είμαι, προσωρινά μας αποχαιρέτησε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
06-04-22
12:45
Ε ρε ξύλο που πάει χαμένο!Ούτε κι η σκόνη δε σε θέλει.
Guest 709611
Επισκέπτης
06-04-22
12:46
Σήμερα, μετά από πολύ καιρό..., βρήκα με τί θα αποκρούω (σε περίπτωση που με αφορούν...) τις πυρηνικές που, ΕΝΑ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ (αλλά τί λέω ένα είναι, δεν υπάρχει κι άλλο...), ρίχνει εδώ μέσα...
Ε...ρε γλέντια !!!
Ε...ρε γλέντια !!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,153 μηνύματα.
06-04-22
12:47
Μα δε σε αφορούν, κάναμε Ρωμαική Ειρήνη. Γιατί μου χτυπάς το παλιόνησο;Σήμερα, μετά από πολύ καιρό, βρήκα με τί θα αποκρούω (σε περίπτωση που με αφορούν...) τις πυρηνικές που, ΕΝΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ (αλλά τί λέω ένα είναι, δεν υπάρχει κι άλλο...), ρίχνει εδώ μέσα...
Ε...ρε γλέντια !!!
Guest 709611
Επισκέπτης
06-04-22
12:50
Για να μην ξεχνιέσαι...Μα δε σε αφορούν, κάναμε Ρωμαική Ειρήνη. Γιατί μου χτυπάς το παλιόνησο;
Και γιατί είπες και κάμποσα στ΄ άστρα...
Να σου πω...μη με χτυπάς στην ευαισθησία, με τέτοιες φατσούλες, έτσι ; Άιντε...
Είμαστε γνωστοί ψυχοπονιάρηδες...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
06-04-22
14:36
Για να μην ξεχνιέσαι...
Και γιατί είπες και κάμποσα στ΄ άστρα...
Να σου πω...μη με χτυπάς στην ευαισθησία, με τέτοιες φατσούλες, έτσι ; Άιντε...
Είμαστε γνωστοί ψυχοπονιάρηδες...
Δεν θα ξαναπεις την καταραμένη λέξη, ε; ε; ε;
Έλα, εσένα η πυρηνικούλα δε σε πονάει, εμένα αυτό ομως με πονάει.
Και κοτζάμ ευαισθητη Υδροχόος δε θες να πονάς κανέναν...ε; ε; ε;
Guest 709611
Επισκέπτης
06-04-22
14:44
Θα την (ξανα)πω, για να το ξεπεράσεις. Τί λες ;Δεν θα ξαναπεις την καταραμένη λέξη, ε; ε; ε;
Μ' αυτή τη λογική, όποτε βλέπω τη λέξη...Πόλη, γραμμένη, θα πρέπει να πέφτω τ' ανάσκελα...Ελα, εσένα η πυρηνικούλα δε σε πονάει, εμένα αυτό ομως με πονάει.
Να σταματήσει να σε πονάει, λέμε !!! Κοτζάμ λεβέντης Αυτοκράτορας...
Άντε, καλά. Όχι, δε θέλω, η αλήθεια είναι...Και κοτζάμ ευαισθητη Υδροχόος δε θες να πονάς κανέναν...ε; ε; ε;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
06-04-22
14:51
Ξεπερασμένο είναι. Απλα ειμαι γκρινιάρης.Θα την (ξανα)πω, για να το ξεπεράσεις. Τί λες ;
Όταν χάνεις έναν άνθρωπο οριστικά και παύει να σε σκέφτεται, υπάρχει μια μυστηριώδης δύναμη στο Σύμπαν που σε ειδοποιεί ότι ο άνθρωπός σου δεν είναι συντονισμένος μαζί σου. Σα να το αισθάνεσαι, όσο μακριά κι αν είστε, να σπάει το σκοινί.
Και το κατάλαβε. Και χαίρομαι γι αυτό.
Μ' αυτή τη λογική, όποτε βλέπω τη λέξη...Πόλη, γραμμένη, θα πρέπει να πέφτω τ' ανάσκελα...
Κρίμα και ειναι η Πρωτεύουσά μου. Τι να κανω; Να την μεταφέρω αλλού;
Ε μα ναι ρε συ.Άντε, καλά. Όχι, δε θέλω, η αλήθεια είναι...
Guest 709611
Επισκέπτης
06-04-22
14:59
Είναι ; Οκ, για να το λες...Ξεπερασμένο είναι. Απλα ειμαι γκρινιάρης.
Ναι, είσαι, λιγουλάκι...
Ναι, ξέρω πώς είναι να χάνεις έναν άνθρωπο, οριστικά. Εκεί που είσαι ήμουνα. Κι όσο πόνεσες...πόνεσα. Τα 'χουμε πει. Τέλος, μ' αυτά (και μ' αυτούς...)...Όταν χάνεις έναν άνθρωπο οριστικά και παύει να σε σκέφτεται, υπάρχει μια μυστηριώδης δύναμη στο Σύμπαν που σε ειδοποιεί ότι ο άνθρωπός σου δεν είναι συντονισμένος μαζί σου. Σα να το αισθάνεσαι, όσο μακριά κι αν είστε, να σπάει το σκοινί
Και το κατάλαβε. Και χαίρομαι γι αυτό.
Να κάνεις ό,τι κάνεις. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Την αγάπη μου, για την Πόλη, την ξέρεις. Οπότε, συνέχισε, όπως είσαι...Κρίμα και ειναι η Πρωτεύουσά μου. Τι να κανω; Να την μεταφέρω αλλού;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
06-04-22
15:13
Είναι ; Οκ, για να το λες...
101%. Και το χει καταλάβει και τη μαζεύουν οι φίλες της. Οι μαλακίες πληρώνονται.
Ναι, είσαι, λιγουλάκι...
Πολύ γκρινιάρα μουσάτη είμαι. Μη το συζητάς.
Ναι, ξέρω πώς είναι να χάνεις έναν άνθρωπο, οριστικά. Εκεί που είσαι ήμουνα. Κι όσο πόνεσες...πόνεσα. Τα 'χουμε πει. Τέλος, μ' αυτά (και μ' αυτούς...)...
Δεν εννοούσα τον δικό μου πόνο, αλλά τον δικό της. Το ωραίο πράγμα ειναι οτι πονάει ο νοικοκύρης πρώτος, αλλά πονάει για λίγο. Δεύτερος πονάει ο κλέφτης, αλλά για πολύ περισσότερο.
Ζει τον εφιάλτη της, ακόμα και το πρόσωπό της έχει αλλάξει. Μπορείς να το δεις στο βλέμμα της. Αυτο που λες "ειναι μονο το 90% εκεί", έχει χάσει κατι που δεν θα το πάρει ποτέ πίσω.
Σαν τους στρατιώτες που γυρίζουν από τον πόλεμο και έχουν δει τόσο πολύ θάνατο με τα ματια τους, που το βλέμμα τους αλλάζει οριστικά και αμετάκλητα και έχουν αυτό το απλανές βλέμμα που λέγεται "1000 deaths stare".
Ε αυτό έχει.
Να κάνεις ό,τι κάνεις. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Την αγάπη μου, για την Πόλη, την ξέρεις. Οπότε, συνέχισε, όπως είσαι...
Guest 875331
Επισκέπτης
06-04-22
17:00
Ξυρίσου.Πολύ γκρινιάρα μουσάτη είμαι. Μη το συζητάς.
Μου καναν δώρο 250γρ καφέ dark roast τυπικό και δε μπορώ να το πιω χωρίς γάλα.
ελληνίδες = ισπανίδες >> γερμανίδεςΩραια γλωσσα τα Ισπανικά. Ηθελα πολύ να μαθω κάποτε, αλλά με κέρδισαν τα Γερμανικά προς το παρόν. Εχω το κακο οτι αμα δεν τελειωσω μια γλωσσα ως το Γ2 δεν αρχιζω άλλη.
Άσχετο με τα ζωδια απλα ηθελα να πω καπου τον πονο μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- rafaela11
- American Economist
- Reader
- nearos
- charmander
- jellojina
- Hased Babis
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.