Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
06-04-22
18:44
Συγγνώμη.......και περαστικά σουΕντωμεταξύ έχω κάνει 3 self test και έχουν βγει όλα αρνητικά αλλά ο βήχας γίνεται χειρότερος μέρα με την μέρα. Υποθέτω είναι αλλεργίες. Welcome spring.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
06-04-22
19:35
Άσε με να το χαρώ λίγο, ωρέ!Συγγνώμη.......και περαστικά σου
06-04-22
20:27
Για σένα, Υδροχοϊτσα, μπας και το σώσω.
Είναι πολύ ωραίο, γιατί, ως γνωστόν, έχουμε και καλό γούστο οι Σκορπιοί.
Εντάξει, σκάω, σκάω!
Εντάξει, σκάω, σκάω!
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
06-04-22
20:40
Πολύ ωραίο. Πάρα πολύ ωραίο, Σκορπίνα μου. Και ακριβώς στ' ακούσματα μου. Σ' ευχαριστώ...Για σένα, Υδροχοϊτσα, μπας και το σώσω.
Εντάξει, σκάω, σκάω!
Και άκρως ρομαντικό. Είναι και Άνοιξη, θα με πιάσουν τα συναισθηματικά μου...
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,067 μηνύματα.
06-04-22
20:45
Τι νέα παιδιά?? Πως είστε??
06-04-22
20:50
Άσε άσε...Τι νέα παιδιά?? Πως είστε??
Guest 709611
Επισκέπτης
06-04-22
20:50
Μας έχει χτυπήσει η Άνοιξη, κατακούτελα, Φώτη μου. Και πού να σφίξουν και οι ζέστες...Τι νέα παιδιά?? Πως είστε??
06-04-22
20:51
Προσωπικά, ψιλοκουτουλάω από νύστα εδώ και 3-4 ώρες, αλλά βαστιέμαι μέχρι να περάσει λίγο η ώρα, μην πέσω με τις κότες. Κοιμήθηκα αργά χθες προσπαθώντας να κάνω διαμόρφωση σε μια micro sd. Τελικά, την πέτυχα στο pc τής δουλειάς με την πρώτη. Κι είχα δοκιμάσει πόσα στο laptop. Μέχρι και ειδικό πρόγραμμα κατέβασα, και τζίφος. Ίσα να σου γίνονται τα νεύρα κορδέλες...
Εσύ;
Εσύ;
Guest 709611
Επισκέπτης
06-04-22
20:51
Τί έγινε ; Όλα...καλά ;Άσε άσε...
06-04-22
20:56
Καλή συνέχεια από μένα. Πάω να περπατήσω λίγο, μπας και ανοίξει το μάτι. :ρ
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,067 μηνύματα.
06-04-22
21:00
Τι έγινε??Άσε άσε...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θέλετε να μιλήσουμε για την Apple??Μας έχει χτυπήσει η Άνοιξη, κατακούτελα, Φώτη μου. Και πού να σφίξουν και οι ζέστες...
Guest 709611
Επισκέπτης
06-04-22
21:09
Φώτη μου, δε ξέρω πολλά γι' αυτό το θέμα (για την ακρίβεια, σχεδόν τίποτα...). Ούτε μια παράγραφο, δε θα στεριώσω...Θέλετε να μιλήσουμε για την Apple??
Αν θες να πούμε για...μηλόπιτες ή τάρτες μήλου, με τριφτή ζύμη ή σφολιάτα, ευχαρίστως...
American Economist
Επιφανές μέλος
06-04-22
21:14
Μην μου ανοιγεις την όρεξη.Φώτη μου, δε ξέρω πολλά γι' αυτό το θέμα (για την ακρίβεια, σχεδόν τίποτα...). Ούτε μια παράγραφο, δε θα στεριώσω...
Αν θες να πούμε για...μηλόπιτες ή τάρτες μήλου, με τριφτή ζύμη ή σφολιάτα, ευχαρίστως...
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,237 μηνύματα.
06-04-22
22:35
Εγώ πρόσφατα πέρασα τη εξέταση για δίπλωμα οδήγησης και σήμερα γιορτάζω που βγήκε το προσωρινό δίπλωμα. Ανυπομονώ που θα κατέβω το πάσχα στο πατρικό μου και να οδηγήσω. Σίγουρα θα κάνω αρκετές βόλτες με το αυτοκίνητο.Τι νέα παιδιά?? Πως είστε??
Εσύ Φώτη;
American Economist
Επιφανές μέλος
06-04-22
22:44
Μπράβο άριστα. Εγώ εδώ διάβασμα.Εγώ πρόσφατα πέρασα τη εξέταση για δίπλωμα οδήγησης και σήμερα γιορτάζω που βγήκε το προσωρινό δίπλωμα. Ανυπομονώ που θα κατέβω το πάσχα στο πατρικό μου και να οδηγήσω. Σίγουρα θα κάνω αρκετές βόλτες με το αυτοκίνητο.
Εσύ Φώτη;
American Economist
Επιφανές μέλος
06-04-22
23:21
Σήμερα ξεπέρασα τα 10 χιλιάδες στο σκορ αντιδράσεων του Forum μετα απο 6 χρόνια πιυ ειμαι εδω. Ένα νούμερο που μέσα σε ένα χρόνο αυξήθηκε από τα 2 χιλιάδες στα 10 χιλιάδες. Ευχαριστώ, πολύ τους λίγους εκείνους που με βοήθησαν να το πετύχω αυτό αν και θα ήθελα λίγο παραπάνω ώστε να νιώθω ότι είμαι συμπαθής εδώ μέσα . Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστώ πολύ.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,892 μηνύματα.
07-04-22
08:42
Εγω μπήκα με το αριστερό για αλλαγή. Το δεξί δε μου πάει καλάΜε το δεξί, μπείτε...
Αχ, θέλω να απαντήσω κάτι, αλλα είναι από τα "πικρά" μου και επειδή δεν εχω το θάρρος ενδέχεται να παρεξηγηθείς. Κρατιέμαι...Εγώ πρόσφατα πέρασα τη εξέταση για δίπλωμα οδήγησης και σήμερα γιορτάζω που βγήκε το προσωρινό δίπλωμα. Ανυπομονώ που θα κατέβω το πάσχα στο πατρικό μου και να οδηγήσω. Σίγουρα θα κάνω αρκετές βόλτες με το αυτοκίνητο.
Εσύ Φώτη;
Guest 709611
Επισκέπτης
07-04-22
08:56
Καλώς την. Καλά ;Εγω μπήκα με το αριστερό για αλλαγή. Το δεξί δε μου πάει καλά
Μπες με ό,τι σου κάνει κέφι...
07-04-22
11:18
Εγω μπήκα με το αριστερό για αλλαγή. Το δεξί δε μου πάει καλά
Guest 709611
Επισκέπτης
07-04-22
11:20
Κάτι τέτοια της λες και άντε να την μαζέψουμε μετά (βλ. και άστρα...)...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- nearos
- Kate1914
- rafaela11
- Reader
- charmander
- jellojina
- Hased Babis
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.