Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
16-03-22
23:49
Οχι. Τσουβάλιασα στην αρχή. Καποια τα πιστευω απ οσα λεω.Βρε ούτε κακιά σε είπαμε, ούτε τίποτα. Δεν κάνουμε κόντρες εδώ μέσα. Σου εξηγούμε πώς το είπε ο Valder. Εάν τον είχες παρακολουθήσει περισσότερο, δεν θα σου περνούσε καν σαν σκέψη ότι ρίχνει τέτοιο τσουβάλιασμα. Ούτε, σαφώς, θα παίρναμε το μέρος του, αν ήταν έτσι.
Αλλα μετα οταν με ρωτησε "αν ολες ειμαστε ετσι οσες κανουμε το ταδε και το δεινα..." πίστεψέ με, ήταν πολύ μεγαλο το δέλεαρ για να το προσπεράσω και να μη τα κανω ολα πουτάνα.
16-03-22
23:50
Εντάξει το λουκουμακι σου όμως είπε βλακεία.Δεν λέω ότι έχεις άδικο σε αυτό. Αλλά ο Valder είναι στις φωτεινές εξαιρέσεις εδώ μέσα.
ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΟΝ.
16-03-22
23:51
Βρε, πολλές ανήκουν στον σάκο. Κι εγώ το πιστεύω.Οχι. Τσουβάλιασα στην αρχή. Καποια τα πιστευω απ οσα λεω.
Αλλα μετα οταν με ρωτησε "αν ολες ειμαστε ετσι οσες κανουμε το ταδε και το δεινα..." πίστεψέ με, ήταν πολύ μεγαλο το δέλεαρ για να το προσπεράσω και να μη τα κανω ολα πουτάνα.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
16-03-22
Ah.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
16-03-22
Εντάξει το λουκουμακι σου όμως είπε βλακεία.
Ας πω κι εγω καμία.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
16-03-22
23:54
Λουκουμακι είναι ο Βαλ; Για τον ιδιο άνθρωπο μιλάμε που λεει και ο Καρράς;
Ας πούμε λουκουμας και κλείσαμε.
16-03-22
23:56
Ακόμα και να το εννοούσε, που πιστεύω ότι δεν τις παίρνει όλες το ποτάμι, κακώς πρόλαβες να θιχτείς. Όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, δεν σε αγγίζει κανενός το σχόλιο, γιατί πολλά απλά εσύ ξέρεις ποια είσαι. Απ' το να θυμώνεις με το σχόλιο του καθενός, καλύτερα πάρ' το σαν μάθημα για να δουλέψεις αυτό το κομμάτι. Και σου το λέω εντελώς καλοπροαίρετα, γιατί βλέπω πως εύκολα βάλλεσαι από τον περίγυρο. Κακό στον εαυτό σου κάνεις.Εντάξει το λουκουμακι σου όμως είπε βλακεία.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
16-03-22
23:57
Θελεις να συζητήσουμε για κατι ωραιους λουκουμάδες;Λουκουμακι είναι ο Βαλ; Για τον ιδιο άνθρωποι μιλάμε που λεει και ο Καρράς;
16-03-22
23:57
Πως το βλέπεις αυτό ?Ακόμα και να το εννοούσε, που πιστεύω ότι δεν τις παίρνει όλες το ποτάμι, κακώς πρόλαβες να θιχτείς. Όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, δεν σε αγγίζει κανενός το σχόλιο, γιατί πολλά απλά εσύ ξέρεις ποια είσαι. Απ' το να θυμώνεις με το σχόλιο του καθενός, καλύτερα πάρ' το σαν μάθημα για να δουλέψεις αυτό το κομμάτι. Και σου το λέω εντελώς καλοπροαίρετα, γιατί βλέπω πως εύκολα βάλλεσαι από τον περίγυρο. Κακό στον εαυτό σου κάνεις.
Δε χρειάζεται.Ας πω κι εγω καμία.
16-03-22
23:58
Όπου ζελεδάκι, βάλε λουκουμάκι.Λουκουμακι είναι ο Βαλ; Για τον ιδιο άνθρωπο μιλάμε που λεει και ο Καρράς;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
17-03-22
00:00
Το είδα όλο.Όπου ζελεδάκι, βάλε λουκουμάκι.
17-03-22
00:01
Καταρχάς, μόνο από το σχόλιο του Valder. Ακόμα κι από το δικό μου, τώρα. :pΠως το βλέπεις αυτό ?
Δεν σου το λέω για να σε κάνω να νιώσεις άσχημα. Αν νομίζεις πως δεν σε αφορά, οκ, προσπέρασέ το. My bad.
17-03-22
00:02
Εγώ ξέρω ότι ειπώθηκε κάτι τρομερά σεξιστικό και αντί να αντιδράσετε με λέτε και υπερβολική.Καταρχάς, μόνο από το σχόλιο του Valder. Ακόμα κι από το δικό μου, τώρα. :p
Δεν σου το λέω για να σε κάνω να νιώσεις άσχημα. Αν νομίζεις πως δεν σε αφορά, οκ, προσπέρασέ το. My bad.
Αν το έλεγε άλλη θα κάνατε σα ρουβιτσες.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
17-03-22
00:03
Μανία με την άλλη.
Joji
Επιφανές μέλος
17-03-22
00:05
Ω Χριστέ μου
17-03-22
00:06
Μου θυμίζει αυτό που πάνε τα ποντίκια.Μανία με την άλλη.
17-03-22
00:08
Προσωπικά, έγραψα μόνο επειδή έχω καταλάβει τι άνθρωπος είναι ο Valder. Το ίδιο θα έλεγα στον καθένα, όχι μόνο σε σένα. Δεν έχω κάτι μαζί σου, για να "σε ακυρώσω".Εγώ ξέρω ότι ειπώθηκε κάτι τρομερά σεξιστικό και αντί να αντιδράσετε με λέτε και υπερβολική.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
17-03-22
00:08
Θέλεις να απαντησω σοβαρά;Εγώ ξέρω ότι ειπώθηκε κάτι τρομερά σεξιστικό και αντί να αντιδράσετε με λέτε και υπερβολική.
17-03-22
00:09
Ναι μου αρέσει η πρωτοτυπία στους ανθρώπουςΘέλεις να απαντησω σοβαρά;
Pak
Επιφανές μέλος
17-03-22
00:09
Τι εννοείς; Δεν είμαι ο Ρουβάς σας;Προσωπικά, έγραψα μόνο επειδή έχω καταλάβει τι άνθρωπος είναι ο Valder. Το ίδιο θα έλεγα στον καθένα, όχι μόνο σε σένα. Δεν έχω κάτι μαζί σου, για να "σε ακυρώσω".
Πλακα κάνω, δεν ξέρω γιατι λεει και ξαναλέει για μένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Reader
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- American Economist
- jellojina
- rafaela11
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.