Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
16-03-22
23:33
Μαλάκες τα πήρε όμως κανονικά, έβγαλε τα νυχια του γουλβεριν κι άρχισε να κόβει πανσέτες το στάβλο με τα πατριαρχικά γουρούνια.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
16-03-22
23:37
Τι αυτό ηταν όλο; Τι φάση;
Ούτε να τσακώνεστε δεν μπορειτε, wtf.
Ούτε να τσακώνεστε δεν μπορειτε, wtf.
16-03-22
23:38
Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιοι δεν απαντούν σε κρίσιμες ερωτήσεις...Τι αυτό ηταν όλο; Τι φάση;
Ούτε να τσακώνεστε δεν μπορειτε
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
16-03-22
Της χρωστάω κατι λαχεία από τον Ιππόδρομο του 1922 και δεν της τα εχω επιστρέψει και έχει θυμώσει σαν άλογο.Τι αυτό ηταν όλο; Τι φάση;
16-03-22
Ήρεμα εσύ αν θες σόου να δεις Πάνια
Πακ
Πακ
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
16-03-22
23:39
Προς το παρόν βλέπω μονόλογοΉρεμα εσύ αν θες σόου να δεις Πάνια
Πακ
Και ακου εκεί ήρεμα εχε χάρη που είμαι στα κέφια μου
16-03-22
23:39
Προς το παρόν βλέπω μονόλογο
Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιοι δεν απαντούν σε κρίσιμες ερωτήσεις..
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
16-03-22
23:40
Και ακου εκεί ήρεμα εχε χάρη που είμαι στα κέφια μου
16-03-22
23:41
Δεν είπε αυτό, εσύ το κατάλαβες έτσι. Ίσα ίσα που σου είπε ότι μόνη σου τσουβαλιάζεις με δαύτες τον εαυτό σου.Είπε κυριολεκτικά ότι όσες κάνουμε γυμναστική είμαστε ματαιοδοξες εσένα αυτό ως γυναίκα δε σε προσβάλλει?
16-03-22
23:42
Εντάξει Πακ όλοι ξέρουμε ότι αν τα έλεγες εσύ αυτά θα σου έκαναν fangirling αλλά εγώ πάλι φάνηκα η κακία που αρπάζεται με το παραμικρό. Δε πείραζει είναι γνωστό ότι υπάρχουν συμπάθειες εδώ μέσα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
16-03-22
23:43
Μπα οχι, αυτό είπα. (οκ σοβαρευομαι)Δεν είπε αυτό, εσύ το κατάλαβες έτσι. Ίσα ίσα που σου είπε ότι μόνη σου τσουβαλιάζεις με δαύτες τον εαυτό σου.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
16-03-22
23:43
ΤιΕντάξει Πακ όλοι ξέρουμε ότι αν τα έλεγες εσύ αυτά θα σου έκαναν fangirling αλλά εγώ πάλι φάνηκα η κακία που αρπάζεται με το παραμικρό. Δε πείραζει είναι γνωστό ότι υπάρχουν συμπάθειες εδώ μέσα
Pak
Επιφανές μέλος
16-03-22
23:44
Τωρα το δικό μου όνομα που κολλάει;
Για πάρτη μου σφαζεται η γυναίκα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Για πάρτη μου σφαζεται η γυναίκα
16-03-22
23:45
Εμένα εννοείς?Τωρα το δικό μου όνομα που κολλάει;
Για πάρτι μου σφαζεται η γυναίκα
Pak
Επιφανές μέλος
16-03-22
23:45
Ε ποια είναι η γυναίκα μου; Αστείο ηταν, γελα.Εμένα εννοείς?
Μην αρπάζεσαι και στο λεω εγώ αυτό...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
16-03-22
23:46
(πουτάνα τα κάνω όλα, είναι τέχνη τελικά)
16-03-22
23:46
Βρε ούτε κακιά σε είπαμε, ούτε τίποτα. Δεν κάνουμε κόντρες εδώ μέσα. Σου εξηγούμε πώς το είπε ο Valder. Εάν τον είχες παρακολουθήσει περισσότερο, δεν θα σου περνούσε καν σαν σκέψη ότι ρίχνει τέτοιο τσουβάλιασμα. Ούτε, σαφώς, θα παίρναμε το μέρος του, αν ήταν έτσι.Εντάξει Πακ όλοι ξέρουμε ότι αν τα έλεγες εσύ αυτά θα σου έκαναν fangirling αλλά εγώ πάλι φάνηκα η κακία που αρπάζεται με το παραμικρό. Δε πείραζει είναι γνωστό ότι υπάρχουν συμπάθειες εδώ μέσα
16-03-22
23:47
Ε ποια είναι η γυναίκα μου. Αστείο ηταν, γελα
Δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση εδώ μέσα ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ !!!Βρε ούτε κακιά σε είπαμε, ούτε τίποτα. Δεν κάνουμε κόντρες εδώ μέσα. Σου εξηγούμε πώς το είπε ο Valder. Εάν τον είχες παρακολουθήσει περισσότερο, δεν θα σου περνούσε καν σαν σκέψη ότι ρίχνει τέτοιο τσουβάλιασμα. Ούτε, σαφώς, θα παίρναμε το μέρος του.
Pak
Επιφανές μέλος
16-03-22
23:48
Διπολικοτητα στο φουλ το απο πάνω μήνυμα λολ
16-03-22
23:49
Δεν λέω ότι έχεις άδικο σε αυτό. Αλλά ο Valder είναι στις φωτεινές εξαιρέσεις εδώ μέσα.Δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση εδώ μέσα ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ !!!
ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΟΝ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Reader
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- American Economist
- jellojina
- rafaela11
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.