Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

16-03-22

22:57
Ναι σας βλεπω ...σας προσεγγιζουμε και το παιζεται θεοκατιουαουΕσύ είσαι αγόρι . Οι γυναίκες ως γνωστόν υπάρχουμε για να αρέσουμε .
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.

16-03-22

22:58
Όση γυμναστική και να κάνετε, άμα σας λένε "Βιετναμ" και σκέφτεστε "α Τούρκικο ειναι αυτο;", θα αρέσετε πολύ, να είσαι σίγουρηΕσύ είσαι αγόρι . Οι γυναίκες ως γνωστόν υπάρχουμε για να αρέσουμε .
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

16-03-22

23:01
Εγώ δεν το πιστεύω αυτό για μένα .Ναι σας βλεπω ...σας προσεγγιζουμε και το παιζεται θεοκατιουαου
Ούτε το παίζω ψώνιο. Αν δεν ενδιαφέρομαι απλά είμαι αδιάφορη .
Αχου . ... Και δεν καταλαβαίνεις και πετάς σποντες. Άλλο έννουσα τις προάλλες.Όση γυμναστική και να κάνετε, άμα σας λένε "Βιετναμ" και σκέφτεστε "α Τούρκικο ειναι αυτο;", θα αρέσετε πολύ, να είσαι σίγουρη
Συνέλθε. Ξέρω που κ τι είναι το Βιετνάμ .έλεος .
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.

16-03-22

23:03
Έσχατοι καιροί των Γραφών. Ο Βάλντερ να μπερδεύεται και η Ιωαννίδου να εξηγεί.Αχου . ... Και δεν καταλαβαίνεις και πετάς σποντες. Άλλο έννουσα τις προάλλες.
Συνέλθε. Ξέρω που κ τι είναι το Βιετνάμ .έλεος .
Guest 881237
Επισκέπτης

16-03-22

23:03
Είχες πει ο τάδε ( επίθετο με κατάληξη σε -ογλου) από το Βιετνάμ και σου είπα ότι το επίθετο μου άκουγεται τουρκικό γιατί όντως τέτοια επίθετα έχουν .
Ο άλλος πάτησε και το τρόπαιο τρομάρα του.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

16-03-22

23:04
Ενταξει, δίκιο έχεις.Είχες πει ο τάδε ( επίθετο με κατάληξη σε -ογλου) από το Βιετνάμ και σου είπα ότι το επίθετο μου άκουγεται τουρκικό γιατί όντως τέτοια επίθετα έχουν .
Guest 881237
Επισκέπτης

16-03-22

23:05
Εννοείται πως έχω . Κρίμα που νόμιζες κάτι τέτοιο για εμένα . Και κοίτα να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου .Ενταξει, δίκιο έχεις.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

16-03-22

23:06
(το παρατραβάς)Εννοείται πως έχω . Κρίμα που νόμιζες κάτι τέτοιο για εμένα . Και κοίτα να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου .
Guest 881237
Επισκέπτης

16-03-22

23:16
Καλά κάνω .(το παρατραβάς)
Άντε εδω μέσα .
Ο άλλος έλεγε ότι βάφουμε τα νύχια μας για προσοχή ότι ανεβάζουμε φωτογραφίες γιατί ψαχνομαστε και τώρα μάθαμε ότι κάνουμε γυμναστική για να φτιάξουμε γλουτούς. Οκ . Ότι να ναι αλήθεια.
Α και την επόμενη φορά μην κοιτάξετε την πίσω ή την μπροστά όψη μιας γυναίκας ρωτήστε την κατά που πέφτει το Βιετνάμ ουστ επιφανειακά όντα που μας κάνετε να έχουμε χιλιάδες ανασφάλειες με την εικόνα μας κ όταν θέλουμε να την αλλάξουμε μας κατηγορείτε.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

16-03-22

23:18
Ωπα μπήκα μεσα στην Ιων ή είναι η ιδέα μου. Σοκ
Υ. Γ Μισο να φερω ποπ κορν
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

16-03-22

23:19
@Ioannidou, μην αρπάζεσαι έτσι. It’s not that deep.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

16-03-22

23:19
Oh, there IS someone home.Καλά κάνω .
Άντε εδω μέσα .
Ο άλλος έλεγε ότι βάφουμε τα νύχια μας για προσοχή ότι ανεβάζουμε φωτογραφίες γιατί ψαχνομαστε και τώρα μάθαμε ότι κάνουμε γυμναστική για να φτιάξουμε γλουτούς. Οκ . Ότι να ναι αλήθεια.
Α και την επόμενη φορά μην κοιτάξετε την πίσω ή την μπροστά όψη μιας γυναίκας ρωτήστε την κατά που πέφτει το Βιετνάμ ουστ επιφανειακά όντα που μας κάνετε να έχουμε χιλιάδες ανασφάλειες με την εικόνα μας κ όταν θέλουμε να την αλλάξουμε μας κατηγορείτε.
Nice.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

16-03-22

23:21
Εμένα ο Βαλ θα με ειχε χιλιοστολισει τώρα 

Guest 881237
Επισκέπτης

16-03-22

23:22
Πάντα αυτά πίστευα καλή μου . Εσύ που με ξέρεις καλύτερα δεν θα έπρεπε να σοκαρεσαι . Δυστυχώς το φόρουμ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας και δείχνει πως σκέφτονται οι άνθρωποι εν έτει 2022!!!!!!!! Τραγικό.Ωπα μπήκα μεσα στην Ιων ή είναι η ιδέα μου. Σοκ
Το ξέρω απλά όπως είπα έχουν ακουστεί κι άλλες παρόμοιες απόψεις που πραγματικά με έχουν κουράσει.@Ioannidou, μην αρπάζεσαι έτσι. It’s not that deep.
Pak
Επιφανές μέλος

16-03-22

23:23
Δε σοκάρομαι για τις απόψεις σου, αλλα για τη γλώσσα σου. Συνήθως εισαι πιο ηπια ας πούμεΠάντα αυτά πίστευα καλή μου . Εσύ που με ξέρεις καλύτερα δεν θα έπρεπε να σοκαρεσαι . Δυστυχώς το φόρουμ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας και δείχνει πως σκέφτονται οι άνθρωποι εν έτει 2022!!!!!!!!
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

16-03-22

23:23
Get over it.Το ξέρω απλά όπως είπα έχουν ακουστεί κι άλλες παρόμοιες απόψεις που πραγματικά με έχουν κουράσει.
Guest 881237
Επισκέπτης

16-03-22

23:25
Το ότι δεν σε ενοχλούν ως κορίτσι τέτοιες απαρχαιωμένες απόψεις και πατάς like σε αυτούς που τις αναπαράγουν είναι λίγο περίεργο .Get over it.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μπράβο μου .Oh, there IS someone home.
Nice.
Joji
Επιφανές μέλος

16-03-22

23:26
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, εσύ αρπάχτηκες μόνη σου.Το ότι δεν σε ενοχλούν ως κορίτσι τέτοιες απαρχαιωμένες απόψεις και πατάς like σε αυτούς που τις αναπαράγουν είναι λίγο περίεργο .
Μπράβο μου .
Pak
Επιφανές μέλος

16-03-22

23:26

Ζούμε μεγάλες στιγμές απόψε. Μπας και έχει πανσέληνο...
Υ. Γ Πάνω στην ωρα ήρθα

Guest 881237
Επισκέπτης

16-03-22

23:27
Είπε κυριολεκτικά ότι όσες κάνουμε γυμναστική είμαστε ματαιοδοξες εσένα αυτό ως γυναίκα δε σε προσβάλλει?Στην συγκεκριμένη περίπτωση, εσύ αρπάχτηκες μόνη σου.
Γέλα όσο θες καλο κάνει το γέλιο @Valder
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Hased Babis
- rafaela11
- Joji
- Reader
- Varus
- Kate1914
- American Economist
- giannhs2001
- Scandal
- Libertus
- Jack of Spades
- eukleidhs1821
- ck_chrysiis
- Μήτσος10
- A350
- pendejo
- jellojina
- Marel
- Memetchi
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.