17-03-22
00:34
Έχω τον τρόπο μου εγώ ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟΥΤΣΙΚΟ ΚΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΡΑΝΙΟ;;;;
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!
Εσένα σου είπα αν θες σόου να δεις Πάνια. Α έχει και survivor.Τι του ειπε...
Τι φαση;
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
17-03-22
00:35
Συνεχίζεις να μιλάς απότομα, αλλα είπαμε ειμαι ζενΈχω τον τρόπο μου εγώ ...
Εσένα σου είπα αν θες σόου να δεις Πάνια. Α έχει και survivor.
Α και το σοου ηταν καλύτερο και απο της Πανιας πίστεψε με
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
17-03-22
00:37
Αυτο που έχει βγαλει ομως το ποπκορν, έχει βαλει και το χέρι μες το παντελόνι σαν τον Αλ-Μπάντι απο το "Παντρεμενοι με παιδιά" και περιμενει να δει να σφαζόμαστε για να φτιαχτεί...Έχω τον τρόπο μου εγώ ...
Εσένα σου είπα αν θες σόου να δεις Πάνια. Α έχει και survivor.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
17-03-22
00:37
Βαλ έλεος. Μια χαρά σοου ηταν πάντως
17-03-22
00:38
Τόσο καιρό ακόμα να καταλάβεις πότε μιλάω απότομα κ ποτέ όχιΣυνεχίζεις να μιλάς απότομα, αλλα είπαμε ειμαι ζεν
Α και το σοου ηταν καλύτερο και απο της Πανιας πίστεψε με
Η πακ που περίμενε να δει ξεκατινιασμα:
Όταν είδε την απάντηση :
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
17-03-22
00:43
Η πακ πρέπει να εχει μπει σε χρονομηχανη τωρα να παει πίσω στο χρόνο στο Μαντειο των Δελφων να της πουν τι παίχτηκε.
Pak
Επιφανές μέλος
17-03-22
00:43
Με υποτιμάς τώρα και γι'αυτό κόφτο.Η πακ πρέπει να εχει μπει σε χρονομηχανη τωρα να παει πίσω στο χρόνο στο Μαντειο των Δελφων να της πουν τι παίχτηκε.
17-03-22
00:44
Τώρα θα φανεί ότι παίρνω το μέρος του
αλλά δεν νομίζω ότι το έκανε . Ή μάλλον δεν το κατάλαβα .
Με υποτιμάς τώρα και γι'αυτό κόφτο.
αλλά δεν νομίζω ότι το έκανε . Ή μάλλον δεν το κατάλαβα .
Valder
Τιμώμενο Μέλος
17-03-22
00:46
Ποναει μωρη φοράδα λουκουμαδιάρα;Με υποτιμάς τώρα και γι'αυτό κόφτο.
Pak
Επιφανές μέλος
17-03-22
00:46
Πόσο κόμπλεξ έριξες σήμερα στο πρωινό σου;Ποναει μωρη φοράδα λουκουμαδιάρα;
(Δικη σου,ναι)
Valder
Τιμώμενο Μέλος
17-03-22
00:47
Οχι μαλακα παρτο πίσω, αλλιώς το χω πει εγω. Δεν παιζει! Ψαξτο καλύτερα.Πόσο κόμπλεξ έριξες σήμερα στο πρωινό σου;
(Δικια σου i know)
Pak
Επιφανές μέλος
17-03-22
00:50
Ε βαριέμαι να ψάξω τα μηνύματα. Οκ μπορεί να θυμάμαι λάθος.Οχι μαλακα παρτο πίσω, αλλιώς το χω πει εγω. Δεν παιζει! Ψαξτο καλύτερα.
Pak
Επιφανές μέλος
17-03-22
00:54
Ελα σήμερα πρωτοτυπησαμε. Δεν είχαμε το κλασσικό Βαλ-Πακ, αλλα Βαλ-Ιων.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
17-03-22
00:55
Ωραια ηταν, μου αρεσε πολύ, ζωντάνεψε η πλάση.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
17-03-22
01:03
Και εγώ πάω γυμναστήριο για να χτίσω κωλο
Valder
Τιμώμενο Μέλος
17-03-22
01:04
Πήγε για υπνο, γαμα το, δεν προλαβες, ήρθες με τζετλαγκ στη συζητησηΚαι εγώ πάω γυμναστήριο για να χτίσω κωλο
Pak
Επιφανές μέλος
17-03-22
01:12
Ο Νίκος είναι το intenet explorer το έχουμε ξαναπείΠήγε για υπνο, γαμα το, δεν προλαβες, ήρθες με τζετλαγκ στη συζητηση
Υ. Γ Εγω εχω αυπνία...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- American Economist
- jellojina
- rafaela11
- charmander
- Joji
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.