Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Καλά τα 140 δεν τα ξέρω καλά καλά ούτε εγώ. Δεν χρειάζονται κιόλας. Τα πιο συχνά σοφίσματα που πρέπει να ξέρει κανείς είναι καμιά 15αριά. Αν μπορεί και τα αναγνωρίζει αυτά μπορεί να καταλάβει αρκετά πράγματα από τα λεγόμενα κάποιου. Όπως θες. Αν θες κερνάω καφέ σε κάποια φάση. Θα είμαι Θεσσαλονίκη γενικότερα το καλοκαίρι επειδή δουλεύω. Το προηγούμενο εξάμηνο κάναμε βραδιές φιλοσοφίας στην πόλη και ερχόντουσαν πολλά άτομα από διαφορετικές σχολές για να συμμετέχουν, να κάνουμε διάλογο, να μάθουμε νέα πράγματα κλπ.

Προς το παρόν λείπω, όταν με το καλό γυρίσω το βλέπουμε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Χαιρετώ το Παλέρμο!

Είναι η τρίτη φορά που γράφω το μήνυμα αυτό μη βρίσω κινητό και σύνδεση. Ξεκινώντας, θέλω να πω ότι είναι απαράδεκτο να θεωρούν κάποιοι ότι δε συμμετείχα πολύ στο θέμα επί σκοπού. Όποιος αμφισβητεί να κοιτάξει το πρόγραμμα εξεταστικής μου,μπορεί να το βρει στο site της γραμματείας της σχολής. Εκτός αυτού, προκύπτουν και δουλείες και συνθήκες που δε θα μπορούσαν να προβλεφθούν. Ήμουν αρκετά πιο ενεργή στο κρυφό της μαφίας και νομίζω ότι εκεί βοήθησα περισσότερο. :redface: Είναι η πρώτη φορά που παίζω μαφία και ίσως αυτό να έπαιξε επίσης το ρόλο του. Πέρασα πολύ ωραία γενικά, ευχαριστήθηκα το παιχνίδι!

Ελπίζω να προλάβω να γράψω κάτι παραπάνω πριν κλειδωθεί το θέμα!

Ευχαριστώ Δημήτρη και Σύλβια για όλα! :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Palermo 43- To ημερολόγιο ενός (φανερού) Μαφιόζου
made by tsarachaf

Απολαύστε Υπεύθυνα
ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΑ
Το παρόν ημερολόγιο αντανακλά τα συναισθήματα, απόψεις και θέσεις του tsarachaf την στιγμή που συνέβαιναν τα γεγονότα που εξιστορούνται, εκτός από μία ανακοίνωση που γίνεται εντός αυτού. Έχετε κάθε δικαίωμα να μην σας αρέσουν αυτά που γράφω, να διαφωνήσετε, αλλά δεν έχετε κανένα δικαίωμα να παρεξηγηθείτε. Ευχαριστώ για την συνεργασία. Καλή ανάγνωση

Κυριακή, 3/7/2016
Μέρα 1η
Ξύπνησα το πρωί με ανυπομονησία για το Παλέρμο, είχα ένα προαίσθημα ότι θα πάρω κακό ρόλο εδώ και μέρες και να μαι, μαθαίνω με το καλό τον ρόλο μου. Αφού έπρηξα τον Δημήτρη λίγο γιατί δεν μπορούσα να μπω στο στέκι από την παραλία. Φανερός μαφιόζος Βου λέει. Λέω ντάξει, το χουμε, να μας τύχει και κανένας ΑΜ σαν τον Ιορδάνη στο 40 και θα μαστε καλά. Η υπόλοιπη μαφία λέει: Τάσος, Guest 278211, Nefeli Graf, DumeNuke, Emilouko. Μια κρυάδα την τρώω. Η πιο έμπειρη συμμαφιόζα μου είναι η Έμιλυ, ο Τάσος ξενερώνει με κακούς ρόλους, ο Ντιουμ παίζει πρώτη φορά και τα άλλο κορίτσια δεν έχουν κάνει ποτέ μαφία. Αλλά δεν πειράζει, ο καλός ο μαφιόζος στην φουρτούνα φαίνεται(τι, όχι; ). Λέω στον Δημήτρη στειλ' τους να μου στείλουν σκάιπ να συνεννοούμαστε. Εμφανίζονται, Τάσος, Νεφέλη, σπάι. Οι άλλοι λέει είναι Ποσείδι (ευτυχώς η Πέμπτη είναι κοντά), από αύριο λέει έρχονται. Κι αρχίζουν τα καλά νέα, ο Τάσος ψήθηκε, η καλύτερη είδηση, αλλά δυο μέρες δεν θα πολυφαίνεται γιατί ταξιδεύει. Η Νεφέλη και η σπάι από την άλλη αν και νεούδια στην μαφία φαίνεται να το πάνε καλά. Στην γιάφκα απλώς σπαμμάρουμε, οι πολίτες δεν μιλάνε στο φόρουμ, έχουμε ησυχία γενικα. Η ηρεμία πριν την καταιγίδα… Και να σου η Έλενα, μου σκάει ένα ψηφαλάκι. Είμαι λέει πάντα κακός, από πότε ρε Έλενα; Έχει δίκιο βέβαια, αλλά δεν της το λέω. Και δεν το ξέρει, Ή το ξέρει και είναι κανένας ΑΜ και πάει να δει τι ψάρια θα πιάσει; Σ' έχω στο μάτι να ξες!! Της γράφω δυο μπούρδες εκει πέρα, πετάω και μια σπόντα στο Χάρη, μπας και θυμηθεί το ΜΟΝΟ παλέρμο που δεν μαλώναμε και ήταν πάλι ΔΑ και μας βοηθήσει λίγο. Ααααα… Ξέχασα, ο Χάρης είναι ο ΔΑ μας. Το άλλο καλό νέο της κλήρωσης!! Αλλά η ώρα πέρασε κι ο καλός μαφιόζος είναι ο ξεκούραστος μαφιόζος. Καληνύχτα.

Δευτέρα, 4/7/2016
Μέρα 2η
Σήμερα ήταν μια καλή μέρα για την μαφία του Παλέρμο. Το πρωί όλα κύλισαν ήσυχα και όμορφα, χωρίς ιδιαίτερη ένταση στο φόρουμ(ευτυχώς γιατί είχα δουλειά και έλειπα), αλλά από το μεσημέρι και μετά άρχισε ο κακός χαμός. Είπαν δυο μπούρδες ικαρίωνας και γιαμου για τον τζουμ και άρχισε το μπάχαλο. Άρχισαν να μαλώνουν όλοι με όλους. Και το καλύτερο; Η μαφία απούσα. Εκτός από μένα που έριχνα λάδι στην φωτιά. Ήρθανε όλοι σήμερα, δεν είχαμε απουσίες, κάτι που επιτέλους συνέβη στο έρμο το Παλέρμο. Η iris μου δεν μίλησε πολύ και κρίμα, γιατί αν είναι να με ξεσκεπάσει κάποιος ελπίζω να είναι αυτή. Ο Δημήτρης στην ψηφοφορία, έχασε την μπάλα με τα χρώματα, 20 διαφορετικά άτομα ψηφίστηκαν, υπέροχο;; Ναι, ήταν. Μέσα σε όλο αυτό πήρε 4 ψήφους η κλεοπ και την έκανε. Κανείς μαφιόζος δεν μάζεψε πάνω από ένα ψήφο και τρεις δεν ψηφίστηκαν καθόλου. Εξαιρετικά. Αλλά η Ζωίτσα μας τα είπε λίγο περίεργα όταν ψήφισε την σπάι, οπότε την έχω στο μάτι και θα την παρακολουθώ στενά. Επίσης γύρισε και ο Ντιουμ και γίναμε 5 στη γιάφκα και ήρθε και με φόρα. Θα πάρει το όπλο του σήμερα. “Θύμα Τζουμ, κίλλερ Ντιουμ” η απόφαση. Να δούμε και τι θα κάνουν οι άλλοι δύο όταν θα τους πάρουμε τον τρίτο που είχαν να του την λένε και τι θα γίνει δημοσίως. Ελπίζω στον χαμό και μακριά από μας. Ο Χάρης δεν παίζει να χει χαμπάρι ποιοι είμαστε και φοβάμαι μην πάει και πετάξει κανένα μας έξω, αν τα βρούμε σκούρα ίσως να χρειαστεί να τον θυσιάσουμε. Αύριο έρχεται κι η Έμιλυ και θα μαζευτούμε όλοι επιτέλους. Άντε γιατί πρέπει να κατακτήσουμε και μια πόλη. Αυτά για σήμερα. Καληνύχτα.

Τρίτη 5/7/2016
Μέρα 3η
Δύσκολη η μέρα σήμερα… Τελικά τον υποτίμησα τον ικαρίωνα, είναι δυνατός παίκτης μπορεί να μας κάνει ζημιά, πρέπει να φύγει άμεσα όπως λέει αυτός για τους άλλους, αλλά πώς; Δολοφονία δεν παίζει, μάλλον θα τον σώσει η μάγισσα, να τον ψηφίζουμε δεν λεει, γιατί η τυμβωρυχία είναι στανταράκι και θα φάμε τα κεφάλια μας. Κάτι άλλο πρέπει να γίνει, ή να πειστούν οι πολίτες να τον φάνε ή να είναι κανένας ντετέκτιβ και να τον καρφώσουμε. Θα τον παρακολουθώ στενά, αν κάνει ότι αθωώνει καμιά Claire αυριο, θα φύγει σούμπιτος. Αλλά μάλλον δεν είναι, αλλιώς θα είχε πει κάτι από τώρα, μέχρι τις 3 πόσταρε στο θέμα. Αλλά να πούμε και τι έγινε, η δολοφονία πέτυχε, αλλά δεν πήγε όπως θα θέλαμε. Χαμός έγινε δηλαδή, αλλά δεν πέσανε να φάνε γιαμου και ικαρίωνα, αντίθετα βγήκε και ο φρικ και μου την έπεσε(άλλος πιθανός ντετέκτιβ, θα τον παρακολουθώ επίσης στενά). Ευτυχώς είχαμε κι άλλο έτοιμο θύμα για την ψηφοφορία, την Claire που ψηφίζει με κλειστά μάτια. Την ψήφισα κι εγώ για να γίνει χαμούλης στο τέλος και έγινε, καμια δεκαριά ψήφοι το τελευταίο μισάωρο, βγήκε κόσμος να σώσει ικαρίωνα, πήγε ο σπυράκος κι έπαιξε επιπλέον ψήφο, ο ικαρίωνας ακύρωση χωρίς λόγο, γιατί η Claire ήταν μπροστα. Κάτι έγινε, έχουμε θύματα. Κι ο Χάρης έκανε καλή δουλειά σήμερα, μάλλον δεν μας έχει καταλάβει ακόμη, αλλά δεν βοήθησε, έκανε αλλάγη ψήφων και πέταξε έξω την Μάιρα, άρα έχουμε και αύριο πιθανό mvp χωρίς να κινδυνεύσουμε. Και άρχισε ο πανικός και με τον ΔΑ. Κάτι γίνεται. Αλλά πρέπει να ενεργοποιηθούμε περισσότερο η μαφία, σήμερα όλη μέρα πάλευα μόνος μου, όλοι έλειπαν. Ευτυχώς γύρισαν το βράδυ, οπότε ελπίζω ότι κάτι θα γίνει από αύριο, που πρέπει γιατί εγώ θα λειπω από Πέμπτη και δεν θα μπορώ να βοηθάω πολύ. Πάμε και στο θύμα για αύριο. Μάγισσας επιτρέποντος, θα σκοτώσει η Νεφέλη την Έλενα και θα γίνει ο κακός χαμός λογικά. Θα μπερδευτεί η κατάστασή και ίσως με λίγη τύχη να φάνε και τον ικαρίωνα, που εγώ θα στηρίξω, γιατί δεν με παίρνει να τον κατηγορήσω άλλο. Αυτά για σήμερα, τώρα ξεκούραση, γιατί αύριο έχει πόλεμο. Καληνύχτα!

Τετάρτη, 6/7/2016-Δευτέρα, 11/7/2016
Μέρα 4η-9η
Εδώ θα τα πάμε λίγο συμπυκνωμένα, διότι έλειπα αυτές τις μέρες και δεν υπήρχε η δυνατότητα για ημερολόγιο. Η Τετάρτη ξεκίνησε καλά για την Μαφία, είχαμε επιτυχημένη δολοφονία, βγάλαμε την Έλενα εκτός παιχνιδιού, δεν κινδύνευε κανείς μας, η Claire που μάλλον θα ήταν mvp έπαιξε εξαίρεση ψηφοφορίας, άρα είχαμε και την αυριανή αποχώρηση και για σήμερα φαινόταν ότι θα έβγαινε ο Σπυράκος στο χάλαρο. Και τότε έσκασε ο καραγκιόζης ο ικαρίωνας, που ξεκίνησε το κύμα κατά του Σπυράκου και θέλει να φάει την ντράμα. Αν δεν ήξερα ότι δεν είναι ΔΑ θα έπαιζα εκεί τα λεφτά μου. Τώρα απλώς ποντάρω ότι είναι απελπιστικά κακός παίκτης. Στο μεταξύ ερχόταν η καλή μου η iris Χαλκιδική οπότε δεν μπορούσα να παίζω πολύ για να μην καρφωθώ. Έρχεται τελευταία στίγμη, με ρωτάει τι γίνεται, λέω πόλεμος με Ντράμα και Σπυράκο, πρέπει να ψηφίσω σπυράκο λέει και το έκανε 19:59. Αν δεν είχαμε αποφασίσει να την σκοτώσουμε για να μην με καταλάβει πολύ για την έτρωγαν ζωντανή. Στο μεταξύ φεύγει ο Σπυράκος και στα καπάκια τρώει ποινή η Ντράμα, μα καλά ακόμη δεν έχουν μάθει να κρατάνε το στόμα τους κλειστό και να μην λένε βλακείες γαμώτο;;
Εδώ να κάνω μία μεγάλη παρένθεση και να αναφερθώ στο άλλο αστεράκι μας, τον γιάμου. Που λέτε μιλάω με την ιρις στο τηλέφωνο, μου λέει “α, έχω μήνυμα επισκέπτη στο προφίλ”. Εγώ είμαι και λίγο ζηλιάρης, οπότε είμαι σε φάση “Who the fuck is it?”. Με ρωτάει μετά αν φαίνεται, της λέω ότι φαίνεται και μπορεί να το δει οποιοσδήποτε. Μετά μου λέει να μην το δω, γιατί θα κάνει ζημιά στο παιχνίδι, οπότε της λέω να το διαγράψει, να το στείλει με printscreen στον Δημήτρη, για να δει τι θα κάνει. Δυστυχώς κατάλαβα τον ρόλο της και με ποιον είναι συγκάτοικος, διότι είχα μπει εγώ την Κυριακή στο προφίλ της και είχε έναν και μοναδικό επισκέπτη, τον γιαμου. Λέω κι εγώ στον Δημήτρη ότι κατάλαβα τι παίζει, αλλά ότι είναι κρίμα να πεταχτεί έξω, γιατί μάλλον έγινε από άγνοια. Όπερ κι εγένετο. Μαθαίνω ότι έφαγε προειδοποίηση κι εγώ προσπαθώ να παίξω σαν να μην ξέρω. Αλλά ειλικρινά δεν με αφήνει ο τύπος!! Κάθε ένα δυο ποστ πάει και αναφέρει την ιρις χωρίς κανέναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγο. Give me a break for fuck's sake!! Μέχρι που σε κάποια φάση δεν άντεξα, άνθρωπος είμαι και τον ρωτάω τα ξημερώματα της Τετάρτης πώς είναι τόσο σίγουρος ότι δεν είναι ΔΑ η ιρις σαν απάντηση σ'ένα ποστ του. Και τι μου λέει ο τύπος;; Ότι ξέρει και την ιρις κι έχουν παίξει και μ'αυτήν παλέρμο!! Κι εγώ κλαίω, γιατί χειρότερο ψέμα σε χειρότερο άνθρωπο δεν μπορούσε να πει, του λέω ότι είπε μαλακία, δεν του λέω γιατί και το παρατάω εκεί το θέμα. Κοιμάμαι και το πρωί μαθαίνω ότι η Σύλβια θέλει να πετάξει ΕΜΕΝΑ έξω, γιατί λέει χρησιμοποίησα τις γνώσεις μου και το έκανα αυτό. Δεν ξέρω αν το λέει αυτό επειδή έχει μονοψήφιο iq και δεν μπορεί να βγάλει ένα λογικό συμπέρασμα ή αν περνάει κλιμακτήριο, αλλά τρελάθηκα. ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΕΣ και ό,τι πιο εύκολο να καταλάβει κανείς!! Μαλώνω και με τον Δημήτρη, γιατί του λέω ότι είναι μαλακία να πετάξει έξω τον γιαμου(αργότερα θα καταλάβω πόσο λάθος έκανα). Έτσι ήρθε και η ανακοίνωση για τις προσωπικές σχέσεις των παικτών. Κι εδώ έρχεται η δική μου ανακοίνωση: “ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΣΕ ΧΙΜΕΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΖΩ”, η κοπέλα δεν μπορεί, δεν ξέρει και καταστρέφει το παιχνίδι, εγώ δεν θα συμμετέχω σ'αυτό.
Σε άλλα θέματα, μαθαίνουμε ότι ο Σπυράκος είναι ο Δήμαρχος, χάρη στην τυμβωρυχία της Claire, που όσο πάει δείχνει και πιο ένοχη και μας συμφέρει. Θύμα Πέμπτης η ιρις, μήπως προστατευθεί η ταυτότητά μου, αν και μάλλον με κατάλαβε.
Στα της Πέμπτης τώρα, η δολοφονία πέτυχε κι εγώ έκανα το πρώτο μου λάθος ως τώρα. Πήγα κι εγώ σαν βλάκας και ψήφισα την Claire, που είχε αρχίσει να φαίνεται σε κόσμο ότι είναι αθώα. Rookie mistake, αλλά η έλλειψη χρόνου και ότι δεν μπορώ να διαβάζω τόσο αναλυτικά το θέμα δεν βοήθησε επίσης, ούτε η ασυναγώνιστη και το λιγότερο κουραστική(σπασαρχίδικη είναι η σωστή λέξη) πολυλογία του ικαρίωνα. Αυτό το παιδι δεν παλεύεται για κανέναν λόγο, λέει τα ίδια και τα ίδια, κάτι που γράφεται σε δύο γραμμές του παίρνει 42.589 λέξεις και δεν αντέχεται! Το μόνο καλό είναι ότι κάνει ό,τι μπορεί για να καρφώσει όσο περισσότερους ρόλους μπορεί, ίσως ο χειρότερος πολίτης έβερ. Έχει κάψει ήδη τον Δήμαρχο, μαθαίνουμε ότι έκαψε και τον ντετέκτιβ, χάρη στην τυμβωρυχία του ούλτρα(μας έκαψε το παιδί, αλλά δεν πειράζει, λίγο αργότερα καταλάβαμε ότι μάλλον είναι η πόρνη μας), αλλά έκανε το λάθος να μην της αφήσει τελευταία λόγια. Και ποιος ξέρει που θα σταματήσει ο ικαρίωνας.
Εν τω μεταξύ νωρίτερα ο ικαρίωνας παίζει ηχώ και μαθαίνουμε ότι η καλύτερη μας δολοφονία, ήταν αυτή του τζουμ. Ο τύπος είναι χειρότερος κι από τον ικαρίωνα, βρίζει, λέει μπούρδες, δεν έχει καμία δομή στον λόγο του. ΑΠΑΛΕΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ. Παράλληλα ανοίγω skype, βλέπω μήνυμα από Δημήτρη, “Σας ευχαριστώ που με απαλλάξατε από την πολυλογία του τζουμ” μου λέει. Κλαίω από τα γέλια. Επίσης η ντόιτς έπαιξε νεκροφάνεια στην Έλενα.
Αλλά δεν πάνε όλα καλά. Έχουμε προβλήματα. Η ντετέκτιβ πήγε και αθώωσε τον ικαρίωνα, για τον οποίο είχαμε ένα εξαιρετικό σχέδιο για να του παίξουμε ΑΠ μέσα στο σκ. Ευτυχώς γίνεται ακόμη αυτό, γιατί παίζει τόσο πολύ σαν ΔΑ.
Δεύτερο πρόβλημα, ειδικά μετά την τυμβωρυχία στην Claire, έχω αρχίσει να στοχοποιούμαι πολύ για μαφιόζος. Μου όρμησε εκτός από τον ικαρίωνα(που με αναφέρει μετά την επίθεση του φρικ από την δεύτερη μέρα) και ο τζουμ, για λόγους που δεν μπόρεσα να κατανοήσω. Επίσης ο φρικ που πήρε απουσία την Τετάρτη, γύρισε σήμερα και μου την έπεσε και πάλι άγρια, αν και ψήφισε ικαρίωνα γιατί τον θεωρεί ΔΑ. Ο φρικ είναι σίγουρα ο ΑΜ, κόβω το κεφάλι μου. (επίσης κάτι πρέπει να γίνει με τους ΑΜ, δεν γίνεται να παίζουν μονίμως αποκαλύπτοντας τον ρόλο τους, είναι απαράδεκτο και καταστρέφει το παιχνίδι).
Τρίτο πρόβλημα. Δεν μπορούμε για κανέναν λόγο να συνεννοηθούμε στην μαφία. Σχεδόν καθένας κάνει ό,τι θέλει, κόσμος εξαφανίζεται ξαφνικά, ενώ κάνει και ποστ στο θέμα παράλληλα, δεν έχουμε τακτική, δεν γράφουμε αρκετά, σ' αυτό το σημείο είχα εκνευριστεί αρκετά, ευτυχώς στην συνέχεια βελτιώθηκε η επικοινωνία και νομίζω το σώσαμε. Αυτό το σχόλιο με αφορμή την ψήφο του Ντιουμ στον ικαρίωνα για την ψηφοφορία της Παρασκευής ενώ το πτώμα της Claire είναι ακόμη ζεστό, ξέρουμε τον ρόλο της και έχει αθωώσει τον ικαρίωνα. Ευτυχώς μπορούμε να το γυρίσουμε. Επίσης η Νεφέλη δεν ποστάρει σχεδόν καθόλου, η Έμιλυ ζορίζεται, αλλά προσπαθεί, η Σπαι δεν έχει ακόμη χρόνο, γιατί διαβάζει, αλλά ευτυχώς το πάει καλύτερα απ' όλους. Ο Τάσος ακόμη προσπαθεί να συντονιστεί που γύρισε Ελλάδα, αλλά το παλεύει και μπαίνει πιο πολύ στο παιχνίδι.
Θύμα της Παρασκευής θα είναι η Ντόιτς, δεν έχουμε την δυνατότητα να πάμε σε μεγάλη μάχη, οπότε παίζουμε με ασφάλεια. Και γίνεται και το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί. Ο Ηλίας επαναφέρει τον τζουμ, ΤΟΝ ΤΖΟΥΜ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! Δηλαδή από τα ποστ του στην ηχώ δεν κατάλαβες ότι είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί στο παιχνίδι;;; Όχι στην μαφία, στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ(περισσότερα γι'αυτό παρακάτω).
Παρασκευή τώρα. Έχουν αρχίσει να με ψηφίζουν μαζικά. Μπαίνω 10 το πρωί στο θέμα, έχω 4 ψήφους, μία από την Έμιλυ(συνεννοημένη), Κράζω λίγο τον κόσμο, γιατί είναι πρόβατα και οι κατηγορίες εναντίον μου είναι αβάσιμες(αν και σωστές) και περιμένω να με ψηφίσει και η σπάι για να παίξω την εξαίρεση ψηφοφορίας. Γίνεται κι αυτό και γελάω με την ψυχή μου βλέποντας καμιά 15αριά ποστ από τζουμ και ικαρίωνα να προσπαθούν να καταλάβουν τι εννοώ λέγοντας ότι επιλέγω να δώσω την μάχη την Δευτέρα. Μεγάλους σωτήρες βρήκαν οι πολίτες…
Εν τω μεταξύ ο ικαρίωνας κράζει Πάι, λέει ότι είμαστε και οι δύο μαφιόζοι. Πιο ηλίθια ιδέα δεν έχω ξαναδεί. Δηλαδή είμαστε τόσο ηλίθιοι εγώ με τον Πάι που είμαστε μαφιόζοι και λέμε δε γαμιέται; Δώσε με στεγνά, θα είναι μεγάλο ξεκάρφωμα, δεν παίζει να καρφωθουμε και οι δύο και να γίνει βλακεία, όχι. Και το πιο αστείο;; Ο Πάι μόνο που δεν έχει δηλώσει επίσημα ότι είναι ΑΜ, δηλαδή πόσο χαζός πρέπει να είσαι για να το καταλάβεις;
Επίσης η Έλενα ή είναι ή το παίζει μέντιουμ, άλλος ένας ρόλος που αποκαλύπτεται, έχει αρχίσει να κουράζει αυτό, γιατί αν είναι να το κάνουμε αυτό, δεν έχει κανένα νόημα να παίζουμε.
Η δολοφονία πετυχαίνει, η ντόιτς μας αφήνει χρόνους και πάμε στην ψηφοφορία. Ο κόσμος ψηφίζει κιούπιντ, επειδή τον ψήφισε η Claire χθες. Ό,τι να ναι… Όχι ότι μας χαλάει, αλλά οι πολίτες είναι αλλού ντ'αλλού, δηλαδή έλεος.
Αλλά το μεγαλύτερο δώρο μας το κάνει ο δικηγόρος(μάλλον ο τζουμ), ο οποίος υπερασπίστηκε τον κιούπιντ και πέταξε έξω τον Πάι. Αυτό ήταν πολύ καλό νέο, έξω ο ΑΜ χωρίς να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας και άλλος ένας σημαντικός πολίτης στην λίστα των αποχωρήσεων που προκάλεσε ο ικαρίωνας.
Εν τω μεταξύ έχουμε καταλήξει στο σχέδιο για την ΑΠ, Σάββατο ξημερώματα θα παίξει ο Τάσος την κάρτα στον ικαριωνα κι ελπίζουμε ότι θα πιάσει. Αν τον κατηγορήσουν πάρα πολύ κι αρχίσει να κινδυνεύει, θα δολοφονηθεί. Και λίγο αργότερα θα τον επιστρέψει ο Ντιουμ, ελπίζουμε ως πλήρως αθωωμένο. Το πρόβλημα είναι ότι ο Ντιουμ δεν φαίνεται όσο αθώος θα θέλαμε, οπότε θα προσπαθήσουμε να το αποφύγουμε. Τελικά το σχέδιο πέτυχε, ο ικαρίωνας μας άφησε χρόνους και ευτυχώς ο Τάσος δεν κατηγορήθηκε πάρα πολύ. Ο ικαρίωνας έκανε άλλη μια προσπάθεια να μας δώσει όσους περισσότερους ρόλους μπορεί, η Ζωή τον κράζει ατελειώτα γι'αυτό και έχει δίκιο. Το παιδί τις προάλλες έκανε λίστα με το ποιοι μπορεί να είναι φανεροί και ποιοι παίζει να τους γνωρίζουν, ο τέλειος οδηγός καρφώματος.
Ευτυχώς έχει μια ησυχία το σκ, πήγαν και κάποιοι για μπάνιο, γιατί ήταν τόσο κουραστικό να προσπαθείς να διαβάσεις τόσα ποστ. Και γλιτώσαμε κι από την πολυλογία του ικαρίωνα. Και δεν θα τολμήσει να τον φέρει πίσω και κανείς, γιατί ευτυχώς δεν έχει πολλές συμπάθειες.
Επίσης, ο γιάμου έγινε φάντασμα, με ποινή, την Παρασκευή, γιατί πήγε να το παίξει ότι έχει ρόλο. Το παιδί δεν την παλεύει, έχει ήδη δύο κίτρινες κάρτες και πάλι λέει τέτοια. Είναι απαράδεκτο που δεν είχαμε οριστική αποχώρηση, δεν γίνεται να έχει αποκαλύψει τόσο τον ρόλο του και μετά να τολμάει να μιλάει για απόρρητες πληροφορίες κλπ. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Από μόνο του αρκούσε για οριστική αποχώρηση. Παίζουμε ένα παιχνίδι γαμημένων ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ, αλλά κανείς δεν προσπαθεί καν να στοιχειοθετήσει μισό επιχείρημα. Είναι να τρελαίνεσαι. Δηλαδή εντάξει, αν είναι να το παρατήσουμε και να λέμε ο καθένας τον ρόλο του και να μετράμε ποιος την έχει πιο μεγάλη. Θα έρθουν καμιά μέρα αυτοί που παίζαμε μαζί πιο παλιά και θα μας κοροϊδεύουν έτσι που καταντήσαμε το καημένο το Παλέρμο. Απόρρητη πληροφορία είναι το πόση την έχεις φίλε γιαμου, όχι το ποιος είναι μαφιόζος.
Η Κυριακή ξυπνάει με τα αποτελέσματα της ΑΠ, ο τζουμ παθαίνει εγκεφαλικό(δυστυχώς ελαφρύ), η Έλενα κοκομπλόκο και οι υπόλοιποι το εξετάζουν πιο ήρεμα, εκτός από τον Βασίλη που δεν κατανοεί ότι ακόμη και κάποιος αθώος μπορεί να παίξει αργά την ΑΠ, ειδικά όταν οι πολίτες είναι για τα σκουπίδια σε λογική κι επιχειρηματολογία. Κατά τ'άλλα ήρεμη μέρα, δεν γίνονται πολλά. Εγώ είμαι και λίγο εκτός τόπου και χρόνου(πολλές, πάρα πολλές μπίρες το Σάββατο) και δεν θυμάμαι και πολλά.
Περιμένουμε καρτούλες για να καταστρώσουμε σχέδιο, η Ζωή μας έχει χτυπήσει πολύ στο μάτι ως πληροφοριοδότης, αλλά δεν μπορούμε να το σιγουρέψουμε, δεν είχαμε όνειρο την πρώτη βδομάδα. Δυστυχώς ούτε και την δεύτερη. Αρκετά κακή κλήρωση για την μαφία, αλλά πήραμε την υπερπολίτιμη τυμβωρυχία και την εξαίρεση ψηφοφορίας που είναι στα χέρια της σπάι. Δεν εμφανίζεται η νεκροφάνεια, οπότε ελπίζουμε ότι έκατσε στον Χάρη ή την πόρνη μας.
Όσο για το θύμα; Αποφασίζουμε να ξαναβγάλουμε έξω την Έλενα, ειδικά αν όντως είναι το μέντιουμ, δεν μας πειράζει να χάσουν οι πολίτες τις πληροφορίες που παίρνει, άσχετα που δεν έχει καταφέρει να τις αξιοποιήσει σωστά ούτε στο ελάχιστο και τρώει αμάσητες τις παπαριές του ικαρίωνα και του τζουμ. Ειδικά με τον δεύτερο έχουν κάνει κόμμα πλέον και τρομοκρατούν τον κόσμο του Παλέρμο. Μάλλον την έχουν δει Βασιλιάδες του παιχνιδιού και κάποιος πρέπει να τους κόψει τον βήχα. Γι'αυτό είναι η μαφία εδώ, θα φάνε καλά.
Και πάμε στην Δευτέρα. Εγώ έχω δουλειά, δεν είμαι στο θέμα, θα καθίσω από το απόγευμα να ενεργοποιηθώ, άλλωστε δεν είναι ότι παίζει να βγω σήμερα και να μην προλάβω. Μαθαίνω στο σκάιπ ότι τον ήπιαμε και δεν έχει δολοφονία σήμερα. Μάλλον μας την έκανε την δουλειά η μαγισσούλα, γιατί οι υπόλοιποι παίκτες για ντουγάνια μου κάνουν μέχρι τώρα.
Το θέμα ψιλονέκρα, άλλωστε δεν έχουν και τι να συζητήσουν, δολοφονία δεν έγινε, η ψηφοφορία είναι τυπική, μόνο ο τζουμ και η Έλενα λένε τις μαλακίες τους και σπάνε αρχίδια…
Μπαίνω το απόγευμα να δώσω παρουσία, κράζω και ελάχιστα κι ετοιμάζομαι για διάβασμα και τεράστιο ποστ. Ξεκινάω ο καημένος και στο δεύτερο ποστ του ικαρίωνα με έχει πάρει ο ύπνος. Χάνω δυο ώρες έτσι. Όσο περνάει η ώρα και διαβάζω καταλαβαίνω πόσο ηλίθιος είναι ο τζουμ. Το παιδί λέει απλά ασυναρτησίες και νομίζει ότι είναι και έξυπνος. Δηλαδή τι να πω; Αν χάσουμε απ' αυτόν είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Επίσης, ελπίζω όταν τελειώσει το παιχνίδι να καταλάβετε αυτό που τους έλεγα στην αρχή, ότι το Παλέρμο irl δεν έχει καμία σχέση με το Παλέρμο Xtreme που παίζουμε εδώ, γιατί πολύ απλά δεν είναι κάτι που κρατάει μερικά λεπτά ο γύρος. Κάθε γύρος είναι μία ολόκληρη μέρα και κάθε παίκτης έχει πολύ περισσότερο χρόνο να σχεδιάσει τις κινήσεις του κι αν αυτό μπορεί να το κάνει ένας παίκτης που παίζει μεμονωμένα φανταστείτε τι μπορεί να κάνει η μαφία που είναι και πολλά άτομα. Μην ξεχνάτε ότι στην μαφία συμμετέχουν και τα φαντάσματά της, όλα τα μυαλά εκεί να δίνουν ιδέες συνέχεια. Οπότε το να καρφώνεις ρόλους είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που μπορείς να κάνεις και είναι δείγμα πλήρους άγνοιας του παιχνιδιού, γιατί δίνεις στην μαφία, που κατά κανόνα καταλαβαίνει περισσότερα πράγματα από τους πολίτες περισσότερα στοιχεία να κάνει την δουλειά της. Αυτός είναι ο λόγος που θεωρώ ίσως τους χειρότερους παίκτες που έχω δει ποτέ σε Παλέρμο τους ικαρίωνα γιαμου και τζουμ, κυρίως τον πρώτο και τον τελευταίο. Ο δεύτερος είναι απλά κουτοπόνηρος.
Σε περίπτωση που δεν φαίνεται τα νεύρα μου είναι πάνω από το κεφάλι μου, γιατί παρόλο που όντως είναι πολύ εμφανές ότι είμαι στην μαφία κανείς δεν μπαίνει καν στον κόπο να κάνει δεύτερη σκέψη. Δηλαδή, όλοι βάζετε το χέρι σας στην φωτιά για μένα; Πρώτη φορά νομίζω ότι βλέπω τόσο μονοδιάστατη σκέψη από τόσους πολλούς παίκτες, αυτός που δοκίμασε να πονηρευτεί περισσότερο απ' όλους ήταν ο ικαρίωνας που το έκαψε και έκαψε και τους μισούς πολίτες και μετά το παλεύει όσο μπορεί η Ζωή, αλλά δεν είναι εύκολο να τραβάς μόνος σου κουπί. Έκατσα και έγραψα ένα γιγαντιαίο ποστ και νιώθω ότι άδικα μπήκα στον κόπο και έκατσα άϋπνος μέχρι τις τέσσερις, γιατί κανείς δεν θα κάτσει να σκεφτεί σοβαρά ότι θα πω(δεν έχει σημασία κατά πόσο ισχύει, δεν γίνεται να το ξέρουν όλοι). Είναι κρίμα κι άδικο αυτό και δεν βοηθάει το παιχνίδι.
Και κάπου εδώ λέω να τελειώσω και με τα της δευτέρας. Σήμερα η μαφία αποφάσισε να φάει τον Ιορδάνη, που και πολύ έκατσε στο game και ήρθε η ώρα του. Καληνύχτα!


Τρίτη, 12/7/2016
Μέρα 10η
Σήμερα είχαμε την πρώτη μας απώλεια σαν μαφία. Όπως ήταν αναμενόμενο, μας άφησα χρόνους και μάλιστα παμψηφεί. Σχεδόν δηλαδή, αλλά 11/16 με στήριξαν που λέει κι ο Ντιουμ. Με τιμή και δόξα έσπασα το ρεκόρ περισσότερων ψήφων αυτού του παλέρμο(και χωρίς καρτούλες μάλιστα, για να ζουλεύετε οι υπόλοιποι). Η τρομοκρατία της Έλενας και του τζουμ καλά κρατεί, τα νεύρα μου με αυτούς έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα επιπέδα πλέον. Ειδικά την Έλενα δεν την καταλαβαίνω καθόλου… Μια χαρά έξυπνη κοπέλα, το έχει αποδείξει και σε άλλα παιχνίδια άλλωστε, γιατί να επιτρέπει στον εαυτό της, να άγεται και να φέρεται τόσο από έναν τύπο σαν τον τζουμ; Ειλικρινά απογοητεύομαι, περίμενα πολύ καλύτερο παιχνίδι από αυτήν και λόγω των προσδοκιών μου γι'αυτήν, για μένα είναι η χειρότερη παίκτρια αυτή την στιγμή(δεν το πιστεύω ότι θα συμφωνήσω σε κάτι με τον ικαρίωνα). Κάποιοι έχουν παίξει πολύ χειρότερα(ικαρίωνας), αλλά η Έλενα δυστυχώς δεν δικαιολογείται για κανέναν λόγο στα μάτια μου.
Αλλά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα, το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι χτυπήσαμε τον παίκτη με ΑΔ και είμαστε άλλη μια μέρα χωρίς δολοφονία. Μεγάλη γκαντεμιά αυτό σήμερα.
Όπως και να χει, έχω γλιτώσει από το να πρέπει να κάνω ποστ, μπορώ να είμαι πιο χαλαρός πάλι και να βοηθάω τα παιδιά από το παρασκήνιο.
Πήγα για ρετσίνα και μετά λέω ας γράψω τελευταία λόγια, που μου πέρασαν ελαφρώς τα νεύρα και δεν θα βρίζω σαν να μην υπάρχει αύριο και με φτύνει το σάιτ στα μούτρα, γράφω πρώτη φορά τεράστιο ποστ, ωραίο και γλυκούλι, μου το χάνει. Γράφω και δεύτερο, μικρότερο και λιγότερο γλυκούλι, πάλι τα ίδια. Ε, την τρίτη έγραψα πέντε γραμμές και το πόσταρα, λες και θα ασχοληθεί κανείς anyway. Καληνύχτα!
Υγ. Α, το θύμα. Δεύτερη φορά στο παλέρμο ο τυχερός της μέρας είναι ο τζουμ. Θα πεθάνει, πάραυτα!!

Τετάρτη, 13/7/2016
Μέρα 11η
Πλέον, έχουμε κουραστεί και πρέπει να τελειώσει το παιχνίδι. Έρχεται η ώρα. Μένουν 13 μέσα και οι 5 είναι μαφιόζοι και μάθαμε και ποιος είναι ο πληροφοριοδότης χάρη στην πολύ έξυπνη κίνηση του Ιορδάνη να βγει επιτέλους από το καβούκι του και να ανοίξει τα χαρτιά του. Που λέτε, ξυπνάει 3 η ώρα το παιδί(πόση αντιγραφή από το 40 πια; ) για να παίξει ΑΠ στην Έμιλυ. Έχει και τον αέρα του αθώου χάρη στην ΑΔ και ποιος τον πιάνει τώρα. Αλλά αφού κανείς από τους αποχωρήσαντες δεν ταίριαζε στο προφίλ του πληροφοριοδότη και ξαφνικά ο Ιορδάνης θυμήθηκε την σπάι, μπορώ να πω ότι είμαστε σχεδόν σίγουροι για τον ρόλο του. Οπότε επανέρχονται τα σενάρια για κάρφωμα! Εγώ θέλω να γίνει τώρα, ο Δημήτρης με λέει τρελό, η μαφία ψήνεται, αλλά τελικά ξαναλλάζω γνώμη και λέμε να γίνει Παρασκευή το κάρφωμα, όπου αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε απώλειες τελειώνει την Παρασκευή το πρωί, έχουμε και την νεκροφάνεια. Θέλουμε τρεις πολίτες έξω κι έναν μαφιόζο να επιστρέφει, 11 παίκτες, 6 μαφιόζοι, αντίο.
Σήμερα χάσαμε τον Χάρη. Τον καλό μου τον Χάρη, δεν τον βοηθήσαμε τον καημένο. Αλλά δεν μπορούσα να το κάνω μόνος μου, ενώ έχω εκτεθεί τόσο, δυστυχώς σε αυτό δεν βοήθησαν καθόλου οι υπόλοιποι της μαφίας και αυτό ήταν πολύ κακό. Αλλά και πάλι έκανε ό,τι μπορούσε ο άνθρωπος, έκανε το μπαχαλάκι στον δεύτερο γύρο, ακύρωσε την προφυλάκιση του Ιορδάνη και μας βοήθησε αρκετά.
Αλλά μετά τον ξεσκέπασε η Ζωή και τον τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί. Του το παιξε μαφιόζα για να τσιμπήσει και μόλις το έκανε τον έδωσε στεγνά. Δεν μας πόνεσε πολύ, γιατί ήταν στα σχέδιά μας να θυσιάσουμε τον Χάρη για να βγει το πλάνο για νίκη την παρασκευή, αλλά δεν τον υπολογίζαμε για σήμερα, μάλλον αύριο. Ευτυχώς η δολοφονία πέτυχε, γλιτώσαμε από τον τζουμ και τις ασυναρτησίες του, εξ' ου και οι 13 παίκτες.
Αύριο και μεθαύριο θα είναι μεγάλες μέρες. Με ανησυχεί η δολοφονία της μάγισσας που δεν έχει γίνει ακόμη. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι μέσα και ότι είναι η Ζωή και αυτό μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα, ήδη έκαψε πολύ εύκολα τον Χάρη και υποπτεύεται Έμιλυ, σπάι και Νεφέλη. Μπορεί να τον πιούμε αν μας κάνει καμιά κουτσουκέλα. Πλέον το παιχνίδι έχει πάρει φωτιά, είμαστε κοντά, αλλά όλα κρέμονται από μία κλωστή.
Ευτυχώς το ηθικό της μαφίας είναι υψηλό. Ο Ντιουμ παρόλο που μου την έσπαγε αφόρητα που δεν σταματούσε να ασχολείται με τον τζουμ και τον ικαρίωνα και ήθελα να τον δείρω γιατί καρφωνόταν και αναγκάστηκα να σταματήσω να προσπαθώ, γιατί θα τον δολοφονούσα, παίζει τελικά να τα κατάφερε να περάσει στο φλου. Τον έχουν για πόρνη. Ήταν τόσο κακό που τελικά δούλεψε, δεν μπορώ να το χωνέψω. Τώρα λέει θα βγάλει σενάριο που ο τζουμ είναι μαφία. Πότε θα φάει ξύλο δεν ξέρω μόνο.
Η μεγάλη μου απογοήτευση είναι η Νεφέλη, η οποία δεν μπαίνει στον κόπο να γράψει λίγο στο θέμα με τίποτα, θα είχε φύγει από τους υπόπτους χαλαρά, αν έμπαινε να γράψει λίγο συνετά και δεν θα τους πήγαινε το μυαλό ποτέ ότι είναι στην μαφία.
Γενικά το παράπονό μου από την μαφία είναι ότι παίζουμε κι εμείς λίγο μονοδιάστατα και πολύ μαζεμένα. Αν εξαιρέσουμε τον Ντιουμ που το έκαψε(αλλά δούλεψε) και τον Τάσο που είναι ο Τάσος, οι υπόλοιποι φοβούνται και την σκιά τους. Δεν λέω ότι έκανα το τέλειο παιχνίδι, αλλά μέχρι την Τετάρτη, έπαιζα σχεδόν μόνος μου. Και μ' έδωσαν τόσο άσχημα από την αρχή και μ'έκαψαν (ακόμη το θεωρώ unfair να παίζει έτσι ο ΑΜ). Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πολύ πιο εύκολα αν είχαμε λίγο περισσότερο τσαμπουκά.
Μετά από αρκετή σκέψη για το αυριανό θύμα καταλήξαμε στον Ηλία. Δεν μας έκανε και τίποτα, αλλά και μόνο οι νεκροφάνεια που έκανε στον τζουμ είναι επαρκής λόγος για να πεθάνει. Αργά, βίαια και πολύ βασανιστικά. Θα τον σκότωνα με τα ίδια μου τα χέρια αν ήμουν εντός παιχνιδιού, που αναίρεσε την πιο θεϊκή μας δολοφονία. Αν και μας έδωσε την ευκαιρία να τον ξαναδολοφονήσουμε, που πάντα είναι ευχάριστο να σκοτώνεις τζουμ. Καληνύχτα!

Πέμπτη, 14/7/2016
Μέρα 12η
ΓΑΜΩΤΟ!! Πολύ κακή μέρα για την μαφία, τον ήπιαμε πάρα πολύ άσχημα σήμερα. Αλλά μάθαμε πολλά πράγματα. Αρχικά ο Βασιλάκης (άλλο τέρας της λογικής και αυτό, μας τα χε πει όλα μέρες πριν και το χε λύσει το μυστήριο, αλλά δεν τον ακούγανε, αλλιώς θα είχαν κερδίσει πριν δυο βδομάδες οι πολίτες), πάει και παίζει ΑΠ στον Τάσο. Στον Τάσο ρε φίλε!! Που μας είχε κάνει την χάρη ο (σίγουρα) πληροφοριοδότης και αποδεδειγμένα αθώος Ιορδάνης να τον αθωώσει. Δηλαδή γάμησε μας κιόλας ρε φίλε, πώς την έχεις δει την δουλειά; Μόνο τον τζουμ και την Έλενα έχετε θεούς εδώ μέσα, που λένε και όλη την ώρα βλακείες; Κι όχι τους δύο καλύτερους παίκτες με τεράστια διαφορά; Για τον Ιορδάνη και την Ζωή λέω, πάνε να γυρίσουν οι δυό τους το παιχνίδι.
Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να αναφερθώ στον Ιορδάνη. Το παιδί παίζει εξαιρετικά. Πραγματικα επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μου πριν το παιχνίδι, έλεγα και στον Δημήτρη ότι είναι η ώρα του, μετά από τόσα παιχνίδια να κάνει ένα πραγματικά καλό παιχνίδι, ρισκάροντας όσο πρέπει επιτέλους και βοηθώντας την ομάδα του (βέβαια τότε ήθελα να είναι μαζί μου στην μαφία, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα). Έχει παίξει τον ρόλο του πληροφοριοδότη σχεδόν τέλεια. Περίμενε να μάθει αρκετά για την μαφία και προσπαθούσε να μην αφήνει τον μαφιόζο του στην αφάνεια και όταν ήρθε η ώρα και κατάλαβε αρκετά, έκανε την επίθεση του. Όχι άμεσα στον μαφιόζο του, αλλά σε άλλον. Αν δεν έδινε την σπάι μετά την ΑΠ στην Έμιλυ μπορεί να μην τον καταλαβαίναμε τόσο εύκολα. Αλλά δεν μπορεί να κρύβεται και για πάντα. Οπότε πρέπει να του δώσω συγχαρητήρια.
Για την Ζωή δεν λέω πολλά, γιατί είναι πάντα εξαιρετική. Δεν μας έχουν καταλάβει όλους, έχουν πέσει πολύ έξω σε 2-3 άτομα, αλλά δεν μπορούν και να τα πετύχουν όλα, ειδικά χωρίς ντετέκτιβ.
Ας συνεχίσω, ο Τάσος έφαγε την ΑΠ. Ζοριστήκαμε λίγο, αλλά το κακό ήρθε πιο μετά. Την ώρα της δολοφονίας. Όπου δυστυχώς βρήκαμε δύο θύματα. Το δικό μας, τον Ηλία, αλλά και αυτό που μας άφησε δώρο η Ζωή, την Έμιλυ, το οποίο είναι πολύ κακό γιατί έχει την ευκαιρία η Έλενα να καταλάβει ότι έχουν δίκιο η Ζωή με τον Ιορδάνη και να συνασπιστεί μαζί τους(γιατί απ' ότι φαίνεται δεν μπορεί να παίξει μόνη της). Μας άφησαν μόλις τρεις πλέον και πρέπει να αλλάξουμε ξανά τα σχέδιά μας. Πλέον δεν υπάρχει νίκη την Παρασκευή, είχε δίκιο ότι μου έλεγε ότι είμαι υπεραισιόδοξος. Έχουμε ακόμη μάχη να δώσουμε.
Το (προ)σχέδιο έχει ως εξής. Ο Τάσος ή η Έμιλυ(ανάλογα το κλίμα) θα γυρίσουν με την νεκροφάνειά μας για να γίνουμε 4. Αυτό θα γίνει την Κυριακή το πρωί ή μεσημέρι, γιατί έχουμε ανάγκη να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες κάρτες. Στοχεύουμε κυρίως την νεκροφάνεια και την ΑΠ, που θα μας βοηθήσουν να κερδίσουμε το παιχνίδι την Δευτέρα. Δεν θα καρφώσουμε Ιορδάνη αύριο τελικά, αλλά την Δευτέρα. Θα γίνει και η δολοφονία(θύμα δεν υπάρχει ακόμη) και μετά όλα θα παιχτούν από τις κάρτες. Αν κρατάμε τις δύο υπερπολίτιμες κάρτες το παιχνίδι μπορεί να μην χρειαστεί να πάμε ούτε ως την Δευτέρα, αν όχι μπορεί να χρειαστούμε και την ψηφοφορία της Δευτέρας. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει και αύριο είναι μία νέα μέρα και δεν ξέρουμε τι θα γίνει.
Ήρθε η ώρα της Ζωής να πεθάνει, κάναμε μεγάλο λάθος που την αφήσαμε τόσο πολύ στο παιχνίδι και δεν πρέπει να ρισκάρουμε άλλο, αυτή την στιγμή είναι η πιο επικίνδυνη παίκτρια στο παιχνίδι, πιο επικίνδυνη και από τον Ιορδάνη. Δολοφονείται πάραυτά. Καληνύχτα!

Παρασκευή, 15/7/2016
Μέρα 13η
Σήμερα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν τελειώς τα πράγματα, όπως και το τέλος του παιχνιδιού. Αρχικά, πάλι δεν είχαμε δολοφονία. Η Ζωή μας η μαγισσούλα, έσωσε την πάρτη της(να τα λέμε αυτά, δεν είναι μόνο ο Ακριβός παρτάκιας) και την γλίτωσε για σήμερα. Έπρεπε να το είχα καταλάβει ότι δεν είχε σώσει εκείνη την Έλενα από την στιγμή, που την υποπτεύθηκα για μάγισσα, όχι ΑΥΤΗΝ την Έλενα τουλάχιστον.
Άρα πρέπει να σκεφτούμε, ποιος ήταν/είναι ο γιατρός. Την Έλενα θα μπορούσαν να την είχαν σώσει ο τζουμ ή ο Ηλίας. Αλλά ο τζουμ μετά από εκείνο που λέγαμε την τρίτη μου κάνει πιο πολύ για δικηγόρος, οπότε θα ποντάρω στον Ηλία. Όπως και να χει, ο γιατρός είναι έξω και αυτό είναι καλό. Δεν μπλέκω στο σενάριο την πόρνη, γιατί δεν παίζει να κοιμήθηκε μ'εμένα ο ουλτρα την Δευτέρα. Εκτός κι αν με κατάλαβε όλο το Παλέρμο, εκτός από αυτόν και θα κλαίω.
Η επόμενη κίνηση που πρέπει να σχολιαστεί είναι μία πολύ αμφιλεγόμενη ενέργεια, ακόμη κι εγώ δεν ξέρω πως να την αξιολογήσω. Η Ζωή έπαιξε την τελευταία νεκροφάνεια των πολιτών στον φρικ, τον ΑΜ μου. Μια κίνηση που ναι μεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα τους πολίτες, αλλά μπορεί και να τους χάσει το παιχνίδι, ειδικά έτσι όπως θα μειωθούν οι παίκτες σιγά σιγά. Βέβαια πλέον το παιχνίδι έχει αρχίσει πάλι να γυρνάει προς εμάς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει με τις κάρτες. ΑΠ, νεκροφάνεια, αλλά και η υποτιμημένη Ηχώ, είναι οι κάρτες που μπορεί να κρίνουν το παιχνίδι. Αν παρουμε τις πρώτες δύο, η Ηχώ δεν μας πειράζει. Αν όχι, μπορεί να έχουμε τεράστιο πρόβλημα, καθώς πολύ δύσκολα θα μας σώσουν οι κάρτες μας με μία ηχώ.
Στην ψηφοφορία της ημέρας είχαμε τον κλασσικό πάντα υποψήφιο mvp Cupid, ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί το κατηγορούν αυτό το παιδί όλοι, και τον αγαπημένο μου μιντιν, που για κάποιο λόγο σεληνιάζεται μετά και την αποτυχία της δολοφονίας και αρχίζει να παίζει ό,τι κάρτα έχει και δεν έχει κι αυτό ενεργοποιεί τους πολίτες, ακόμη και την Ζωή με τον Ιορδάνη και κάνουν ό,τι μπορούν για να τον πετάξουν έξω. Στο μπάχαλο αυτό βοηθάει και ο ουλτρα που κατηγορεί Cupid και γίνεται πανικός. Παίχτηκαν 7 κάρτες σε μία ψηφοφορία μεταξύ πολιτών, ό,τι καλύτερο για μας που προετοιμαζόμαστε για πιθανό πόλεμο καρτών. Μάλιστα η μία(ακύρωση ψήφου) παίζεται από την Ζωή στην σπάι μας(που νωρίτερα έπαιξε την εξαίρεση ψηφοφορίας της, για να είμαστε καλυμμένοι και να μην γίνει καμιά στραβή τελευταία στιγμή), γιατί φοβόταν μήπως πάμε να την πετάξουμε έξω τελευταία στιγμή. Και αυτό ακριβώς θα κάναμε, αν δεν μας βόλευαν αυτά που είπε ο φρικ άμα τη επιστροφή του και αν δεν γινόταν όλος αυτός ο χαμός με μιντιν και κιουπιντ. Οπότε η μαφία γλίτωσε το καρφωθεί, οι πολίτες ξόδεψαν τις πολύ πολύτιμες καρτούλες τους(που είναι κακό γιατί στην κλήρωση της κυριακής θα μοιραστούν μόλις 3 κάρτες ψήφων) και συνεχίζουμε για τρίτη εβδομάδα και ελπίζουμε τελευταία.
Όμως η μέρα δεν τελείωσε εδώ. Ο ούλτρα, η πόρνη μας, που κάνει εξαιρετικό παιχνίδι, μας το αποδεικνύει, άλλη μία φορά, λύνοντας μας τα χέρια και αφήνοντας ένα σήμα ότι θα κοιμηθεί με τον φρικ το βράδυ. Κάτι που μας δίνει την δυνατότητα να τον δολοφονήσουμε χωρίς απώλειες και να μπερδέψουμε ακόμη περισσότερο τους πολίτες, συν ότι βγαίνει και πάλι από το παιχνίδι και ησυχάζουμε. Αλλά πριν γίνει οτιδήποτε τέτοιο, πρέπει να το σιγουρέψουμε, γιατί είναι πολύ κρίσιμο σημείο να χάσουμε μαφιόζο. Αλλά αν μας κάνει την χάρη ο ουλτρα μας λύνει τα χέρια. Μία σίγουρη δολοφονία, δώρο, ο φρικ δεν μπορεί να κρατάει ΑΔ, ο γιατρός μάλλον είναι εκτός, αλλά και μέσα να είναι δύσκολα θα προστατεύσει τον φρικ, άρα αναζήτηση για ένα λιγότερο θύμα, ειδικά αφού τώρα θα πυκνώσουν και οι ΑΔ(κάτι πρέπει να γίνει με αυτό).
Αυτά για σήμερα, Καληνύχτα!

Σάββατο-Κυριακή, 16-17/7/2016
Μέρα 14η-15η
Άλλο ένα δυνατό σκ για το Παλέρμο μας. Αν και το Σάββατο ξεκίνησε πολύ νωθρα, χωρίς ιδιαίτερη κίνηση και με αναμονή για τις κάρτες, το βράδυ το πράγμα θα άλλαζε.
Γιατί στην μαφία είχαμε αποφασίσει ότι θα επιστρέψει ο Τάσος, πριν την κλήρωση των καρτών, για να αυξήσουμε τις πιθανότητες να πάρουμε τις κάρτες που θέλουμε. Οπότε έρχεται ο Ντιουμ το βραδάκι, ετοιμάζει ένα από τα ωραία του ποστ(απορώ ακόμη πως δεν έχει φάει ξύλο αυτό το παιδί) και σκάει την νεκροφάνεια στον Τάσο. Παγωμάρα στο θέμα. Τον Ντιουμ τον έχουν για πόρνη και πάει και φέρνει Τάσο, που οι πολίτες είναι ακόμη μπερδεμένοι για τον ρόλο του. Η Ζωή καταλήγει γρήγορα ότι ο Τάσος είναι μαφιόζος τελικά, όπως και ο Ντιουμ και του επιτιθεται. Ο Ντιουμ απαντάει, της λέει ότι ακούγεται σαν τον ικαρίωνα και αρχίζει πόλεμος. Η Ζωή τρελαίνεται επειδή το θεωρεί τεράστια προσβολη(και μεταξύ μας, είναι), ο Ντιουμ δεν καταλαβαίνει γιατί το πήρε τόσο κατάκαρδα η Ζωή και έχουμε έναν μικρό χαμό στο σκάιπ, αλλά ευτυχώς ηρέμησαν τα πνεύματα χωρίς απώλειες.
Πλέον στο παιχνίδι υπάρχουν 4 μαφιόζοι, 6 πολίτες και η πόρνη, αν όλα πάνε καλά και την Δευτέρα το βράδυ έχουν φύγει 3 πολίτες, Τρίτη μεσημέρι δολοφονείται η πόρνη και το παιχνίδι τελειώνει, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από την κλήρωση.
Υπάρχουν τα εξής πιθανά σενάρια. Η μαφία παίρνει νεκροφάνεια και ΑΠ. Αυτό είναι το ιδανικό και πιο εύκολο σενάριο. Η ΑΠ παίζεται σε συνδυασμό με την τυμβωρυχία της Νεφέλης και οι 6 πολίτες γίνονται 5, με το κάρφωμα οι πολίτες μειώνονται στους 4. Παίζεται η νεκροφάνεια και πλέον έχουμε 5 μαφιόζους, 4 πολίτες, 1 πόρνη. Τότε μπορεί να μην χρειαστεί καν να ρισκάρουμε με φρικ αφού μπορούμε πολύ απλά να σκοτώσουμε την πόρνη μας και να τελειώσει το παιχνίδι εκεί.
Η μαφία παίρνει μόνο νεκροφάνεια. Οι μαφιόζοι γίνονται 5, με το κάρφωμα και την δολοφονία οι πολίτες μειώνονται στους 4 και στην συνέχεια οδηγούμαστε σε πόλεμο καρτών, τον οποίο μπορούμε να κερδίσουμε πολύ εύκολα, αρκεί να μην πέσει Ηχώ.
Η μαφία παίρνει μόνο ΑΠ. Αυτό είναι ένα ζόρικο σενάριο. Εδώ θα χτυπήσουμε απανωτά τους τρεις πιο δυνατούς και συνασπισμένους πολίτες αυτή την στιγμή. Κάρφωμα στον Ιορδάνη, δολοφονία Φρικ και ΑΠ και τυμβωρυχία στην Ζωή, τριπλό χτύπημα που τσακίζει το ηθικό των πολιτών. Μένουν 4 μαφιόζοι, 3 πολίτες και η πόρνη. Η πόρνη πεθαίνει με την δολοφονία της Τρίτης και το παιχνίδι τελειώνει εκεί ή στην ψηφοφορία της τρίτης με πόλεμο καρτών(αν γλιτώσουμε την Ηχώ), σε περίπτωση που προλάβει να παιχτεί η νεκροφάνεια των πολιτών.
Η μαφία δεν παίρνει τίποτα από αυτά. Αν πάνε όλες οι κάρτες στους πολίτες και δεν μπορούμε να σώσουμε και κανέναν από την ΑΠ, τότε το παιχνίδι θα γύρει επικίνδυνα στην πλευρά των πολιτών και δεν μπορώ να σκεφτώ με πιο σενάριο μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι, γιατί θα εξαρτηθεί κατά πολύ από τις κινήσεις των πολιτών.
Παράλληλα, ψάχνουμε και τι θα κάνουμε με την πόρνη μας, η οποία μας έχει πει ότι θα μας δώσει τον φρικ στο πιάτο, αλλά πρέπει να το σιγουρέψουμε. Λέω στον Ντιουμ(από τους άλλους δεν περιμένω και πολλά και η σπάι μπορεί να τον κάψει τελείως) να σχολιάσει το σήμα του, για να το επιβεβαιώσει ξανά. Αλλά πριν προλάβει ο Ντιουμ, ο ούλτρα μας το ξαναλέει μόνος του, Η δολοφονία της Δευτέρας έχει κλειδώσει πλέον, εκτός αν δεν είναι ανάγκη να ρισκάρουμε.
Με τα πολλά λοιπόν έρχεται η Κυριακή, για άλλη μια φορά στο θέμα έχουμε την ηρεμία πριν την καταιγίδα. Στο στρατόπεδο της μαφίας, υπάρχει μεγάλη ένταση, διότι ξέρουμε ότι το απόγευμα θα μάθουμε αν θα κερδίσουμε ή όχι. Πάω για μπάνιο λοιπόν και σκοπεύω να γυρίσω για τον πόλεμο.
Τελικά γύρισα πιο αργά και τι να δω; Έχει κάνει μια μαλακιούλα η μαφία μου. Πήρε την ΑΠ και την έπαιξε άμεσα, ο Τάσος μάλιστα την παίζει στο πρώτο(!!!) ποστ που κάνει μετά την νεκροφάνεια του Ντιουμ και η Νεφέλη παίζει τυμβωρυχία, αλλά δεν μπαίνει ποτέ στον κόπο, να αναλύσει έστω λίγο την σκέψη της μπας και δεν έχει καρφωθεί εντελώς. Δεν λέω, αυτό ήταν το σχέδιο, αλλά μπορούσε και έπρεπε να περιμένει μερικές ώρες για να γίνει πιο έντονο μαζί με τις πρωινές απώλειες. Δεν πειράζει, ό,τι έγινε έγινε, μικρή διαφορά έχει.
Δυστυχώς δεν πήραμε την νεκροφάνεια, οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Τρίτη λογικά για να κερδίσουμε. Αλλά πήραμε όνειρο, μια παντελώς άχρηστη εξαίρεση ψηφοφορίας και μία ακύρωση ψήφου. Παίζουμε το όνειρο στον Ιορδάνη για ασφάλεια και όπως ήταν αναμενόμενο παίρνουμε θετική απάντηση για τον ρόλο του πληροφοριοδότη. Άμεσα στέλνει η Νεφέλη το πιμι του καρφώματος. Επίσης αποφασίζουμε να σκοτώσει η σπάι τον φρικ, για να είμαστε πιο ασφαλείς σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά ή ερμηνεύσαμε λάθος τα σήματα της πόρνης.
Στο θέμα γίνεται ο κακός χαμός. Ο Ιορδάνης έπαιξε με την μία την τυμβωρυχία του στην Έμιλυ που έδιωξε κάθε αμφιβολία για τον ρόλο της και οι πολίτες μας έκαναν το καλύτερο δώρο που μπορούσαν να μας κάνουν. Ο Cupid πάνω στον ενθουσιασμό του που πήρε Ηχώ την παίζει άμεσα, σε ψηφοφορία που έχει ήδη ακυρωθεί. Ο μεγαλύτερος φόβος μας στο παιχνίδι, είναι πλέον παρελθόν, με έναν αστερίσκο, το να γυρίσει με νεκροφάνεια παίκτης που κρατάει Ηχώ. Πλέον το κλίμα στο στρατόπεδο της μαφίας είναι πανηγυρικό, ενώ στους πολίτες υπάρχει κατήφεια, εκτός από κάποιους όπως ο Βασίλης που νομίζει ότι έχουν πιάσει τον ταύρο απ' τα κέρατα και θα μας ξεφτιλίσουν.
Κατά την διάρκεια της Ηχούς όμως, γίνεται κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου, μπαίνουν οι τζουμ, γιαμου και ικαρίωνας και κράζουν ανελέητα την Ζωή και τον Ιορδάνη, για το θέμα του φρικ. Ειδικά ο πρώτος ήταν το λιγότερο χυδαίος στα ποστ του, ειλικρινά χάρηκα που έφαγε μπαν(και δεν περίμενα ότι θα το πω αυτό). Οι άλλοι δύο δεν ήταν έτσι, αλλά και πάλι ήταν πολύ κακή αντίδραση. Οκ, το θεωρείς λάθος, δικαίωμά σου, απλώς πες το λίγο καλύτερα ρε φίλε, δεν είναι ανάγκη να κράζεις έτσι άτομα. Και στην τελική ότι έγινε, έγινε, δεν αλλάζει. Ασχοληθείτε με το πώς θα κερδίσει η όμαδα σας κι άμα χάσει, έχετε όλο τον χρόνο να συζητήσετε το γιατί.
Την ίδια ώρα ο Δημήτρης με παρακαλάει να μην ξεφτιλίσουμε το παιχνίδι, όπως το 40, και η επιθυμία του είναι διαταγή, η μαφία δεν θα τρολλάρει τους πολίτες πριν την λήξη του παιχνιδιού.
Μετά την ΑΠ και την τυμβωρυχία, έλαβα ένα οργισμένο μήνυμα στο σκάιπ από την Ζωή, με μία εικόνα η οποία μου έδειχνε τα ποστ της Νεφέλης και του Τάσου, τα οποία ήταν απελπιστικά λίγα. Εδώ θα ήθελα να το σχολιάσω, γιατί δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ με αυτή την στάση. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι δεν έχουν τον χρόνο ή την διάθεση(Τάσος) ή την ικανότητα (Νεφέλη) να γράφουν αναλύσεις επί αναλύσεων, αλλά σε κάποιες φάσεις ήταν πολύ κακό. Και όπως όταν κάποιοι πολίτες κάνουν κακό στο παιχνίδι, έτσι πρέπει να το λέμε κι όταν κάνουμε εμείς κακό. Αν δεν υπήρχαν ειδικές συνθήκες(τρομοκρατία τζουμ-ικαρίωνα και λιγότερο Έλενας του στυλ ή είσαι μαζί μας ή είσαι μαφιόζος) ενδεχομένως να είχα διαφορετική συμπεριφορά και να είχα διαμαρτυρηθεί έντονα στα παιδιά, εντός παιχνιδιού. Το θεωρώ κακό, λάθος και άδικο για τους πολίτες και το ίδιο το παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να μαλώσω γι'αυτό όταν κι εγώ ο ίδιος τα περισσότερα ποστ μου τα έγραφα με μισή καρδιά. Περισσότερα στην ανάλυση του παιχνιδιού που θα δημοσιευθεί μετά το ημερολόγιο, αν προλάβω να την γράψω.
In other news, ο φρικ αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την νεκροφάνειά του αργά την νύχτα(σοφή επιλογή) και να επαναφέρει την κλεοπ. Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί φοβομουν μήπως μας φέρει κάποιον πιο επικίνδυνο παίκτη που πιθανώς να συνταχθεί πιο εύκολα και πιο έντονα σε έναν πιθανό συνασπισμό των πολιτών. Επίσης είναι από τους παίκτες με την μικρότερη πιθανότητα να κρατάνε ΑΔ, που είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό για μας, στην επιλογή θύματος.
Αλλά αύριο είναι μία μεγάλη μέρα και χρειάζονται δυνάμεις, κι εγώ βότκα. Καληνύχτα!

Δευτέρα, 18/7/2016
Μέρα 16η
Σήμερα το πρωί, έριξα μια ματιά νωρίς στο παιχνίδι, βλέπω έχει ησυχία. Ευτυχώς σκέφτομαι, γιατί έχω δουλίτσα το πρωί και το μεσημεράκι πρέπει να κατέβω Θεσσαλονίκη, οπότε από το απόγευμα και μετά θα μπορώ να ασχοληθώ. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το σχέδιο θα πάει ιδανικά, οπότε προετοιμάζομαι για να δω τον πανικό που θα προκαλέσει στους πολίτες οι απώλειες του Ιορδάνη και του φρικ(μόνου του).
Αλλά δεν ήμουν τόσο τυχερός, κατά τη μία και κάτι, βλέπω μήνυμα στο σκάιπ από την Ζωή, “το περιμένατε αυτό;”. Με το που το διαβάζω καταλαβαίνω τι έχει συμβεί, ο ούλτρα μας έκανε κουτσουκέλα. Η απάντηση ήταν, προφανώς και όχι, δεν το περιμέναμε καθόλου αυτό. Αντί να έχουμε δύο θύματα και να πηγαίνουμε για φινάλε την Τρίτη, τώρα πρέπει όλο αυτό να μεταφερθεί για την Τετάρτη το μεσημέρι. Και η κατάσταση δυσκολεύει όλο και παραπάνω, διότι πλέον χρειαζόμαστε 2 επιτυχημένες δολοφονίες και άλλη μία ψηφοφορία, αλλά με δύο κάρτες λιγότερες. Α, ναι. Ταράχτηκα και δεν το είπα. Τελικά η πόρνη μας δεν μας έκανε την χάρη να κοιμηθεί με τον φρικ και πέθανε η σπάι. Πάλι καλά που μας έκοψε και στείλαμε την πιο φανερή μας μαφιόζα γι'αυτό το task.
Αυτό το συμβάν έριξε λίγο το ηθικό στην γιάφκα, ο Ντιουμ άρχισε να αναρωτιέται μήπως ο ούλτρα δεν είναι πόρνη. Χρειάζομαι αρκετή ώρα για να του αναλύσω ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην είναι η πόρνη με τόσα σήματα που μας έχει δώσει. Ο ούλτρα ήταν τελείως θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει(κακό αστείο).
Αλλά αρχίζουμε να συντονιζόμαστε. Πάμε για νέα αλλαγή σχεδίου. Προέχει το θύμα της επόμενης μέρας. Cupid και κλεοπ οι βασικοί υποψήφιοι. Ο Cupid έπαιξε Ηχώ την Κυριακή μόλις μοιράστηκαν οι κάρτες, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν πήρε σε αυτό τον γύρο ΑΔ, αλλά συμμετείχε σε άλλες δύο κληρώσεις, οπότε είχε περισσότερες πιθανότητες από την κλεοπ να του έχει ξεμείνει μία, άλλωστε δεν έδειξε ποτέ να φοβάται την δολοφονία, αλλά ήταν και πάντα πολύ πιθανό θύμα για αποχώρηση, οπότε δεν κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση αυτό. Ξεψαχνίζω τα ποστ και των δύο, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ανακαλύψω τίποτα σημαντικό, τίποτα που να μπορεί να δείξει ότι πιθανώς κάποιος από τους δύο να έχει έναν άσσο στο μανίκι. Δεν τους κατηγορώ, κι εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα όταν είχα αυτή την κάρτα στο χέρι, τον καιρό του Νώε. Από κάρτες κρατάνε τον ίδιο ακριβώς αριθμό καρτών, δύο. Βέβαια τις κλεοπ είναι και οι δύο από το πρώτο μοίρασμα και του Cupid από τρία διαφορετικά. Οι πιθανότητες μας λένε ότι είναι πιο ασφαλές να χτυπήσουμε κλεοπ. Το συζητάμε με τα παιδιά, τους λέω διαλέχτε, δεν μπορώ άλλο, αυτά ξέρω, δεν μπορώ να βγάλω σίγουρο συμπέρασμα. Ήταν μακράν η πιο δύσκολη απόφαση δολοφονίας στο παιχνίδι, όλες οι άλλες έρχονταν σχεδόν φυσικά. Τελικά καταλήγουμε σε κλεοπ. Αποφασίζουμε να μην εκτελέσει καμία από τις επόμενες δολοφονίες η Νεφέλη, γιατί την κατηγορεί ο ουλτρα και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάει στραβά, οπότε ο Τάσος θα είναι ο δολοφόνος την κλεοπ.
Κατά τ' άλλα το θέμα κυλάει υπερβολικά ήσυχα. Για αρκετές ώρες μετά την δολοφονία το μόνο ποστ, είναι του ντιουμ που αναλύει τι έγινε με τις δολοφονίες. Αυτό είναι απλά τραγικό, πώς είναι δυνατόν οι πολίτες να περιμένουν να κερδίσουν, όταν μετά από μία τριπλή δολοφονία και με μια μαφία να έχει καρφωθεί όσο περισσότερο μπορεί να καρφωθεί(μόνο που δεν τους το έχουμε ζωγραφίσει), δεν μπαίνουν καν στον κόπο να συνεννοηθούν κάπως και να αναλύσουν τι έγινε; Ειλικρινά, δεν το καταλαβαίνω. Δεν έχει και ψηφοφορία σήμερα, οπότε τα πράγματα κυλούν πάρα πολύ ήσυχα στο παλέρμο.
Αυτά για σήμερα, αύριο είναι η μέρα που θα ξεκαθαρίσουν όλα. Καληνύχτα!

Τρίτη, 19/7/2016
Μέρα 17η
Ήρθε η ώρα. Το παιχνίδι έχει τελειώσει πρακτικα, τυπικά θα περιμένουμε μέχρι την μία, για να ανακοινωθεί και επίσημα η νίκη μας. Οι πολίτες σήμερα, ειλικρινά έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους σήμερα για να κερδίσουμε όσο πιο εύκολα γίνεται.
Ας ξεκινήσουμε με την δολοφονία. Πέτυχε και η κλεοπ μας άφησε χρόνους ξανά. Η μαφία τιμωρεί τις νεκροφάνειες. Δεν θα μας χαλάτε εσείς κύριοι το ποιους θα πετάμε έξω. Το θέμα είναι αν η κλεοπ είχε ΑΔ. Περνάει η ώρα, δεν βλέπω ΑΔ. Ειδικά στην αρχή είχα αγχωθεί πάρα πολύ, γιατί έβλεπα ότι μέχρι και λίγο πριν την δολοφονία δεν είχε ψηφίσει ακόμη. Με έζωναν τα φίδια. Ευτυχώς ψήφισε λίγο πριν και πήγε η καρδιά μου στην θέση της. Περνώντας η ώρα κατάλαβα ότι μάλλον δεν έχει ΑΔ. Κάτι που με άφησε να ασχοληθώ με την ψηφοφορία.
Α, κάτι που ξέχασα να αναφέρω, είχαμε και το πρώτο μίτινγκ της μαφίας από κοντά. Ντάξει όχι όλης, μιας και έχουμε διασκορπιστεί σε όλη την Ελλάδα (μέχρι και στην Σέριφο στείλαμε αντιπρόσωπο). Τέσπα, πήγαμε για καφέ με τον Ντιουμ και μετά μας ήρθε η ιρις, καλά πήγε… Και μετά με παίρνει τηλέφωνο η Ζωή, την πληροφορώ για την στάση εργασίας του οασθ και μετά μαθαίνει ότι είμαι με τον Ντιουμ. “Έρχομαι”, λέει. Σκέφτομαι, πάει θα τον σκοτώσει και να δω τι θα πούμε στον κόσμο. Δεν τον σκότωσε τελικά, τα βρήκανε τα παιδιά. Εκεί μάθαμε και για την δολοφονία της κλεοπ.
Αφού τελείωσε ο καφές, έρχεται η ώρα να ασχοληθούμε με την ψηφοφορία. Η μαφία δεν θα ψηφίσει νωρίς για να αποφύγουμε πιθανές ακυρώσεις. Στόχος μας θα είναι ο cupid, εκτός κι αν ψηφίσει πρώτος ο ούλτρα και δώσει ψήφο αλλού. Αλλιώς το πλάνο είναι να ψηφίσει ο ντιουμ πιο νωρίς, γιατί έχει και δουλειά το παιδί αργότερα και να δώσει σήμα στον ούλτρα, οι υπόλοιποι θα ψηφίσουν αργότερα και θα περιμένουν με τις κάρτες οπλισμένες, μήπως και τύχει κάτι τελευταία στιγμή.
Αλλά τα πολιτάκια μας, δεν είναι σε φόρμα σήμερα. Ξεκινάνε η Έλενα με τον Βασίλη και ψηφίζουν Τάσο, λέμε καλά ως εδώ λογικό θα μαζέψουν τις ψήφους σε έναν. Αυτό ήταν και το τελευταίο σωστό πράγμα που έκανε κάποιος πολίτης στο παιχνίδι. Μετά σκάει ο Cupid, ψηφίζει ούλτρα και εξαφανίζεται. Και η κλεοπ, λίγο πριν την δολοφονία της, στηρίζει Νεφέλη. Τέσσερις πολίτες, ψήφισαν τρία διαφορετικά άτομα. Κι ας τους το είπε ο Ντιουμ, ότι πρέπει να συνασπιστούν και να ψηφίσουν όλοι ένα άτομο. Μα δηλαδή τι άλλο να κάνει αυτή η δόλια η μαφία;; Να σας πει, αυτοί είμαστε, βγάλτε μας;; Αλλά και να το κάναμε στο τέλος, εσείς θα καταφέρνατε να βγάλετε πάλι πολίτη ρε παιδιά.
Μικρή παρένθεση, Sms απο Ζωή: “ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΑΜΩΤΟ. Η kleop ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΕΦΕΛΗ! ΤΏΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΟΥΠ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΕ ΝΕΦΕΛΗ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ!!!”. Ακριβός και ντιουμ το διαβάζουν και πεθαίνουν στα γέλια.
Και τι κάνουν τα πολιτάκια; Μα φυσικά όχι αυτό!
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Πρώτα ο Ντιούμ ψηφίζει cupid και μετά από λίγο τον ακολουθεί ο ούλτρα. Και τότε έρχεται η Έλενα και μας δίνει το παιχνίδι στο πιάτο, ακυρώνει την ψήφο του ούλτρα στον cupid, παίζοντας την τελευταία της κάρτα. Η Έλενα έχει παίξει 4 φανερές κάρτες λοιπόν. Δεν υπάρχει αμφιβολία, δεν έχει ΑΔ, δεν υπάρχει κανείς να την σώσει, έχουμε θύμα για αύριο. Μπορούμε λοιπόν να θυσιάσουμε την πόρνη μας στην ψηφοφορία και να τελειώσουμε άνετα το παιχνίδι δολοφονώντας την Έλενα.
Ο ούλτρα εν τω μεταξύ, σαν εξαιρετική πόρνη που ήταν, ενώ στην μαφία πανηγυρίζουμε ήδη την νίκη, μας κάνει κι αυτός σήμα να τον θυσιάσουμε και να σκοτώσουμε Έλενα. Το παιχνίδι που έχει κάνει αυτό το παιδί είναι εξαιρετικό, ειλικρινά δεν έχω λόγια.
Η μαφία συνεδριάζει, αποφασίζουμε ότι ο Τάσος θα ψηφίσει ούλτρα, η Νεφέλη cupid(και για να μην καρφωθούμε και αλλάξουν ψήφους οι πολίτες και για να είμαστε και κάλυμμένοι μήπως ξέμεινε κανένας χασοδίκης μέσα και δεν τον πήραμε χαμπάρι.
Στο μεταξύ, ο Βασίλης, χαμένος στο διάστημα, καθώς ακόμη θεωρεί την Νεφέλη αθώα, για κάποιο λόγο. Βασικά θεωρεί παρορμητική την κίνηση για την Τυμβωρυχία στην Ζωή και όχι προσχεδιασμένη, αλλάζει ψήφο σε ούλτρα. Κάνει το παιχνίδι μας δηλαδή τέλεια. Λίγο μετά, ο Τάσος, αυτός που ο Βασίλης έχει παίξει ΑΠ, έρχεται και ψηφίζει ούλτρα. Και ο Βασίλης τι κάνει; ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΨΗΦΟ!!! Με λίγα λόγια δηλαδή οι πολίτες κατάφεραν στην πιο σημαντική ψηφοφορία του παιχνιδιού να τα κάνουν τόσο μαντάρα, που η μαφία να την βγάλει καθαρή χωρίς να παίξει ούτε μία κάρτα. Η ψήφος του Βασίλη κλείδωσε, ο cupid λείπει, η κλεοπ είναι νεκρή. Μόνο η Έλενα μένει, αλλάζει την ψήφο της σε Νεφέλη, μήπως και γίνει κάτι αν εμφανιστεί ο κιουπ, αλλά δίνει μια χαμένη μάχη. Στην χειρότερη η μαφία να χρειαστεί μια αλλαγή ψήφου στο πεντάλεπτο, βαριά βαριά μια ακύρωση ψήφου. Ίσως αν κρατάει ο Βασίλης καμία ακύρωση να μπορεί να γίνει κάτι, οπότε θα είμαστε stand by. Τελικά δεν γίνεται τίποτα και η καλή μας πόρνη θυσιάζεται για την νίκη της μαφίας.
Το κλίμα πλέον είναι πανηγυρικό στην γιάφκα, το παιχνίδι είναι σίγουρα στα χέρια μας, οπότε απλώς χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι το μεσημέρι. Αλλά γιατί να μην περάσουμε καλά; Καλούμε λοιπόν κάποιους πολίτες και τους αγαπημένους μας βοηθούς στην γιάφκα. Έρχονται λοιπόν και αυτοί να τους κεράσουμε ένα ποτό για την νίκη και είμαστε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Επίσης εμείς θέλαμε να παίξουμε το πρωί την Ηχώ της Νεφέλης, έτσι για να δούμε τι θα κάνουν ο γιάμου, με τον ικαρίωνα, αλλά το Νεφελάκι λέει ότι θα μας πουλήσει το πρωί. Δεν πειράζει, την παίζουμε το βράδυ, πολλά φαντάσματα δεν μας τίμουν, αλλά λένε κι από μια γνώμη, οι περισσότεροι έχουν καταλάβει το μοιραίο του πράγματος, ήδη από νωρίς ο ικαρίωνας έτρωγε μαζί μου ποπκορν στην φαντασματοχώρα κι έτσι αυτή η Ηχώ κυλάει ήσυχα.
Η τελευταία νύχτα πέφτει στο Παλέρμο, ο Ντιουμ θα σκοτώσει την Έλενα και θα σφραγίσει την νίκη. Καληνύχτα!

Τετάρτη, 20/7/2016
Μέρα 18η
Σήμερα απλώς περιμέναμε να κυλίσουν οι ώρες να πάει μία και να επισημοποιηθεί η εν νέου επικράτηση της μαφίας στο Παλέρμο. Πήγε, η Έλενα πέθανε και το κακό βασιλεύει και πάλι στην πόλη του Παλέρμο. Καλό καλοκαίρι, ίσως να τα πούμε του χρόνου, ίσως και πιο νωρίς.



Extras
Σας χρωστάω τα γενικά μου σχόλια, για το παιχνίδι, ελπίζω να τα προλάβω σήμερα και αααααν δεν βαρεθώ πολύ το ειλικρινά καλοπροαίρετο σχόλιό μου για κάθε παίκτης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,807 μηνύματα.
Χαιρετώ το Παλέρμο!

Είναι η τρίτη φορά που γράφω το μήνυμα αυτό μη βρίσω κινητό και σύνδεση.
Δε μπορείς να φανταστείς πόσο σε νιώθω...
Για όσους βαρέθηκαν να διαβάσουν τα ημερολόγια,να σας εξηγήσω τι παίχτηκε. Το ΣΚ που μας πέρασε,αφού είχαμε καταλάβει ότι ο Pie ήταν ο ΑΜ,είχα δώσει 1-2 φορές σήμα στην Μαφία ότι θα κοιμηθώ μαζί του για να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα.Ο μαλάκας όμως,αντί να το στείλω από τη Παρασκευή ξέρωγω,ήθελα να δω τι θα γράψουν οι μαφιόζοι μέσα στο weekend,για να σιγουρέψω ότι πάμε για Pie τη Δευτέρα.Αφού είδα ότι πήραν το μήνυμα,στήνομαι στις 11παρά και ξεκινάω το κειμενάκι μου.Πήγε η ώρα 11:50, πατάω υποβολή μηνύματος,φόρτωνε κανα πεντάλεπτο,ωχ λέω,μου βγάζει σφάλμα λόγω 3G.Βρίσκω σήμα στις 00:00, έστειλα μήνυμα στην ΣΕ 00:02 ή 00:04.Δε το δέχθηκαν και καλά έκαναν,δικό μου ήταν το λάθος.Μου'πε μετά ο Δημήτρης ότι άμα πάνε για Παι θα πάρω τη Μαφία στο λαιμό μου και ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί :P Εδώ να ζητήσω συγγνώμη απ'τη Μαφία!
Βλέπω την επόμενη μέρα 3 σποιλερς,σοκ.Με πήρε λίγο από κάτω γιατί ήταν δική μου η πρωτοβουλία για τον Παι και άμα είχε πετύχει θα'χαμε τελειώσει νωρίτερα.Ε μετά τα πήρα και έκανα χαμό στο θέμα,τι θεωρίες για τον Cupid έλεγα,ακύρωνα τα σενάρια της Ζωής ( good game btw :flowers: ) κοιμήθηκα και με τη κλεοπ μη δώσει ασυλία στον Βασίλη ή στον Cupid,αλλά τελικά το θύμα ήμουν εγώ.Παρατήρησα οτι η Έλενα έμεινε χωρίς κάρτες και έδωσα πάλι σήμα στη Μαφία για την επόμενη δολοφονία.
The end.
Ωπ,ημερολόγιο ενός μαφιόζου,για να δούμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Aς πεί κάποιος στον δάσκαλο (Pie) να έρθει να μας πεί δυο λόγια καλέ! :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
[...]. Με τον Τάσο πχ, αν ήταν πιο κοντά, άνετα έπινα μπίρες κάθε βράδυ. Θα σας πω κι άλλα γιατί θα ετοιμαστεί ποστ-υπερπαραγωγή για όλους τους παίκτες.
[...]
μαλακα και προς στιγμην πηγα να σου πω με πληγωσες με αυτα πυο εγραψες αλλα εδω το σωσες :hehe: παω να διαβασω και το ημερολογιο :P

ΡΕ καποτε πρεπει να βρεθουμε ολοι μαζι για μπυρονια να παιξουμε κανα παλερμο :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Aς πεί κάποιος στον δάσκαλο (Pie) να έρθει να μας πεί δυο λόγια καλέ! :D

Ο Δάσκαλος, ετοιμάζεται να έρθει να μας ξεχέσει :P

μαλακα και προς στιγμην πηγα να σου πω με πληγωσες με αυτα πυο εγραψες αλλα εδω το σωσες :hehe: παω να διαβασω και το ημερολογιο :P

ΡΕ καποτε πρεπει να βρεθουμε ολοι μαζι για μπυρονια να παιξουμε κανα παλερμο :P

Ρε μαλάκα, τι περίμενες δηλαδή; Ότι θα σε κράζω χωρίς λόγο; Δεν είπα ότι δεν έκανες τίποτα, απλώς επειδή είσαι εσύ περίμενα περισσότερα. Έκανες ό,τι περίμενα από την Νεφέλη, αλλά ήθελα λίγο περισσότερα από σένα.
Δεν έχει να κάνει με το αν σας συμπάθησα, προφανώς και σας συμπάθησα και ήταν πάρα πολύ ωραία στην γιάφκα, και σπαμ για να περνάει η ώρα και ασχολιόμασταν όσο πρέπει με το παιχνίδι

Υπάρχει σχέδιο για το δεύτερο, αλλά θα ενημερωθείτε εν ευθέτω χρόνω... ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Αλήθεια, τι πατάτα έκανα εγώ και με θεωρούσατε όλοι για Πόρνη? Μέχρι τη δεύτερη βδομάδα δεν είχα πολυκαταλάβει πώς παίζεται το παιχνίδι και θεωρούσα ότι ήμουν φουλ στην αφάνεια, κι ας έλεγα παπάτζες από εδώ κι από εκεί.

Αλλά, κοιτώντας πίσω στις δημοσιεύσεις μου, ρε παιδιά, δεν γίνεται να έπεισα τόσους ΠΟΛΛΟΥΣ και για τόσο ΠΟΛΥ ότι ήμουν η Πόρνη. Ο καημένος ο ultra βγήκε και είπε "Άμα η Πόρνη κοιμηθεί με τον ΑΜ, ο δολοφόνος δεν πεθαίνει"... Εμείς καθόμασταν και συζητήσουμε στη γιάφκα πως τελικά αυτός θα μας κερδίσει το παιχνίδι και εσείς δεν μπήκατε καν στον κόπο να υποπτευθείτε ότι είναι η Πόρνη.... :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Αλήθεια, τι πατάτα έκανα εγώ και με θεωρούσατε όλοι για Πόρνη?
Κοίτα να δεις... Την πατάτα την έκανα εγώ εν μέρει κι η φύση. Πριν αρχίσει το παιχνίδι μοίρασα ιδιαιτέρως σ όλους μια φωτογραφία σου και συγκεκριμένα εκείνη τη γαλάζια που είναι και πολύ γαμάτη. Έτσι όλοι συνειδητοποίησαν και στην πράξη πόσο όμορφος και sexy είσαι κι ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί σου. Επειδή όμως η επικοινωνία μεταξύ παιχτών απαγορεύεται κι επειδή αν το έλεγαν στο δημόσιο θα θεωρούνταν spam και θα δίναμε ποινή, το υποσυνείδητό τους διοχέτευσε αυτή την ανεκπλήρωτη επιθυμία τους στο παιχνίδι, προβάλλοντας πάνω σου το ρόλο της Πόρνης, που κάνει σεξ με όλους άρα και με αυτούς προσωπικά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Κοίτα να δεις... Την πατάτα την έκανα εγώ εν μέρει κι η φύση. Πριν αρχίσει το παιχνίδι μοίρασα ιδιαιτέρως σ όλους μια φωτογραφία σου και συγκεκριμένα εκείνη τη γαλάζια που είναι και πολύ γαμάτη. Έτσι όλοι συνειδητοποίησαν και στην πράξη πόσο όμορφος και sexy είσαι κι ήθελαν να κάνουν σεξ μαζί σου. Επειδή όμως η επικοινωνία μεταξύ παιχτών απαγορεύεται κι επειδή αν το έλεγαν στο δημόσιο θα θεωρούνταν spam και θα δίναμε ποινή, το υποσυνείδητό τους διοχέτευσε αυτή την ανεκπλήρωτη επιθυμία τους στο παιχνίδι, προβάλλοντας πάνω σου το ρόλο της Πόρνης, που κάνει σεξ με όλους άρα και με αυτούς προσωπικά.

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για ποιο πράμα μιλάς! :worry::worry::worry::worry::worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Έφτασε ταχυδρομικό περιστέρι, ανοίγω το μικρό γράμμα και τι να δω; :P

Ο PieMaker στέλνει τα φιλιά και την αγάπη του!:flowers:
Ίσως μας προλάβει αύριο στα βραβεία! ^^
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Αλήθεια, τι πατάτα έκανα εγώ και με θεωρούσατε όλοι για Πόρνη? Μέχρι τη δεύτερη βδομάδα δεν είχα πολυκαταλάβει πώς παίζεται το παιχνίδι και θεωρούσα ότι ήμουν φουλ στην αφάνεια, κι ας έλεγα παπάτζες από εδώ κι από εκεί.

Αλλά, κοιτώντας πίσω στις δημοσιεύσεις μου, ρε παιδιά, δεν γίνεται να έπεισα τόσους ΠΟΛΛΟΥΣ και για τόσο ΠΟΛΥ ότι ήμουν η Πόρνη. Ο καημένος ο ultra βγήκε και είπε "Άμα η Πόρνη κοιμηθεί με τον ΑΜ, ο δολοφόνος δεν πεθαίνει"... Εμείς καθόμασταν και συζητήσουμε στη γιάφκα πως τελικά αυτός θα μας κερδίσει το παιχνίδι και εσείς δεν μπήκατε καν στον κόπο να υποπτευθείτε ότι είναι η Πόρνη.... :worry:

Προσωπικά μετά την πατάτα με την ψήφο σε Ικαρίωνα μετά την Τυμβωρυχία στην Claire δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα το έκανε κάποιος μαφιόζος, οπότε ήσουν η πόρνη... :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Προσωπικά μετά την πατάτα με την ψήφο σε Ικαρίωνα μετά την Τυμβωρυχία στην Claire δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα το έκανε κάποιος μαφιόζος, οπότε ήσουν η πόρνη... :P


Καί αυτό αλλά και οι άκυρες ψήφοι στον Tzoum μόλις τον επανέφεραν ξανά ενώ ήταν το πρώτο θύμα της μαφίας. Το αποκορύφωμα ήταν όταν έφτιαξε το σενάριο ότι ο Tzoum ήταν μαφιόζος και εγώ ο ΔΑ του. Δεν θυμάμαι ακριβώς και βαριέμαι να ψάχνω πάλι αλλά νομίζω αυτό το σενάριο το είχε φτιάξει μάλιστα μετά που σκοτώθηκε δεύτερη φορά από μαφία ο Tzoum. Ποιος να φανταζόταν ότι θα έπαιζε έτσι μαφιόζος. Το πιο πιθανό ήταν να είναι πόρνη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,807 μηνύματα.
Αλήθεια, τι πατάτα έκανα εγώ και με θεωρούσατε όλοι για Πόρνη? Μέχρι τη δεύτερη βδομάδα δεν είχα πολυκαταλάβει πώς παίζεται το παιχνίδι και θεωρούσα ότι ήμουν φουλ στην αφάνεια, κι ας έλεγα παπάτζες από εδώ κι από εκεί.

Αλλά, κοιτώντας πίσω στις δημοσιεύσεις μου, ρε παιδιά, δεν γίνεται να έπεισα τόσους ΠΟΛΛΟΥΣ και για τόσο ΠΟΛΥ ότι ήμουν η Πόρνη. Ο καημένος ο ultra βγήκε και είπε "Άμα η Πόρνη κοιμηθεί με τον ΑΜ, ο δολοφόνος δεν πεθαίνει"... Εμείς καθόμασταν και συζητήσουμε στη γιάφκα πως τελικά αυτός θα μας κερδίσει το παιχνίδι και εσείς δεν μπήκατε καν στον κόπο να υποπτευθείτε ότι είναι η Πόρνη.... :worry:

Πρακτικά αυτό σε συνέφερε,να σε θεωρούν πόρνη,γιατί θα έφευγες από τους τελευταίους στη ψηφοφορία.Γι'αυτό είχα συμφωνήσει στο σενάριο ότι είσαι η πόρνη,είχα καταλάβει ότι ήσουν με τη Μαφία και προσπάθησα να σε "καλύψω".


Όσο για τον ρόλο,είναι από τους καλύτερους πραγματικά.Ουσιαστικά είσαι ένας πολίτης που πρέπει να βρει τη Μαφία και να τη προστατεύσει.Ευχή και κατάρα δίνω στην επόμενη πόρνη.Να μη στείλει κείμενο σεξ από τα δεδομένα του κινητού. :P
Εκτός αν η επόμενη είναι πάλι ο ultraviolence που πήρε το μάθημα του, ε ΣΕ; :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Όσο για τον ρόλο,είναι από τους καλύτερους πραγματικά.Ουσιαστικά είσαι ένας πολίτης που πρέπει να βρει τη Μαφία και να τη προστατεύσει.
Δοκίμασε και ΔΑ. Εκεί να δεις ενδιαφέρον... ;)

Εκτός αν η επόμενη είναι πάλι ο ultraviolence που πήρε το μάθημα του, ε ΣΕ; :whistle:
Εγώ σου είχα ζητήσει κι άλλα πραγματάκια για τα κειμενάκια και δεν τα έβαλες. Οπότε απορρίπτεσαι απ το ρόλο της πόρνης... :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.
Χαίρομαι πάρα πολύ που η νεκροφάνεια μου στον Tzoum σας εκνεύρισε η αλήθεια είναι :redface:
Προσωπικά και αυτόν και τον ikariona, σε αντίθεση με άλλους τους θεωρούσα χρήσιμους παίκτες για την πλευρά των πολιτών, αν φυσικά φιλτράρεις απ' όσα λένε αυτά που πιστεύεις και εσύ για να βοηθηθείς.
Επίσης, τόσο καιρό δεν έχω δηλώσει ότι ήμουν αρκετά ικανοποιημένος με το ρόλο μου. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, και όντας στην μεριά των πολιτών, ένιωθα ως δώρο το να μην υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μπορώ να πεθάνω νύχτα, το οποίο σε συνδυασμό με κάποιες κινήσεις που δείχνουν την αθωότητά μου (η νεκροφάνεια στον Tzoum πχ.), θα με έκαναν να μείνω αρκετό καιρό στο παιχνίδι (δεν έγινε αυτό τελικά, αλλά θα μπορούσα :P ).
Ενώ αν ήμουν η πόρνη όπως πέρσι για παράδειγμα, θα τα είχα κάνει μαντάρα :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Χαίρομαι πάρα πολύ που η νεκροφάνεια μου στον Tzoum σας εκνεύρισε η αλήθεια είναι :redface:
Προσωπικά και αυτόν και τον ikariona, σε αντίθεση με άλλους τους θεωρούσα χρήσιμους παίκτες για την πλευρά των πολιτών, αν φυσικά φιλτράρεις απ' όσα λένε αυτά που πιστεύεις και εσύ για να βοηθηθείς.
Επίσης, τόσο καιρό δεν έχω δηλώσει ότι ήμουν αρκετά ικανοποιημένος με το ρόλο μου. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, και όντας στην μεριά των πολιτών, ένιωθα ως δώρο το να μην υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μπορώ να πεθάνω νύχτα, το οποίο σε συνδυασμό με κάποιες κινήσεις που δείχνουν την αθωότητά μου (η νεκροφάνεια στον Tzoum πχ.), θα με έκαναν να μείνω αρκετό καιρό στο παιχνίδι (δεν έγινε αυτό τελικά, αλλά θα μπορούσα :P ).
Ενώ αν ήμουν η πόρνη όπως πέρσι για παράδειγμα, θα τα είχα κάνει μαντάρα :P
Περσι η καλυτερη πορνη ησουν. Θυσια απο τον πρωτο γυρο <3
Θα σχολιασω κ γω αργοτερα παιχτες. ^^
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Εμένα θα μου πει τελικά κάποιος από τη μαφία (με εξαίρεση τον Ακριβό), γιατί με κρεμάσατε κανονικότατα; Οι 5 από τους 6 μαφιόζους δεν έκαναν καν προσπάθεια, για να τους καταλάβω... μετά, αντί να με αποτρέψουν από το να μιλάω μαζί της ή να κατηγορήσουν την Eileen ότι με θυσιάζει ως μαφιόζα μου, με ψήφισαν κιόλας για να πάρω πόδι γρήγορα. Ήταν το ευχαριστώ. :P Συγγνώμη που γκρινιάζω, αλλά δεν μπορώ να το χωνέψω και δεν πιστεύω ότι μου άξιζε στην τελική με τον τρόπο που έπαιξα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για ποιο πράμα μιλάς! :worry::worry::worry::worry::worry:

Μια φωτογραφία που είναι τραβηγμένη μέσα από μια πισίνα. Δεν θυμάμαι από ποιο ξενοδοχείο ήταν, αλλά σε κορόιδευα ότι έχεις λεφτά και πας εκεί :P

Χαίρομαι πάρα πολύ που η νεκροφάνεια μου στον Tzoum σας εκνεύρισε η αλήθεια είναι :redface:
Προσωπικά και αυτόν και τον ikariona, σε αντίθεση με άλλους τους θεωρούσα χρήσιμους παίκτες για την πλευρά των πολιτών, αν φυσικά φιλτράρεις απ' όσα λένε αυτά που πιστεύεις και εσύ για να βοηθηθείς.
Επίσης, τόσο καιρό δεν έχω δηλώσει ότι ήμουν αρκετά ικανοποιημένος με το ρόλο μου. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, και όντας στην μεριά των πολιτών, ένιωθα ως δώρο το να μην υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μπορώ να πεθάνω νύχτα, το οποίο σε συνδυασμό με κάποιες κινήσεις που δείχνουν την αθωότητά μου (η νεκροφάνεια στον Tzoum πχ.), θα με έκαναν να μείνω αρκετό καιρό στο παιχνίδι (δεν έγινε αυτό τελικά, αλλά θα μπορούσα :P ).
Ενώ αν ήμουν η πόρνη όπως πέρσι για παράδειγμα, θα τα είχα κάνει μαντάρα :P

Δεν μπορείς να διανοηθείς πόσες κατάρες άκουσες όταν το είδα. Στο ημερολόγιο ήμουν πολύ γλυκούλης μαζί σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
An Incomplete and Unorthodox Grimoire
by Eileen

Disclaimer: Τα παρακάτω είναι αυστηρά προσωπικές σκέψεις και συναισθήματα που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το Grimoire αυτό γραφόταν αποκλειστικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οπότε έχει πολλές θεωρίες (κάποιες χαζές). Είναι εν ολίγοις, η δική μου οπτική βάσει των πληροφοριών που είχα. Όπως θα δείτε είναι πολύ σκόρπιο γιατί το μυαλό μου ήταν ...λιγάκι ανάκατο. :redface: Τέλος, ο δικός μου χρόνος, επειδή περίμενα τις δολοφονίες, ήταν λιγάκι διαφορετικός από τον δικό σας...:redface: Δηλαδή πολύ, γιατί συνέχεια μπρος-πίσω πήγαινα στο θέμα :hehe:
04/07
....ναι, Eileen, είχες και στο χωριό σου τέτοιο.
Ίσως αυτό που με εξιτάρει περισσότερο στο Παλέρμο είναι η αβεβαιότητα. Πλην ελαχίστων περιπτώσεων δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος για τίποτα – όποιος δοξάζει ότι γνωρίζει κάτι ως αντικειμενική αλήθεια, είναι μάλλον ψεύτης.
Ή είναι ο Δημήτρης (ή η Σύλβια).
Ο λόγος λοιπόν, που μου αρέσουν περισσότερο οι κακοί ρόλοι είναι πως λόγω του πληροφοριακού πλεονεκτήματος, αυτή η αγωνία μετριάζεται αρκετά σε ένα ιδανικό σημείο ώστε το παιχνίδι να μην είναι προβλέψιμο, αλλά να μην καταλήξω και εγώ μετά από 3 μέρες μία καρικατούρα γουντυαλλενικής περσόνας η οποία σε κάθε δεύτερο ποστ μονολογεί ακατάπαυστα για το πόσο φοβάται ότι αυτή θα πεθάνει το μεσημέρι. :P
Όταν είδα λοιπόν ότι ήμουν Μάγισσα, το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να βάλω το theme του Harry Potter στο Youtube και να αρχίσω να ετοιμάζω τα κιτάπια μου. Φέτος θα είμαι οργανωμένη. Δε θα παρατάω σημειώσεις με άκυρα ονόματα δεξιά και αριστερά. Όχι, φέτος δε θα βρίσκει χαρτάκια η αδερφή μου να με ρωτάει «Τι είναι το τσαρατσάφ και γιατί έχει ερωτηματικά δίπλα;»
Έφτιαξα το excelάκι μου λοιπόν. Ευλαβικά κρατάω (μέχρι στιγμής) όλες τις ψήφους – νοικοκυρεμένα πράγματα. Έκανα και άλλη καφρίλα. Κρατάω τις αναφορές – υπάρχουν παιχνίδια που οι μαφιόζοι στους πρώτους γύρους διστάζουν να σχολιάσουν οτιδήποτε ο ένας σε σχέση με τον άλλο. Επομένως, ίσως υπάρξει κάτι. Μέχρι και διάγραμμα έκανα! Του έβαλα και χρώματα και άλλες πουτανιές! Μπορεί μαφιόζους να μη βρω, αλλά θα έχω κάνει το excel επανάληψη! :P
Μου λείπει ο παλιός μου ρόλος. Τουλάχιστον ως ΔΑ κάποιος ήξερε ότι υπήρχα ρε παιδί μου! Τώρα είμαστε μόνοι – εγώ και το μικρό, περίεργο πλασματάκι που φωνάζει χαιρέκακα «Ο Tsarachaf είναι μαφιόζος και θα πληρώσεις για το προηγούμενο παιχνίδι που τον έβγαλες μπαμπέσικα!»
Βέβαια δε με χαλάει καθόλου που θα μαθαίνω ποιος πεθαίνει! Αλλά... with great power comes great responsibility!
Το μόνο που έχει λιγάκι πλάκα είναι ότι παίζει η Βασιλική (Iris), αλλά δε μου έχουν πει ότι είναι εκείνη. Νομίζουν ότι δεν την ξέρω – αλλά εγώ ξέρω ότι νομίζουν ότι δεν την ξέρω – και εκείνοι δε το ξέρουν! Είναι ιδανικό σκηνικό για πλάκες! Ίσως αρχίσω να πετάω υπονοούμενα δεξιά – αριστέρα για γκόμενες! Χεχεχεχε
05/07
Ενίσταμαι κατηγορηματικά στην παραμέληση του Δημήτρη! Δε σου το είχα να μου κάνεις κάτι τέτοιο!
Για πρώτη φορά στο Παλέρμο υπήρχαν τόσο λίγες ψήφοι πριν από την δολοφονία, πράγμα που μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο. Συνήθως ψηφίζουμε νωρίτερα πρώτα από όλα για την δολοφονία. Έτσι, αχρειστεύονται και οι κάρτες της Εξαίρεσης Ψηφοφορίας.
Αυτό είναι σημαντικό. Αν οι δολοφόνοι δεν ψηφίζουν νωρίς, είναι μείον 6 ψήφοι. Δεδομένου ότι και οι άλλοι από την αρχή δεν ψήφιζαν νωρίτερα απλά δεν έθιξε κανένας το θέμα της πρωτύτερης ψήφου, γιατί δεν τους συμφέρει. Οπότε τείνω να πιστέψω ότι κρύβονται μαφιόζοι ανάμεσα σε αυτούς που ψηφίζουν αργά.
Βέβαια, δεν ανακάλυψα την Αμερική – σχεδόν ΟΛΟΙ ψηφίζουν αργά. Μπράβο, Ζωή. Μετά από τόσους λογικούς συλλογισμούς καταλήγεις σε κάτι που ήδη ήξερες βάσει στατιστικής. Ααααα, χρειάζεται ταλέντο για κάτι τέτοιο. Τρομάρα μου.
Η πρώτη που ψήφισε νομίζω ήταν η Έλενα, και θύμισε αρκετά τον Χάρη του προηγούμενου παιχνιδιού. Μωρέ λες; Όχι, δε λες. Η Έλενα ήταν μέντιουμ.
Από την άλλη έχω τον Ικαρίωνα που μου θυμίζει λιγάκι Άδωνι Γεωργιάδη. Τα πάντα γύρω του επιβεβαιώνουν πως είναι στο σωστό μονοπάτι και πως έχει δίκιο. Τυμβωρυχία να παιχτεί στην kleop θα λέει πως και όμως η kleop είναι μαφιόζος και πως ο Δημήτρης μπερδεύτηκε και μας έδειξε κάτι λάθος! Πάμε να δούμε το ρόλο του Ικαρίωνα:
• Ξέρουμε ότι δεν είναι μέντιουμ γιατί δεν ήξερε καν τι κάνει ο ρόλος. Άσε που αν υποθέσουμε ότι η kleop δεν είναι μαφιόζος τότε σίγουρα δεν είναι μέντιουμ.
• Επίσης, δεν είναι ντεντέκτιβ γιατί θα μπορούσε να έχει ρωτήσει για έναν από τους υποψηφίους της προηγούμενης μέρας. Δεν είδαμε να κυνηγάει κάποιον από τους χθεσινούς με μεγαλύτερη βεβαιότητα, αλλά ούτε και αθώωσε κανέναν, σε περίπτωση που έκανε λάθος.
• Ξέρουμε ότι δεν είναι μάγισσα, γιατί είμαι εγώ! (Τρίτο στη λίστα; Νωρίς το θυμήθηκες, Ζωή! Που πας ρε καραμήτρο;! )
• Είναι επίσης αρκετά ευέξαπτος και παθιάζεται υπερβολικά... Φαίνεται σαν να είναι αγχωμένος κάτι που ταιριάζει περισσότερο με ΑΜ. Αλλά ως ΑΜ θα έπρεπε να έχει υποδείξει έναν μαφιόζο μέχρι στιγμής και εμένα αθώους μου φαίνεται ότι έχει στοχέψει περισσότερο...
Ενδιαφέρουσα παρατήρηση: Ανέφερα κάπου ότι μου φαίνεται περίεργη η απουσία της Emilouko από την τριάδα και εκείνη στο επόμενο ποστ της έγραψε ότι της αρέσει ο τρόπος που παίζω και ότι βοηθάω το παιχνίδι. Χμμ.... κάτι μπάζει! :P
To σίγουρο είναι ότι ο ultraviolence θα πρέπει να πάρει βραβείο Merge έτσι όπως τρέχει πίσω από τα ποστ του Ikariona.
Σήμερα δολοφονήθηκε ο Tzoum – σιγά μη σώσω το spam το ίδιο. Θα κρατήσω την ιδιότητα για κάποιον που πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει στο παιχνίδι.
06/07
Είναι ξημερώματα και πριν από λίγο πήρα το πιμί δολοφονίας της Έλενας. Ωραία ξεκινάει η μέρα #not. Μπήκα σε πειρασμό να την σώσω - ειδικά όταν με τη δολοφονία της φαίνεται ακόμη πιο πιθανό το ενδεχόμενο να είναι μέντιουμ.
Για να είμαστε ειλικρινείς, η Έλενα σε αυτό το σημείο ήταν ίσως ιδανική δολοφονία. Έκανε την πατατιά ο Ιορδάνης να γράψει ότι μάλλον είναι μέντιουμ –(τα ίδια με το προηγούμενο Παλέρμο! Βρε πουλάκι μου...) Και εμείς το σκεφτόμασταν, αλλά δε το γράψαμε έτσι. Με το να βγει η Έλενα μας στερούν την δυνατότητα να μαθαίνουμε την ταυτότητα των φαντασμάτων.
Αν όμως την είχα σώσει νομίζω το παιχνίδι θα είχε μία πολύ διαφορετική τροπή, υπέρ των μαφιόζων. Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να μην τη σώσω και άμα δω γενική απραγία να ζητήσω να την φέρουν πίσω.
*PieMaker: πού είσαι; :mad:
*Χάρη;; :mad:
Στην αρχή μόλις είδα τις απουσίες σκέφτηκα ότι ίσως να είναι τα παιδιά εύκολος στόχος για δολοφονία. Δεν ψήφισαν κανένα την προηγούμενη μέρα, άρα δεν μπορεί να γίνει το trace back που λέμε :P Αλλά από την άλλη, αν δεν ψηφίσουν και σήμερα, φεύγουν. Το παίρνεις το ρίσκο να «χαραμίσεις» τη δολοφονία σου αν είναι να φύγουν ούτως ή άλλως; Μάλλον όχι...
Βέβαια, ο Φρικ είναι τυπικός – δε θα χάσει το παιχνίδι. Πιστεύει ότι ακόμη και μία ψήφος πριν το τέλος πρέπει να δίνεται, λόγω συμμετοχής.
Αααααχ, Ιορδάνη, να ήξερες πόσο με προβληματίζεις! Είσαι πολύ προσεκτικός, μου φαίνεται σαν να σε κρατάει κάτι πίσω. Λες και φοβάσαι να ανοίξεις πολλά μέτωπα ένα πράγμα. Νομίζω επιβάλλεται λιγάκι να σε ζορίσω.
Ο Ακριβός αχαρακτήριστος. Πού φεύγεις; Τίποτα δε μου είπες! :mad:
Η ώρα 01:31, τυπικά 07/07. Post #521. DumeΝuke. Ό,τι καλύτερο έχει γραφεί μέχρι στιγμής στο θέμα, με διαφορά. Μία δημοσίευση καταπέλτης. Ακόμη, δείχνει τόλμη το ότι αμφισβητεί τόσο έντονα την αθωότητα του Ικαρίωνα, ενός παίκτη που έχει περάσει στο απυρόβλητο τις τελευταίες μέρες. Αν είναι μαφιόζος, γιατί να ανοίξει παιχνίδι ενώ μέχρι πρότινος δεν ήταν στο στόχαστρο κανενός;
Ξεκάθαρα το excel μου έχει μείνει πίσω (ναι, εκείνο που θα κρατούσα ευλαβικά...)
Συμπέρασμα: Πρέπει να ξεκινήσω να δουλεύω για την πτυχιακή μου. *-*
07/07
Σκέψη πρώτη: Ωραία, μέχρι εδώ τα κουτσοκαταφέραμε – δηλαδή τα μπαλώσαμε για το ότι δεν σώσαμε την aegloswen. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν η σωστή απόφαση, όπως εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι μέντιουμ. Βέβαια, αν τυχόν δεν είναι, έχω πάρει στο λαιμό μου τους πολίτες. Βέβαια, από την άλλη δεν βλέπω και κάποιον άλλο να αντιδρά απέναντι σε αυτό το ενδεχόμενο...
Σκέψη δεύτερη: Σκατά. Ας δούμε τη λίστα φαντασμάτων πια:
Tzoum, kleop, Μάιρα, iris, Drama  Για την kleop έχει ήδη ρωτήσει. Με την iris δεν νομίζω να ασχοληθεί γιατί η συμμετοχή της στο παιχνίδι ήταν αμελητέα. Μένουν tzoum, Μάιρα, Drama. Αν ζητήσει κάρτα επαναφοράς του tzoum, έχει ρωτήσει εκείνον. Μάιρα και Drama: αν μου χυμήξει την επόμενη μέρα, έχει ρωτήσει για κάποια και είναι αθώα. Αν δε μου έχει χυμήξει ίσως να βγάλαμε και έναν μαφιόζο. Αυτά!
Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο το ότι ο Ικαρίωνας πιστεύει ότι θα είναι εκείνος το επόμενο θύμα. Εγώ αν ήμουν μαφιόζος δεν θα τον έβγαζα – πρώτα από όλα, σίγουρα θα κάνει ξανά λάθος. Δεύτερον, έχει παίξει και τις δυο του κάρτες. Γιατί να μην βγάλω κάποιον που μπορεί να με δυσκολέψει με κάρτες; ;-) Τρίτον, με λίγη πίεση μπορεί να υποστηριχθεί ότι ο Ικαρίωνας δεν είναι μαφιόζος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι πολίτης.
Οι σκέψεις στο μυαλό μου είναι χαοτικές. Γυρνάω να δω το χρονικό της Claire, πάω να δω μετά ποιος ψήφισε τον Ικαρίωνα – μετά ξεχνιέμαι πάω να δω ποιος ψήφισε τον Ακριβό, μετά θυμάμαι τις μπυχτές στα τελευταία λόγια της kleop, τρέχω να τα δω και αυτά.
Τα ξαναείδα λοιπόν... Λαβές για Tzoum, Ikariona, Giamou... Μπορεί να ξέρει κάτι, μπορεί και όχι... «μέλος που δεν έπρεπε να φύγει τόσο άδοξα» ...Οι λαβές δεν αποδείχθηκαν, άρα για αυτούς δεν ήξερε κάτι... Θεωρώ ότι δεν είναι μαφιόζος γιατί αν παίξω με αυτό το σενάριο, θα πρέπει ο Δημήτρης να πάρει ειδικότητα στην Ψυχιατρική και να μου γράφει κάθε μέρα φάρμακα....
Έχουμε και λέμε: Έστω ότι δεν είναι μαφιόζος. Τι δεν είναι; Δήμαρχος, Μάγισσα, Ντεντέκτιβ, Μέντιουμ. Ποιοι σημαντικοί ρόλοι πολιτών μένουν; Γιατρός, Αυτοκράτορας, Πληροφοριοδότης, Πολίτης, Συγκάτοικοι.
ΑΜ και Πληροφοριοδότης δεν είναι, δεν έδωσε λαβή για κανέναν άλλο. Αν ήταν, σήμερα θα ψήφιζε αυτόν τον άλλο, αλλά δε το έκανε. Το ίδιο και η Μάιρα.
Συγκάτοικοι δεν είναι γιατί είναι Giamou & Iris. Άρα μένουν Γιατρός, Αυτοκράτορας, Πολίτης.
Έκανε μία ερώτηση ο Giamou στην Guest 278211 που με έβαλε σε σκέψεις: «Γιατί φοβάσαι να αθωώσεις τους αθώους;» Η σωστή ερώτηση είναι γιατί φοβάται να κατηγορήσει τους ενόχους... Πρέπει να πάω πίσω πάλι, να βρω την τομή των παικτών που ψήφισαν εκτός κύματος και απέφυγαν οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Κάτι μου λέει πως εκεί μέσα θα βρω την Νεφέλη...
ΧΑ! Την βρήκα την Νεφέλη. Βρήκα και τον Cupid εκεί μέσα... Βιάστηκα και το έγραψα σε ποστ, μαλακία έκανα. Αν αύριο μου την πέσει η aegloswen λόγω φαντασμάτων, αυτόματα θα αθωωθούν αυτοί οι δυο, χωρίς να έχουν υπερασπιστεί τον εαυτό τους!
Αυτό είναι το δύσκολο του ρόλου, πρέπει να σκέφτεσαι δυο κινήσεις μπροστά κάθε φορά. Με τη μία λίγο πολύ τα κουτσοκαταφέρνω (νομίζω...) στη δεύτερη κολλάει το πράγμα...
Για την ακρίβεια εγώ κολλάω, όχι αυτό.
Πεινάω. Πάλι!
08/07
0/2 Η Spy? Καμπανάκια... Κανένας πολίτης δε βγαίνει να πει κάτι τέτοιο εκτός αν τα έχει κάνει τελείως σκατά. Αυτό το μήνυμα είναι σαν εμένα όταν παίζω μαφία. Πλήρης ταύτιση. Θα επανέλθει με καινούριες θεωρίες... Την Spy την ψήφισα στον πρώτο γύρο. Δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με κανέναν, βέβαια η κοπέλα έχει εξεταστική... Ναι αλλά τα κειμενάκια για τους ρόλους στα πιμί μια χαρά πρόλαβε να τα γράψει... 1. Ακριβός 2. Spy? 3. Nefeli?
Ο Βασίλης μου την λέει για τη θεωρία με τις άκυρες ψήφους. Σωστές ενστάσεις. Το κρατάμε.
Λαμβάνω το πιμί. Deutsch Lover. Πρώτα από όλα, δεν έχει λογική αυτό το όνομα. Έχει παίξει μία νεκροφάνεια. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που έχουν χαμηλό προφίλ, δεν έχουν κατηγορήσει ουσιαστικά κανέναν και έχουν δυο κάρτες – επομένως, περισσότερες πιθανότητες να «πάρουν» μία καλή κάρτα μαζί τους. Δε νομίζω ότι τόσο νωρίς στο παιχνίδι πρέπει κάποιος να φοβάται τις ΑΔ.
Αποφασίζω ότι δεν θα σώσω την Deutsch Lover, αν και θα ήθελα γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα παιχτεί νεκροφάνεια σε εκείνη. :/: Έχω όμως μία θεωρία και δεν νομίζω ότι θα αποκλείνω από αυτήν: Δε θα σώσω κάποιον πριν σκοτώσω εγώ. Έτσι και σώσω κάποιον και κοιμηθώ μετά ένα βράδυ με την πόρνη, μπορεί να δω τον εαυτό μου θύμα στις 13.00 χωρίς να έχω πάρει μαζί μου κάποιο μαφιόζο. Δε πρόκειται να το ρισκάρω αυτό.
Ο Δημήτρης δε ξέρω αν συμφωνεί μαζί μου. Μου λέει «Θα δεις, θα δεις!» ή «Η Έλενα στο 40 έσωσε την fairy, με το σκεπτικό ότι ήταν καινούρια παίκτρια και ότι δε θα της έπαιζαν νεκροφάνεια». Συμφωνώ με την Έλενα. Συμφωνώ και με εμένα.
H μέρα προχωράει και οι συμμετοχές είναι λίγες. Ο ένας έχει δουλειές, ο Τάσος έχει τρεχάματα και αυτός. Ο Γιάμου είναι συγκάτοικος. Η kleop είναι αυτοκράτειρα. Ο Cupid είναι στο κόσμο του και έχει παρέα τον mintin, νομίζω.
Ο Ακριβός μπαίνει, κράζει, παίζει Εξαίρεση, φεύγει. Είναι πικραμένος και μας την λέει που δεν σκεφτόμαστε, είναι όμως δεικτικός. Τον έχει πειράξει προσωπικά, όχι επειδή πάμε προς λάθος κατεύθυνση. Οκ, είναι μαφία και ξενέρωσε γιατί δεν παίζει όπως θέλει τον αγαπημένο του ρόλο. Βέβαια, αυτό το σκεφτόμασταν εγώ και ο εαυτός μου, όταν ψιλιαστήκαμε ότι η Κλερ είναι ντεντέκτιβ και είδαμε ότι πάει να την διώξει. Δε μπορώ να βγω να πω όμως ότι ο Ακριβός είναι μαφία επειδή τον ξέρω!
Εγώ αποφάσισα ότι θα ψηφίσω Cupid. Πρέπει να τεστάρω το Νεφελάκι σήμερα.
Εδώ είμαστε: Μπαίνει ο Χάρης και γράφει ποστ πριν την δολοφονία, έχει λέει νέα στοιχεία για τον ΔΑ. Δεν αφήνει ούτε ένα όνομα!!! Έχει μαλιάσει η γλώσσα μου για τον ΔΑ. Ήταν κίνηση για να μας μπερδέψει. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μην ασχοληθούμε.
Μπαίνει ξαφνικά σε κάποια φάση ο Pie από το πουθενά και αρχίζει και κράζει. Εμένα εντέχνως (;) με αποφεύγει. Τέλεια. Ύποπτη και στο Φρικιό, έχω και την Έλενα να μην με εμπιστεύεται. Μάζευε ψήφους, κοπελάρα μου, να μείνεις με το ραβδί στο χέρι! :hehe:
Ο Pie έχει δώσει ξεκάθαρα τον Ακριβό – κάτι πρέπει να γίνει με τους ΑΜ. Ίσως πρέπει να καρφώνονται αλλά αυτό είναι ιδέα για άλλη ώρα. Όχι, δεν πρέπει να καρφώνονται – πάει πολύ.
Ποστ Γιάμου. Το κοιτάω. Με κοιτάει. Υπονοεί κάρτα. Γαμώτι. Πρέπει να το δει ο Δημήτρης, λογικά θα φύγει. Έχει ήδη προειδοποίηση.
Ο Γιάμου έφυγε...
Ιν όδερ νιουζ όμως, το Νεφελάκι ψήφισε Cupid. Μου απαντάει όταν δεν πάει με τα κύμματα και μετά ψηφίζει ό,τι εγώ; Βγάλτε το ερωτηματικό από την Νεφέλη και ανοίξτε μου μία σουμάδα που δε κάνει να πιω ποτό, να γιορτάσω! Δε πρέπει να την σκοτώσω όμως. Η δολοφονία πρέπει να πάει σε έναν παίκτη που δύσκολα θα πειστεί ο κόσμος ότι είναι μαφία.
Φτάνουμε λοιπόν στην ώρα της αποχώρησης και έρχεται μήνυμα εκ ΣΕ ότι ο Δικηγόρος προστάτευσε Cupid και πως φεύγει ο PieMaker. Είχα οπλίσει την κάρτα να παιχτεί στο 20.09 και δεν την έπαιξα. Μόνο σε εμένα είναι ξεκάθαρο ότι είναι ΑΜ; Και εκείνος έχει κίνητρο να βγάλει τους μαφιόζους – γιατί να τον βγάλουμε τόσο νωρίς; Μπορεί να μας βοηθήσει! Και βγαίνει και λέει ότι δεν είχε υποστήριξη ενώ βγήκα και είπα ότι δεν θέλω να φύγει σήμερα. Συγχύζομαι απογευματιάτικα.
Έρχεται λοιπόν, περιχαρής ο Ικαρίωνας να μας πει τι αναπάντεχα ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι ο Δικηγόρος προστάτευσε τον Cupid. Ναι, ο ίδιος παίκτης που χθες με παρότρυνε να αφήσω τον Cupid για την ώρα και να στραφώ προς Ακριβό και Pie. Είναι η πρώτη φορά που λέει καλό λόγο. Σήμαντρα ηχούν γιορταστικά που λέει και το τραγουδάκι και η Ζωή έχει πείσει τον εαυτό της ότι ο Ικαρίωνας είναι δικηγόρος. (Η εορταστική σουμάδα ακόμη δεν έχει έρθει...)
Έρχεται Σ/Κ και ναι, εγώ είμαι άρρωστη ακόμη, ούτε μπάνια σε θάλασσες, ούτε cocktail με ομπρελίτσες, ούτε καφέδια και βιβλία με τα πόδια να βυθίίίίίζονται στην άμμο και η αφεντιά μου να λιάζεται σε μία ξαπλώστρα.
Σ/Κ
Είχα πει ότι το Σ/Κ δεν θα ασχοληθώ καθόλου – είχα μάλιστα παρακαλέσει να μην γράφουμε γενικά στο θέμα και να πάρει ο καθένας μας το χρόνο που χρειάζεται. Γραμμένη μου έχουνε τα καμάρια μου! :hehe: Το πληκτρολόγιο του Ικαρίωνα έχει πάρει φωτιά, ο Ούλτρα επίσης απαντάει σιγοντάρει ίσως λίγο και ο Χάρης, που πολύ περίεργος μου φαίνεται.
Πάει λοιπόν η Ζωή να κάνει την έρευνά της. Τι βλέπει; Και ο Τάσος ασχολείται με ΔΑ. Περίεργες μέρες... Πάω λοιπόν πάλι πίσω να διαβάσω ξανά τη δημοσίευση του Χάρη για το ΔΑ. Καλά τα λέει – ο ούλτρα δε μπορεί να είναι. Αλλά ούτε ο Ικαρίωνας είναι, γιατί είναι Δικηγόρος. Δεν έχει αποδείξει ότι ο Ικαρίωνας είναι ΔΑ, αλλά σχεδόν εμμονικά το υποστηρίζει.
Εδώ, παίδες μου αγαπημένοι, έρχεται ίσως η καλύτερη φλασιά που είχα στο παιχνίδι. INCEPTION. Λες, να είναι ο Χάρης ΔΑ και να παριστάνει ότι ψάχνει τον ΔΑ, τραβώντας εκεί το ενδιαφέρον του κόσμου; Ήδη τα έχει καταφέρει, πόνταρε πάνω στον Ικαρίωνα, ο οποίος ασχολείται με αυτό. Λέω, λοιπόν. Τον μπαγάσα.
Αλλά δεν έχουμε τελειώσει εδώ. Πρώτη φορά μέσα στο παιχνίδι εκνευρίζομαι τόσο πολύ με κάποιον. Πάει ο Ικαρίωνας και ΔΙΝΕΙ με μία δημοσίευση τον πληροφοριοδότη και εμένα! Ο Πληροφοριοδότης δεν έχει φύγει από το παιχνίδι, για αυτό είμαι σίγουρη. Πρώτον, δεν έφυγε από δολοφονίες, γιατί ήταν ήσυχες και δεν κατηγόρησε κανένα θύμα κάποιον παίκτη ανοιχτά, και δεύτερον γιατί είναι χαζομάρα να δολοφονήσεις Πληροφοριοδότη, όταν μπορείς να τον καρφώσεις και να σκοτώσεις κιόλας την ίδια μέρα.
Μένει μόνο να βρω ποιος είναι.
11/07
Αυτό ήταν. Με κατάλαβαν τα όρνια και θέλουν να με κατασπαράξουν! Δεύτερη φορά θύμα η Έλενα... Με έχουν καταλάβει. Θα πεθάνω!
Δημήτρη, σε περίπτωση που καταφέρουν και με σκοτώσουν επειδή η πόρνη ήταν ΠΟΛΥ ΠΟΡΝΗ και κοιμήθηκε μαζί μου, σε παρακαλώ να μεταβιβάσεις αυτό στον Δικηγόρο του Παλέρμο.
Αγαπητοί μου,
Στην κατοικία μου εις το κάστρο Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry, στην Σκωτία, σήμερα στις 11 του μηνός Ιουλίου του έτους 2015, εγώ η Eileen, γνωρίζουσα γραφή και ανάγνωση, έχοντας πλήρη συνείδηση των πραττομένων, ούσα διανοητικά υγιής και τελώντας σε πλήρη νηφαλιότητα και ψυχική ηρεμία ( :hehe: ) χωρίς να δεχτώ πίεση ή απειλή από κανέναν, απλώς κινδεύοντας με βίαιο θάνατο, επειδή επιθυμώ εγώ η ίδια να ορίσω τα πρόσωπα στα οποία θα περιέλθει η περιουσία μου, με τη διαθήκη αυτή εγκαθιστώ και καθονομάζω ως κληρονόμους μου:
Α) τον Tsarachaf, γνωστό και με το καλλιτεχνικό του, τσαφτσουφ, στον οποίο καταλείπω να λάβει μετά την δολοφονία μου την συλλογή από βιβλία μου, λογοτεχνικά και επιστημονικά.
Β) τον ultraviolence, τον άξιο προκάτοχό μου, στον οποίο καταλείπω να λάβει μετά τη δολοφονία μου το εισητήριό μου για το 7ημερο Φεστιβάλ Μουσικής στη Βουδαπέστη όπου μεταξύ άλλων θα εμφανίζονται οι Muse και οι Sigur Ros.
Γ) την aegloswen, στην όποια καταλείπω να λάβει μετά την δολοφονία μου το ραβδί μου και την προσκαλώ να αναλάβει την βαριά ευθύνη της προστασίας των πολιτών.
Δ) τον dimijim, τον οποίο ευχαριστώ για την ψυχική συμπαράσταση (ναι, και για τα χάπια!), στον οποίο καταλείπω το αγαπημένο μου βιβλίο (θα στο πασάρει ο Ακριβός), με την ελπίδα να αρχίσει να εκτιμά την λογοτεχνία
Ε)Τέλος, τον Ικαρίωνα, στον οποίο καταλείπω μία ευχή: Να αντιληφθεί πως η ρητορική τέχνη στηρίζεται στην ηθική. Αλλιώς, δεν είσαι τίποτα παραπάνω από έναν σοφιστή με ναρκισιστικές τάσεις.
Όλα τα υπόλοιπα υπάρχοντά μου, κινητά και ακίνητα, παρακαλώ όπως περάσουν στην κατοχή της αδερφής μου.
Ολόκληρη η παρούσα διαθήκη εγγράφως ιδιοχείρως από εμένα την ίδια κτλ κτλ.

Δεν την έσωσα τελικά την Έλενα. Αν έχει ΑΔ? Αν είναι ο γιατρός μέσα? Αν δράσει η πόρνη? Δεν γίνεται να περιμένουν από εμένα για τα πάντα! Ορίστε το σχέδιο: Χθες, μοιράστηκαν κάρτες. Η πιθανότητα να έχει η Έλενα είναι ΑΔ είναι μικρή, οπότε πάμε αλλιώς: έστω ότι πεθαίνει. Υπάρχει ακόμη μία νεκροφάνεια, που αν το σκεπτικό μου είναι σωστό, βρίσκεται στα χέρια της μαφίας. Ο πρώτος παίκτης που έπαιξε νεκροφάνεια στην Έλενα αθωώθηκε. Επομένως, θα μπορούσε κάποιος να κάνει ξανά μία τέτοια (παράτολμη) ενέργεια για να αθωωθεί. Αλλά προσωπικά πιστεύω, πως στόχευσαν την Έλενα, ούτως ώστε να μην μάθει την ταυτότητα του Ακριβού, που όπως δείχνει θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από ψηφοφορία.
Άρα: αν κάποιος παίξει τυμβωρυχία ή νεκροφάνεια στην Έλενα, ξέρω ότι μάάάάλλον θα είναι μαφιόζος. Άντε να δούμε, γιατί όλο σχέδια κάνω και όλο μπλέκομαι.

Σκέφτομαι να παίξω την νεκροφάνειά μου στον Freak. Δεν είμαι σίγουρη βέβαια πως είναι αθώος αλλά πιστεύω ότι μπορεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο με εκείνον και τον Ακριβό. Η Έλενα και η Έμιλυ δεν μου έχουν απαντήσει ακόμη, παρ’ όλο που τους ρώτησα και πιο πριν αν έχουν καταλάβει κάτι με την αποχώρηση του Φρικ. Θα πάω να κάνω ένα ποστ να προετοιμάσω το έδαφος, να δω και τη αποδοχή θα έχει η ιδέα μου...
Μου απάντησε η Έλενα. Την άτιμη. Κατ’ ευθείαν με κατάλαβε. Εγώ φταίω που ρωτάω, κατάλαβες; Έπρεπε να πάω τσαααακ κυρία και να τους πω: Παίδες μου αγαπημένοι, ο Φρικ επιστρέφει!
Ο Τζουμ είχε το θράσος να μου πει ότι μετά τον Libertus είμαι η επόμενη. Πρώτον, έλα αν τολμάς. :D Δεύτερον, είναι τόσο απελπιστικά αφελής για να καταλάβει πως μπορώ να τον σκοτώσω και ο μόνος λόγος που δεν το κάνω είναι διότι σκοπεύω να δωροδοκήσω την μαφία για να το κάνει;
Τρίτον, διάβαζα ξανά κάποια ποστ και πρόσεξα ένα της Μάιρα, που έλεγε χαρακτηριστικά πως «όλοι οι άνθρωποι έχουμε δυο πλευρές» και μες την παράνοιά μου και τον χαμό που επικρατεί στο κεφάλι μου, πείστηκα πως ήταν ο πλάγιος τρόπος της να μας πει πως ήταν ΑΜ – και μαφιόζος αλλά αρχικά πολίτης.
Δεν την παλεύω κάστανο! :bounce:
12/07
«Καλησπέρα σας! Πώς μπορώ να σας εξυπηρετήσω;»
«Λίγη βοήθεια! Ένα πληροφοριοδότη, πού τον βρίσκω;»
«Κοιτάχτε καλή μου, αν η Spy και ο Tsarachaf είναι οι Φανεροί όπως είπε ο Ικαρίωνας στο βρες-τους-πάντες-σε-7-εύκολα-βήματα-ποστ...»
«Ναι....»
«Βλέπεις πού το πάω;»
«Ναι, στο ότι αν ο Tsarachaf είναι ο Φανερός που ξέρει ο Pie, και η Spy είναι η άλλη Φανερή που ξέρει ο Πληροφοριοδότης, τότε μόνο 3 άνθρωποι θα μπορούσαν πραγματικά να είναι Πληροφοριοδότες»
«Καλά το πας...»
«Εγώ, που την ψήφισα στο πρώτο γύρο, ο Γιάμου που επέμεινε λιγάκι και ο Ιορδάνης. Εγώ όμως δεν είμαι, ο Γιάμου είναι Συγκάτοικος, άρα;;;»
«Ιορδάνης;»
«Ιορδάνης!!»
«Σκατά;»
«Σκατά!!»
«Μπορεί όμως η Spy να μην είναι φανερή...»
«Χαχαχα»
«Τώρα εσύ βοηθάς, δηλαδή;»
«Ο αριθμός που καλέσατε δεν είναι διαθέσιμος. Παρακαλώ, αφήστε το μήνυμά σας μετά το χαρακτηριστικό ήχο...»
«ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ!»
Θα έπρεπε να το έχω δει πιο νωρίς, σιγουράκι. Θα έπρεπε να το έχω καταλάβει πιο νωρίς, γιατί ο ρόλος ταιριάζει απόλυτα με το ψυχογράφημα του Ιορδάνη. Προσεκτικός και όχι χειμαρρώδης, σαν να μην θέλει να έχει βολές, προσπαθώντας όμως να βοηθήσει, να καταλήξει κάπου...
Το πρόβλημα είναι άλλο. Αν τον βρήκα εγώ, σίγουρα θα τον έχει βρει και η μαφία! Είναι 6 μυαλά. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σιγοντάρω την Spy, μήπως και;
Το μυαλό μου είναι πουρές, πραγματικά. Ο Χάρης είναι ΔΑ, η Εμιλούκο είναι μαφιόζα, η Spy είναι μαφιόζα και εγώ έχω αρχίσει να κουράζομαι και να μπορώ να συνεννοηθώ μόνο με έναν άνθρωπο. Το Νεφελάκι με γράφει σαν να μην υπάρχει αύριο. Η Έλενα έχει κολλήσει με τον Τζουμ, ο οποίος μπλέκεται στα πάντα και δεν με αφήνει σε ησυχία.
Έχω και μία Νεκροφάνεια να σκεφτώ που μου προκαλεί πονοκέφαλο.
Τα φαντάσματα είναι: kleop, iris17, Drama, Giamou, Deutsch Lover, Ikarionas, PieMaker, Μάιρα.
Τον Ικαρίωνα δεν πρόκειται να τον επαναφέρω γιατί έχει παίξει όλες τις κάρτες του. Νομίζω πως θα συμφωνήσει σε αυτό. Τον Γιάμου δεν πρόκειται να τον επαναφέρω γιατί με τις κινήσεις του, υπονόησε ρόλο πολύ πριν διωχθεί από το παιχνίδι. Υπονόησε ρόλο σε εμένα και τον Ακριβό που γνωρίζαμε την Iris. Μπορεί να μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του, να με βοηθάει κιόλας, αλλά δεν πρόκειται να τον επαναφέρω για λόγους ηθικής.
Τον PieMaker δεν θα τον επαναφέρω γιατί είναι ΑΜ και θα πέσουν να με φάνε.
Ίρις, Μάιρα, Ντράμα όχι.
Κλέοπ και Deutsch. Η Κλέοπ την βλέπω να παρακολουθεί συχνά το θέμα και έχει και δυο κάρτες. Είναι καλή επιλογή για επαναφορά. Η Deutsch έχει παίξει μία κάρτα και δεν ξέρω κατά πόσο παρακολουθεί το παιχνίδι...
Άρα, μάλλον kleop.
13/07
Θύμα: Τζουμ.
Εγώ; Δολοφονία όχι ακόμη. Μου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι πρέπει όλες μου οι κινήσεις να γίνουν μαζί! Δολοφονία δική μου, σώσιμο, Νεκροφάνεια. Για να κόψω αντιδράσεις και να δω τι θα συμβεί. Μου φαίνεται απίθανο να μην με έχει καταλάβει ο Ακριβός. Νομίζω πως πάνε σε Έλενα και Τζουμ για να δουν αν θα τους σώσω.
Χθες η Έλενα σώθηκε από τον Γιατρό, λογικά. Έχω μοιραστεί και αυτή την θεωρία μου με την ΣΕ, που είμαι σίγουρη ότι μετά το Παλέρμο θα βλέπουν πιμί μου σε εφιάλτες! Ίσως είναι σατανικό σχέδιο για να με κάνουν συγκάτοικο και να έχω να μοιράζομαι την τρέλα μου! Τι να πει κανείς....
Πίσω στα δικά μας...
Ποια δικά μας, δηλαδή, που τα ‘χω κάνει σκατά. Έχω κολλήσει σε 4άδα και ρούπι δεν πάω παραπέρα. Λες και πεισματικά δεν μπορώ να συμπληρώσω τις άλλες δυο θέσεις. Δηλαδή έχω τους υπόπτους μου: Τασούλης και Ούλτρα. Ο Βασίλης απλά βαριέται, πολιτάκι είναι...
Σήμερα έκανα την πρώτη ουσιαστική μου κίνηση. Η κατηγορία του Χάρη. Αφήνοντας έξω το ενδεχόμενο πόρνης, τον έδωσα στεγνά. Ή ο κακομοίρης με είχε πραγματικά για μαφία, ή πραγματικά τον έχουν αφήσει ξεκρέμαστο. Κανονικά δεν θα τον έδινα έτσι, για δυο λόγους: Είναι κάτι που μπορεί άνετα να γυρίσει boomerang. Τις ακούω τις κατηγορίες... Είσαι μαφιόζα και απλά βρέθηκες σε δύσκολη θέση και τον δίνεις. Τσσσαααααακ, ψήφοι και επιπλέον στην Eileen, έχω φυγει και δεν το έχω πάρει χαμπάρι και ο Ακριβός γελάει μαζί μου και με κοροϊδεύει και εγώ τον σιχτιρίζω που μου σπάει τα νεύρα και γκρινιάζω πάλι στον Δημήτρη!! Ο σκασμένος κάθε βράδυ παίζει με τον πόνο μου και τρώει παγωτό ενώ εγώ περιμένω για το θύμα.
Ψυχραιμία.
Δεύτερον: Αν είχαμε περιθώρια, θα άφηνα τον Χάρη να νομίζει ότι είμαι μαφία και θα τον είχα από κοντά, θα τον σιγόνταρα να ψηφίζει όπως εγώ. Αλλά δεν έχω περιθώρια και είμαι περίεργη να δω ποιοι θα τον δώσουν και ποιοι θα μείνουν αμέτοχοι... Δε θα του αρέσει καθόλου... Θα με μισήσει λιγουλάκι, ενδεχομένως. Αλλά μία φορά ΔΑ, πάντα ΔΑ και όμοιος ομοίω αεί πελάζει....
Πάει, το ‘καψα.
Ιορδάνη, πόσες μέρες σου μένουν, άραγε; :cry_x:
Αν φύγεις πρώτος, θα θρηνήσω για εσένα! :bye:
14/07
Σήμερα είναι η μέρα μου. Θα σκοτώσω. Εξαιρετική ευκαιρία, δεν έχω και την πόρνη αφού πήρα θυματάκι! Καλά να είσαι παλικάρι μου, εμένα δεν με έχεις πάρει! :P Ο Ιορδάνης είναι απόλυτα σίγουρος, εγώ επίσης είμαι απόλυτα σίγουρη. Ποια από όλες; Έχουμε και μεγάλη προσφορά, πανάθεμά τες. Η λογική μου μέσα στο παιχνίδι είναι να σκοτώσω την μαφιόζα που πιο δύσκολα θα φύγει με ψηφοφορία. Spy φεύγει. Η Νεφέλη επίσης. Άρα, Έμιλι.
ΜΠΑΝΓΚ ΜΠΑΝΓΚ I shot her down…
Νιώθω πολύ badass τώρα! :smoke:

Περιμένω πώς και πώς αντιδράσεις σήμερα! Με έχουν φάει στο δημόσιο, πού είναι η μάγισσα και πού είναι η μάγισσα. Ήθελα να δώσω στο Δημήτρη ένα βιντεάκι από τις κλασικές επιθεωρήσεις που κατεβαίνει η Ζωζώ Σαπουντζάκη από ψηλά στη σκηνή με τα φτερά και τα στέμματα και να λέει «Εδώ είμαι!» :hehe: Δε θυμάμαι πού το είχα δει αυτό... Δε μου αρέσουν και οι επιθεωρήσεις!

DUMEEEEEE! Τι κουλαμάρες είναι αυτές, πουλάκι μου;! Να ασχοληθώ με τα μαθηματικά σου που δε βγαίνουν ή μη το κάψουμε τελείως; Μη το κάψουμε τελείως... Απλά κρατάμε πώς την μάγισσα την έχετε κλασμένη. Εμ, έτσι συμφέρει, γιατί αλλιώς η Έμιλι είναι μαφιοζάκι και γιοκ η Νεκροφάνεια! (*^)*%^)$)$%^&*^Υ&(&*Ο)*%)$
Τα γράφει όμως ωραία, ο άτιμος.
Χρειάζομαι βοήθεια. Και εγώ και ο Ιορδάνης. Να βρω να πλασσάρω άλλον πληροφοριοδότη δε γίνεται, καρφώθηκα τελείως όταν σκότωσα την Έμιλι.
Φρικ ή Ηλίας;
15-16-17/07
Πριν ανοίξω το πιμί ήξερα ότι θα ήμουν εγώ, αν και διαφωνούσα με την επιλογή. Γιατί να μην πάνε σε μία πιο σίγουρη δολοφονία; Τον φόνο μου τον είχα κάνει, επομένως δεν ήμουν θεωρητικά τόσο μεγάλη απειλή. Τέλος πάντων.
Ναι, αποφάσισα να με σώσω. Ναι, επειδή είχα την νεκροφάνεια. Ήμουν αποφασισμένη ότι θα ρίξω την νεκροφάνεια στον Ηλία και θα τον φέρω πίσω... Ήταν τόσο ποιητικό! Εκείνος επανέφερε τον Τζουμ, εγώ να επαναφέρω τον Ηλία! Το πρόβλημα ήταν ένα. Έλεγα ότι θα το κάνω και δεν μου έβγαινε. Ήμουν πεποισμένη ότι χρειαζόμουν κάποιον μέσα να με κοντρολάρει, να μου λέει πότε έχω ξεφύγει, όχι κάποιον που προκειμένου να μην διώξει αθώο να ψηφίζει μόνο έναν παίκτη. Χρειαζόμασταν βοήθεια και εγώ και ο Ιορδάνης! Αν είμαι σωστή και καρφωθεί, πρέπει να έχω κάποιον σύμμαχο! Κοιτάω ξανά τη λίστα με τα φαντάσματα: Πάλι ανάμεσα σε Γιάμου και PieMaker είμαι. Είχα πει ότι τον PieMaker δε θα τον επαναφέρω επειδή είναι ΑΜ. Αλλά, είχα πει επίσης ότι τον Γιάμου δεν θα τον επαναφέρω για το θέμα με το ρόλο του. Ο μόνος λόγος που δεν επαναφέρω την kleop είναι επειδή πιστεύω πως αν χρειαστεί να συντονίσουμε ψήφους για να διώξουμε μαφιόζο, θα είναι πιο διστακτική. Αντίθετα, ο Γιάμου και ο PieMaker θα είναι σίγουρα πιο συνεργάσιμοι.
Δεν γίνεται να είμαι η μόνη που το βλέπει: Κρατάνε τον Ιορδάνη για κάρφωμα, σαν κίνηση ματ. Κάρφωμα και δολοφονία, έφυγαν έτσι 2 πολίτες σε δυο λεπτά. Έχουν όλες τις κάρτες για να βεβαιωθούν ότι δεν θα βγει μαφιόζος. Το παιχνίδι τελείωσε. Παίζουμε για την τιμή των όπλων.

Η σημερινή μέρα ήταν ίσως η πιο αγωνιώδης για εμένα. Πέρασα από ένα μεγάλο φάσμα συναισθημάτων. Από χαρά, που επιτέλους βρήκα μία άκρη και έκανα τις κινήσεις μου, σε ενθουσιασμό με την προοπτική ότι μπορούσαμε να ανατρέψουμε το παιχνίδι, σε προβληματισμό για την επαναφορά, πάλι σε ενθουσιασμό που επανέφερα τον PieMaker και ας πέσουν να με φάνε, σε άγχος γιατί πού-στο-καλό-είχε-εξαφανιστεί-δε-με-λυπάται-καθόλου:ropalo:, σε χαρά όταν επιτέλους βλέπω τα λόγια της Έλενας «Ξύπνησε ο λαός! :redface:» Επιτέλους, κατάλαβε.
Το βάρος θα έπεφτε σε εκείνη, εγώ με είχα ήδη σώσει, είχα κάνει όλες τις κινήσεις μου, δεν είχα κανέναν άλλο Άσσο στο μανίκι μου. Η Έλενα θα έπρεπε να μας τραβήξει, εγώ θα έφευγα με συνοπτικές διαδικασίες. Ή θα προσπαθούσαν να με πλασάρουν ως μαφιόζα για να κρατήσουν την Spy και να επαναφέρουν την Έμιλι, ή θα με έβγαζαν με δολοφονία μαζί με το κάρφωμα του Ιορδάνη.
Μου φαινόταν ολοκάθαρα και η γνώση ότι δε μπορούσα πλέον να κάνω τίποτα για αυτό, ήταν πιο εκνευριστική από την αλαζονεία του Ικαρίωνα τις πρώτες μέρες.
Και ενώ συζητάμε για τον ΑΜ με την Έλενα, πετάγεται ο Ούλτρα με bold και δίνει σήμα. Είμαι όργιο μεγαλοπρεπέστατο. Είχα τόσο καιρό τον Ντιουμ για πόρνη. Χαζή Ζωή! Ντρέπομαι να το πω στον Δημήτρη.
Και ενώ γράφω στο θέμα, σκάει η βόμβα... Εξυπνάδα του Ντιουμ. Δε φτάνει δηλαδή που το πήγε εκεί η Spy και της την είπε ο Ιορδάνης, ήθελε να το χοντρύνει...
Το έχω πει πάρα πολλές φορές. Το ότι είναι ένα παιχνίδι δε δίνει κανένα ακαταλόγηστο. Το ότι έκανες κάτι πολύ καλό, δε σημαίνει ότι είσαι γαμάτος και δεν πρέπει να σέβεσαι τον συμπαίκτη σου. Όταν ουσιαστικά έβγαλα τον Χάρη από το παιχνίδι, δεν απάντησα σε αυτά που έλεγε μετά από ένα σημείο, για δυο λόγους: αφ’ ενός γιατί ήρθε, μάλλον εσκεμμένα, σε ακόμη πιο δύσκολη θέση από τον τρόπο που απάντησε και δεύτερον, γιατί το θεώρησα μεγάλη κοροϊδία ενώ τον έφερα σε δύσκολη θέση να είμαι απέναντί του και να θριαμβολογώ ενώ μάζευε ψήφους τόσο γρήγορα. Δεν του άξιζε σε καμία περίπτωση.
Αντίθετα, στην περίπτωση του DumeNuke, ενώ όλοι τον είχαν για ένοχο και αρκούνταν σε ένα διαγώνιο διάβασμα των δημοσιεύσεών του μετά από ένα σημείο, εγώ του έδειχνα προσοχή, σεβόμουν τον κόπο του και όταν του απαντούσα ήταν με σοβαρότητα, παρ’ όλο που ήξερα ότι αυτά που έλεγε ήταν μαλακίες.
Την απάντηση που του έδωσα δεν την μετανιώνω. Δεν παραβίασα κανένα όρο και ήμουν μέσα στα όρια του παιχνιδιού. Πριν τη δημοσιεύσω, ρώτησα ΣΕ. Το πολυτελείας ήταν προφανώς, αναφορά στην ποιότητα προηγούμενων δημοσιεύσεων. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι καμία αγία – ίσα ίσα, στο παιχνίδι αυτό έφτασα πολλές φορές στα όριά μου. Το ότι δεν μου αρέσει να παίζω με αυτό τον τρόπο, δε σημαίνει ότι δεν μπορώ πολύ εύκολα να το κάνω. Σημαίνει ότι επειδή ξέρω ότι μπορώ να γίνω σκύλα πολύ εύκολα, αυτοπεριορίζομαι γιατί δεν θέλω να νευριάσω κάποιον – πόσο μάλλον κάποιον που μου έχει δείξει το σεβασμό του.
Ο λόγος για την επεξεργασία ήταν ένας: Το είδε, το διάβασε, κατάλαβε. Δε χρειαζόταν να το δει ξανά. Εγώ μία φορά δεν ευχαριστήθηκα καθόλου που με έφερε σε αυτή τη θέση. Αλλά παίζω με τους δικούς μου κανόνες και θα συνεχίσω να το κάνω. Φταίει και ο Ακριβός. Θα έπρεπε να του έχει πει ότι αν παίξει έτσι θα απαντήσω. Δεν το περίμενε, είμαι σίγουρη. Αλλά... Όπως θα πω και στον Ικαρίωνα, όταν τελειώσει το παιχνίδι, δεν γίνεται μόνο να σερβίρουμε επιθετικό παιχνίδι και ad hominem και όταν μας τα σερβίρουν να νευριάζουμε!
Το ‘γραψε και λάθος, μου ήθελε και αγγλικά το σκασμένο! :mad:
More Σ/Κ and Random Post Game
Ξεκινάμε από τα βασικά. Ξεκάθαρα ήμουνα σαν το μικρό κοριτσάκι που τα ‘χει κάνει μπάχαλο και φέρνει τον μπαμπά του να διορθώσει την κατάσταση! :redface:
Μετά πρέπει να σχολιάσω το θεματάκι του mintin. Καμάρι μου, καλά να περνάς στην κατασκήνωση. Για εμένα ήσουν ή εσύ, ή ο έξυπνα λακωνικός Τάσος. Εκείνη την μέρα δε μπορούσα να σώσω και Cupid & mintin ενώ είχα ήδη παίξει τα ρέστα μου για τον Cupid. Έχουμε και μία Έλενα η οποία θα με κρεμάσει ανάποδα...
Από τότε που κατάλαβα ότι το παιχνίδι θα λήξει με έναν συγκεκριμένο τρόπο, είχα τον Ιορδάνη και τα μάτια μου. Έσπασα το κεφάλι μου, άλλον να πλασάρω για πληροφοριοδότη, δεν βρήκα! Περίμενα πώς και πώς τις κάρτες, εκεί θα κρινόταν το παιχνίδι. Προσευχόμουν για μία Προφυλάκιση! Θα την έπαιζα στις 6 το πρωί, και ίσως με αυτή την μαφία να έπιανε. Αν ήμουν τυχερή θα πετύχαινα και την Νεκροφάνειά τους! Αλλά όχι. ΑΔ. Ενώ η πόρνη έχει δώσει σήμα για τον ΑΜ. Χαμμένη κάρτα.
Ευτυχώς, είχα προνοήσει και έκανα δημοσίευση πριν τις 8. Έφυγα με συνοπτικές διαδικασίες. Περίμενα κάτι διαφορετικό; Ίσως. Με πείραξε; Όχι. Δε μπορούσα να κάνω και τίποτα άλλο.
Η δεύτερη ελπίδα των πολιτών ήταν η Ηχώ. Με ηχώ γυρνούσε, κάπως.
Βλέπω λοιπόν, με μία σχετική ψυχραιμία τον Ιορδάνη, που αν για ένα λόγο πήρα μπρος την 2η εβδομάδα είναι αποκλειστικά και μόνο εκείνος, να παίζει Τυμβωρυχία. Ένας λιγότερος που μπορεί να γυρίσει. Κάτι ήταν και αυτό. Μου άρεσε η επιλογή – πρέπει κάποιος να είναι τρελός για να επαναφέρει τον Ακριβό.
Και γίνεται η κουτουράδα. Παίζει ο Κιούπιντ την Ηχώ. ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΟΜΟΡΦΟ; Μπερδεύεται η Έλενα, μπερδεύεται λίγο και ο Δημήτρης, και εγώ βρίσκομαι εκτός παιχνιδιού, να βαράω το κεφάλι μου στις σημειώσεις της πτυχιακής που δε μου φταίγανε και σε τίποτα, δηλαδή.
Και έρχονται τα φαντάσματα με τους γνωστούς πρωταγωνιστές να πουν την μία εξυπνάδα μετά την άλλη. Εκεί ήταν η στιγμή που πραγματικά χαλάρωσα...Ότι εγώ πέταξα το παιχνίδι επειδή γύρισα τον PieMaker, ότι περνιέμαι για έξυπνη και προφανώς έκαναν και εκείνοι τεχνάσματα αλλά δεν το σκέφτηκα κ.ο.κ.
Με είχε πιάσει ένα νευρικό γέλιο σε εκείνο το σημείο, δεν μπορούσα να σταματήσω. Είχαν λίγο χρόνο να ενθαρρύνουν τους πολίτες, να βοηθήσουν όσο μπορούσαν αυτούς που είχαν μείνει μέσα και εκείνοι πάλι έδειχναν μικροψυχία. Ήμασταν όλοι συγχυσμένοι, είχαμε ξοδέψει αρκετό χρόνο και φαιά ουσία και αντί να βάλουν την εμπάθεια στην άκρη, μιλούσαν για εμένα...
Πάντως αν ένα πράγμα είναι σίγουρο, είναι πως ο Ικαρίωνας έχει μεγάλο ταλέντο. Πάω στοίχημα ότι γράφει πιο γρήγορα και από εμένα. Νομίζω πως πρέπει να του δοθεί βραβείο και να καθιερώσουμε την Ικαριωνική σταθερά στο S.I. – 1000 words per minute.
Τι λέω; Ας με μαζέψει κάποιος...
Σταματάω να διαβάζω τα φαντασματάκια και πάω να δω τα μηνύματα της μαφίας. Την στιγμή που βγήκα εγώ από το παιχνίδι, η Νεφέλη είχε 17 μηνύματα, ο Τάσος 28 και η Spy 33. Δε λέω ρε παιδιά να είστε όλη μέρα πάνω από το παιχνίδι, αλλά 3 δημοσιεύσεις την μέρα – μία με τη δολοφονία, μία με την ψηφοφορία και μία μετά, είναι πραγματικά τίποτα! Σαν αντιβίωση ένα πράγμα :hehe: Εντάξει, ο Τάσος νομίζω ξενέρωσε με τον ρόλο, η Spy είχε εξεταστική και η Νεφέλη μάλλον δεν είχε ξανακάνει μαφία...
Οπότε θα γκρινιάξω στον Ακριβό. Αυτός φταίει, άλλωστε! :clapup:
Με έβγαλε κιόλας, σα δε ντρέπεται. Δική του ιδέα ήταν, πάω στοίχημα.
Post Game
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
Κάρφωμα. Έξω Spy. Έξω Φρικ.
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
ΣΚΑΤΑ.
Πάλι δε γυρίζει.
Αν φύγει μαφιόζος, απλά θα πρέπει να πάμε απόγευμα Τετάρτης.
Yes, τα ΝΑΙ είναι λιγότερα για να την σπάσω στον Ακριβό! :hehe:
[...]
Με το που βλέπω την ψήφο της Kleop, στέλνω μήνυμα στον Ακριβό την παραίτησή μου. Δε λέω, καλά έκανε που ψήφισε μαφιόζα, αλλά βρε πουλάκι μου γλυκό, δε ξέρεις αν θα ζεις ή θα πεθάνεις, γιατί δεν δίνεις τα ρέστα σου και εσύ εκεί που δείχνουν η Έλενα και ο Βασίλης;
Αλλά να ήσουν η μόνη; Τουλάχιστον τα παιδιά μπορούν να αλλάξουν. Και εσύ μαφία ψήφισες. Ελέγχονται ακόμη τα πράγματα...
Αν εξαιρέσεις ότι ο Κιούπ είναι άφαντος. Και ότι ο Βασίλης έπαιξε επιπλέον ψήφο.
Σε αυτό το σημείο, αν ήμουν υστέρω θα σχολίαζα την ειρωνεία του πράγματος, να χάνουν δηλαδή οι πολίτες από ανεπαρκή γνώση των κανόνων, ενώ με κοροϊδεύαν κάποιοι που σπάμαρα συνέχεια του κανόνες. Αλλά δεν είμαι υστέρω, οπότε δεν λέω κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα, δε το σχολιάζω καν. Πουθενά. Ούτε στον Ακριβό.
[...]
Έτσι όπως η Ζωή κάθεται στο γραφείο του Ακριβού στη Θεσσαλονίκη μετά τη δουλειά και συζητάνε ενδεχόμενες αλλαγές στους κανόνες και ο Ακριβός γκρινιάζει που ο Φρικ τον έκαψε (η Ζωή εκεί δεν μιλάει πολύ), κάνουνε μία ανανέωση στο στέκι για να δούμε τι παίχτηκε στο Παλέρμο...
... και βλέπω την κάρτα της Έλενας. Την 4η κάρτα της Έλενας. Την δεν-έχω-ΑΔ-κάρτα της Έλενας. Να το επόμενο θύμα. Ααααχ αστέρι μου γλυκό, μαχαίρι στην καρδιά μου ήταν η κάρτα σου, αλήθεια. Εκεί μπήκε και με βουλοκέρι η ήδη σίγουρη νίκη της μαφίας. Θύμα επόμενης μέρας, χωρίς καν να χρειαστεί να στραφούν στην πόρνη. Έχουν και όλες τις κάρτες στα χέρια. Τρίτη και φαρμακερή θα την έτρωγαν και θα έπιανε. Δε βαριέσαι, προσπαθήσαμε.
Κάπου εδώ το ‘πιασε και ο Ακριβός και γελούσαν τα μουστάκια του.
«Τελείωσε» είπαμε και ήθελα να του σκάσω μία μπούφλα που με έβγαλε από το παιχνίδι. Αλλά, το ήξερα ότι θα πληρώσω φέτος τα περσινά...
Δε πειράζει... Θα τα πούμε του χρόνου :mastigio
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top