Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Λοιπόν, τα συμπεράσματά μου για αυτόν τον γύρο...


1ον) Όταν είδα ότι η Claire Rentfield είναι ντετέκτιβ θεώρησα με βάση τις αρχικές μου υποψίες αλλά κυρίως με βάση την ψήφο που έδωσε ότι ο Cupid είναι 100% ένοχος. Όπως όμως σωστά αναφέρθηκε, η Claire είπε ότι έδωσε ασφαλή ψήφο για να μην ψηφίσει κάποιον πολίτη (δηλ. τον Ikariona). Ομολογώ πως δεν το είχα προσέξει και ευχαριστώ που το επισημάνατε, γιατί όπως καταλαβαίνετε λόγω της χθεσινής μου απουσίας είχα να διαβάσω δημοσιεύσεις επί δημοσιεύσεων. :crazy: Επομένως, αυτό δείχνει ότι:

  • έχει ρωτήσει για τον Ikariona και γνωρίζει πως είναι πολίτης (ή έστω όχι μαφιόζος, γιατί υπάρχουν και ο ΔΑ και η πόρνη),
  • είναι αμφίβολο αν έχει ρωτήσει για τον Cupid.
Συνεπώς, δεν είμαι σίγουρος αν ο Cupid είναι μαφιόζος. Αναμφίβολα όμως πρέπει να προσέχουμε τις κινήσεις του, για να καταλάβουμε περισσότερα πράγματα. Επιπροσθέτως, αποδεικνύεται για δεύτερη φορά σε αυτό το παιχνίδι ότι ο Ikarionas δεν είναι μαφιόζος. Σε αυτό το σημείο, ίσως θα έπρεπε να προσέξουμε ποιοι έχουν αλλάξει επανειλημμένα γνώμη για αυτόν τον παίκτη (κάτι που δεν είναι από μόνο του ύποπτο) και για ποιο σκοπό (με αυτόν τον συνδυασμό πιθανόν να μπορέσουμε να βρούμε μαφιόζο).


2ον) Ο PieMaker δεν μου έχει απαντήσει ούτε στον 2ο γύρο για ποιον λόγο δεν βοήθησε με την ψήφο του να μην βγει ο Ikarionas που θα τον υπερασπιζόταν με κάθε κόστος, ούτε σήμερα στο μεγάλο ποστ που έκανα πώς ξαφνικά θεωρεί τον Ikariona ΔΑ και για ποιο λόγο έχει κολλήσει στον tsarachaf. Ειδικά το σενάριο που έκανες με τον ΔΑ μου φάνηκε αρκετά προχωρημένο, όπως προχωρημένο βρίσκω την άλλη άποψη που λέει ότι ο ούλτρα είναι ΔΑ. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιος είναι ο ΔΑ, εκτός αν έχει παίξει κάρτα, που και πάλι, κάποιος θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο να την παίξει με ερώτημα αν κάποιος είναι μαφιόζος. Τώρα, με εσένα και τον tsarachaf δεν έχω καταλάβει τι παίζει, πιστεύω υπάρχουν 3 σενάρια: 1. Ο Πάι είναι μαφιόζος και δεν ξέρει τι να ψηφίσει, 2. Ο Πάι γνωρίζει τον ρόλο του tsarachaf ή ο tsarachaf τον δικό του 3. Ο Πάι έχει ακράδαντα στοιχεία για την ενοχή του tsarachaf.

Με όλα αυτά συνδυαστικά, πρέπει να προσέξουμε σε αυτόν τον γύρο πώς θα κινηθούν οι ψήφοι ανάμεσα σε Cupid-PieMaker-tsarachaf και τι κινήσεις θα γίνουν για χάρη αυτών των 3. Παράλληλα, θα μελετήσω προσεκτικά τα ποστς της Claire, μήπως καταλάβουμε και για κάποιον άλλον που έχει ρωτήσει (συνολικά έχει ρωτήσει για 3 άτομα).


3ον) Eileen, είσαι λιγάκι αδυσώπητη με την υπόδειξη των κανόνων. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.


Claire ψήφισαν:
  1. aegloswen
  2. Deutsch Lover
  3. Drama Prinzessin
  4. Emilouko
  5. i_lie_us
  6. Kleop
  7. mintin
  8. tsarachaf
  9. vassilis498

Ξεχασες Guest 278211...


 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.

Λέω ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ από τη δική σου οπτική γωνία.Για μένα ο Ikarionas δεν είναι σίγουρο ότι είναι αθώος,μπορεί να είναι ο ΔΑ.
Δε σου λέω στα 16,σου λέω στις 10 που πήγαν στην Claire.


  1. aegloswen
  2. Deutsch Lover
  3. Drama Prinzessin
  4. Emilouko
  5. i_lie_us
  6. Kleop
  7. mintin
  8. tsarachaf
  9. vassilis498
  10. Guest 278211
ΑΝ Ο ΙΚΑRIOΝΑΣ EINAI ΔΑ.
Μας λες οτι θα ψηφισεις εναν εξ αυτων. Απο αυτους λογικα η Deutsch kai η aegloswen ειναι αθωες, τη Drama και την cleop δε μπορεις να τις ψηφισεις, οποτε απο τους υπολοιπους, ποιον εχεις πιο υποπτο και ποιον θα ψηφισεις?
Μενουν 6 ατομα.
Γινεται 6 δολοφονοι να ψηφισαν ενα μονο ατομο? Αποκλειεται.
Αρα ας δουμε ποιοι αλλοι ψηφιστηκαν. Ψηφιστηκε ο Ikarionas.
Αν ο Ikarionas ειναι ΔΑ, τοτε λογικα δε ψηφιστηκε απο τους δολοφονους, γιατι κινδυνευε να βγει.Οποτε αθωωνεις τους 6 που ψηφισαν Ιkariona (εσενα,PieMaker, Dumenuke, eileen,, τασο και Μαιρα (που ειναι νεκρη).

O tsarachaf ψηφιστηκε. Ειναι μεσα στους πιθανους δολοφονους σου, αλλα πηρε και ψηφο απο 4 αθωους, οποτε στις ψηφους του δεν υπαρχει δολοφονος.
Ψηφιστηκε η Deutsch απο τη Nefeli. Αρα αυτη θα μπορουσε να ειναι δολοφονος, συμφωνα με το σκεπτικο σου.
Ψηφιστηκε το emilouko απο τον Cupid, οποτε αυτος μπορει να ειναι αλλος ενας δολοφονος σου.
Αν ειναι αυτος δολοφονος ( ο Cupid), τοτε δεν ειναι δολοφονοι αυτοι που τον ψηφισαν (jkaradakov και Libertus) και το emilouko,που ψηφιστηκε απο αυτον. Η claire ειναι φαντασμα( και μαλιστα προτιμησε να δωσει cupid, που ειχε λιγοτερους ψηφους αντι για tsarachaf).
Αν ο cupid ειναι αθωος, τοτε ισως να ειναι το εμιλουκο, o libertus και ο jkaradakov.

Ουσιαστικα μου λες οτι ειναι 6, αντε 5 δολοφονοι στους : i lie us, mintin, tsarachaf, vassilis498, Guest 278211, nefeli, cupid
ή
i lie us, mintin, tsarachaf, vassilis498, Guest 278211, nefeli, libertus, jkaradakov και emiloukο.

Ουσιαστικα μου λες οτι σχεδον το εχεις λυσει. Αν απο αυτους βγαλεις και εκεινους που ψηφισαν Ikariona στις προηγουμενες ψηφοφοριες, θα εισαι αναμεσα σε 7-8 ατομα.




0/2 η Guest 278211

Κρίμα να φύγει έτσι άδοξα ένας τέτοιος ρόλος, όπως της Claire. Δεν υποψιάστηκα ούτε στιγμή πως έχει τέτοιο ρόλο, αντίθετα, ήθελα να δω ποιος πάλι θα τρέξει να τη σώσει. Τη θεωρούσα ένοχη, παρέα με Σπυράκο. Λάθος. Είχα αθωώσει κατά βάση στο μυαλό μου τον Ικαρίωνα, εξαιτίας του προφίλ του στο παιχνίδι, όπου προσπαθεί να στριμώξει άτομα, και πίστευα ότι ήθελαν σε εκείνη τη 2η ψηφοφορία να τον πετάξουν έξω.


aegloswen: Καλωσήρθες πίσω!! Νομίζω ότι οι περισσότεροι συμφωνούμε πως έχει καλό ρόλο, μέχρι κι η μαφία θέλησε να τη βγάλει από τη μέση.

Cupid: Έχει πάρει ψήφο από Claire. Θα μου πείτε πόσο πιθανό είναι να έχει ρωτήσει συγκεκριμένα για αυτόν. Δεν ξέρω. Έχω μια θεωρία για το πώς ψήφιζε μετά την πρώτη μέρα η Claire.

Deutsch... Lover: Καλή κίνηση να επαναφέρεις την aeg.

DumeNuke: Αρκετά επιθετικός παίκτης. Ασχολήθηκε με το να παρουσιάσει τον Ikariona ένοχο, κάτι που προσωπικά θεωρώ σπατάλη χρόνου, αλλά αυτό δεν τον κάνει αυτόματα ύποπτο. Ειδικά η τελευταία κίνηση να τον ψηφίσει, περισσότερο αυθορμητισμό δείχνει. Αλλά κρατάω μικρό καλάθι μετά τα τελευταία για όσα λέω.

Eileen: Θεωρούσε ότι και οι δύο που προηγούνταν στην ψηφοφορία ήταν αθώοι και αποδείχτηκε ότι μάλλον έχει δίκιο.

Emilouko: Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται και μάλιστα δεν έχει εμπλακεί στις κακές

Giamou: Ένας ακόμα από τους παίκτες που έχω πιθανώς αδικήσει, ειδικά με εκείνο το πρώτο σενάριο. Προς το παρών, φεύγει από τους υπόπτους μου.

Ikarionas: Στους πολίτες μάλλον (ελπίζω να μην έχω πέσει και πάλι έξω).

i_lie_us: Θέλω να δω καλύτερα τα ποστ του.

JKaradakov: Ψάχνει να βρει τους μαφιόζους που δεν είναι ιδιαίτερα ενεργοί παίκτες, κάτι που θεωρώ σωστό. Από την άλλη πλευρά, έχει μια σχετική αποχή από τις ψηφοφορίες, σαν να μη θέλει να πάρει θέση. Ωστόσο, δεν ξέρω αν οι συνεχόμενες ψήφοι προς cubid είναι εντελώς τυχαίοι.

Libertus: Προς το παρών, δεν έχω κάτι εναντίον του.

mintin97: Ομοίως με cupid.

Nefeli Graf: Με παραξένεψε η ψήφος της, ωστόσο περιμένω μεγαλύτερη συμμετοχή τις επόμενες μέρες.

PieMaker: Δεν έχω καταλάβει από πού βγήκε η άποψή του ότι ο Ikarionas είναι ΔΑ. Και ακόμα κι αν ισχύει, δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει το να είναι ΔΑ και ταυτόχρονα ο Τσαρα να είναι στη μαφία. Γιατί ο ΔΑ να κατηγορεί το μαφιόζο; Θεωρείς ότι έχει καταλάβει λάθος; Περιμένω τεκμηριωμένη απάντηση.

tsarachaf: Αυτός ο παίκτης με έχει προβληματίσει. Θα προσέχω πολύ τα επόμενα μηνύματά του, ειδικά μετά από όσα έγιναν. Έχω περιέργεια να δω τι στάση θα κρατήσει.

ultraviolence: Αυτή η ταύτιση των ψήφων με τα επόμενα θύματα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι συμπτωματική, αλλά μπορεί και να στέκει το σενάριο ότι αυτός τελικά είναι ο ΔΑ.

vassilis498: Έχει καλό τρόπο σκέψης και θέλει τεκμηριωμένες απαντήσεις, κάτι που θεωρώ σημαντικό για ένα παιχνίδι Παλέρμο.

Τάσος97: Μετά από σχετική απουσία των πρώτων ημερών, επιστρέφει με δυναμική και κατηγορεί Ikariona, βασισμένος στις πολλαπλές εναλλαγές των σεναρίων που κάνει. Θέλω να δω πώς θα απαντήσει στις τωρινές εξελίξεις.

Η Claire νομίζω ότι ρώτησε για Ikariona και Σπυράκο και όλοι τους βγήκαν πολίτες. Θα ήθελα να ακούσω την άποψη της kleop σήμερα. Ο Tzioum νομίζω ότι βοήθησε.

Θεωρώ ότι μεταξύ mintin και cupid υπάρχει ένας μαφιόζος γιατί ο τρόπος που κινούνται είναι αρκετά προσεκτικός, αλλά αυτό το λέω με επιφύλαξη.

Για την ώρα, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο σενάριο στο μυαλό μου.

Δε μας νοιαζει να μας παραθεσεις το ποσο συμμετεχουν οι παικτες και ποσα ποστ εκαναν και αν αυτα σε προβληματισαν. Δε κατηγορεις κανεναν ουσιαστικα. Το μονο που μας λες ειναι οτι θες να δεις τα ποστ μας, οτι θες να δεις πως θα κινηθουμε (ποτε? τον 10 γυρο? τοσο σιγουρη οτι θα ζεις τοσο πολυ για να τα δεις?), μας λες επισης οτι δε ξερεις το ενα και δε ξερεις το αλλο και τιποτα δε ξερεις τελικα...
Τη θεωρια που ψηφιζε η Claire θα μας την πεις ή ουτε αυτην την ξερεις?
Γιατι φοβασαι να αθωωσεις τους αθωους???
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
@ultra Ειμαι απο κινητο δεν μπορω να απαντησω κανονικα και να κοιταξω αυτα που θελω.
Μια ερωτηση μονο. Ποιους πιστευεις καλυπτει ο ικαριονας αν ειναι ΔΑ;;

Για μενα αν δεν ειμαστε τοσο σιγουροι για cupid καλα ειναι τοτε να κοιμηθουμε αναμεσα σε pie - tsara.

Βασιλη ultra δεν καταλαβα τι ειπατε σχετικα με μενα και κλερ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
3ον) Eileen, είσαι λιγάκι αδυσώπητη με την υπόδειξη των κανόνων. :P
Το ξέρω, το έχω παρακάνει. Δεν απολογούμαι που τους αναφέρω - θα ήταν παράλειψη από μέρους μου να αφήνω πράγματα που δεν ισχύουν να αναφέρονται, όποιος και αν τα έχει πει.
Απογοητεύτηκα γιατί αρκετοί παίκτες δεν έχουν δώσει την δέουσα προσοχή, το ύφος μου όμως θα μπορούσε σίγουρα να είναι καλύτερο.
Συγγνώμη που σας έπρηξα με αυτό. :redface:

έγινα τελείως υστέρω;

Ξεχασες Guest 278211...
Ωραίος!:thumbup: Το άλλαξα, σε ευχαριστώ.


Επίσης, μετά από μία ματιά στα post της Claire είμαι αρκετά σίγουρη ότι την μία μέρα ρώτησε για την aegloswen
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Αν είμαι αθώος; Πριν βρε αγοράκι μου δεν έλεγες ότι είμαι ο ΔΑ και να με βγάλουν; Aποφασίστε τι είμαι για να ξέρω τι μουντ να έχω :/:
Άκης ποιος είναι,ο ikarionas?

Ναι ο Ikarionas είναι ο Άκης.

Λέω ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ από τη δική σου οπτική γωνία.Για μένα ο Ikarionas δεν είναι σίγουρο ότι είναι αθώος,μπορεί να είναι ο ΔΑ.

Ναι ασφαλώς και δεν μπορώ για σένα να είμαι σίγουρα αθώος. Με βγάζατε όλη η παρεούλα είτε αθώο που έπρεπε να φύγει γιατί μπερδεύει είτε μαφιόζο και ξαφνικά τώρα που την πατήσατε με την ντετέκτιβ και θα με φάτε στην μάπα, αν δεν με σκοτώσετε το βράδυ, έγινα για σας ΔΑ. Ο Pie Maker το είχε αυτό το σενάριο να με παρουσιάσετε ως ΔΑ στο μυαλό του από πριν αλλά ήθελε να βγω μέρα για να είναι πιο λειτουργικό. Την πάτησε γιατί δεν βγήκα και πάτε τώρα να χρησιμοποιήσετε αυτή τη βλακεία ότι θα μπορούσα να είμαι ο ΔΑ που ξόδεψε και ιδιότητα και κάρτα ακύρωσης για ξεκάρφωμα. Λυπάμαι δεν πετυχαίνει τώρα όλο αυτό. Το σενάριό σας καταστράφηκε. Είμαι αθώος. Πρέπει να φύγεις κι εσύ, κι αυτός.

Εδώ θέλω να ρωτήσω το εξής τον ikariona,άλλη μια παίκτης που κατηγόρησες αποδείχθηκε αθώα,τι έχεις να πεις;;
Mιλάς εσύ για ζημιά στο παιχνίδι; ΕΣΥ; Που είχες φάει τα λύσσακα σου να κατηγορείς σπυρακο και claire;

Έχω να πω ότι εγώ δεν ψήφισα Claire ούτε Σπυράκο, διατήρησα την ψήφο μου στον τρίτο μαφιόζο, τον tsarachaf και έχω να πω κυρίως, ότι τι έχεις να πεις εσύ που ψήφισες αθώο, εμένα, και έδιωξες την ντετέκτιβ απ' το παιχνίδι, στερώντας της τα τελευταία της λόγια; Μην μας να γυρίσεις σε μένα το μπαλάκι. Εγώ έχω αθωωθεί. Πάει κόντρα σε ό,τι υπολογίζατε αλλά την πατήσατε. Εσύ είσαι αυτός που πρέπει να λογοδοτήσει. Εγώ δεν την ψήφισα καν σήμερα.

Μπορείς να μου πεις πως στέκει;Θες να μου πεις δηλαδή το ότι ξαφνικά,ενώ δεν με είχε στα πιθανά του σενάρια μαφίας με παρουσιάζει σαν ΔΑ και πετάγεστε 2-3 να συμφωνήσετε δεν σε προβληματίζει; Δηλαδή αποκλείεις το σενάριο να είναι εκείνος ο ΔΑ και να έριξε την ακύρωση ψήφου για στάχτη στα μάτια; Δεν είναι και αυτό ένα πιθανό σενάριο;

Ναι αποκλείεται να είμαι ο ΔΑ. Σταματήστε πια το χαζό αυτό σενάριο. Δεν πείθει. Προσπαθήστε παρουσιάζοντάς με ως πόρνη. Αυτό είναι πιο πειστικό απ' τον ΔΑ. Καλή η σκέψη του Pie Maker αλλά δεν βγήκε, τι να κάνουμε. Ακόμη και να με βγάζατε στην ψηφοφορία το σχεδίαζα για τελευταία λόγια. Δεν θα τη γλιτώνατε πάλι.


Να'χα μπει μόνο σε'σενα θα'ταν καλά :P
Δε νομίζω ότι ήταν τόσο αχρείαστη που λες όσο χρονικά λανθασμένη,έπρεπε να περιμένω λίγο για τα τελευταία της λόγια απλά είχα εκνευριστεί με τις συνεχείς κατηγορίες μου ως ΔΑ και ήθελα να έρθουν στο φως νέες πληροφορίες.Πιστεύω ότι μπορούμε να κατευθυνθούμε σε άτομα που ψήφισαν την Claire πάντως,λογικά και στατιστικά πρέπει να βρίσκονται μαφιόζοι εκεί.

Ναι ασφαλώς σε βολεύει να πας σε όσους ψήφισαν Claire. Όχι φίλε, οι περισσότεροι μαφιόζοι είστε όσοι ψηφίσατε εμένα, όχι την Claire. Στην Claire υπάρχει ο tsarachaf. Θα τον βγάλουμε κι αυτόν, μην ανησυχείς. Και οι τρεις θα φύγετε.

ή είσαι ο ΔΑ.
Μπλα μπλα μπλα. Είπαμε αλλάξτε σενάριο. Έχει καταντήσει βαρετό. Ούτε εσείς που το λέτε δεν το πιστεύετε. Προσπαθείτε να παρουσιάσετε ως τελείως λογικό κάτι εντελώς παράλογο, ότι δηλαδή εγώ έριξα και ψήφο ακύρωσης και χρησιμοποίησα την ιδιότητά μου για να σώσω την Claire, την οποία στην πορεία κατηγορούσα, μέχρι να δω διάφορες ύποπτες κινήσεις. Άλλαξε σενάριο. Εσύ ήθελες να δεις τι συμβαίνει με την Claire, ώστε να βρεις πιθανούς μαφιόζους και να ξέρεις πώς να κινηθείς. Εσύ με αθώωσες κατά λάθος παίζοντας την κάρτα σου. Δεν το έκανα εγώ. Την έσωσες ως ΔΑ και τώρα ήθελες να δεις τι έσωσες. Και την πάτησες. Μπορεί να είδες και την ψήφο της Μάιρα σε μένα και να ψιλιάστηκες ότι έκανες κοτσάνα που την έβγαλες, οπότε να ήθελες να δεις τι έσωσες.

Όπα κάτσε.Για αρχή ναι έχεις δίκαιο,άρχισα να γράφω περισσότερο για να με υπερασπιστώ .Άμα δεν σου απαντούσα καν στις κατηγορίες τι συμπέρασμα θα έβγαζες δηλαδή; Είμαι όμως attention whore δε μπορούσα να μην απαντήσω.
Και τώρα πάμε στο τρομερά κουλό που είπες.Πως καλέ μου να είχα ψιλιαστεί ότι η Claire είναι ο ντετέκτιβ; Είδες να προδίδει πουθενά τον ρόλο της με τα μηνύματα της; Εσύ είσαι το λαγωνικό που βρίσκει τους ρόλους όχι εγώ.

Τα μηνύματά της θέλουν προσεκτική εξέταση, ακόμη δεν τελείωσα την ανάγνωσή τους. Αν όμως δεν είσαι ΔΑ και είσαι μαφιόζος, ξέρεις τους συνμαφιόζους σου. Βλέποντας λοιπόν πως ψήφισε π.χ. τον mintin ή τον Cupid, αν κάποιος απ' αυτούς είναι μαζί σου, είναι εύκολο να συμπεράνεις ότι παίζει και τέτοιο σενάριο.

Eδώ να σχολιάσω απλά ότι η Drama,μπήκε,ψήφισε,και έφυγε.Ενώ περίμενα να ψηφίσει τον Ikariona που ξεκίνησε το κύμα εναντίον της είδα ξαφνικά ψήφο στην Claire.Προβληματίστηκα.

Η Drama και εμένα με ξάφνιασε με την αθώωση που μου έκανε.

Eπίσης για τα φαντάσματα, εκτός του Tzoum,δεν είδα καμία άλλη άποψη παρα μόνο ψήφους,δεν είχατε να πείτε τίποτα δηλαδή;

Τα περισσότερα φαντάσματα αγαπητέ είναι αθώοι και σ' αυτό θα πρέπει να συμφωνήσεις. Οι περισσότεροι αθώοι λοιπόν μαζί με την ντετέκτιβ αθώωσαν και στήριξαν εμένα. Ακόμη και αυτοί τους όποιους έβγαλα εγώ. Με εξαίρεση την Μάιρα που μπορεί να είχε κακό ρόλο ή να μην είχε καμία πληροφορία και να ψήφισε έτσι. Οι περισσότεροι δολοφόνοι είστε στις δικές μου ψήφους και όχι στις Claire. Στην Claire είναι ο tsarachaf, ίσως και κανένας ακόμη αλλά who cares προς το παρόν.

Ας υποθέσουμε ότι αύριο το θύμα είμαι εγώ.Που θα ρίξεις το μπαλάκι για τον ΔΑ πες μου,ποιος θα'χει την τύχη να του κάνεις μαντεψιά ρόλου; :redface: Ενώ μπορούσα να βοηθήσω,δε με αφήνεις. Αφού με θες έξω έτσι θα γίνει,αυτό γίνεται μέχρι στιγμής δηλαδή. Δε θα με πειράξει όσο με πείραξε πέρσι,είχα περάσει καλά τότε τουλάχιστον.Κάνε μου μια χάρη όμως,όταν αποκαλυφθεί ο ρόλος μου και δεις πόσο έξω έχεις πέσει,βγάλε μια φωτο και ανέβασε την εδώ να απολαύσουμε το θέαμα,είσαι βαθιά νυχτωμένος.

Μακάρι να είσαι εσύ το θύμα. Αν κάνουν τέτοιο λάθος οι δολοφόνοι να θυσιάσουν τον ΔΑ τους τόσο το καλύτερο για τους πολίτες. Αν είσαι μαφιόζος μαζί τους δεν ξέρω αν μπορούν οι μαφιόζοι να σκοτώσουν δικό τους μέλος αλλά και πάλι μακάρι να το κάνουν. Δεν θα την γλιτώσουν όμως οι υπόλοιποι. Και να πεθάνεις εσύ, θα φύγει και ο Pie Maker και ο tsarachaf και ίσως και ο Τάσος, αν είναι μαζί σας. Δεν τη γλιτώνετε. Αν φύγεις εσύ κανείς δεν θα έχει το μπαλάκι του ΔΑ. Θα έχει φύγει ο ΔΑ. Ναι καλά αυτά ξέρεις πόσες φορές τα είχα πει εγώ όταν ήμουν κακός ρόλος. Πρέπει να φύγεις.

Λοιπόν, τα συμπεράσματά μου για αυτόν τον γύρο...


1ον) Όταν είδα ότι η Claire Rentfield είναι ντετέκτιβ θεώρησα με βάση τις αρχικές μου υποψίες αλλά κυρίως με βάση την ψήφο που έδωσε ότι ο Cupid είναι 100% ένοχος. Όπως όμως σωστά αναφέρθηκε, η Claire είπε ότι έδωσε ασφαλή ψήφο για να μην ψηφίσει κάποιον πολίτη (δηλ. τον Ikariona). Ομολογώ πως δεν το είχα προσέξει και ευχαριστώ που το επισημάνατε, γιατί όπως καταλαβαίνετε λόγω της χθεσινής μου απουσίας είχα να διαβάσω δημοσιεύσεις επί δημοσιεύσεων. :crazy: Επομένως, αυτό δείχνει ότι:

  • έχει ρωτήσει για τον Ikariona και γνωρίζει πως είναι πολίτης (ή έστω όχι μαφιόζος, γιατί υπάρχουν και ο ΔΑ και η πόρνη),
  • είναι αμφίβολο αν έχει ρωτήσει για τον Cupid.
Συνεπώς, δεν είμαι σίγουρος αν ο Cupid είναι μαφιόζος. Αναμφίβολα όμως πρέπει να προσέχουμε τις κινήσεις του, για να καταλάβουμε περισσότερα πράγματα. Επιπροσθέτως, αποδεικνύεται για δεύτερη φορά σε αυτό το παιχνίδι ότι ο Ikarionas δεν είναι μαφιόζος. Σε αυτό το σημείο, ίσως θα έπρεπε να προσέξουμε ποιοι έχουν αλλάξει επανειλημμένα γνώμη για αυτόν τον παίκτη (κάτι που δεν είναι από μόνο του ύποπτο) και για ποιο σκοπό (με αυτόν τον συνδυασμό πιθανόν να μπορέσουμε να βρούμε μαφιόζο).


2ον) Ο PieMaker δεν μου έχει απαντήσει ούτε στον 2ο γύρο για ποιον λόγο δεν βοήθησε με την ψήφο του να μην βγει ο Ikarionas που θα τον υπερασπιζόταν με κάθε κόστος, ούτε σήμερα στο μεγάλο ποστ που έκανα πώς ξαφνικά θεωρεί τον Ikariona ΔΑ και για ποιο λόγο έχει κολλήσει στον tsarachaf. Ειδικά το σενάριο που έκανες με τον ΔΑ μου φάνηκε αρκετά προχωρημένο, όπως προχωρημένο βρίσκω την άλλη άποψη που λέει ότι ο ούλτρα είναι ΔΑ. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιος είναι ο ΔΑ, εκτός αν έχει παίξει κάρτα, που και πάλι, κάποιος θα ήταν πολύ πιο χρήσιμο να την παίξει με ερώτημα αν κάποιος είναι μαφιόζος. Τώρα, με εσένα και τον tsarachaf δεν έχω καταλάβει τι παίζει, πιστεύω υπάρχουν 3 σενάρια: 1. Ο Πάι είναι μαφιόζος και δεν ξέρει τι να ψηφίσει, 2. Ο Πάι γνωρίζει τον ρόλο του tsarachaf ή ο tsarachaf τον δικό του 3. Ο Πάι έχει ακράδαντα στοιχεία για την ενοχή του tsarachaf.

Με όλα αυτά συνδυαστικά, πρέπει να προσέξουμε σε αυτόν τον γύρο πώς θα κινηθούν οι ψήφοι ανάμεσα σε Cupid-PieMaker-tsarachaf και τι κινήσεις θα γίνουν για χάρη αυτών των 3. Παράλληλα, θα μελετήσω προσεκτικά τα ποστς της Claire, μήπως καταλάβουμε και για κάποιον άλλον που έχει ρωτήσει (συνολικά έχει ρωτήσει για 3 άτομα).


3ον) Eileen, είσαι λιγάκι αδυσώπητη με την υπόδειξη των κανόνων. :P

Καλά τα λες αλλά διάβασε όποτε μπορέσεις και το μεγάλο post που έκανα για όλα αυτά. Λέω και για τα περί ΔΑ και εξηγώ κάποια απ' αυτά που ρωτάς.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
0/2 η Guest 278211

Κρίμα να φύγει έτσι άδοξα ένας τέτοιος ρόλος, όπως της Claire. Δεν υποψιάστηκα ούτε στιγμή πως έχει τέτοιο ρόλο, αντίθετα, ήθελα να δω ποιος πάλι θα τρέξει να τη σώσει. Τη θεωρούσα ένοχη, παρέα με Σπυράκο. Λάθος. Είχα αθωώσει κατά βάση στο μυαλό μου τον Ικαρίωνα, εξαιτίας του προφίλ του στο παιχνίδι, όπου προσπαθεί να στριμώξει άτομα, και πίστευα ότι ήθελαν σε εκείνη τη 2η ψηφοφορία να τον πετάξουν έξω.


aegloswen: Καλωσήρθες πίσω!! Νομίζω ότι οι περισσότεροι συμφωνούμε πως έχει καλό ρόλο, μέχρι κι η μαφία θέλησε να τη βγάλει από τη μέση.

Cupid: Έχει πάρει ψήφο από Claire. Θα μου πείτε πόσο πιθανό είναι να έχει ρωτήσει συγκεκριμένα για αυτόν. Δεν ξέρω. Έχω μια θεωρία για το πώς ψήφιζε μετά την πρώτη μέρα η Claire.

Deutsch... Lover: Καλή κίνηση να επαναφέρεις την aeg.

DumeNuke: Αρκετά επιθετικός παίκτης. Ασχολήθηκε με το να παρουσιάσει τον Ikariona ένοχο, κάτι που προσωπικά θεωρώ σπατάλη χρόνου, αλλά αυτό δεν τον κάνει αυτόματα ύποπτο. Ειδικά η τελευταία κίνηση να τον ψηφίσει, περισσότερο αυθορμητισμό δείχνει. Αλλά κρατάω μικρό καλάθι μετά τα τελευταία για όσα λέω.

Eileen: Θεωρούσε ότι και οι δύο που προηγούνταν στην ψηφοφορία ήταν αθώοι και αποδείχτηκε ότι μάλλον έχει δίκιο.

Emilouko: Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται και μάλιστα δεν έχει εμπλακεί στις κακές

Giamou: Ένας ακόμα από τους παίκτες που έχω πιθανώς αδικήσει, ειδικά με εκείνο το πρώτο σενάριο. Προς το παρών, φεύγει από τους υπόπτους μου.

Ikarionas: Στους πολίτες μάλλον (ελπίζω να μην έχω πέσει και πάλι έξω).

i_lie_us: Θέλω να δω καλύτερα τα ποστ του.

JKaradakov: Ψάχνει να βρει τους μαφιόζους που δεν είναι ιδιαίτερα ενεργοί παίκτες, κάτι που θεωρώ σωστό. Από την άλλη πλευρά, έχει μια σχετική αποχή από τις ψηφοφορίες, σαν να μη θέλει να πάρει θέση. Ωστόσο, δεν ξέρω αν οι συνεχόμενες ψήφοι προς cubid είναι εντελώς τυχαίοι.

Libertus: Προς το παρών, δεν έχω κάτι εναντίον του.

mintin97: Ομοίως με cupid.

Nefeli Graf: Με παραξένεψε η ψήφος της, ωστόσο περιμένω μεγαλύτερη συμμετοχή τις επόμενες μέρες.

PieMaker: Δεν έχω καταλάβει από πού βγήκε η άποψή του ότι ο Ikarionas είναι ΔΑ. Και ακόμα κι αν ισχύει, δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζει το να είναι ΔΑ και ταυτόχρονα ο Τσαρα να είναι στη μαφία. Γιατί ο ΔΑ να κατηγορεί το μαφιόζο; Θεωρείς ότι έχει καταλάβει λάθος; Περιμένω τεκμηριωμένη απάντηση.

tsarachaf: Αυτός ο παίκτης με έχει προβληματίσει. Θα προσέχω πολύ τα επόμενα μηνύματά του, ειδικά μετά από όσα έγιναν. Έχω περιέργεια να δω τι στάση θα κρατήσει.

ultraviolence: Αυτή η ταύτιση των ψήφων με τα επόμενα θύματα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι συμπτωματική, αλλά μπορεί και να στέκει το σενάριο ότι αυτός τελικά είναι ο ΔΑ.

vassilis498: Έχει καλό τρόπο σκέψης και θέλει τεκμηριωμένες απαντήσεις, κάτι που θεωρώ σημαντικό για ένα παιχνίδι Παλέρμο.

Τάσος97: Μετά από σχετική απουσία των πρώτων ημερών, επιστρέφει με δυναμική και κατηγορεί Ikariona, βασισμένος στις πολλαπλές εναλλαγές των σεναρίων που κάνει. Θέλω να δω πώς θα απαντήσει στις τωρινές εξελίξεις.

Η Claire νομίζω ότι ρώτησε για Ikariona και Σπυράκο και βγήκαν πολίτες. Ίσως η Claire να μη βρήκε κάποιον από τη μαφία στις ερωτήσεις της. Θα ήθελα να ακούσω την άποψη της kleop σήμερα. Ο Tzioum νομίζω ότι βοήθησε.

Θεωρώ ότι μεταξύ mintin και cupid υπάρχει ένας μαφιόζος γιατί ο τρόπος που κινούνται είναι αρκετά προσεκτικός, αλλά αυτό το λέω με επιφύλαξη.

Για την ώρα, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο σενάριο στο μυαλό μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δε μας νοιαζει να μας παραθεσεις το ποσο συμμετεχουν οι παικτες και ποσα ποστ εκαναν και αν αυτα σε προβληματισαν. Δε κατηγορεις κανεναν ουσιαστικα. Το μονο που μας λες ειναι οτι θες να δεις τα ποστ μας, οτι θες να δεις πως θα κινηθουμε (ποτε? τον 10 γυρο? τοσο σιγουρη οτι θα ζεις τοσο πολυ για να τα δεις?), μας λες επισης οτι δε ξερεις το ενα και δε ξερεις το αλλο και τιποτα δε ξερεις τελικα...
Το θεωρια που ψηφιζε η Claire θα μας την πεις ή ουτε αυτην την ξερεις?
Γιατι φοβασαι να αθωωσεις τους αθωους???

Δεν έχω κάτι να πιαστώ, μετά από την πλήρη κατάρρευση της θεωρίας μου. Τι θέλεις να κάνω; Θέλω να δω πού θα συνταχθούν οι περισσότεροι από τους παίκτες για να καταλάβω 2 πράγματα. Πρέπει να βρω κάτι άλλο. Γενικά, όταν λέω ότι μου αρέσει το σκεπτικό τους εννοώ ότι θα ταίριαζαν για πολίτες. Η θεωρία μου για την Claire είναι ότι ρωτούσε για πολίτες και τελικά δεν ήξερε ποιον να ψηφίσει. (Έκανα edit γιατί ξέχασα αρχικά να το γράψω)

Δεν ξέρω τι νομίζεις, κατά τη γνώμη μου το ότι η Claire ήταν Ντεντέκτιβ είναι μια σημαντική εξέλιξη και θέλω να δω τις αντιδράσεις των υπόλοιπων παικτών.

Τι να σου πω, αν ξέρεις κάτι παραπάνω, πες το. Θα σχολιάσω πάλι πριν την ανακοίνωση της δολοφονίας, αν δω κάτι που αξίζει σχολιασμού. Επίσης, ελπίζω να μη με βρείτε σε κανένα χαντάκι. Αυτά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,093 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Παρασκευή 8/7
  1. aegloswen
  2. Cupid
  3. Deutsch... Lover
  4. DumeNuke --> Ikarionas
  5. Eileen
  6. Emilouko
  7. Giamou --> tsarachaf
  8. Ikarionas --> PieMaker
  9. i_lie_us
  10. JKaradakov
  11. Libertus --> Cupid
  12. mintin97
  13. Nefeli Graf
  14. PieMaker --> tsarachaf
  15. Guest 278211
  16. tsarachaf
  17. Tzoum --> tsarachaf (φάντασμα)
  18. ultraviolence
  19. vassilis498
  20. Τάσος97
Ψήφοι
3 tsarachaf
1 Cupid
1 Ikarionas
1 PieMaker

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος
Claire Rentfield - Τυμβωρυχία - Ντέτεκτιβ

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Ανεξαρτητως το ποιος ειναι ο ΔΑ, ας δουμε τις ψηφους σε αυτο το σημειο. 10 ατομα ψηφισαν Claire. Απο αυτους λογικα η Deutsch kai η aegloswen ειναι αθωες, η Drama και η cleop ειναι φαντασματα και λογικα αθωες, οποτε απο τους υπολοιπους μενουν οι
i lie us, mintin, tsarachaf, vassilis498, Guest 278211 και το εμιλουκο.
Ψηφιστηκε ο Ikarionas απο
ultraviolence,PieMaker, Dumenuke, eileen,, Tασο και Μαιρα (που ειναι νεκρη).

O tsarachaf ψηφιστηκε. Ειναι μεσα στους πιθανους δολοφονους αλλα πηρε και ψηφο απο 4 αθωους
Ψηφιστηκε η Deutsch απο τη Nefeli. Αυτη θα μπορουσε να ειναι δολοφονος.
Ψηφιστηκε το emilouko απο τον Cupid, οποτε αυτος μπορει να ειναι αλλος ενας δολοφονος.
Αν ειναι αυτος δολοφονος ( ο Cupid), τοτε δεν ειναι δολοφονοι αυτοι που τον ψηφισαν (jkaradakov και Libertus) και το emilouko,που ψηφιστηκε απο αυτον. Η claire ειναι φαντασμα( και μαλιστα προτιμησε να δωσει cupid, που ειχε λιγοτερους ψηφους αντι για tsarachaf).
Αν ο cupid ειναι αθωος, τοτε ισως να ειναι το εμιλουκο, o libertus και ο jkaradakov.

Ουσιαστικα ειναι: i lie us, mintin, tsarachaf, vassilis498, Guest 278211, nefeli, cupid,

ultraviolence,PieMaker, Dumenuke, eileen,, Tασος
ή
i lie us, mintin, tsarachaf, vassilis498, Guest 278211, nefeli, libertus, jkaradakov, emiloukο, ultraviolence, PieMaker, Dumenuke, eileen, Tασος.

Με βαση τη σημερινη ψηφοφορια προκυπτουν αυτα. Αργοτερα θα προσπαθησω (ή ας το κανει καποιος αλλος), να ανιχνευσω κοντρες ή ψηφους μεταξυ αυτων των παικτων, που, λογικα, αποκλειουν τη συνυπαρξη τους στις 2 παραπανω ομαδες, ωστε να αρχισει σιγα-σιγα να φαινεται, ποιος παικτης συντασσεται με ποιον.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Δεν έχω κάτι να πιαστώ, μετά από την πλήρη κατάρρευση της θεωρίας μου. Τι θέλεις να κάνω; Θέλω να δω πού θα συνταχθούν οι περισσότεροι από τους παίκτες για να καταλάβω 2 πράγματα. Πρέπει να βρω κάτι άλλο. Γενικά, όταν λέω ότι μου αρέσει το σκεπτικό τους εννοώ ότι θα ταίριαζαν για πολίτες. Η θεωρία μου για την Claire είναι ότι ρωτούσε για πολίτες και τελικά δεν ήξερε ποιον να ψηφίσει. (Έκανα edit γιατί ξέχασα αρχικά να το γράψω)

Δεν ξέρω τι νομίζεις, κατά τη γνώμη μου το ότι η Claire ήταν Ντεντέκτιβ είναι μια σημαντική εξέλιξη και θέλω να δω τις αντιδράσεις των υπόλοιπων παικτών.

Τι να σου πω, αν ξέρεις κάτι παραπάνω, πες το. Θα σχολιάσω πάλι πριν την ανακοίνωση της δολοφονίας, αν δω κάτι που αξίζει σχολιασμού. Επίσης, ελπίζω να μη με βρείτε σε κανένα χαντάκι. Αυτά.

Mην ανησυχείς. Αν φύγουν απ' το παιχνίδι tsarachaf, Pie Maker, ultraviolence, Τάσος, mintin/Cupid και DumeNuke και δεν έχει τελειώσει ακόμη, τότε θα βγάλουμε εσένα. Μέχρι τότε παίζει με την ησυχία σου. Μαζί σου εμείς.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Δεν έχω κάτι να πιαστώ, μετά από την πλήρη κατάρρευση της θεωρίας μου. Τι θέλεις να κάνω; Θέλω να δω πού θα συνταχθούν οι περισσότεροι από τους παίκτες για να καταλάβω 2 πράγματα. Πρέπει να βρω κάτι άλλο. Γενικά, όταν λέω ότι μου αρέσει το σκεπτικό τους εννοώ ότι θα ταίριαζαν για πολίτες. Η θεωρία μου για την Claire είναι ότι ρωτούσε για πολίτες και τελικά δεν ήξερε ποιον να ψηφίσει. (Έκανα edit γιατί ξέχασα αρχικά να το γράψω)

Δεν ξέρω τι νομίζεις, κατά τη γνώμη μου το ότι η Claire ήταν Ντεντέκτιβ είναι μια σημαντική εξέλιξη και θέλω να δω τις αντιδράσεις των υπόλοιπων παικτών.

Τι να σου πω, αν ξέρεις κάτι παραπάνω, πες το. Θα σχολιάσω πάλι πριν την ανακοίνωση της δολοφονίας, αν δω κάτι που αξίζει σχολιασμού. Επίσης, ελπίζω να μη με βρείτε σε κανένα χαντάκι. Αυτά.

Μα, μας συμφερει να πεθανεις, γιατι α) δεν εχεις βοηθησει μεχρι τωρα και β) πιθανον να παρουμε πληροφοριες για το ποιοι δε θα σε σκοτωναν. Αν ειχες καποια πολυ σημαντικη καρτα, θα ειχες ως τωρα καποιο σκεπτικο, οποτ απορριπτεται αυτο το σεναριο, αν εισαι αλεξισφαιρο δε μπορεις να πεθανεις, οποτε μονο γιατρος μπορεις να εισαι, που δε το νομιζω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,804 μηνύματα.


  1. aegloswen
  2. Deutsch Lover
  3. Drama Prinzessin
  4. Emilouko
  5. i_lie_us
  6. Kleop
  7. mintin
  8. tsarachaf
  9. vassilis498
  10. Guest 278211
ΑΝ Ο ΙΚΑRIOΝΑΣ EINAI ΔΑ.
Μας λες οτι θα ψηφισεις εναν εξ αυτων. Απο αυτους λογικα η Deutsch kai η aegloswen ειναι αθωες, τη Drama και την cleop δε μπορεις να τις ψηφισεις, οποτε απο τους υπολοιπους, ποιον εχεις πιο υποπτο και ποιον θα ψηφισεις?
Μενουν 6 ατομα.
Γινεται 6 δολοφονοι να ψηφισαν ενα μονο ατομο? Αποκλειεται.
Αρα ας δουμε ποιοι αλλοι ψηφιστηκαν. Ψηφιστηκε ο Ikarionas.
Αν ο Ikarionas ειναι ΔΑ, τοτε λογικα δε ψηφιστηκε απο τους δολοφονους, γιατι κινδυνευε να βγει.Οποτε αθωωνεις τους 6 που ψηφισαν Ιkariona (εσενα,PieMaker, Dumenuke, eileen,, τασο και Μαιρα (που ειναι νεκρη).

O tsarachaf ψηφιστηκε. Ειναι μεσα στους πιθανους δολοφονους σου, αλλα πηρε και ψηφο απο 4 αθωους, οποτε στις ψηφους του δεν υπαρχει δολοφονος.
Ψηφιστηκε η Deutsch απο τη Nefeli. Αρα αυτη θα μπορουσε να ειναι δολοφονος, συμφωνα με το σκεπτικο σου.
Ψηφιστηκε το emilouko απο τον Cupid, οποτε αυτος μπορει να ειναι αλλος ενας δολοφονος σου.
Αν ειναι αυτος δολοφονος ( ο Cupid), τοτε δεν ειναι δολοφονοι αυτοι που τον ψηφισαν (jkaradakov και Libertus) και το emilouko,που ψηφιστηκε απο αυτον. Η claire ειναι φαντασμα( και μαλιστα προτιμησε να δωσει cupid, που ειχε λιγοτερους ψηφους αντι για tsarachaf).
Αν ο cupid ειναι αθωος, τοτε ισως να ειναι το εμιλουκο, o libertus και ο jkaradakov.

Ουσιαστικα μου λες οτι ειναι 6, αντε 5 δολοφονοι στους : i lie us, mintin, tsarachaf, vassilis498, Guest 278211, nefeli, cupid
ή
i lie us, mintin, tsarachaf, vassilis498, Guest 278211, nefeli, libertus, jkaradakov και emiloukο.

Ουσιαστικα μου λες οτι σχεδον το εχεις λυσει. Αν απο αυτους βγαλεις και εκεινους που ψηφισαν Ikariona στις προηγουμενες ψηφοφοριες, θα εισαι αναμεσα σε 7-8 ατομα.


Είπα ότι στις ψήφους της Claire βρίσκονται μαφιόζοι.ΟΧΙ ΟΛΟΙ.Διάβαζε καλά τι γράφω πρώτα και μετά να απαντάς.
Απ'αυτούς δε θα ψηφίσω κάποιον ακόμη.Θέλω τον Ikariona εκτός παιχνιδιού(αν είμαι εδώ αφού βγει εκτός παιχνιδιού,θα στραφώ στον tsarachaf και στον vassilis498 ) .Ακόμα και ΔΑ να μην είναι και το σενάριο μου να'ναι άτοπο,ρίχνει κατηγορίες σε παίκτες με ρόλο πολίτη,δημιουργεί ρεύματα και φεύγουν με ψηφοφορία.Ακριβώς γι'άυτο δεν τον έχουν φάει οι μαφιόζοι ακόμη,γιατί μας ξεπαστρέφει έναν-έναν.Αν δεις σε παλαιότερα παιχνίδια εδώ,γιατί εκεί δε ξέρω πως σκατά παίζετε και δε με ενδιαφέρει να μάθω κιόλας,οι παίκτες που έγραφαν πολλά σεντόνια συνήθως έφευγαν.Γιατί τον έχουν μέσα ακόμη εφόσον έχει βρει τόσα μέλη της μαφίας όπως υποστηρίζει; Για να μας ομορφαίνει το παιχνίδι; Μάλλον γιατί έχει λάθος σκεπτικό και συμφέρει τη Μαφία.

ikariona,δε θα απαντήσω στο ποστ σου παραπάνω,κουράστηκα να απαντώ τα ίδια και τα ίδια,πίστευε ότι θες.Σου ξαναλέω όμως δεν είμαι ο ΔΑ,χώνεψε το όσο είναι καιρός ακόμη.

Αυτά για σήμερα,τα υπόλοιπα αύριο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Είπα ότι στις ψήφους της Claire βρίσκονται μαφιόζοι.ΟΧΙ ΟΛΟΙ.Διάβαζε καλά τι γράφω πρώτα και μετά να απαντάς.
Απ'αυτούς δε θα ψηφίσω κάποιον ακόμη.Θέλω τον Ikariona εκτός παιχνιδιού(αν είμαι εδώ αφού βγει εκτός παιχνιδιού,θα στραφώ στον tsarachaf και στον vassilis498 ) .Ακόμα και ΔΑ να μην είναι και το σενάριο μου να'ναι άτοπο,ρίχνει κατηγορίες σε παίκτες με ρόλο πολίτη,δημιουργεί ρεύματα και φεύγουν με ψηφοφορία.Ακριβώς γι'άυτο δεν τον έχουν φάει οι μαφιόζοι ακόμη,γιατί μας ξεπαστρέφει έναν-έναν.Αν δεις σε παλαιότερα παιχνίδια εδώ,γιατί εκεί δε ξέρω πως σκατά παίζετε και δε με ενδιαφέρει να μάθω κιόλας,οι παίκτες που έγραφαν πολλά σεντόνια συνήθως έφευγαν.Γιατί τον έχουν μέσα ακόμη εφόσον έχει βρει τόσα μέλη της μαφίας όπως υποστηρίζει; Για να μας ομορφαίνει το παιχνίδι; Μάλλον γιατί έχει λάθος σκεπτικό και συμφέρει τη Μαφία.

ikariona,δε θα απαντήσω στο ποστ σου παραπάνω,κουράστηκα να απαντώ τα ίδια και τα ίδια,πίστευε ότι θες.Σου ξαναλέω όμως δεν είμαι ο ΔΑ,χώνεψε το όσο είναι καιρός ακόμη.

Αυτά για σήμερα,τα υπόλοιπα αύριο.

Αν εισαι πολιτης, που ισως να εισαι ενας τυφλος πολιτης, ασε τον Ikariona και ψηφισε κατι πιο ουσιαστικο.
Γιατι στον tsarachaf και στον vassili και οχι και στους αλλους ή σε καποιον αλλο?
Χαιρω πολυ οτι μεσα στις ψηφους της Claire βρισκονται μαφιοζοι. Αυτο ολοι το ξερουν, δεν ειναι ανακαλυψη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ανεξαρτητως το ποιος ειναι ο ΔΑ, ας δουμε τις ψηφους σε αυτο το σημειο. 10 ατομα ψηφισαν Claire. Απο αυτους λογικα η Deutsch kai η aegloswen ειναι αθωες, η Drama και η cleop ειναι φαντασματα και λογικα αθωες, οποτε απο τους υπολοιπους μενουν οι
i lie us, mintin, tsarachaf, vassilis498, Guest 278211 και το εμιλουκο.
Ψηφιστηκε ο Ikarionas απο
ultraviolence,PieMaker, Dumenuke, eileen,, Tασο και Μαιρα (που ειναι νεκρη).

O tsarachaf ψηφιστηκε. Ειναι μεσα στους πιθανους δολοφονους αλλα πηρε και ψηφο απο 4 αθωους
Ψηφιστηκε η Deutsch απο τη Nefeli. Αυτη θα μπορουσε να ειναι δολοφονος.
Ψηφιστηκε το emilouko απο τον Cupid, οποτε αυτος μπορει να ειναι αλλος ενας δολοφονος.
Αν ειναι αυτος δολοφονος ( ο Cupid), τοτε δεν ειναι δολοφονοι αυτοι που τον ψηφισαν (jkaradakov και Libertus) και το emilouko,που ψηφιστηκε απο αυτον. Η claire ειναι φαντασμα( και μαλιστα προτιμησε να δωσει cupid, που ειχε λιγοτερους ψηφους αντι για tsarachaf).
Αν ο cupid ειναι αθωος, τοτε ισως να ειναι το εμιλουκο, o libertus και ο jkaradakov.

Ουσιαστικα ειναι: i lie us, mintin, tsarachaf, vassilis498, Guest 278211, nefeli, cupid,

ultraviolence,PieMaker, Dumenuke, eileen,, Tασος
ή
i lie us, mintin, tsarachaf, vassilis498, Guest 278211, nefeli, libertus, jkaradakov, emiloukο, ultraviolence, PieMaker, Dumenuke, eileen, Tασος.

Με βαση τη σημερινη ψηφοφορια προκυπτουν αυτα. Αργοτερα θα προσπαθησω (ή ας το κανει καποιος αλλος), να ανιχνευσω κοντρες ή ψηφους μεταξυ αυτων των παικτων, που, λογικα, αποκλειουν τη συνυπαρξη τους στις 2 παραπανω ομαδες, ωστε να αρχισει σιγα-σιγα να φαινεται, ποιος παικτης συντασσεται με ποιον.

Να σε βοηθήσω λίγο εγώ. Οι δολοφόνοι πιστεύω πως ήθελαν να βγάλουν πάση θυσία εμένα σήμερα. Αν δεις αυτούς που με ψήφισαν σήμερα, είναι ένας κι ένας. Μόνο ο Cupid, ο mintin και ο tsarachaf απουσιάζουν. Έγραψα ένα ολόκληρο κείμενο για τις κινήσεις και τις αντιδράσεις των Pie Maker, Τάσος, mintin, tsarachaf, ultraviolence, Cupid και Dumenuke. Όλοι αυτοί έχουν συνδέσεις μεταξύ τους και αρκετές κοινές κινήσεις. Emilouko, JKaradakov, Libertus, Eileen, Guest 278211, nefeli, i lie us, είναι νομίζω δευτερεύοντες, σε περίπτωση που φύγουν οι πρώτοι και δεν έχει τελειώσει το παιχνίδι. Τον vassili τον θεωρώ αθώο προς το παρόν. Και ο Libertus με το emilouko νομίζω είναι κι αυτοί αθώοι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Να σε βοηθήσω λίγο εγώ. Οι δολοφόνοι πιστεύω πως ήθελαν να βγάλουν πάση θυσία εμένα σήμερα. Αν δεις αυτούς που με ψήφισαν σήμερα, είναι ένας κι ένας. Μόνο ο Cupid, ο mintin και ο tsarachaf απουσιάζουν. Έγραψα ένα ολόκληρο κείμενο για τις κινήσεις και τις αντιδράσεις των Pie Maker, Τάσος, mintin, tsarachaf, ultraviolence, Cupid και Dumenuke. Όλοι αυτοί έχουν συνδέσεις μεταξύ τους και αρκετές κοινές κινήσεις. Emilouko, JKaradakov, Libertus, Eileen, Guest 278211, nefeli, i lie us, είναι νομίζω δευτερεύοντες, σε περίπτωση που φύγουν οι πρώτοι και δεν έχει τελειώσει το παιχνίδι. Τον vassili τον θεωρώ αθώο προς το παρόν. Και ο Libertus με το emilouko νομίζω είναι κι αυτοί αθώοι.

Ναι, παρεθεσα αντικειμενικα τις ψηφους και τις συνδεσεις, χωρις να βαλω προσωπικη αποψη. Και εγω θεωρω vassili, emilouko, libertus και καπως την eileen αθωους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Είπα ότι στις ψήφους της Claire βρίσκονται μαφιόζοι.ΟΧΙ ΟΛΟΙ.Διάβαζε καλά τι γράφω πρώτα και μετά να απαντάς.
Απ'αυτούς δε θα ψηφίσω κάποιον ακόμη.Θέλω τον Ikariona εκτός παιχνιδιού(αν είμαι εδώ αφού βγει εκτός παιχνιδιού,θα στραφώ στον tsarachaf και στον vassilis498 ) .Ακόμα και ΔΑ να μην είναι και το σενάριο μου να'ναι άτοπο,ρίχνει κατηγορίες σε παίκτες με ρόλο πολίτη,δημιουργεί ρεύματα και φεύγουν με ψηφοφορία.Ακριβώς γι'άυτο δεν τον έχουν φάει οι μαφιόζοι ακόμη,γιατί μας ξεπαστρέφει έναν-έναν.Αν δεις σε παλαιότερα παιχνίδια εδώ,γιατί εκεί δε ξέρω πως σκατά παίζετε και δε με ενδιαφέρει να μάθω κιόλας,οι παίκτες που έγραφαν πολλά σεντόνια συνήθως έφευγαν.Γιατί τον έχουν μέσα ακόμη εφόσον έχει βρει τόσα μέλη της μαφίας όπως υποστηρίζει; Για να μας ομορφαίνει το παιχνίδι; Μάλλον γιατί έχει λάθος σκεπτικό και συμφέρει τη Μαφία.

ikariona,δε θα απαντήσω στο ποστ σου παραπάνω,κουράστηκα να απαντώ τα ίδια και τα ίδια,πίστευε ότι θες.Σου ξαναλέω όμως δεν είμαι ο ΔΑ,χώνεψε το όσο είναι καιρός ακόμη.

Αυτά για σήμερα,τα υπόλοιπα αύριο.

Α εμένα θες έξω ύστερα απ' όσα έγιναν ε; Και μετά δεν θα πας σε Pie Maker, Τάσο και λοιπά αλλά στον vassili που μάλλον είναι αθώος και στον tsarachaf που είναι πρόδηλος μαφιόζος και δεν σώζεται με τίποτα. Φοβερό σκεπτικό. Πρέπει να είσαι αθώος.
Είπα ότι στις ψήφους της Claire βρίσκονται μαφιόζοι.ΟΧΙ ΟΛΟΙ.Διάβαζε καλά τι γράφω πρώτα και μετά να απαντάς.
Απ'αυτούς δε θα ψηφίσω κάποιον ακόμη.Θέλω τον Ikariona εκτός παιχνιδιού(αν είμαι εδώ αφού βγει εκτός παιχνιδιού,θα στραφώ στον tsarachaf και στον vassilis498 ) .Ακόμα και ΔΑ να μην είναι και το σενάριο μου να'ναι άτοπο,ρίχνει κατηγορίες σε παίκτες με ρόλο πολίτη,δημιουργεί ρεύματα και φεύγουν με ψηφοφορία.Ακριβώς γι'άυτο δεν τον έχουν φάει οι μαφιόζοι ακόμη,γιατί μας ξεπαστρέφει έναν-έναν.Αν δεις σε παλαιότερα παιχνίδια εδώ,γιατί εκεί δε ξέρω πως σκατά παίζετε και δε με ενδιαφέρει να μάθω κιόλας,οι παίκτες που έγραφαν πολλά σεντόνια συνήθως έφευγαν.Γιατί τον έχουν μέσα ακόμη εφόσον έχει βρει τόσα μέλη της μαφίας όπως υποστηρίζει; Για να μας ομορφαίνει το παιχνίδι; Μάλλον γιατί έχει λάθος σκεπτικό και συμφέρει τη Μαφία.

ikariona,δε θα απαντήσω στο ποστ σου παραπάνω,κουράστηκα να απαντώ τα ίδια και τα ίδια,πίστευε ότι θες.Σου ξαναλέω όμως δεν είμαι ο ΔΑ,χώνεψε το όσο είναι καιρός ακόμη.

Αυτά για σήμερα,τα υπόλοιπα αύριο.

Λες ότι φοβάσαι μην σε φάνε, άρα αλεξίσφαιρο δεν είσαι. Δεν ξέρεις αθώους άρα ούτε γιατρός είσαι. Μέντιουμ δεν είσαι σίγουρα, ντετέκτιβ δεν είσαι, συγκάτοικος δεν είσαι, δήμαρχος δεν είσαι, πληροφοριοδότης ούτε δεν φαίνεσαι να ξέρεις πολλά εκτός κι αν είσαι του vassili που δεν νομίζω να είναι μαφιόζος, μάγισσα σίγουρα όχι γιατί θα είχες ένα σωρό αθώους μέχρι στιγμής, μπορεί να είσαι κάνας δικηγόρος αλλά μέχρι στιγμής μάλλον κάνεις λάθος επιλογές γιατί δεν βλέπω να μηδενίστηκε καμία απ' τις ψήφους όσων θεωρούσες αθώους π.χ. της Claire έτσι ώστε να έφευγα εγώ σήμερα. Οπότε δεν νομίζω να είσαι ούτε δικηγόρος. Μήπως αυτοκράτορας; Πάλι δεν το νομίζω. Θα είχες εξαιρέσει την Claire που τη θεωρούσες αθώα όπως λες. Άρα τι μας μένει να είσαι; Απλός πολίτης χωρίς καμία πληροφορία, μαφιόζος, αντίπαλος μαφιόζος, ΔΑ και πόρνη. Ένα από αυτά πρέπει να είσαι αλλά προσωπικά με βάση το τι λες και ποια άτομα κατηγορείς ή δεν αναφέρεις δεν πιστεύω να είσαι πολίτης. Πρώτα πρώτα δεν αναφέρεις τον Pie Maker. Συνεχίζεις να κατηγορείς εμένα, ενώ αθωώθηκα από τον ντετέκτιβ με την παράλογη υποψία να είμαι ο ΔΑ. Σε στριμώχνει ο Giamou λέγοντάς σου ότι δεν μπορώ να είμαι ΔΑ και πάλι δεν απαντάς σωστά. Ναι δεν χρειάζεται να κάθεσαι να απαντάς σε αυτά που γράφω, εγώ πείστηκα για την ενοχή σου. Ακόμη και ΔΑ να ήμουν εφόσον ο ντετέκτιβ είπε ότι είμαι αθώος δεν ήμουν αυτός στον οποίο έπρεπε να πας τώρα καλέ μου. Προηγούνται άλλα άτομα, τα οποία όμως δεν αναφέρεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Μπράβο ultra το βρήκες τον ικαρίωνα τον κρατάνε μέσα παρ' όλο που γράφει πολλά επειδή τους συμφέρει όσα γράφουν. Επίσης aegloswen και iris που έφαγαν σκεπάρνι μέχρι τώρα είχαν ξεσκιστεί να γράφουν σεντόνια. Ποιον περιμένεις να πείσεις δε καταλαβαίνω.

Αν θέλει κάποιος να κατηγορήσει τον Ικαρίωνα υπάρχουν 2 θεωρίες για το τι ήξερε η CR.

1) Ρώτησε αν είναι "δολοφόνος" και πήρε "όχι" που τότε σημαίνει πως είναι είτε ΔΑ, είτε πόρνη είτε ΑΜ.
2) Ρώτησε αν είναι "με τη μεριά των δολοφόνων" και πήρε "όχι" άρα μάλλον είναι ΑΜ.

Δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο σενάριο. Πάντως εκτός αν η CR έκανε κάποια χοντρή μαλακία δολοφόνος δεν είναι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Μπράβο ultra το βρήκες τον ικαρίωνα τον κρατάνε μέσα παρ' όλο που γράφει πολλά επειδή τους συμφέρει όσα γράφουν. Επίσης aegloswen και iris που έφαγαν σκεπάρνι μέχρι τώρα είχαν ξεσκιστεί να γράφουν σεντόνια. Ποιον περιμένεις να πείσεις δε καταλαβαίνω.

Αν θέλει κάποιος να κατηγορήσει τον Ικαρίωνα υπάρχουν 2 θεωρίες για το τι ήξερε η CR.

1) Ρώτησε αν είναι "δολοφόνος" και πήρε "όχι" που τότε σημαίνει πως είναι είτε ΔΑ, είτε πόρνη είτε ΑΜ.
2) Ρώτησε αν είναι "με τη μεριά των δολοφόνων" και πήρε "όχι" άρα μάλλον είναι ΑΜ.

Δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο σενάριο. Πάντως εκτός αν η CR έκανε κάποια χοντρή μαλακία δολοφόνος δεν είναι.

Στο πρώτο σενάριο δεν μπορώ να είμαι ούτε αντίπαλος μαφιόζος, γιατί τον αντίπαλο μαφιόζο ο ντετέκτιβ τον βλέπει ως μαφιόζο. Μόνο ΔΑ ή πόρνη μπορεί να είμαι που το πρώτο αποκλείεται λόγω των συγκυριών (ακύρωση ψήφου κλπ) ενώ το δεύτερο ομολογώ πως δεν έχω τρόπο να το αποκλείσω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
ο αντίπαλος μαφιόζος είναι μεν μαφιόζος αλλά δεν κάνει δολοφονίες εξού και η διατύπωση αν κάποιος άλλος διαφωνεί ας με διορθώσει.

Σε ποιες συγκυρίες αναφέρεσαι; Στον 2ο γύρο ήσουν 2ος στη ψηφοφορία και ήξερες πως αν έφευγε η CR κατά πάσα πιθανότητα ήσουν ο αμέσως επόμενος έτσι κέρδισες έναν ( 2 όπως είδαμε ) πολύτιμους γύρους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top