Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Επαναλαμβανω αυτα που ειπα, γιατι δε ξερω αν τα παρακολουθειτε. Λογικα αθωοι ειμαι εγω(δε το λεω επειδη ξερω τι καρτα μου , αλλα με βαση καποια γεγονοτα), η aegslowen, ο tzoum, η iris,ο σπυρακος,η Claire(oκ, χαιρω πολυ) η Deutsch, η Drama και ο Ιkarionas. Φαινομενικα αθωοι στα ματια μου ειναι ο vassilis408, ο τασος97 kai o Libertus (τουλαχιστον εχουν βασικα επιχειρηματα και δε πετανε αερολογιες).
Για Μαιρα και cleop εχω να πω πως πιστευω οτι αναμεσα τους υπαρχει τουλαχιστον μια κακη καρτα(ειδικα αν δουμε τις ψηφους σε cleop,τη ψηφισαν μονο αθωοι).
Βασικους υποπτους που δεν εχουν συμβαλλει, κατα τη γνωμη μου παντα, στο παιχνιδι ειναι o Μintin, η Guest 278211, ο tsarachaf, η NefeliGraf και ο ultraviolence. Στους υποπτους μου εχω και τον i lie us με περισσοτερα ερωτηματικα ομως. Προσπαθει να παιξει λογικα, δεχεται τη κριτικη που του ασκειται, τον κατηγορησα στο δευτερο γυρο και δεχτηκε τη κατηγορια, που ειναι και η μονη που μπορω να του προσαψω ως τωρα.
Δεν εχω ασχοληθει με Jkaradakov, DukeNuke (ο οποιος επισης δε μου φανηκε πως ειπε κατι, που τουλαχιστον βοηθαει τους πολιτες) και Cupid. Παντως προκυπτει οτι οι 2 τελευταιοι ασχολονται περισσοτερο με τον εαυτο τους παρα με το παιχνιδι.
Οσον αφορα το εμιλουκο, εχω καποιες ενδειξεις αθωοτητας και καποιες ενοχης, τιποτα ομως ιδιατερο, οποτε θα την αφησω εντελως στην ακρη, θα θελησω να ακουσω παραπανω απο αυτην, αρχιζω να της τοποθετω θετικο προσημο.
Και σχετικα με την Eileen: Συντηρητικος προς το παρον παικτης, οσο βγηκε μπροστα τη πρωτη μερα, τοσο εμεινε πισω τις υπολοιπες. Δεν με εχει βοηθησει,εκτος αν με βοηθησε και δε το καταλαβα, αλλα μιλαει λογικα. Ως φαινομενικα καλος παικτης μιλαει λογικα και βασιμα, πραγμα που θεωρω οτι κανει ενας καλος πολιτης και ενας καλος δολοφονος.Αν ειναι δολοφονος μιλαει καλα για να κερδισει αξιοπιστια, μιλαει λογικα και στοχευμενα και σε ορισμενες πληροφοριες κατευθυνει τους πολιτες σε λαθος δρομο.Αν ειναι πολιτης μιλαει καλα, για να βοηθησει και μιλαει λιγο για να μη στοχοποιηθει, ωστοσο θεωρω πως αν ηταν πολιτης θα βοηθησε περισσοτερο στην αναζητηση των ενοχων, παρα στη απλη αναλυση καποιων γεγονοτων.
O Piemaker επαιζε σωστα και συντηρητικα ως τωρα, αλλα μου φανηκε πως εμμεσα υπερασπιστηκε τον tsarachaf, λεγοντας ταχα πως θα τον ψηφισει, αν δει οτι τον ψηφιζουν και μετα απο λιγο εσπευσε να παιξει διπλη ψηφο, ξεροντας πως δε γινεται να αλλαξει τη ψηφο του μετα τη χρηση αυτης της καρτας.
Ειλικρινα τον Ιkariona δεν τον ειχα ενοχο και με ανακουφιζει το γεγονος πως αθωωθηκε, ενω ομολογω πως ακομα και αν δεν τον ειχα ενοχο, ποτε δε θα τον αθωωνα τελειως.

1.Την ψήφισαν 10 άτομα ΔΕ σου φαίνεται περίεργο εσένα;;;; Χαίρω πολύ,ήξερα ότι η Claire ήταν αθώα,για να σας δείξω τους μαφίοζους ήταν η κίνηση μου.Αφού τώρα αποφασίστηκε ότι είμαι ο ΔΑ,έπρεπε κάπως να βοηθήσω πριν με διώξουν με ψηφοφορία.Μπορεί να μας στέρησα τον ντετεκτιβ αλλά βρήκα που κινήθηκαν οι μαφιόζοι.
Εδώ θέλω να ρωτήσω την aegloswen γιατί άλλαξε την ψήφο της από ikariona σε Claire.

1.Λες ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. 16 ψηφοι(βγαζω τη διπλη ψηφο) πηγανε σε 2 αθωα ατομα, Ιkariona kai Claire.Τι φανηκε απο ολο αυτο? Φανηκε οτι μεσα στα 16 τι? Εχουμε δολοφονους χαιρω πολυ. Το μονο που ξερουμε ειναι στις ψηφους του tsarachαf δεν υπηρχε κανενας δολοφονος. Τυχαιο ολο αυτο??? Αν εισαι πολιτης καλυτερα διαβασε τα ποστ και σκεψου και μην εκτιθεσαι τοσο, γιατι καποια στιγμη θα ψηφιστεις σιγουρα.Ας ειναι οταν θα εχουν φυγει οι περισσοτεροι δολοφονοι.

2. Γιατι τον ψηφιζε επειδη πιστευε οτι κατηγορουσε καποιον που ειχε αθωο. Αντε,εμεις θας σας τα λεμε ολα?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Πιστεύω πως από σήμερα οι δολοφονίες θα αλλάξουν ρότα. Υπάρχουν κάποιοι που μιλάνε πολύ και ξέρουμε είτε σίγουρα είτε κατά 80% πως είναι αθώοι. Ικαρίωνας, Giamou, aegloswen, Libertus. Το λέω γιατί υπάρχουν και γιατροί/μάγισσες στο παιχνίδι. Ίσως βέβαια αυτό να λειτουργήσει αποτρεπτικά για τις ίδιες τις δολοφονίες αλλά either way καλό είναι να τα έχουμε υπόψη μας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Πιστεύω πως από σήμερα οι δολοφονίες θα αλλάξουν ρότα. Υπάρχουν κάποιοι που μιλάνε πολύ και ξέρουμε είτε σίγουρα είτε κατά 80% πως είναι αθώοι. Ικαρίωνας, Giamou, aegloswen, Libertus. Το λέω γιατί υπάρχουν και γιατροί/μάγισσες στο παιχνίδι. Ίσως βέβαια αυτό να λειτουργήσει αποτρεπτικά για τις ίδιες τις δολοφονίες αλλά either way καλό είναι να τα έχουμε υπόψη μας.

Προσωπικα βοηθησα οσο μπορουσα. Εισαι στα ερωτηματικα μου με θετικο προσημα να εισαι αθωος. Φυσικα πιστευω πως καπου πεφτω εξω στο σεναριο μου, αλλα θεωρω πως απο οσους κατηγορω εμφανως εχουμε 2-3 δολοφονους, ενας δολοφονος τουλαχιστον ειναι στα ατομα μου με ερωτηματικο, ενας ειναι που κρυβεται πολυ καλα και ενας , πιστευω, οτι μπορει και να εχει πεθανει. Θα ψηφισω και εγω TSARACHAF, ωστοσο υπαρχει η πιθανοτητα αλλαγης της ψηφου μου, αναλογα με το πως θα κυλησει το παιχνιδι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Καλησπέρα, τελευταίο ποστ λογικά για σήμερα μιας και μετά έχει την ματσάρα (Euro).
Επίσης αύριο έχω εφημερία, άρα δεν θα μπω καθόλου αύριο εκτός για να ψηφίσω οπότε τα ξαναλέμε απο Σάββατο.
Λοιπόν παιδιά λυπαμαι αλλά τελικά δεν έχω καθόλου χρόνο και δεν προλαβαινω με τίποτα να διαβασω όσα έχετε γράψει. Ειδικα απο το κινητό. Ο Σπυρακος είδα οτι ήταν ο Δήμαρχος δυστυχως επεσα έξω. Ειλικρινα δεν περίμενα να παίξει με τέτοιο τρόπο και να ειναι αθωος. Επίσης πολύ καλό στοιχείο είναι οτι γύρισε η Έλενα γιατί πραγματικά μπορεί να βοηθήσει πιστεύω. Προς το παρόν με τον κίνδυνο να πεσω πάλι έξω, θα ψηφισω την Claire Rentfield. Αλλα και πάλι πιστεύω ότι με την αποχώρηση της μάλλον θα ξεκαθαρισουν κάποια πράγματα. Ζητω και πάλι συγγνώμη που δεν μπορώ να αναλυσω περισσότερο τις σκέψεις μου και ψηφισω χωρίς να έως ξεκάθαρη άποψη και δεσμευομαι να αναλυσω διεξοδικα τις σκέψεις μου απο την Κυριακή αν είμαι ακόμη μέσα.
Σε κατανοώ απόλυτα στο θέμα του χρόνου, όμως το συγκεκριμένο post είναι πέρα για πέρα αστείο ρε φίλε. Βλέπεις ότι έχεις πέσει έξω με τον Σπυράκο και επιλέγεις να συνεχίσεις το ίδιο τροπάριο και να ψηφίσεις την CLaire;; Γιατί δεν κάνεις την παραμικρή προσπάθεια να αλλάξεις γραμμή πλεύσης;; Γιατί δεν ρίχνεις την ψήφο σου σε κάποιον που δεν κινδυνεύει, αν δεν θέλεις να πάρεις απουσία;; Οι υπόλοιπου δεν διακρίνετε το περίεργο στη στάση του;; Μονάχα εγώ γίνομαι "παρανοϊκός";;
Αυτό ακριβώς.
Ακριβέ, πλέον σε υποπτεύομαι και εγώ. Όχι μόνο βγάζεις για δεύτερησυνεχόμενη φορά πολίτη αλλά και χωρίς πλήρως δικαιολογημένο λόγο.

Μου φαίνεται πάρα πολύ βολικό το ότι κάποιοι παίκτες δεν παίρνουν θέση σε ένα μεγάλο δίλημμα. Θα μπορούσαμε και εγώ και ο Giamou ή ο PieMaker, ή ακόμη και ο vassilis, να ψηφίσουμε κάποιον άλλο για να βγούμε από την "δύσκολη θέση".
Απο την αρχή λέω ότι και οι δύο για εμένα είναι αθώοι, γι'αυτό το λόγο δεν πήρα και θέση σε όλο αυτό αν και παρακολουθούσα λαιβ τι γίνεται.

αλλάζω την ψήφο μου σε Claire Rentfield

Pie αγόρι μου το ότι μπήκες ξαφνικά και ρίχνεις και επιπλέον ψήφο στον Ικαρίωνα, έχεις βρεί όλους τους δολοφόνους και ξέρεις τα πάντα ενώ έχεις διαβάσει τα πρώτα 4 ΠΟΣΤ και με ΜΗΔΕΝΙΚΗ συμμετοχή εδώ και μέρες, το βρίσκω τίγκα φάουλ.

Γίνεται ένας πανικός με όλα, θα επιστρέψω.
Ο επόμενος που θα ψηφίσω είναι ο Pie πάντως.

Ε; Τι; Γτ; Πως; Τι γίνεται; Μαι εξήγηση παρακαλώ; Εσύ ωρυόσουν ότι θα ψηφίσεις Ικαρίωνα μέχρι να σε ξαναβγάλουν.

Εδώ συμφωνώ. Δεν είχα χρόνο να το σχολιάσω πριν. Γίνεται όλο αυτό με τον ΔΑ, μετά πατάει εξαίρεση ψηφοφορίας για τον ευατό της την επόμενη μέρα,
μετά το παίζει αδιάφορη, ρίχνει και μια τυμβωρυχία στον Σπυράκο για να δώσει πιο πολύ blame στον Ικαρίωνα και όλα καλά.
Μα και εσύ τον θεωρούσες ένοχο!!!!!

Έχω περάσει σχετικά βιαστικά σχεδόν όλα τα posts τις προηγούμενες μέρες και τα σημερινά ακόμα περισσότερο. Η συλλογιστική σου Ikariona με έχει μπερδέψει ιδιαίτερα. Βέβαια σε κάποια σημεία βγάζει νόημα. Ωστόσο, η απουσία χρόνου όχι μόνο δεν με βοηθάει να καταλάβω τι γίνεται, αλλά διαβάζοντας πολλά μηνύματα σε λίγη ώρα με κάνει να μπερδεύομαι ακόμα περισσότερο. Επειδή, και σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα βγει πολίτης, δεν θα ρισκάρω να ψηφίσω κάποιον εκ των claire-Ikarionas. Ήδη είναι οριακό το αποτέλεσμα.
Θα ψηφίσω Deutsch. Νομίζω πως επηρεάζεται σχετικά εύκολα στις μέχρι τώρα ψηφοφορίες. Έχει ακολουθήσει τα κύματα και ειδικά με τον Σπυράκο "επέμενε", ενώ αποδείχθηκε αθώος. Βέβαια με την ίδια λογική πρέπει να στοχοποιηθεί από μέρους μου και η claire, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι όντως πολίτης ή όχι.
Όπως έχω πει από την αρχή του παιχνιδιού, τελικά αύριο ταξιδεύω και θα απουσιάζω για ώρες. Οπότε, επειδή έχω ακόμα δουλειές που πρέπει να γίνουν δεν θα μπορέσω να ξαναμπώ. Και αν τα καταφέρω θα είναι για πολύ λίγο.

Νομίζω η πιο άκυρη ψήφος σήμερα. Γιατί;

Hi και πάλι... οπως βλέπετε κάποιοι απο εσάς με σκότωσαν. Δεν πειράζει όμως γιατι έκανα πολλές λάθος επιλογές. :( θέλω να ζήτηση συγγνώμη απο τον σπυρακο γιατι έκανα λάθος. Την τελευταία μου ψήφο θα τη δώσω στον tsarachaf με πολλη αγάπη πάντα...
Trollοvote? Τι γίνεται;;;;;;;;

Τι ήταν η Claire Rentfield και την ψήφισαν 10 ολόκληρα άτομα;


Δίκοπο μαχαίρι αυτό που έκανες. Έπρεπε να περιμένεις τουλαιστον τα τελευταία λόγια της. Δεν θα σε κατηγορήσω για την ώρα.

Ντετέκτιβ λοιπόν η Κλαιρ. Το ότι αθώωσε τον Ικαρίωνα για εμένα τον αθωώνει και πλήρως, στην χειρότερη να είναι καμιά πόρνη ρε παιδιά. Όσοι τον ψηφίσουν απο εδώ και πέρα ή δεν βλέπουν τι γίνετε ή είναι μαφία.

Έλενα τι έγινε και άλλαξες έτσι ψήφους τελευταία στιγμή. Για εμένα πλέον είσαι ύποπτη.

Πάμε να δούμε λίγο ποιον ψήφισε η Κλαιρ μέχρι τώρα.
1. kleop, λέει στην τύχη, την πιστεύω.
2. Ikarionas
3. mintin97
4. Cupid

Δεδομένου ότι πλέον αθωώνει τον Ικαρίωνα φαντάζομαι το δεύτερο βράδυ ρώτησε για αυτόν. Οι άλλες δύο ψήφους μοιάζουν άκυρες, αλλά ειδικά σήμερα που κυνδίνευε κιόλας γτ να ψήφισε Cupid, να χτύπησε διάνα τόσο νωρίς.

Πάμε στις ψήφους τώρα:
Πρώτη ψηφοφορία εναντίον Claire που άλλαξε ο ΔΑ:
1. Deutsch... Lover
2. Ikarionas
3. i_lie_us
4. Libertus
5. tsarachaf
6. vassilis498

Ψήφοι σε Σπυράκο:
1. Deutsch... Lover
2. Drama Prinzessin
3. i_lie_us
4. iris17
5. mintin97
6. Guest 278211
7. tsarachaf

Σημερινή ψηφοφορία ενάντια στην Claire:
1. aegloswen
2. Deutsch... Lover
3. Drama Prinzessin (φάντασμα)
4. Emilouko
5. i_lie_us
6. kleop (φάντασμα)
7. mintin97
8. Guest 278211
9. tsarachaf
10. vassilis498

Οι κοινοί παρανομαστές και στα τρία είναι οι Deutsch... Lover, i_lie_us, tsarachaf και για μένα είναι οι κύριοι ύποπτοι.
Με την έλενα δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Υπάρχει ένα τρελό σενάριο για να είναι στην μαφία αλλα αλήθεια θα ήθελα να δω πως δικαιολογεί τις τελευταίες κινήσεις της.

Ψηφίζω από τώρα Cupid για τους εξής λόγους:
1. Τον υποδεικνύει ξεκάθαρα η ντετεκτιβ (η οποία έκατσε 4 γύρους στο παιχνίδι που σημαίνει ότι έχει ρωτήσει για αρκετό κόσμο!)
Ασφαλή ψήφο δεν είχε πει; 4 άτομα τα θεωρείς πολλά; Το να ρώτησε ένα τόσο άκυρο άτομα, δλδ που να μην είναι στο προσκύνιο το θεωρείς πιθανό;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Εδώ θέλω να ρωτήσω την aegloswen γιατί άλλαξε την ψήφο της από ikariona σε Claire.
Ήταν πιο πολύ σπασμωδική κίνηση επειδή είδα την αντίδραση του Φρίκ, και τις διπλές ψήφους στον Ικαρίωνα.
Την ψήφισα γιατί σε εκείνο το σημείο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έπαιξε ηχώ ο Ικαρίωνας μου άλλαξε τα δεδομένα για το πως τον είχα στον μυαλό μου.
Πίστεψα δηλαδή ότι θα έφευγε o Iκαρίωνας και προτίμησα να μείνει αυτός αντί για την Κλέρ (αμαρτία μου μεγάλη το ξέρω,θα με βρίζουν πολίτες,δολοφόνοι και ΣΕ γι αυτό :hehe: ) , η οποία λόγω των υποχρεώσεών της που μας ανέφερε και πολλές φορές, θα ήταν ανενεργή.
Είχε πολύ λίγη συμμετοχη από την αρχή και χωρίς να λέει κάτι πολύ βοηθητικό για μένα.
Δεν περίμενα με τίποτα ότι θα ήταν η ντεντέκτιβ και λυπάμαι πάρα πολύ που βγήκε ένας τόσο καλός ρόλος. :/:
Το λέω ειλικρινά. Αλλά της δίνω άπειρο WP για τον τρόπο που έπαιξε τις κάρτες της , αλλά και για το γεγονός ότι μίλησε για την αθωότητα του Ικαρίωνα.

Ο οποίος Ικαρίωνας για εμένα, πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που παίζει πάση θυσία και να σταματήσει να έχει αυτό το υπεράνω σε όλα τα πόστ του, αλλά να προσπαθήσει να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του και όλους τους πολίτες.

Α! Επίσης να προσθέσω πως δεν αθώωσα τον τσάρα ποτέ -επειδή το είχε αναφέρει σε ένα πόστ του για μένα -,
απλά είπα ότι είναι πολύ δυνατός παίκτης και δύσκολος να τον ψυχολογήσεις. Αυτό!


η angel είναι η aegloswen? :P
:angelnot:


ευελπιστώ να πιστείς για την αθωότητα μου στο μέλλον
πάρε τραγουδάκι :redface:
Για την αθωοτητά σου δεν ξέρω, λόγω όλων των νέων δεδομένων που έχουν συμβεί, αλλά πάρε. :redface:

Η επόμενη ψήφος μου θα πάει στον Pie, αν δεν αλλάξει κάτι άλλο πάντως.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Την ψήφισαν 10 άτομα ΔΕ σου φαίνεται περίεργο εσένα;;;; Χαίρω πολύ,ήξερα ότι η Claire ήταν αθώα,για να σας δείξω τους μαφίοζους ήταν η κίνηση μου.Αφού τώρα αποφασίστηκε ότι είμαι ο ΔΑ,έπρεπε κάπως να βοηθήσω πριν με διώξουν με ψηφοφορία.Μπορεί να μας στέρησα τον ντετεκτιβ αλλά βρήκα που κινήθηκαν οι μαφιόζοι.
Εδώ θέλω να ρωτήσω την aegloswen γιατί άλλαξε την ψήφο της από ikariona σε Claire.

Claire ψήφισαν:
  1. aegloswen
  2. Deutsch Lover
  3. Drama Prinzessin
  4. Emilouko
  5. i_lie_us
  6. Kleop
  7. mintin
  8. tsarachaf
  9. vassilis498
  10. Guest 278211
Ποια είναι τα συμπεράσματα που βγάζεις που δεν μπορούσαν να βγουν χωρίς να παιχτεί η τυμβωρυχία στην Claire; Δεν θα άλλαζαν οι ψήφοι μετά την ψηφοφορία.
Από ότι καταλαβαίνω, απλά η aegloswen δεν πείστηκε από την επιχειρηματολογία της Claire και τους λόγους που την κίνησαν να παίξει με αυτό τον τρόπο. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει. Εγώ δεν βρίσκω μεμπτή τη στάση της Έλενας - από εκεί που προηγούταν η Claire ξαφνικά είμαστε εμείς που ψηφίζουμε τον Ικαρίωνα. Όπως και να το κάνουμε ήταν κύμα. Συνέβαλλα και εγώ σε αυτό και καταλαβαίνω ότι θα στοχοποιηθώ αλλά δεν μετανιώνω. Το είπα αρκετές φορές ότι ανάμεσα στους δυο τους, δεν ήθελα να φύγει από το παιχνίδι η Claire.
Αυτούς που θέλω να ακούσω είναι τους tsarachaf, i_lie_us & mintin.

Nefeli Graf, ακόμη και για τα δικά σου δεδομένα είσαι πάρα πολύ ήσυχη. Καταλαβαίνω τις δουλειές, αλλά δε ζητάμε πολλά - ένα μεγάλο post την ημέρα όπου να σχολιάζεις θέματα αξιόλογα - όχι απλά κάτι να λέγεται...:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Για μένα έτσι όπως έχει εξελιχθεί το παιχνίδι απ' αυτους που είναι ζωντανοί σιγουρα ΔΕΝ είναι μαφία ikarionas, giamou. Προφανές , το ξέρω αλλά νομίζω αξίζει να στηριχθούμε σε κάποια απ' όσα λένε. Μαφία δεν είναι , λάθη μπορεί να κάνουν αλλά λογικά θα κατευθύνουν το παιχνίδι σε μια σωστή πορεία.
Κύριοι ύποπτοι για μένα είναι 1. Cupid :ειδικά μετά την ψήφο της Claire είμαι περισσότερο πεπεισμένη.
2. Ultra : Το σενάριο ότι είναι ΔΑ στέκει σε πολλά σημεία και με προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι προσπαθείς να βγάλεις τον ikariona ως ΔΑ εσυ κ ο piemaker.
3. PieMaker: Σωστά δομημένα post αλλά δεν μου άρεσε το κύμα που πήγες να δημιουργήσεις απέναντι στον ikariona.
4. tsarachaf: Κατά πάσα πιθανότητα μαφιόζος. Εμπιστεύομαι tzoum , giamou που για μένα είναι αθώοι. Θα κοιτάξω ξανά τα post και τις αντιπαραθέσεις του γιατί δεν θυμάμαι ιδιαίτερα τα λόγια του παρά μόνο αυτά που ψήφισε. Και ψήφισε κυρίως αθώους.
Λογικά σ' αυτή την ψηφοφορία θα κινηθώ ανάμεσα σε tsarachaf / cupid μπας και βγει επιτέλους κακός ρόλος.
Ο Dumenuke πολύ απρόσεχτος μου φαίνεται για μαφία. Πολύ χαζές είναι οι κινήσεις του για δολοφόνο.Δε θα πήγαινε ακόμη εκεί.
Με vasili , I lie us, Eileen , Libertus, nefeli graf δεν ξέρω τι παίζει. Βοηθάνε όμως το παιχνίδι για μένα.
Η Deutch λογικά με aegloswen είναι κατά πάσα πιθανότητα αθώες. Νομίζω κ ο Τάσος97 είναι αθώος αν ερμηνεύω σωστά τα λόγια της Claire αλλά με κάποιες επιφυλάξεις.

Δεν ξέρω αν ξέχασα κάποιον. Αυτές είναι οι σκέψεις μου στην παρούσα φάση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ασφαλή ψήφο δεν είχε πει; 4 άτομα τα θεωρείς πολλά; Το να ρώτησε ένα τόσο άκυρο άτομα, δλδ που να μην είναι στο προσκύνιο το θεωρείς πιθανό;

Χαίρομαι που το επισημαίνει και κάποιος άλλος αυτό. Όχι ότι ο Cupid έχει σφραγίδα αθώου, κάθε άλλο, αλλά είχε πιο "φλέγοντα" άτομα να ρωτήσει από τον Cupid. Για τον αν ρώτησε για τον Cupid μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε και όχι να το πάρουμε δεδομένο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Παρασκευή 8/7
  1. aegloswen
  2. Cupid
  3. Deutsch... Lover
  4. DumeNuke --> Ikarionas
  5. Eileen
  6. Emilouko
  7. Giamou --> tsarachaf
  8. Ikarionas
  9. i_lie_us
  10. JKaradakov
  11. Libertus --> Cupid
  12. mintin97
  13. Nefeli Graf
  14. PieMaker
  15. Guest 278211
  16. tsarachaf
  17. Tzoum --> tsarachaf (φάντασμα)
  18. ultraviolence
  19. vassilis498
  20. Τάσος97
Ψήφοι
2 tsarachaf
1 Cupid
1 Ikarionas

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
Drama Prinzessin - Ποινή 6/7
iris17 - Δολοφονία 7/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Σπυρακος (^^) - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος
Claire Rentfield - Τυμβωρυχία - Ντέτεκτιβ

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Deutsch...Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Παιδιά μιλάμε για την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟ ακριβώς πριν φύγει οριστικά. Δεν μπορώ να δεχτώ ούτε ότι ήταν safe ούτε πως ήταν στην τύχη. Ότνα σε κάθε γύρο έχεις κι από ένα όνομα ποτέ δεν ψηφίζεις στην τύχη.

Προσωπικά θα ξεκινήσω απ' το ότι ήξερε πως σίγουρα δεν ηταν αθώος. Το θέμα είναι γιατί να ρωτήσει για αυτόν. Και πάμε στο προηγούμενο γύρο.
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4273564&postcount=498

ο μόνος που τον ψήφισε ήταν η Emilouko. Το οποίο σημαίνει πως ΠΙΘΑΝΟΝ κάτι ήξερε για εκείνη που τις κέντρισε το ενδιαφέρον.

δεν έχω αρκετά στοιχεία να το συνεχίσω από εκεί τα υπόλοιπα αργότερα. Αλλά νομίζω πως το πρώτο που έχουμε να κάνουμε για αρχή είναι να δούμε τι ακριβώς είπε η CR μέχρι τώρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.


Claire ψήφισαν:
  1. aegloswen
  2. Deutsch Lover
  3. Drama Prinzessin
  4. Emilouko
  5. i_lie_us
  6. Kleop
  7. mintin
  8. tsarachaf
  9. vassilis498
Ποια είναι τα συμπεράσματα που βγάζεις που δεν μπορούσαν να βγουν χωρίς να παιχτεί η τυμβωρυχία στην Claire; Δεν θα άλλαζαν οι ψήφοι μετά την ψηφοφορία.
Από ότι καταλαβαίνω, απλά η aegloswen δεν πείστηκε από την επιχειρηματολογία της Claire και τους λόγους που την κίνησαν να παίξει με αυτό τον τρόπο. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει. Εγώ δεν βρίσκω μεμπτή τη στάση της Έλενας - από εκεί που προηγούταν η Claire ξαφνικά είμαστε εμείς που ψηφίζουμε τον Ικαρίωνα. Όπως και να το κάνουμε ήταν κύμα. Συνέβαλλα και εγώ σε αυτό και καταλαβαίνω ότι θα στοχοποιηθώ αλλά δεν μετανιώνω. Το είπα αρκετές φορές ότι ανάμεσα στους δυο τους, δεν ήθελα να φύγει από το παιχνίδι η Claire.
Αυτούς που θέλω να ακούσω είναι τους tsarachaf, i_lie_us & mintin.

Nefeli Graf, ακόμη και για τα δικά σου δεδομένα είσαι πάρα πολύ ήσυχη. Καταλαβαίνω τις δουλειές, αλλά δε ζητάμε πολλά - ένα μεγάλο post την ημέρα όπου να σχολιάζεις θέματα αξιόλογα - όχι απλά κάτι να λέγεται...:/:

Απο ολα αυτα ξερουμε οτι η Claire δεν ηξερε τον Mintin. 'Η οτι τους ηξερε και τους 2 και ηθελε να τους δωσει πριν φυγει( πολυ ακραιο σεναριο).

Γενικα τα ακραια σεναρια ειναι να ηξερε η Claire και Mintin και Cupid και να ειναι μαζι μαφιοζοι Aegloswen και Deutsch
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΩ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΦΑΝΕς ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΠΩΣ Η CR ΔΡΟΥΣΕ ΜΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΣΤΟΙΟΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΣΟ ΕΠΑΙΖΕ

Που σημαίνει πως:
α) Στον πρώτο γύρο δεν έβαλε "τυχαία το δάχτυλο στην οθόνη" ήξερε ποιον ψήφιζε
β) Το ότι ενώ καιγόταν ο κώλος της αποφασισε να μη τη ρίξει σοτν Ικαριωνα ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

α) Κανόνες τη ζωή μου μέσα δεν ξέρω πόσες ακόμη φορές πρέπει να το πω. Δεν είστε σίγουροι; Έχετε μία καρτέλα ανοικτή και πριν πείτε κάτι, επιβεβαιώστε το! Επίτηδες το κάνετε για να με συγχύζετε; :redface: :'(
Ο ντεντέκτιβ ρωτάει την νύχτα. Η kleop έφυγε την πρώτη μέρα. Δεν είχε νυχτώσει ΠΡΙΝ φύγει η kleop που σημαίνει ότι η Claire δε θα μπορούσε να έχει ρωτήσει για αυτήν.
β)Σε αυτό ελπίζω τουλάχιστον ότι συμφωνούμε όλοι - that's a first για το παιχνίδι!:P

Άρα, η Claire δε θα μπορούσε να ξέρει για την kleop ούτε με βάση κάποιον ρόλο, ούτε με βάση κάποιας κάρτας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμε:

Α) Ο Pie δεν άλλαξε την ψήφο του σε tsarachaf (για την εποχή του οποίου έχω πειστεί από τον δεύτερο γύρο και ίσως είμαι ο μόνος που το βροντοφωνάζει), γιατι στο συγκεκριμένο σημείο δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ. Δυστυχώς δεν πρόκειται να έφτανε την Claire, η οποια είχε ξεφύγει σε ψήφους. Επιπλέον, όπως άλλωστε έγραψα, ήμουν έξω!! Πήγα για έναν ρημαδοκαφε. Ειναι τόσο κατακριτέο πια;; Αφήστε που είναι τα γενεθλια της αδερφης μου σήμερα (ξέρω, να την χαίρομαι) και έχω σκοπό να περάσω χρόνο μαζί της.
Β) Αγαπητέ tzoum, αν και ξέρω ότι δεν μπορείς να απαντήσεις, ελπίζω να το κάνει κάποιος άλλος. Το γεγονός ότι όλα τα φαντάσματα υποστηρίζετε τον Ikariona τι θα πρεπε να μου πει; Πως μπορεί να γνωρίζετε το ρόλο του, από τη στιγμή που ο Ντετέκτιβ ειναι εκτός παιχνιδιού;; Αυτό που τον αθωώνει στα μάτια μου είναι η έμμεση υποστήριξη που έλαβε από την Claire. Και πάλι όμως ξεχνάτε κάτι βασικό: Είτε με το χρησμό της Πυθίας, είτε ως απάντηση σε κάποιον παίκτη με ρόλο (ντετέκτιβ, μέντιουμ κ.τ.λ.), ο Δ.Α. εμφανίζεται ως πολίτης!! Οποτε και πάλι -πείτε με εμμονικο- διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.
Γ) Λυσσάξατε να βγάλετε την Claire. Όλοι εσείς που λέγατε ότι μπορεί να προσφέρει λιγότερα συγκριτικά με τον Ikariona τι έχετε να πείτε τώρα;; Εντελώς αχρείαστη η κίνηση σου Ultra, για μένα μπαίνεις κατευθείαν στο στόχαστρο. Ωστόσο προηγούνται άλλοι: 1) Ο tsarachaf (δυο συνεχόμενες ψήφους στην Claire, οι οποίες τελικά βοήθησαν στην ανατροπή του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, 2) Ο Cupid (για να τον ψήφισε η Claire και να μην άλλαξε την ψήφο της, ίσως ήθελε να μας υποδείξει ότι είναι ένοχος) και 3) ο i_lie_us (εχω εξηγήσει προηγουμένως γιατί).
Δ) Aegloswen: Καλοδεχούμενη η ψήφος σου, άλλωστε έκανε κι εγώ λάθος για σένα, αλλα μετά απ' όλα όσα είδες εγώ σου φαίνομαι ο πιο ύποπτος;;; Σε παρακαλώ πολυ σκέψου καθαρά.

Για την ώρα δεν εχω συγκρατήσει κάτι αλλλο απ' όσα έχουν ειπωθεί, οποτε σταματάω εδώ. Θα γίνει αναλυτικο post το βράδυ, μόλις ξεμπερδέψω με το πάρτι γενεθλίων.

Α, και για να μην ξεχνιόμαστε... Ψηφίζω tsarachaf!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμε:

Α) Ο Pie δεν άλλαξε την ψήφο του σε tsarachaf (για την εποχή του οποίου έχω πειστεί από τον δεύτερο γύρο και ίσως είμαι ο μόνος που το βροντοφωνάζει), γιατι στο συγκεκριμένο σημείο δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ. Δ
Β) Αγαπητέ tzoum, αν και ξέρω ότι δεν μπορείς να απαντήσεις, ελπίζω να το κάνει κάποιος άλλος. Τ
Γ) Λυσσάξατε να βγάλετε την Claire. Όλοι εσείς που λέγατε ότι μπορεί να προσφέρει λιγότερα συγκριτικά με τον Ikariona τι έχετε να πείτε τώρα;; Εντελώς αχρείαστη η κίνηση σου Ultra, για μένα μπαίνεις κατευθείαν στο στόχαστρο.

Α) Ναι, μονο εσυ το βροντοφωναζεις....
Β) Ο ιδιος ειχε αρχισει να πειθεται για την αθωοτητα του Ιkariona και το ειπε για να ενισχυση το επιχειρημα του να φυγετε απο Ikariona και να πατε σε καποιον πιο υποπτο. Εμενα δε μου αρεσεπου ενεργοποιησες διπλη ψηφο, αμεσως αφοτου ειπες οτι μπορει να αλλαζες σε tsarachaf και ενω ηξερες οτι αν την ενεργοποιησεις δε μπορεις να αλλαξεις ψηφο. Δεν αποκλειω να γνωριζεις οτι τον tsarachaf τον γνωριζει καποιος ( πληροφοριοφοτης ή Αντιπαλος μαφιοζος ή οποιος θες αλλος) και να τον δινεις για να καλυφθεις. Επισης, ενεργοποιησες τη διπλη ψηφο σου στον Ikariona.Τοσο σιγουρος οτι ειναι ενοχος?
Γ) Σιγουρα η Claire επαιξα καλα, αλλα την βοηθησε και η καρτα της. Ο Ikarionas πιστευω πως θα παιξει καλα ανεξαρτητως καρτας. Δε με χαλασε που εφυγε η Claire, αν και βοηθησε, με χαλασε που πεταχτηκε ετσι μια τυμβωρυχια. Και οντως ο ultra ακομα και αθωος να ειναι, μπηκε στο στοχαστρο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ

Φοβερές εξελίξεις. Από κει που είχα βαρεθεί και έλεγα να βγω να ηρεμήσω, κοίτα να δεις τι έγινε....
Η Claire δεν μου φαινόταν καθόλου ως ντετέκτιβ. Για απλό πολίτη την υπολόγιζα. Θα δω ξανά όσα έχει γράψει απ' την αρχή του παιχνιδιού. Πρέπει να έχει δώσει στοιχεία εδώ και 4 μέρες. Το βασικό είναι ότι δεν μπορεί να είμαι ούτε αντίπαλος μαφιόζος, όπως είπε ο Tzoum, γιατί αυτός εμφανίζεται ως μαφιόζος στον ντέτεκτιβ. Είμαι απλώς με τους καλούς.

Επί της ουσίας τώρα: Πιστεύω πως με την εξαίρεση του tsarachaf που είναι μαφιόζος και ψήφισε Claire, οι περισσότεροι απ' τους υπόλοιπους μαφιόζους ήθελαν να βγάλουν εμένα και θα τους βρείτε στις ψήφους μου. Ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να με βγάλουν. Αν έβγαινα πρωί θα μπορούσαν να λένε ό,τι κοτσάνα ήθελαν για μένα. Αν αντιθέτως με σκότωναν βράδυ θα φαινόταν ότι ήμουν αθώος και δεν τους συνέφερε. Ίσως φοβόντουσαν αυτό που είπε ο Tzoum, ότι είμαι κάνας αντίπαλος μαφιόζος που θα τους αφαιρέσει έναν παίκτη. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι μάλλον βρήκα κάποιους απ' αυτούς, ίσως τον φανερό που ξέρει ο αντίπαλος. Τελικά δεν τα κατάφερες αγαπητέ Pie να απαλλαγείς από μένα. Mπορεί να έπεσα λάθος σε κάποια σενάρια αλλά όλα αυτά με οδήγησαν σε πολύ πιο ξεκάθαρα τοπία. Ο Pie είναι μαφιόζος. Είναι μαζί με τον tsarachaf. Μην σας μπερδεύει το ότι αλληλοκατηγορούνται ή ψηφίζονται. Είναι μαζί και το κάνουν για ξεκάρφωμα. Την πρώτη μέρα ο tsarachaf έπεφτε πάνω σε μένα και στο τρίπτυχο, το οποίο τελικά αποδείχτηκε ότι αποτελούνταν από τρεις αθώους. Ο Pie νηφάλιος είπε κάνα δυο καλά λόγια για μένα και για το τρίπτυχο. Τη δεύτερη μέρα πριν πεθάνει η aeglo το βράδυ, ο Pie άρχισε να με επαινεί και να με υποστηρίζει και λίγο πιο μετά ο mintin, ο οποίος ωστόσο τον ψήφισε, χωρίς όμως να κινδυνεύει να βγει ο Pie. Και οι δυο με υποστήριζαν αλλά δεν με βοήθησαν με την ψήφο τους, όταν κινδύνεψα να βγω. Ο Pie ως μαφιόζος ήξερε μάλλον ότι θα σκότωνε την aeglo το βράδυ. Μετά την ανακοίνωση του φόνου άρχισαν να με αθωώνουν ένα σωρό άτομα, ανάμεσα σ' αυτά ο tsarachaf και ο Tάσος, ενώ φαινομενικά θα έπρεπε να πέσουν αρκετές υποψίες πάνω μου, καθώς η aeglo κατηγορούσε εμένα. Έρχεται τρίτη μέρα, έχω γράψει ήδη ένα post, το οποίο το δούλευα όλο το βράδυ διαβάζοντας ξανά και ξανά τα κείμενα των προηγούμενων ημερών, για τον ΔΑ, στο οποίο υποστήριζα πως είναι ο ultraviolence. Δεν ξαναλέω τους λόγους, διαβάστε το. Από τότε όλη την μέρα άρχισαν να πέφτουν πάνω μου, αρκετοί απ' όσους με υποστήριξαν την προηγούμενη μέρα, λογικά επειδή έπεσε σήμα, εκτος κι αν ήταν όλοι τόσο κυκλοθυμικοί. Πρώτος ο Tασος και έπειτα ο mintin και ο Pie Maker, ο οποίος έκανε και ένα φαινομενικά χαζό σενάριο με μένα ως ΔΑ. Φαινομενικά χαζό γιατί δεν είναι καθόλου χαζό, όπως θα δείξω στη συνέχεια. Ο tsarachaf ασφαλώς δεν έκανε το ίδιο, θα ήταν πολύ μπαμ μετά. Κράτησε αποστάσεις από μένα και ψήφισε Claire, έτσι ώστε να δώσει το πάτημα στον συνμαφιόζο του, Pie, ο οποίος υποπτεύεται υποτίθεται τον tsarachaf, να ψηφίσει το αντίθετο απ' αυτό που ψήφισε ο ίδιος, δηλαδή εμένα. Ο Pie έλεγε πως ήθελε να βγει πρωτίστως ο tsarachaf και είπε στον Giamou ότι αν τον ψηφίσει, θα τον ψηφίσει κι ο ίδιος. Ο Giamou τον ψήφισε αλλά ο Pie όχι μόνο δεν ψήφισε tsarachaf αλλά έδωσε σε μένα επιπλέον ψήφο. Κατόπιν άρχισαν κι άλλα άτομα να ψηφίζουν tsarachaf, Τzoum-Iris αλλά ο Pie δεν άλλαζε τίποτα. Ήθελε να βγω οπωσδήποτε εγώ και ήθελε να βγω μέρα, τόσο για να μην φανεί ότι είμαι αθώος αν με σκότωναν νύχτα όσο και επειδή ίσως φοβόντουσαν αυτό που είπε ο Tzoum, το ότι θα ήμουν αντίπαλος μαφιόζος. Πράγμα που σημαίνει ότι έχω πετύχει αρκετούς απ' αυτούς και ιδιαίτερα τον φανερό που γνωρίζει ο αντίπαλος. Λογικά αντίπαλος μαφιόζος είναι κάποιος απ' όσους με υποστήριξαν, όταν είδαν ότι κατηγόρησα τον φανερό τους. Ο Pie όμως ήθελε να βγω μέρα και για άλλο λόγο. Έφερε στο προσκήνιο ένα σενάριο που έλεγε εμένα ως ΔΑ. Το σενάριο σαφώς είναι άτοπο καθώς δεν υπήρχε λόγος να ξοδέψω και την ιδιότητά μου και μια κάρτα ακύρωσης ψήφου αν εγώ ήμουν ΔΑ. Γιατί λοιπόν το έφερε αυτό ο Pie στο προσκήνιο; Η απάντηση που μπορώ να δώσω είναι ότι ο Pie ήξερε πως λογικά έχουμε ξανά μέντιουμ στο παιχνίδι. Αν εγώ πέθαινα λοιπόν μέρα, το μέντιουμ θα ρωτούσε σαφώς για μένα και θα έπαιρνε την απάντηση ότι είμαι πολίτης. Ως πολίτης όμως φαίνεται και ο ΔΑ. Οπότε ο Pie θα με παρουσίαζε σαν ΔΑ και με λίγη τύχη θα ξεχνιόταν έτσι το σενάριο που έκανα εγώ για τον ultraviolence. Μπορεί να το έκανε και για άλλο λόγο, πάντως όπως και να ΄χει είναι μαφιόζος.

O Ultraviolence αρχίζει να γράφει περισσότερο μετά το σενάριο που έκανα και πετάει τυμβωρυχία στην Claire. Είτε είναι ΔΑ που έκανε γκάφα γιατί έτσι με αθώωσε, είτε εκτός από καλός ΔΑ μπορεί να είναι μαφιόζος, ο οποίος γνωρίζοντας άλλους μαφιόζους, ψιλιάστηκε ότι η Claire πρέπει να είναι ντετέκτιβ. Ίσως απ' το ότι ψήφισε Cupid; Οπότε μπορεί να πέταξε την κάρτα για να της κλείσει το στόμα και να μην την αφήσει να πει τελευταία λόγια. Ωστόσο έτσι αθώωσε εμένα οπότε το βρίσκω κάπως χαζό να το έκανε συνειδητά. Θα μπορούσε να είναι απλώς ΔΑ που έκανε γκάφα, ίσως στην προσπάθειά του να μπορέσει κι αυτός να βγάλει άκρη για το ποιοι είναι οι μαφιόζοι. Αν έβλεπε ότι η Claire ήταν μαφιόζος, θα ήξερε ποιοι την υποστήριζαν και θα έβρισκε έναν μπούσουλα. Η Μάιρα γυρίζοντας απ' τα φαντάσματα με ψήφισε κι αυτή χωρίς να πει πάλι τίποτα ουσιαστικό. Δεν αποκλείεται να είχε κακό ρόλο και να έκανε δεύτερη γκάφα ο ΔΑ βγάζοντάς την.

Πρέπει όλοι να διαβάσουν ξανά όσα είπε η Claire οπωσδήποτε. Θεωρώ απίθανο να μην έδωσε μαφιόζο και ειδικά στις ψήφους της πρέπει να έχει μιλήσει. Ήξερε ότι θα έφευγε σήμερα και άρα γιατί να μην ψηφίσει μαφιόζο. Σήμερα ψήφισε Cupid, χτες ψήφισε mintin. Ένας απ' τους δύο είναι μαφιόζος κατά τη γνώμη μου. Οπότε αν είναι να δώσω μια εξάδα κακών ρόλων, αυτοί είναι οι εξής: tsarachaf, Pie Maker, ultraviolence, Τάσος, Cupid/mintin, και έπειτα ίσως DumeNuke. Αν υπάρχει μάγισσα θα έλεγα να καθαρίσει έναν απ' αυτούς για να διευκολυνθεί λίγο το παιχνίδι. Μέσα στα άτομα που έδωσα είναι δύσκολο να υπάρχουν δύο αθώοι. Ένας αθώος μπορεί αλλά μάλλον δεν θα μας βοηθήσει και θα κάνει ζημιά στο παιχνίδι. Ειδικά για τους τρεις πρώτους είμαι πλέον σίγουρος ότι έχουν κακό ρόλο.

O DumeNuke με ψήφισε δύο φορές συνεχόμενα λέγοντας ασυναρτησίες, τις οποίες έβλεπαν ως λογικές ο Τάσος και ο ultraviolence. Μόλις εμφανίστηκε ότι η Claire ήταν ντέτεκτιβ που με αθώωσε, πάλι με ψήφισε επιπόλαια αλλά μετά το αναίρεσε. Εκδηλώθηκε πολύ και είπε ή του είπαν να μαζευτεί; Έκανε όντως λάθος λόγω βιασύνης; Δεν ξέρω. Θα πρέπει να βγει σε κάποια φάση γιατί δεν βοηθάει το παιχνίδι, αλλά όχι ακόμη. Θα μπορούσε να είναι η πόρνη.

Με παραξένεψε αρκετά η ψήφος της Nefelis στην Deutsch Lover. Ήταν αυτή που κάλεσε πίσω έναν καλό ρόλο, γιατί να την ψηφίσει; Αντίπαλος μαφιόζος; Δεν ξέρω και δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό περισσότερο. Αν φύγουν τα άτομα που είπα απ' το παιχνίδι και ακόμη το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει, τότε βλέπετε τι θα κάνετε με τους υπόλοιπους.

Giammou θα σου 'λεγα τώρα που φαινόταν ότι ήμουν αθώος από άλλα πράγματα. Με είχες πρήξει κι εσύ με το να αφήνεις συνέχεια υπανιγμούς για το ότι μπορεί να είμαι μαφιόζος. Τέσπα...

Ο I lie us και ο vassilis με υποστήριξαν δυο φορές συνεχόμενα. Θα μπορούσε να κρύβεται ανάμεσά τους κακός ρόλος αλλά προς το παρόν δεν το νομίζω. Μου φαίνονται αθώοι που ψάχνονται.

Τα άτομα που έχω αθώα στο μυαλό μου προς το παρόν είναι τα εξής: Giamou, aegloswen, Deutsch Lover, Libertus, I lie us, vassilis και ίσως Emilouko. Tzoum, kleop, Iris, Σπυράκος, Claire επίσης αθώοι.
Ερωτηματικά στην Eileen, στη Nefeli και στον JKaradakov.
Με ξάφνιασε πάρα πολύ που δεν με ψήφισε και μάλιστα με αθώωσε η Drama. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο ρόλο. Μαφιόζος που ήθελε να μη δείξει ότι είναι μαφιόζος σε περίπτωση που δεν έβγαινα; Δεν ξέρω.

Όλοι πίσω σε όσα είπε η Claire. Εγώ λέω αύριο να ακούσουμε όλοι τον Pie Maker και να πάμε να βγάλουμε tsarachaf. Εμπιστεύομαι το ένστικτό του. Μετά όμως θα πρέπει να βγάλουμε και τον ίδιο τον Pie.

Τέλος, να ζητήσω ένα συγγνώμη στην aegloswen, με αφορμή την παρατήρηση για τις προσβολές, η οποία λογικά πήγαινε σε μένα. Όντως την προσέβαλα άσχημα και ήταν κακό αλλά δεν κρύβω πως μου έβγαλες την πίστη μέχρι να σε πείσω για την αθωότητά μου. Επειδή θέλω πάντα να είμαι ειλικρινής, εκφράζω πάντα αυτά που θέλω να πω και μερικές φορές ξεφεύγω και προσβάλλονται διάφορα άτομα.

Pie Maker, ξαγρύπνησε το βράδυ μπας και σκαρφιστείς κάνα καλό σενάριο ή καμιά καλή κίνηση γιατί δεν σας βλέπω καλά αύριο. :)

Υ.Γ. η μεγάλη πλάκα είναι ότι μάλλον έπεσα μέσα σε αυτά που είπα για το σενάριο του Pie πως είμαι ο ΔΑ. Μόλις τελείωσα το κείμενό μου, είδα ότι και οι δυο με υποψιάζονται για ΔΑ επειδή το μέντιουμ και ο ντετέκτιβ μπορεί να με είδε ως πολίτη. Μάλιστα το γεγονός ότι ο ultraviolence υπονοεί το ίδιο, δείχνει ότι θα έπρεπε να το έχουν συζητήσει μαζί ότι το σχεδιάζουν, οπότε ίσως να είναι μαφιόζος και όχι ΔΑ. Εκτός κι αν είναι τόσο φοβερός ΔΑ που πιάνει πουλιά στον αέρα. Πρέπει να φύγετε και οι δυο άμεσα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.


α) Κανόνες τη ζωή μου μέσα δεν ξέρω πόσες ακόμη φορές πρέπει να το πω. Δεν είστε σίγουροι; Έχετε μία καρτέλα ανοικτή και πριν πείτε κάτι, επιβεβαιώστε το! Επίτηδες το κάνετε για να με συγχύζετε; :redface: :'(
Ο ντεντέκτιβ ρωτάει την νύχτα. Η kleop έφυγε την πρώτη μέρα. Δεν είχε νυχτώσει ΠΡΙΝ φύγει η kleop που σημαίνει ότι η Claire δε θα μπορούσε να έχει ρωτήσει για αυτήν.
β)Σε αυτό ελπίζω τουλάχιστον ότι συμφωνούμε όλοι - that's a first για το παιχνίδι!:P

Άρα, η Claire δε θα μπορούσε να ξέρει για την kleop ούτε με βάση κάποιον ρόλο, ούτε με βάση κάποιας κάρτας.

το είχα υπόψη μου. Το παιχνίδι όμως άρχισε μια μέρα ΠΡΙΝ τη πρώτη ψηφοφορία. Η νύχτα πριν εστω και χωρίς δολοφονία, δε μετράει; αν ναι λάθος μου αλλά αυτό δε το βρήκα κάπου στους κανόνες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
το είχα υπόψη μου. Το παιχνίδι όμως άρχισε μια μέρα ΠΡΙΝ τη πρώτη ψηφοφορία. Η νύχτα πριν εστω και χωρίς δολοφονία, δε μετράει; αν ναι λάθος μου αλλά αυτό δε το βρήκα κάπου στους κανόνες.

Το λέει πουλάκι μου,
Η νύχτα ξεκινά με τη λήξη της ψηφοφορίας και τελειώνει στις 03:00 (εξαίρεση αποτελεί η πόρνη που πρέπει να στείλει την επιλογή της μέχρι τις 00:00). Μηνύματα μετά την παρέλευση της ώρας αυτής δε θα ισχύουν.
Η λήξη της πρώτης ψηφοφορίας έγινε 4/7 :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
1.Πρέπει όλοι να διαβάσουν ξανά όσα είπε η Claire οπωσδήποτε. Θεωρώ απίθανο να μην έδωσε μαφιόζο και ειδικά στις ψήφους της πρέπει να έχει μιλήσει. Ήξερε ότι θα έφευγε σήμερα και άρα γιατί να μην ψηφίσει μαφιόζο. Σήμερα ψήφισε Cupid, χτες ψήφισε mintin. Ένας απ' τους δύο είναι μαφιόζος κατά τη γνώμη μου. Οπότε αν είναι να δώσω μια εξάδα κακών ρόλων, αυτοί είναι οι εξής: tsarachaf, Pie Maker, ultraviolence, Τάσος, Cupid/mintin, και έπειτα ίσως DumeNuke. Αν υπάρχει μάγισσα θα έλεγα να καθαρίσει έναν απ' αυτούς για να διευκολυνθεί λίγο το παιχνίδι. Μέσα στα άτομα που έδωσα είναι δύσκολο να υπάρχουν δύο αθώοι. Ένας αθώος μπορεί αλλά μάλλον δεν θα μας βοηθήσει και θα κάνει ζημιά στο παιχνίδι. Ειδικά για τους τρεις πρώτους είμαι πλέον σίγουρος ότι έχουν κακό ρόλο.

2.Giammou θα σου 'λεγα τώρα που φαινόταν ότι ήμουν αθώος από άλλα πράγματα. Με είχες πρήξει κι εσύ με το να αφήνεις συνέχεια υπανιγμούς για το ότι μπορεί να είμαι μαφιόζος. Τέσπα...

1.Μπορει να μην ηξερε καποιον και να εδωσε καποιους που κατηγορουσαν αυτους που ειχε μαθει ως αθωους το βραδυ. Πιο πιθανο να ηξερε 1 απο τους 2 και αυτος να ειναι ο Cupid, γιατι αν ηξερε τον mintin θα τον ψηφιζε 2η σερι φορα για να φανει οτι ειναι ενοχος. Εκτος αν ειναι και οι 2 ( το θεωρω ακραιο σεναριο να βρηκε 2 στους) και μας τους εδωσε ετσι και τους 2.
2. Γιατι με γραφεις με 2 mm?? Νομιζω πως σε ολο το παιχνιδι φαινεται πως μαλλον σε αθωωνω, αλλα κραταω επιφυλαξεις, οπως νομιζω οτι και εσυ βρισκεις λογικο. Και φαινεται οτι σε εμπιστευομουν και απο το γεγονος οτι ελεγα οτι θα σε σωσω με οποιαδηποτε τροπο, αν πας να βγεις σημερα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ψηφίζω PIE MAKER για να μην τον ξεχάσετε και νομίζετε ότι είναι σε αντίπαλα στρατόπεδα με τον tsarachaf. Δεν είναι.

Και σε περίπτωση που πεθάνω, μην πειστείτε από αρλουμποειδείς δικαιολογίες του στυλ ''με κατηγορούσε, λες να τον σκότωνα το επόμενο βράδυ;'' Ναι με σκότωσε το επόμενο βράδυ. Μάλιστα αυτή η φράση μου θύμισε την ανάλογη που είχε πει ο ultraviolence, όταν κάποιος, δεν θυμάμαι ποιος, τον είχε κατηγορήσει για το ότι σκότωσε τον Tzoum ενώ είχε ψηφίσει τον τελευταίο στην προηγούμενη ψηφοφορία. Είναι πολύ κακό επιχείρημα.

Pie Maker, tsarachaf και ultra πρέπει να φύγουν στις επόμενες τρεις ψηφοφορίες.

1.Μπορει να μην ηξερε καποιον και να εδωσε καποιους που κατηγορουσαν αυτους που ειχε μαθει ως αθωους το βραδυ. Πιο πιθανο να ηξερε 1 απο τους 2 και αυτος να ειναι ο Cupid, γιατι αν ηξερε τον mintin θα τον ψηφιζε 2η σερι φορα για να φανει οτι ειναι ενοχος. Εκτος αν ειναι και οι 2 ( το θεωρω ακραιο σεναριο να βρηκε 2 στους) και μας τους εδωσε ετσι και τους 2.
2. Γιατι με γραφεις με 2 mm?? Νομιζω πως σε ολο το παιχνιδι φαινεται πως μαλλον σε αθωωνω, αλλα κραταω επιφυλαξεις, οπως νομιζω οτι και εσυ βρισκεις λογικο. Και φαινεται οτι σε εμπιστευομουν και απο το γεγονος οτι ελεγα οτι θα σε σωσω με οποιαδηποτε τροπο, αν πας να βγεις σημερα.

1. Ναι κι εγώ απ' τους δύο πιο ύποπτο τον Cupid θεωρώ, αν όντως είχε βρει έναν. Απλώς και ο mintin ήταν πάλι από αυτούς που με αθώωσαν ξαφνικά, δεν με στήριξε στην ψηφοφορία με την Claire ενώ με αθώωνε σίγουρα, ψήφισε τον Pie Maker λέγοντάς του ότι με υποστήριξε επειδή δόθηκε το σήμα, και ξαφνικά άρχισε να μου επιτίθεται σήμερα ακολουθώντας τον Pie Maker, τον οποίο υποπτευόταν και είχε ψηφίσει πιο πριν. Και οι δύο είναι το ίδιο ύποπτοι για μένα.
2. Οκ. Τα δύο m μου ξέφυγαν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,838 μηνύματα.
Σας αποχαιρετά ελπίζω να έπεισα ότι μπορώ να βοηθήσω στο γκειμ αν μπορείτε γυρίστε με:) Διαβάστε προσεκτικά τα ποστ μου έχει διαμάντια στις λεπτομέρειες. Αυτά καλή συνέχεια

Ουλτρα αν είσαι αθώος προσπάθησε να το γυρίσεις σε επίθεση σε άλλους Όχι στον Άκη και όχι σε αμυνα σου
Αν είμαι αθώος; Πριν βρε αγοράκι μου δεν έλεγες ότι είμαι ο ΔΑ και να με βγάλουν; Aποφασίστε τι είμαι για να ξέρω τι μουντ να έχω :/:
Άκης ποιος είναι,ο ikarionas?


1.Λες ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. 16 ψηφοι(βγαζω τη διπλη ψηφο) πηγανε σε 2 αθωα ατομα, Ιkariona kai Claire.Τι φανηκε απο ολο αυτο? Φανηκε οτι μεσα στα 16 τι? Εχουμε δολοφονους χαιρω πολυ. Το μονο που ξερουμε ειναι στις ψηφους του tsarachαf δεν υπηρχε κανενας δολοφονος. Τυχαιο ολο αυτο??? Αν εισαι πολιτης καλυτερα διαβασε τα ποστ και σκεψου και μην εκτιθεσαι τοσο, γιατι καποια στιγμη θα ψηφιστεις σιγουρα.Ας ειναι οταν θα εχουν φυγει οι περισσοτεροι δολοφονοι.

2. Γιατι τον ψηφιζε επειδη πιστευε οτι κατηγορουσε καποιον που ειχε αθωο. Αντε,εμεις θας σας τα λεμε ολα?
Λέω ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ από τη δική σου οπτική γωνία.Για μένα ο Ikarionas δεν είναι σίγουρο ότι είναι αθώος,μπορεί να είναι ο ΔΑ.
Δε σου λέω στα 16,σου λέω στις 10 που πήγαν στην Claire.
καλώς,δέχομαι την συμβουλή σου
Εσείς να μας τα λέτε,ένα λύκειο βγάλαμε όλο κι όλο.Απλά μου φάνηκε κουλή η μεταστροφή της that's all.Με κάλυψε με την απάντηση που μου έδωσε.

Ήταν πιο πολύ σπασμωδική κίνηση επειδή είδα την αντίδραση του Φρίκ, και τις διπλές ψήφους στον Ικαρίωνα.
Την ψήφισα γιατί σε εκείνο το σημείο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έπαιξε ηχώ ο Ικαρίωνας μου άλλαξε τα δεδομένα για το πως τον είχα στον μυαλό μου.
Τι άλλαξε; :hmm:

Αρχική Δημοσίευση από aegloswen:
Για την αθωοτητά σου δεν ξέρω, λόγω όλων των νέων δεδομένων που έχουν συμβεί, αλλά πάρε. :redface:
okay,δεκτόν.Αν θες να ψάξεις το θέμα πάντως,έχω κάνει μερικά ποστ που προσπάθησα να πω οτι δεν είμαι ο ΔΑ
post-punk των 80's :inlove:




Claire ψήφισαν:
  1. aegloswen
  2. Deutsch Lover
  3. Drama Prinzessin
  4. Emilouko
  5. i_lie_us
  6. Kleop
  7. mintin
  8. tsarachaf
  9. vassilis498
Ποια είναι τα συμπεράσματα που βγάζεις που δεν μπορούσαν να βγουν χωρίς να παιχτεί η τυμβωρυχία στην Claire; Δεν θα άλλαζαν οι ψήφοι μετά την ψηφοφορία.
Από ότι καταλαβαίνω, απλά η aegloswen δεν πείστηκε από την επιχειρηματολογία της Claire και τους λόγους που την κίνησαν να παίξει με αυτό τον τρόπο. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει. Εγώ δεν βρίσκω μεμπτή τη στάση της Έλενας - από εκεί που προηγούταν η Claire ξαφνικά είμαστε εμείς που ψηφίζουμε τον Ικαρίωνα. Όπως και να το κάνουμε ήταν κύμα. Συνέβαλλα και εγώ σε αυτό και καταλαβαίνω ότι θα στοχοποιηθώ αλλά δεν μετανιώνω. Το είπα αρκετές φορές ότι ανάμεσα στους δυο τους, δεν ήθελα να φύγει από το παιχνίδι η Claire.
Ηθελα και'γω την Claire εντός παιχνιδιού αλλά δε μπόρεσα να τη βοηθήσω.Όχι,δε θα άλλαζαν οι ψήφοι αλλά άντε τώρα να πείσεις όσους την ψήφισαν ότι ήταν αθώα.Δεν επρεπε με κάποιο τρόπο να γίνει αυτό φανερό;Αφού την είχα θεώρησα σωστό ότι έπρεπε να τη ρίξω,οκ χάσαμε τον ντετεκτιβ αλλά δε νομίζεις ότι ξεκαθάρισε λίγο το τοπίο; Τώρα αφού ξέρουμε ότι εκείνη ήταν αθώα,στις ψήφους της λογικά θα βρίσκονται μερικοί μαφιόζοι.
Εδώ θέλω να ρωτήσω το εξής τον ikariona,άλλη μια παίκτης που κατηγόρησες αποδείχθηκε αθώα,τι έχεις να πεις;;

2. Ultra : Το σενάριο ότι είναι ΔΑ στέκει σε πολλά σημεία και με προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι προσπαθείς να βγάλεις τον ikariona ως ΔΑ εσυ κ ο piemaker.
Μπορείς να μου πεις πως στέκει;Θες να μου πεις δηλαδή το ότι ξαφνικά,ενώ δεν με είχε στα πιθανά του σενάρια μαφίας με παρουσιάζει σαν ΔΑ και πετάγεστε 2-3 να συμφωνήσετε δεν σε προβληματίζει; Δηλαδή αποκλείεις το σενάριο να είναι εκείνος ο ΔΑ και να έριξε την ακύρωση ψήφου για στάχτη στα μάτια; Δεν είναι και αυτό ένα πιθανό σενάριο;



Χαίρομαι που το επισημαίνει και κάποιος άλλος αυτό. Όχι ότι ο Cupid έχει σφραγίδα αθώου, κάθε άλλο, αλλά είχε πιο "φλέγοντα" άτομα να ρωτήσει από τον Cupid. Για τον αν ρώτησε για τον Cupid μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε και όχι να το πάρουμε δεδομένο...
Η λογική λέει ότι ρώτησε για άτομα με πιο ενεργή συμμετοχή,δεν αποκλείεται όμως να ρώτησε για κάποιον φαινομενικά outsider.Θα κοιτάξω άλλη μια τα μηνύματα μου {κυρίως αυτά με την Εμιλούκο}

Αρχική Δημοσίευση από PieMaker:
Γ) Λυσσάξατε να βγάλετε την Claire. Όλοι εσείς που λέγατε ότι μπορεί να προσφέρει λιγότερα συγκριτικά με τον Ikariona τι έχετε να πείτε τώρα;; Εντελώς αχρείαστη η κίνηση σου Ultra, για μένα μπαίνεις κατευθείαν στο στόχαστρο. Ωστόσο προηγούνται άλλοι: 1) Ο tsarachaf (δυο συνεχόμενες ψήφους στην Claire, οι οποίες τελικά βοήθησαν στην ανατροπή του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, 2) Ο Cupid (για να τον ψήφισε η Claire και να μην άλλαξε την ψήφο της, ίσως ήθελε να μας υποδείξει ότι είναι ένοχος) και 3) ο i_lie_us (εχω εξηγήσει προηγουμένως γιατί).
Να'χα μπει μόνο σε'σενα θα'ταν καλά :P
Δε νομίζω ότι ήταν τόσο αχρείαστη που λες όσο χρονικά λανθασμένη,έπρεπε να περιμένω λίγο για τα τελευταία της λόγια απλά είχα εκνευριστεί με τις συνεχείς κατηγορίες μου ως ΔΑ και ήθελα να έρθουν στο φως νέες πληροφορίες.Πιστεύω ότι μπορούμε να κατευθυνθούμε σε άτομα που ψήφισαν την Claire πάντως,λογικά και στατιστικά πρέπει να βρίσκονται μαφιόζοι εκεί.

Γ) Σιγουρα η Claire επαιξα καλα, αλλα την βοηθησε και η καρτα της. Ο Ikarionas πιστευω πως θα παιξει καλα ανεξαρτητως καρτας. Δε με χαλασε που εφυγε η Claire, αν και βοηθησε, με χαλασε που πεταχτηκε ετσι μια τυμβωρυχια. Και οντως ο ultra ακομα και αθωος να ειναι, μπηκε στο στοχαστρο.
Είχα μπει ήδη στο στόχαστρο,να'ναι καλά ο ikarionas,προτιμούσες να την έπαιρνα μαζί μου στην χώρα τον φαντασμάτων που αργά ή γρήγορα θα βρεθώ;

Η Claire δεν μου φαινόταν καθόλου ως ντετέκτιβ. Για απλό πολίτη την υπολόγιζα. Θα δω ξανά όσα έχει γράψει απ' την αρχή του παιχνιδιού. Πρέπει να έχει δώσει στοιχεία εδώ και 4 μέρες. Το βασικό είναι ότι δεν μπορεί να είμαι ούτε αντίπαλος μαφιόζος, όπως είπε ο Tzoum, γιατί αυτός εμφανίζεται ως μαφιόζος στον ντέτεκτιβ. Είμαι απλώς με τους καλούς.
ή είσαι ο ΔΑ.

Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas:
O Ultraviolence αρχίζει να γράφει περισσότερο μετά το σενάριο που έκανα και πετάει τυμβωρυχία στην Claire. Είτε είναι ΔΑ που έκανε γκάφα γιατί έτσι με αθώωσε, είτε εκτός από καλός ΔΑ μπορεί να είναι μαφιόζος, ο οποίος γνωρίζοντας άλλους μαφιόζους, ψιλιάστηκε ότι η Claire πρέπει να είναι ντετέκτιβ. Ίσως απ' το ότι ψήφισε Cupid; Οπότε μπορεί να πέταξε την κάρτα για να της κλείσει το στόμα και να μην την αφήσει να πει τελευταία λόγια. Ωστόσο έτσι αθώωσε εμένα οπότε το βρίσκω κάπως χαζό να το έκανε συνειδητά. Θα μπορούσε να είναι απλώς ΔΑ που έκανε γκάφα, ίσως στην προσπάθειά του να μπορέσει κι αυτός να βγάλει άκρη για το ποιοι είναι οι μαφιόζοι. Αν έβλεπε ότι η Claire ήταν μαφιόζος, θα ήξερε ποιοι την υποστήριζαν και θα έβρισκε έναν μπούσουλα. Η Μάιρα γυρίζοντας απ' τα φαντάσματα με ψήφισε κι αυτή χωρίς να πει πάλι τίποτα ουσιαστικό. Δεν αποκλείεται να είχε κακό ρόλο και να έκανε δεύτερη γκάφα ο ΔΑ βγάζοντάς την.

Όπα κάτσε.Για αρχή ναι έχεις δίκαιο,άρχισα να γράφω περισσότερο για να με υπερασπιστώ .Άμα δεν σου απαντούσα καν στις κατηγορίες τι συμπέρασμα θα έβγαζες δηλαδή; Είμαι όμως attention whore δε μπορούσα να μην απαντήσω.
Και τώρα πάμε στο τρομερά κουλό που είπες.Πως καλέ μου να είχα ψιλιαστεί ότι η Claire είναι ο ντετέκτιβ; Είδες να προδίδει πουθενά τον ρόλο της με τα μηνύματα της; Εσύ είσαι το λαγωνικό που βρίσκει τους ρόλους όχι εγώ.

Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas:
Πρέπει όλοι να διαβάσουν ξανά όσα είπε η Claire οπωσδήποτε. Θεωρώ απίθανο να μην έδωσε μαφιόζο και ειδικά στις ψήφους της πρέπει να έχει μιλήσει. Ήξερε ότι θα έφευγε σήμερα και άρα γιατί να μην ψηφίσει μαφιόζο. Σήμερα ψήφισε Cupid, χτες ψήφισε mintin. Ένας απ' τους δύο είναι μαφιόζος κατά τη γνώμη μου.
Eδώ συμφωνούμε.
Αρχική Δημοσίευση από Ikarionas:
Ένας αθώος μπορεί αλλά μάλλον δεν θα μας βοηθήσει και θα κάνει ζημιά στο παιχνίδι. Ειδικά για τους τρεις πρώτους είμαι πλέον σίγουρος ότι έχουν κακό ρόλο.
Mιλάς εσύ για ζημιά στο παιχνίδι; ΕΣΥ; Που είχες φάει τα λύσσακα σου να κατηγορείς σπυρακο και claire;


Αρχική Δημοσίευση από Ikaronas:
Με ξάφνιασε πάρα πολύ που δεν με ψήφισε και μάλιστα με αθώωσε η Drama. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο ρόλο. Μαφιόζος που ήθελε να μη δείξει ότι είναι μαφιόζος σε περίπτωση που δεν έβγαινα; Δεν ξέρω.
Eδώ να σχολιάσω απλά ότι η Drama,μπήκε,ψήφισε,και έφυγε.Ενώ περίμενα να ψηφίσει τον Ikariona που ξεκίνησε το κύμα εναντίον της είδα ξαφνικά ψήφο στην Claire.Προβληματίστηκα.

Eπίσης για τα φαντάσματα, εκτός του Tzoum,δεν είδα καμία άλλη άποψη παρα μόνο ψήφους,δεν είχατε να πείτε τίποτα δηλαδή;

Και σε περίπτωση που πεθάνω, μην πειστείτε από αρλουμποειδείς δικαιολογίες του στυλ ''με κατηγορούσε, λες να τον σκότωνα το επόμενο βράδυ;'' Ναι με σκότωσε το επόμενο βράδυ. Μάλιστα αυτή η φράση μου θύμισε την ανάλογη που είχε πει ο ultraviolence, όταν κάποιος, δεν θυμάμαι ποιος, τον είχε κατηγορήσει για το ότι σκότωσε τον Tzoum ενώ είχε ψηφίσει τον τελευταίο στην προηγούμενη ψηφοφορία. Είναι πολύ κακό επιχείρημα.

Pie Maker, tsarachaf και ultra πρέπει να φύγουν στις επόμενες τρεις ψηφοφορίες.
Μπράβο,δώσε ιδέες να στοχοποιηθώ κι άλλο.Βέβαια και μαθηματικά να το δούμε,μέχρι στιγμής έτσι γίνεται,δε θα με εξεπληται αν είσαι το θύμα αύριο,ότι ψηφίζω δολοφονείται.
Ας υποθέσουμε ότι αύριο το θύμα είμαι εγώ.Που θα ρίξεις το μπαλάκι για τον ΔΑ πες μου,ποιος θα'χει την τύχη να του κάνεις μαντεψιά ρόλου; :redface:
Ενώ μπορούσα να βοηθήσω,δε με αφήνεις.Αφού με θες έξω έτσι θα γίνει,αυτό γίνεται μέχρι στιγμής δηλαδήΔε θα με πειράξει όσο με πείραξε πέρσι,είχα περάσει καλά τότε τουλάχιστον.Κάνε μου μια χάρη όμως,όταν αποκαλυφθεί ο ρόλος μου και δεις πόσο έξω έχεις πέσει,βγάλε μια φωτο και ανέβασε την εδώ να απολαύσουμε το θέαμα,είσαι βαθιά νυχτωμένος.

Ίσως επανέλθω αργότερα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top