ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.113 μηνύματα.
Και πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο...οι ρόλοι της νύχτας μου στέλνετε πμ.
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.113 μηνύματα.
Μπαίνουμε σε κλίμα εορτών. Μπορείτε να ψηφίσετε, να χρησιμοποιήσετε την ικανότητα σας αλλά το παιχνίδι θα συνεχίσει από Παρασκευή 26/12.
Ψηφοφορία για Παρασκευή 26/12
Ψήφοι
Η χώρα των φαντασμάτων
Kougami - Ψηφοφορία 22/12
Memetchi - Ψηφοφορία 23/12
Micro - Δολοφονία 24/12
Poirot - Ψηφοφορία 24/12
Οριστικές αποχωρήσεις
Kate1914 [Μαναφουκιάρα] - Ψηφοφορία 19/12
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ
Ενεργοποίηση της κάρτας: Αποκάλυψη από Poirot
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Ουριήλ
Ψηφοφορία για Παρασκευή 26/12
- American Economist
- Pyotr_Krasnov
- rafaela11
- Reader
- Ουριήλ
Ψήφοι
Η χώρα των φαντασμάτων
Kougami - Ψηφοφορία 22/12
Memetchi - Ψηφοφορία 23/12
Micro - Δολοφονία 24/12
Poirot - Ψηφοφορία 24/12
Οριστικές αποχωρήσεις
Kate1914 [Μαναφουκιάρα] - Ψηφοφορία 19/12
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ
Ενεργοποίηση της κάρτας: Αποκάλυψη από Poirot
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Ουριήλ
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.523 μηνύματα.
Καταρχάς, συγχαρητήρια σε όλους ιδιαίτερα στον αγαπητό Πουαρό, έπαιξες καταπληκτικά.
Επιτέλους, οι πολίτες κερδίζουμε. Αν όλα πάνε καλά την Παρασκευη έχουμε κερδίσει.
Πριν με ρωτήσει κάποιος γιατί έπαιξα την κάρτα θα πω το εξής:
Ετσι όπως πήγαινε το παιχνίδι πάλι 3-3 θα είμασταν, εφόσον η αγαπητή Ριντερ δεν μπορεί να μπει. Αντι να το αφήσω στη τύχη και να φύγει πολίτης πάλι, είπα να το πάρω στα χέρια μου και να χρησιμοποιήσω τον άσο στο μανίκι
Και πάλι συγχαρητήρια!!
Επιτέλους, οι πολίτες κερδίζουμε. Αν όλα πάνε καλά την Παρασκευη έχουμε κερδίσει.
Ετσι όπως πήγαινε το παιχνίδι πάλι 3-3 θα είμασταν, εφόσον η αγαπητή Ριντερ δεν μπορεί να μπει. Αντι να το αφήσω στη τύχη και να φύγει πολίτης πάλι, είπα να το πάρω στα χέρια μου και να χρησιμοποιήσω τον άσο στο μανίκι
Και πάλι συγχαρητήρια!!
rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.787 μηνύματα.
Εύχομαι να έχεις δίκιοΚαταρχάς, συγχαρητήρια σε όλους ιδιαίτερα στον αγαπητό Πουαρό, έπαιξες καταπληκτικά.
Και πάλι συγχαρητήρια!!
Αλλά για να μην έλειξε το παιχνίδι, έχουμε ακόμα έναν μαφιόζο στη παρέα και θεωρώ ότι η είσαι εσύ αυτή τη στιγμή ή ο Φώτης ή ο πυοτρ
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.688 μηνύματα.
Εύχομαι να έχεις δίκιο
Αλλά για να μην έλειξε το παιχνίδι, έχουμε ακόμα έναν μαφιόζο στη παρέα και θεωρώ ότι η είσαι εσύ αυτή τη στιγμή ή ο Φώτης ή ο πυοτρ
Ναι ματάκια μου υπάρχει ακόμα ένας μαφιόζος, και αυτός είναι ο Ουριήλ τον οποίον ακόμα στηρίζεις. Είναι τόσο προφανές που από ένα σημείο είναι εξοργιστικό να κάνεις ότι δεν το βλέπεις.
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.523 μηνύματα.
Ναι, το έχω πει. Διώξαμε έναν, μένει μόνο ένας, όπου θα παλέψω για να φύγει. Τουλάχιστον, για τώρα, πολίτες του Παλέρμο, παρότι που παραμονεύει ένας μαφιόζος among us, μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι.Εύχομαι να έχεις δίκιο
Θα επανέλθω σε λίγο και φυσικά θα απαντήσω και στο μήνυμα του Πουαρό που θα προσπαθήσει να καλύψει τον Φώτη.
Ουριήλ
Palermo Player
Η Ραφαέλα δεν με υποστηρίζει, αλλά τους πολίτες. Δεν είναι προφανές γιατί δεν είμαι μαφιόζοσ και έχω γράψει γιατί, δυστυχώς για εσένα και τον Πουαρό δεν ήμουν εύκολος στόχος!και αυτός είναι ο Ουριήλ τον οποίον ακόμα στηρίζεις. Είναι τόσο προφανές
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.688 μηνύματα.
Θα κρατήσω την ψήφο μου στον Ουριήλ
Αν και πλέον δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα. Πάλι μερικοί πολίτες θα λένε ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν, θα κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους, και γενικά θα συμπεριφέρονται σαν μικρά παιδιά. Εχουμε φτάσει να ψηφίζουμε βάση συμπάθειας και όχι βάση γεγονότων και λογικής.
Αν και πλέον δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα. Πάλι μερικοί πολίτες θα λένε ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν, θα κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους, και γενικά θα συμπεριφέρονται σαν μικρά παιδιά. Εχουμε φτάσει να ψηφίζουμε βάση συμπάθειας και όχι βάση γεγονότων και λογικής.
American Economist
Palermo Player
Η Ραφαέλα δεν με υποστηρίζει, αλλά τους πολίτες. Δεν είναι προφανές και έχω γράψει γιατί, δυστυχώς για εσένα και τον Πουαρό δεν ήμουν εύκολος στόχος!
Λεγε ότι θέλεις φιλαράκο. Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να αποκαλυφθεί ποιος έλεγε αλήθεια σχετικά με τον ρόλο του και ποιος όχι. Βέβαια τότε θα είναι αργά δυστυχώς.
rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.787 μηνύματα.
Ποια συμπάθεια μωρέ και εσύ όλους σας συμπαθώ, αυτό ίσα ίσα θα ήταν πιο παιδιάστικο
Έχουμε ένα μέλος επίσης που δεν έχει βοηθήσει καθόλου στο παιχνίδι και αυτός είναι ο πυοτρ αλλά για αυτόν δεν με λέμε τίποτα εγω σας έφταιξα που είμαι στη μέση ανάμεσα σε 2 στρατόπεδα
Έχουμε ένα μέλος επίσης που δεν έχει βοηθήσει καθόλου στο παιχνίδι και αυτός είναι ο πυοτρ αλλά για αυτόν δεν με λέμε τίποτα εγω σας έφταιξα που είμαι στη μέση ανάμεσα σε 2 στρατόπεδα
Ουριήλ
Palermo Player
Παιδια, ειναι ενα παιχνιδι. Οποιος και να ειναι ο μαφιοζος ή ο πολιτης, να ειμαστε φιλικοι ο ενας στον αλλον, μαφιοζοι ή μη. Καλο παιχνιδι να εχουμε!!
American Economist
Palermo Player
Ποια συμπάθεια μωρέ και εσύ όλους σας συμπαθώ, αυτό ίσα ίσα θα ήταν πιο παιδιάστικο
Σε κανένα στρατόπεδο ανάμεσα δεν είσαι, κάνεις ότι δεν βλέπεις τα προφανή και μας έχει στοιχήσει μέχρι στιγμής η συμπεριφορά σου. Ο Micro έφυγε, ο Poirot επίσης, εγώ πιθανόν να φύγω με δολοφονία την Παρασκευή. Θα φύγουμε όλοι οι πολίτες και εσύ Ραφαέλα θα λες “α δεν ξέρω τι να ψηφίσω παιδιά, Reader έλα να με βοηθήσεις λίγο”. Ε κάπου έλεος, να πω ότι δεν υπήρχαν αποδείξεις να το δειχτώ, φως φανάρι είναι πλέον.
Και ναι σχετικά @Pyotr_Krasnov λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει. Πετάς μια ψήφο και δεν βοηθάς καθόλου. Μας είχες ζαλίσει με τον Memetchi τόσες ημέρες, και σήμερα ψήφισες στο άκυρο Poirot.
American Economist
Palermo Player
Παιδια, ειναι ενα παιχνιδι. Οποιος και να ειναι ο μαφιοζος ή ο πολιτης, να ειμαστε φιλικοι ο ενας στον αλλον, μαφιοζοι ή μη. Καλο παιχνιδι να εχουμε!!
Ευγενικοί είμαστε και όντως είναι απλά ένα παιχνίδι. Δεν μπορώ όμως να μην λέω τα προφανή και αυτά που βλέπω.
Και δεν είναι η συμπεριφορά της Rafaela που με έχει παραξενέψει, αλλά του Poytr. Η Rafaela τουλάχιστον δείχνει ότι συμμετέχει ενεργά, ο Poytr πετάει απλά μια ψήφο και φεύγει χωρίς να εξηγεί τίποτα.
Ουριήλ
Palermo Player
Κατανοητό Φωτη!Ευγενικοί είμαστε και όντως είναι απλά ένα παιχνίδι. Δεν μπορώ όμως να μην λέω τα προφανή και αυτά που βλέπω.
Και δεν είναι η συμπεριφορά της Rafaela που με έχει παραξενέψει, αλλά του Poytr. Η Rafaela τουλάχιστον δείχνει ότι συμμετέχει ενεργά, ο Poytr πετάει απλά μια ψήφο και φεύγει χωρίς να εξηγεί τίποτα.
Νομιζω ας χαλαρώσουμε μεχρι την Παρασκευη, πούμε στους πολιτες καλα Χριστούγεννα, και "παλέψουμε" παλι απο την Παρασκευη. Καληνύχτα απο εμενα Παλερμο!
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.833 μηνύματα.
Για μερικές στιγμές σκέφτηκα να μη γράψω καθόλου τελευταία λόγια, γιατί το θεώρησα ανώφελο. Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια μπας και, αλλά κατά τη γνώμη μου το παιχνίδι έχει ήδη κριθεί υπέρ της Μαφίας.
Θα ξεκινήσω όμως λέγοντας ότι Παλέρμο με ένστικτα δεν γίνεται. Βρε Ραφαέλα μου, να σου πω κάτι; Πριν ξεκινήσει το Παλέρμο είχα στείλει χαρακτηριστικά στον ultraviolence ένα προαίσθημα που είχα για τον ρόλο μίας παίκτριας. Τι έπρεπε να γίνει; Να κινούμαι βάσει αυτού σε όλο το παιχνίδι, ενώ διαπίστωσα ότι έκανα λάθος; Προσπάθησε σε παρακαλώ να διαβάσεις το παιχνίδι και να κινηθείς με βάση το τι γίνεται όντως, όχι με βάση το τι έχει κολλήσει στο μυαλό σου για τον Α ή Β λόγο…
Ούτε, βέβαια, γίνεται Παλέρμο με τηλεγραφήματα, φίλε Pyotr. Χθες ψήφιζες Memetchi χωρίς τεκμηρίωση, σήμερα σκας με ένα «είμαστε βαθιά νυκτωμένοι», έρχεσαι μετά και με ψηφίζεις και τελείωσες. Ανεξάρτητα από το αν έχεις δίκιο ή όχι, αν είμαι Μαφία ή δεν είμαι, δεν είναι ωραίο αυτό και δεν ήταν ωραίο ούτε και για τον Memetchi χθες. Δεν παίζεται έτσι το παιχνίδι.
Ειλικρινά, ήταν ο Memetchi στο παιχνίδι και γινόταν μία συζήτηση. Πρωτοστάτησα να τον διώξουμε αλλά οριακά θα του έριχνα κάρτα «Ανάσταση» μπας και γινόταν καμία σοβαρή συζήτηση. Τέλος πάντων, συγγνώμη για αυτή τη γκρίνια, δεν έχω προσωπικό θέμα με κανέναν. Ό,τι λέω ας περιοριστεί αποκλειστικά στο πλαίσιο του παιχνιδιού. Θα πούμε περισσότερα στο postgame όπως και να έχει.
Για τον Φώτη που θα ψηφίσετε μεθαύριο, με την καθοδήγηση του Ουριήλ (και όχι, Φώτη, δεν πρόκειται να φύγεις με δολοφονία… είσαι ο επόμενος που θα στοχοποιηθεί στην ψηφοφορία της πόλης), δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να σας πω για τον ρόλο του. Ραφαέλα, σας έχω ενθαρρύνει τόσες φορές να δείτε τις απόψεις που εκφράζει, τη shortlist στην οποία είχε καταλήξει ένα πρωινό (προχθές πρέπει να ήταν, τη Δευτέρα πριν τις 8 το πρωί). Συνδυάστε το με τις πληροφορίες που παίρνει ένας πολύ σημαντικός ρόλος για το παιχνίδι. Κάτσε δες τις ψήφους, δες τον συγκεκριμένο ρόλο και το μήνυμα του Φώτη. Τι άλλο να κάνω, να στο ζωγραφίσω; Είναι αθώος και πολύτιμος.
Σας ξαναλέω, δεν γίνεται τρία άτομα (American, Micro και εγώ) να λέμε τα ίδια και να είμαστε και οι τρεις Μαφία. Δείτε τους ρόλους! Κάντε την έρευνά σας, μόνοι σας! Δεν λέω να ακούτε εμένα, αλλά μην ακούτε ούτε τον Ουριήλ. Έχετε φτιάξει χάρτη της πόλης στο μυαλό σας ή πάτε όπου φυσάει ο άνεμος; Θα δείτε ότι τα κουκιά είναι πολύ μετρημένα και βγαίνουν.
Την Παρασκευή είναι η τελευταία σας ευκαιρία να βγάλετε τον Ουριήλ και να κερδίσουμε το Παλέρμο οι πολίτες, αλλιώς το Σάββατο το πρωί η Μαφία θα κερδίσει. Ακολουθήστε το ένστικτο, πάρτε ματόχαντρα, ρίξτε κλήρο, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνετε πλέον. Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, σας τα έχω δώσει στο πιάτο.
Ελπίζω η Reader να είναι καλύτερα μέχρι τότε, πάνω από όλα αυτό, και δευτερευόντως να μπορέσει να μπει στο παιχνίδι. Αν έχει καθαρό μυαλό είμαι σίγουρος ότι θα σας βοηθήσει και θα καταφέρετε να διώξετε τη Μαφία.
Για τη Μαφία ένα έχω να πω: good game, well played. Είστε και οι δύο πολύ καλοί.
Με αυτά σας χαιρετώ και ανανεώνω τη συζήτησή μας για το postgame.
Εύχομαι σε όλες και όλους ανεξαιρέτως καλά Χριστούγεννα. Να τα περάσετε όπως αγαπάτε!
Θα ξεκινήσω όμως λέγοντας ότι Παλέρμο με ένστικτα δεν γίνεται. Βρε Ραφαέλα μου, να σου πω κάτι; Πριν ξεκινήσει το Παλέρμο είχα στείλει χαρακτηριστικά στον ultraviolence ένα προαίσθημα που είχα για τον ρόλο μίας παίκτριας. Τι έπρεπε να γίνει; Να κινούμαι βάσει αυτού σε όλο το παιχνίδι, ενώ διαπίστωσα ότι έκανα λάθος; Προσπάθησε σε παρακαλώ να διαβάσεις το παιχνίδι και να κινηθείς με βάση το τι γίνεται όντως, όχι με βάση το τι έχει κολλήσει στο μυαλό σου για τον Α ή Β λόγο…
Ούτε, βέβαια, γίνεται Παλέρμο με τηλεγραφήματα, φίλε Pyotr. Χθες ψήφιζες Memetchi χωρίς τεκμηρίωση, σήμερα σκας με ένα «είμαστε βαθιά νυκτωμένοι», έρχεσαι μετά και με ψηφίζεις και τελείωσες. Ανεξάρτητα από το αν έχεις δίκιο ή όχι, αν είμαι Μαφία ή δεν είμαι, δεν είναι ωραίο αυτό και δεν ήταν ωραίο ούτε και για τον Memetchi χθες. Δεν παίζεται έτσι το παιχνίδι.
Ειλικρινά, ήταν ο Memetchi στο παιχνίδι και γινόταν μία συζήτηση. Πρωτοστάτησα να τον διώξουμε αλλά οριακά θα του έριχνα κάρτα «Ανάσταση» μπας και γινόταν καμία σοβαρή συζήτηση. Τέλος πάντων, συγγνώμη για αυτή τη γκρίνια, δεν έχω προσωπικό θέμα με κανέναν. Ό,τι λέω ας περιοριστεί αποκλειστικά στο πλαίσιο του παιχνιδιού. Θα πούμε περισσότερα στο postgame όπως και να έχει.
Για τον Φώτη που θα ψηφίσετε μεθαύριο, με την καθοδήγηση του Ουριήλ (και όχι, Φώτη, δεν πρόκειται να φύγεις με δολοφονία… είσαι ο επόμενος που θα στοχοποιηθεί στην ψηφοφορία της πόλης), δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να σας πω για τον ρόλο του. Ραφαέλα, σας έχω ενθαρρύνει τόσες φορές να δείτε τις απόψεις που εκφράζει, τη shortlist στην οποία είχε καταλήξει ένα πρωινό (προχθές πρέπει να ήταν, τη Δευτέρα πριν τις 8 το πρωί). Συνδυάστε το με τις πληροφορίες που παίρνει ένας πολύ σημαντικός ρόλος για το παιχνίδι. Κάτσε δες τις ψήφους, δες τον συγκεκριμένο ρόλο και το μήνυμα του Φώτη. Τι άλλο να κάνω, να στο ζωγραφίσω; Είναι αθώος και πολύτιμος.
Σας ξαναλέω, δεν γίνεται τρία άτομα (American, Micro και εγώ) να λέμε τα ίδια και να είμαστε και οι τρεις Μαφία. Δείτε τους ρόλους! Κάντε την έρευνά σας, μόνοι σας! Δεν λέω να ακούτε εμένα, αλλά μην ακούτε ούτε τον Ουριήλ. Έχετε φτιάξει χάρτη της πόλης στο μυαλό σας ή πάτε όπου φυσάει ο άνεμος; Θα δείτε ότι τα κουκιά είναι πολύ μετρημένα και βγαίνουν.
Την Παρασκευή είναι η τελευταία σας ευκαιρία να βγάλετε τον Ουριήλ και να κερδίσουμε το Παλέρμο οι πολίτες, αλλιώς το Σάββατο το πρωί η Μαφία θα κερδίσει. Ακολουθήστε το ένστικτο, πάρτε ματόχαντρα, ρίξτε κλήρο, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνετε πλέον. Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, σας τα έχω δώσει στο πιάτο.
Ελπίζω η Reader να είναι καλύτερα μέχρι τότε, πάνω από όλα αυτό, και δευτερευόντως να μπορέσει να μπει στο παιχνίδι. Αν έχει καθαρό μυαλό είμαι σίγουρος ότι θα σας βοηθήσει και θα καταφέρετε να διώξετε τη Μαφία.
Για τη Μαφία ένα έχω να πω: good game, well played. Είστε και οι δύο πολύ καλοί.
Με αυτά σας χαιρετώ και ανανεώνω τη συζήτησή μας για το postgame.
Εύχομαι σε όλες και όλους ανεξαιρέτως καλά Χριστούγεννα. Να τα περάσετε όπως αγαπάτε!

Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 944 μηνύματα.
Για το ποιος ειναι μαφια ειναι ευκολο, γιατι εχουνε γινει και καποια αλλα γεγονοντα για να φανε αλλοι frame.
American Economist
Palermo Player
Για το ποιος ειναι μαφια ειναι ευκολο, γιατι εχουνε γινει και καποια αλλα γεγονοντα για να φανε αλλοι frame.
Ναι θα μας πεις και σε εμάς όμως;; Γιατί μέχρι χθες έλεγες ότι ο Memetchi είναι 100% μαφία ψηφίζοντας τον μαζικά. Σήμερα μας είπες ότι ο Ουριήλ είναι αθώος, ενώ συνεργάζεται εμφανώς με τον Memetchi (δημόσια το γράφει πλέον). Είναι λες και δεν διαβάζεις καν αυτά που γράφονται.
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 944 μηνύματα.
Ναι, ο Memetchi ετσι οπως μιλαγε και που στοχοποιουσε αλλους μου φαινονταν μαφια. Αν ειναι δεν ξερουμε ακομα. Σημερα ειχε γινει στοχοποιηση εναντια του Ουριηλ. Βεβαια δεν ξερω αν ειναι ή οχι, αν και τον θεωρω πολιτη τον Ουριηλ.
Ναι θα μας πεις και σε εμάς όμως;; Γιατί μέχρι χθες έλεγες ότι ο Memetchi είναι 100% μαφία ψηφίζοντας τον μαζικά. Σήμερα μας είπες ότι ο Ουριήλ είναι αθώος, ενώ συνεργάζεται εμφανώς με τον Memetchi (δημόσια το γράφει πλέον). Είναι λες και δεν διαβάζεις καν αυτά που γράφονται.
American Economist
Palermo Player
Ναι, ο Memetchi ετσι οπως μιλαγε και που στοχοποιουσε αλλους μου φαινονταν μαφια. Αν ειναι δεν ξερουμε ακομα. Σημερα ειχε γινει στοχοποιηση εναντια του Ουριηλ. Βεβαια δεν ξερω αν ειναι ή οχι, αν και τον θεωρω πολιτη τον Ουριηλ.
Ξαναλέω για τελευταία φορά (καθώς απο ενα σημείο και μετά είναι λες και δεν μιλάω σε ενήλικες ανθρώπους) ότι ο Ουριήλ με τον Memetchi δημόσια υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον. Δεν γίνεται λοιπόν να θεωρείς τον Memetchi μαφία και τον Ουριήλ πολίτη. Κοινή λογική είναι, δεν γράφουμε κάτι παράλογο.
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Και τι... Την πρωτη μερα με ειχες ψηφισει και συ και ο Poirot ενω η Kate ηταν μαφια... Αρα ; Ενω ο Ουριηλ δεν. Γιατι ηταν 4-3, δεν αλλαξε κανενας σας ψηφο για ισοψηφια ή κατι.
Ξαναλέω για τελευταία φορά (καθώς απο ενα σημείο και μετά είναι λες και δεν μιλάω σε ενήλικες ανθρώπους) ότι ο Ουριήλ με τον Memetchi δημόσια υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον. Δεν γίνεται λοιπόν να θεωρείς τον Memetchi μαφία και τον Ουριήλ πολίτη. Κοινή λογική είναι, δεν γράφουμε κάτι παράλογο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
- Palermo Player
Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- charmander
- Scandal
- Searching
- giannhs2001
- Hased Babis
- Palermo Player
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool