Τέλος παντων, έχουμε ακόμα ελπίδες, οπως πάντα θα υπερασπιστώ το Παλερμο απέναντι στη κλίκα του Πουαρο και αν δείτε ολα τα μηνύματα που εγραψα εχτες θα το δείτε...
Πραγματικά αν σε αυτή τη ζωή δεν μου πέσουν τα μαλλιά λόγω ανδρογενετικής αλωπεκίας, θα μου πέσουν από τις ασυναρτησίες που διαβάζω πάλι.
Πώς ήταν εξ αρχής στόχος ο Kougami; Έχω βαρεθεί να απαντάω σε αυτό από χθες στον Memetchi, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.
Επίσης σου υπενθυμίζω ότι τον Μπλοκαδόρο τον ψήφισες κι εσύ, ε; Μετά έριξες μία ψήφο στον Memetchi για τα μάτια του κόσμου αλλά μόλις είδες ότι τον ψήφιζα κι εγώ με επιχειρήματα άλλαξες τροπάριο και άρχισε η επίθεση εναντίον μου.
Και πως το κάνουν αυτο; Με το να παραθέτουν χαζά μξνυματα της πρώτης μέρας και ενώ ημουν ο πρώτος που ψηφισε την Κειτ, που οπως γνωριζουμε συνηθως ο πρώτος που ψηφίζεται φεύγει, με θεωρούν τόσο χαζω ωστε να έβαζα σε κίνδυνο την μανα;; Τι αλλο να εξηγήσω.
Από πότε "συνήθως ο πρώτος που ψηφίζεται φεύγει";
Επίσης εννοειται θα έδιωχναν το Μικρο... πρσγμστικα με θεωρείτε τόσο χαζό μαφιοζο ωστε να διωξω ενα ατομο που θα με έβαζε μπροστά και θα με ψηφιζε; θα ειχα διωξει την Ραφαελα ή την Ριντερ αλλα ολα τα κανουν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια, μερικά πράγματα φαίνονται
Δεν σε έπαιρνε να σκοτώσεις και κανέναν άλλο γιατί μετά θα είχες ξεκάθαρη ψήφο εναντίον σου και δεν θα προλάβαινες να κερδίσεις. Τώρα είναι μετρημένα τα κουκιά αλλά αν όλα πάνε βάσει του πλάνου σας, μπορεί και να κερδίσετε. Σας βγάζω το καπέλο, αλήθεια, αν τα καταφέρετε. Άκου το σχεδιάκι σας:
Σήμερα ξεφορτώνεστε εμένα μέσω της ψηφοφορίας. Μένουν American Economist, Pyotr_Krasnov, rafaela11, Reader και εσύ, Ουριήλ.
Παρασκευή πρωί έχουμε δολοφονία και μάλλον θα βγάλετε έξω τη Reader. Μένουν American Economist, Pyotr_Krasnov, rafaela11 και εσύ. Ο Φώτης θα είναι εδώ να χτυπιέται για τα αυτονόητα και μετά θα έχεις έναν Pyotr που αποφάσισε χθες ότι είναι βαθιά νυχτωμένος και σήμερα ξημέρωσε και μία rafaela να ακούει το ένστικτο και να ψηφίζει Φώτη.
Συνεπώς, Παρασκευή βράδυ στην ψηφοφορία θα πετάξετε έξω και τον American Economist.
Μένετε Pyotr, rafaela11 και εσύ.
Σάββατο πρωί με την αυγούλα σκοτώνεις έναν από τους δύο και κερδίσατε.
Μπράβο, το στήσατε πολύ καλά. Αν σας βοηθήσουν οι κάρτες, θα κερδίσετε.
I rest my case.