Palermo #52 Χριστουγεννιάτικες παιδικές αναμνήσεις

Ποιος παίκτης θέλω να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 8)

Pyotr_Krasnov

Palermo Player

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 934 μηνύματα.
Εσύ εκτός από το να κραυγάσεις λες και βλέπουμε ποδόσφαιρο μπορείς να δώσεις μια σκέψη από το μυαλό σου ;
Δεν με βοηθάς καθόλου έτσι ούτε εμένα ούτε κανέναν
Αν δεις πως εγραφε τις πρωτες μερες θα καταλαβεις. Το ειχα ξανα πει, στοχοποιουσε διαφορα ατομα για να ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ, για να κανει την κατασταση του ευκολοτερη. Ηθελε να βγαλει ολους τους καλους εξω γρηγορα για να αρχισει μετα να μας κατακταει.

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.778 μηνύματα.
@rafaela11 @Reader γιατί πάτε ενάντια στους πολίτες;; Με ποια λογική αλλάξατε τις ψήφους σας τελευταία στιγμή;; Θέλετε να νικήσει η μαφία και δεν ξέρετε πως;
Δεν έχω πεισθεί από κανένα στρατόπεδο πλήρως ακόμα προσωπικά πραγματικά θέλω να φύγει η μαφία ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

όμως παίζουν έτσι που καταλαβαίνω και τις 2 πλευρές
Αν θέλετε να μου σπάσετε τα νεύρα και να με αγχωσετε συγχαρητήρια σας κερνάω όλους για τις γιορτές τα έχετε καταφέρει γιατί δεν ξέρω τι να κάνω

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.778 μηνύματα.
@rafaela11 και @Reader, ορίστε ο χρόνος που ζητήσατε. Επειδή εγώ πλέον ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να πω, ξεκινήστε εσείς κάπως την όλη συζήτηση.
Εδώ όλοι να αποδείξετε τρανά τη θέση σας κάθε φορά στο κρίσιμο ο ένας έχει δουλειά κι ο άλλος δεν έχει να πει

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.673 μηνύματα.
Εσύ εκτός από το να κραυγάσεις λες και βλέπουμε ποδόσφαιρο μπορείς να δώσεις μια σκέψη από το μυαλό σου ;
Δεν με βοηθάς καθόλου έτσι ούτε εμένα ούτε κανέναν

Τι άλλο θέλεις να σου πούμε ρε Ραφαέλα ώστε να καταλάβεις τα αυτονόητα πλέον;; Έχεις έναν παίκτη που έχει στοχοποιήσει τους πάντες ως μαφία (Micro, εμένα, Poirot, Pyotr) χωρίς καμία ουσιαστική ένδειξη. Έχεις έναν παίκτη που βγάζει επίθεση και νευρικότητα εδώ και ημέρες με το που δέχεται ψήφους. Έχεις έναν παίκτη που αποδείχθηκε ότι είχε σχέση με τον ρόλο της Kate, το σενάριο που παρέθεσε ο Poirot δεν ήταν τόσο απίθανο τελικά. Έχεις έναν παίκτη που λίγο πριν λήξει η ψηφοφορία βρίσκεται σε πανικό να μείνει στο παιχνίδι επειδή προηγούταν με μεγάλη διαφορά.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ;; ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ΠΛΕΟΝ.​

Micro

Palermo Player

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.520 μηνύματα.
Δεν έχω πεισθεί από κανένα στρατόπεδο πλήρως ακόμα προσωπικά πραγματικά θέλω να φύγει η μαφία ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

όμως παίζουν έτσι που καταλαβαίνω και τις 2 πλευρές
Αν θέλετε να μου σπάσετε τα νεύρα και να με αγχωσετε συγχαρητήρια σας κερνάω όλους για τις γιορτές
Πρέπει όμως να καταλάβεις ότι στο ένα στρατόπεδο είμαστε 4 άτομα , και στο άλλο είναι ο μεμε με τον Ουριηλ και εσείς οι 2 ( ριντερ και εσυ ) είστε μπαλαντέρ . Τα μαθηματικά δεν βγαίνουν

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.823 μηνύματα.
Εδώ όλοι να αποδείξετε τρανά τη θέση σας κάθε φορά στο κρίσιμο ο ένας έχει δουλειά κι ο άλλος δεν έχει να πει
Τι να αποδείξω βρε Ραφαέλα πια, τι κάθε φορά στο κρίσιμο δεν έχω τι να πω; Τα έχω πει και τα έχω ξαναπεί όλα. Κατηγορήστε με για κάτι να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι αθώος με κάποιον τρόπο αν δεν το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα.

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα.
Πραγματικά νιώθω λες και είμαι μπροστά στην Καγιά και πρέπει να της πω γιατί είμαι πάλι σε αυτή τη θέση λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Εγώ τα είπα πολλές φορές. Είδαν οι δυο φίλοι ότι εγώ και ο Κουγκάμι την πρωτη μέρα θεωρήσαμε βιαστικές τις ψήφους κατά Κειτ και μας άφησαν να βγούμε μπροστά και αυτοί να ψηφίσουν τον Πυοτρ την πρώτη μέρα. Γιατί να φανερωθούν ότι βοηθάνε την Μαναφουκιάρα; Ενώ εμείς χωρίς να έχουμε να κρύψουμε κάτι βγήκαμε μπροστά και προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την πόλη. Το πήραν μετά και το έστρεψαν εναντίων μας. Έλεγαν συνέχεια πόσο ένος είναι ο Κουγκάμι και ότι συνεργάζεται μαζί μου. Φώναζα ΔΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕ τον ψηφίζω αν θέλετε γιατι δεν έχω καμιά συνεργασία. Μας βάλατε ισοψηφία. Την επόμενη μέρα ζητούσε συγγνώμη ο Πουαρώ για το λάθος. Έβγαλε τον ρολο της Κειτ στη φόρα για να μας πει "βλέπετε την πρώτη μέρα που τη βοήθσαν" εμείς όχι είμαστε αθώοι! Το σχέδιο έκανε φουλ κύκλο. Δεν ήρθε πίσω δυστυχώς ο Κουγκάμι, αυτός μπλόκαρε εχθές τον Αμέρικαν γιατί ΕΙΔΕ ποιοι είναι οι δυο μαφιόζοι. Ποιοι είναι αυτοί που από την πρώτη μέρα ψηφιζουν και ενεργούν με κοινό σκοπό.

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.507 μηνύματα.
Βλέπετε πόσο νευριάζουν, σιγουρα ο Πουαρο ειναι μαφιζος μπορει και ο Φωτης. Ο Μικρο και ο Πυοτρ απλός ακολουθούν απο πισω δυστυχως

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.673 μηνύματα.

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα.
Παιδιά τώρα η κρίση είναι δική σας. Σε 40 λεπτά έχει και παρά πέντε, πόσες θυσίες πια για αυτή την πόλη;

rafaela11

Palermo Player

American Economist

Palermo Player

Βλέπετε πόσο νευριάζουν, σιγουρα ο Πουαρο ειναι μαφιζος μπορει και ο Φωτης. Ο Μικρο και ο Πυοτρ απλός ακολουθούν απο πισω δυστυχως

Συγγνώμη αλλά ο μόνος που εδώ και μέρες παίζει με νεύρα είναι ο Memetchi. Εγώ μια χαρά ήρεμος είμαι.😂😂

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.507 μηνύματα.
Χαίρομαι πάντως μετα απο τόσα παιχνιδια επιτέλους με ακουν. Θυμάμαι στο προηγούμενο που φάγανε στο τελος την Υδρο ενώ φωναζα. Στο πρώτο με τον Ουλτρα που φώναζα για ωρες και η Τζοτζι μας έσωσε

Memetchi

Palermo Player

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.823 μηνύματα.
Δεν είμαι νευριασμένος, κουρασμένος είμαι γιατί είμαι όλη μέρα πάνω από έναν υπολογιστή. Ας ληφθεί μία απόφαση να τελειώνουμε.
Παιδιά τώρα η κρίση είναι δική σας. Σε 40 λεπτά έχει και παρά πέντε, πόσες θυσίες πια για αυτή την πόλη;
Να και σε κάτι που θα συμφωνήσω με τον φίλτατο @Memetchi, αυτό περιμένω κι εγώ σήμερα όλη μέρα!

rafaela11

Palermo Player

Χαίρομαι πάντως μετα απο τόσα παιχνιδια επιτέλους με ακουν. Θυμάμαι στο προηγούμενο που φάγανε στο τελος την Υδρο ενώ φωναζα. Στο πρώτο με τον Ουλτρα που φώναζα για ωρες και η Τζοτζι μας έσωσε
Μη προσπαθείς να με παρακινήσεις με παλιά παιχνίδια, είπαμε δεν είναι σωστό και πολύ τελικά αυτό

Memetchi

Palermo Player

Να και σε κάτι που θα συμφωνήσω με τον φίλτατο @Memetchi, αυτό περιμένω κι εγώ σήμερα όλη μέρα!
Θελετε αντι για τη ψηφοφορια να αναλύσουμε το reunion; Περισσότερα συμπεράσματα θα βγάλουμε

Ουριήλ

Palermo Player

Μη προσπαθείς να με παρακινήσεις με παλιά παιχνίδια, είπαμε δεν είναι σωστό και πολύ τελικά αυτό
Δεν κατευθύνθηκα σε εσενα Ραφφφ, έτσι οπως τα παιδια το εκαναν στην αρχη το κανω και τωρα, μου βγηκε, συγγνωμη

Micro

Palermo Player

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.520 μηνύματα.
Πραγματικά νιώθω λες και είμαι μπροστά στην Καγιά και πρέπει να της πω γιατί είμαι πάλι σε αυτή τη θέση λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Εγώ τα είπα πολλές φορές. Είδαν οι δυο φίλοι ότι εγώ και ο Κουγκάμι την πρωτη μέρα θεωρήσαμε βιαστικές τις ψήφους κατά Κειτ και μας άφησαν να βγούμε μπροστά και αυτοί να ψηφίσουν τον Πυοτρ την πρώτη μέρα. Γιατί να φανερωθούν ότι βοηθάνε την Μαναφουκιάρα; Ενώ εμείς χωρίς να έχουμε να κρύψουμε κάτι βγήκαμε μπροστά και προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την πόλη. Το πήραν μετά και το έστρεψαν εναντίων μας. Έλεγαν συνέχεια πόσο ένος είναι ο Κουγκάμι και ότι συνεργάζεται μαζί μου. Φώναζα ΔΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕ τον ψηφίζω αν θέλετε γιατι δεν έχω καμιά συνεργασία. Μας βάλατε ισοψηφία. Την επόμενη μέρα ζητούσε συγγνώμη ο Πουαρώ για το λάθος. Έβγαλε τον ρολο της Κειτ στη φόρα για να μας πει "βλέπετε την πρώτη μέρα που τη βοήθσαν" εμείς όχι είμαστε αθώοι! Το σχέδιο έκανε φουλ κύκλο. Δεν ήρθε πίσω δυστυχώς ο Κουγκάμι, αυτός μπλόκαρε εχθές τον Αμέρικαν γιατί ΕΙΔΕ ποιοι είναι οι δυο μαφιόζοι. Ποιοι είναι αυτοί που από την πρώτη μέρα ψηφιζουν και ενεργούν με κοινό σκοπό.
1766514355879.jpeg

rafaela11

Palermo Player

Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι
Και εγώ το πιστεύω ότι ο kougami μπορεί να είναι μπλοκαδορος πάντως
Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αυτό σκέφτομαι, αλλά το τελευταίο που έκανε με την ψήφο ήταν φάουλ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 3 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...