Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.520 μηνύματα.
Που κολλάει ο μιμος σε αυτό ; Δεν καταλαβαίνω το συνειρμό σουΗ Κειτ είχε βγει στο προσκυνιο εξ αρχης, εξου και έριξα την πρωτη ψήφο μου σε εκείνη. Δεν ξερω τι σκέφτονται αλλα αν γνώριζαν οτι θα φυγει νωρις, λογικό είναι να κάνουν θυσια και να την έχουν στο μελλον στα χαρτιά τους και επισης ξεχνάς κατι
Τον μιμο!!! σε ενα μικρο παιχνιδι ειναι λογικό να παρει τον ρολο του πρώτου, που όπως βλεπω και δυστυχώς για τηβ μαφια δεν το εκανε
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα.
Εδώ εσείς λέγατε για τον Κουγκάμι και σήμερα ζητούσατε συγγνώμη, Τι να κάνω που δεν έχω μαντικές ικανότητες από την πρώτη μερα να τα ξέρω όλα. Σας είπα τα επιχειρηματά μου, εσύ απλά λες ο,τι και ο Πουαρώ δυστυχώςΤην Κυριακή προσπαθούσες με κάθε τρόπο να σταθείς ενάντια στον Micro. Τώρα βρήκες εμένα και τον Poirot. Αποφάσισε όμως ποιοι είμαστε μαφία καθώς θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.673 μηνύματα.
Ο,τι ειχα να πω το ειπα.
Το παιχνιδι του Πουαρο και του Φωτη ειναι ξεκάθαρο.
Μόνο εσυ και ο Memetchi πιστεύετε οτι εγώ και ο Poirot είμαστε μαφία, κανείς άλλος δεν το πιστεύει. Και το γεγονός ότι ακόμα και σε αυτό το σενάριο μόνο εσείς οι 2 έχετε συμμαχήσει λέει πολλά.
@rafaela11 @Reader αυτά να τα βλέπετε εσείς.
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.507 μηνύματα.
Ήταν στο σχέδιο τους με την Κειτ Μικρο, όταν την ψηφισα πρωτη και γνωρίζοντας οτι υπάρχει μιμος να παρει τον ρολο της, αποφάσισαν να την θυσιάσουνΠου κολλάει ο μιμος σε αυτό ; Δεν καταλαβαίνω το συνειρμό σου
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα.
Να αποφασίσει η γάτα, το πιο δίκαιοΚλήρωση και όποιο χαρτάκι τραβήξω εγώ (ή η γάτα μου), αποχωρεί.
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 934 μηνύματα.
Θεωρω Memetchi μαφια, οπως και την Kate, μετα ομως θα δωΠυοτρ και πρώην συγκατοικε εχεις ακομα χρονο να το σκεφτείς...
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.673 μηνύματα.
Εδώ εσείς λέγατε για τον Κουγκάμι και σήμερα ζητούσατε συγγνώμη, Τι να κάνω που δεν έχω μαντικές ικανότητες από την πρώτη μερα να τα ξέρω όλα. Σας είπα τα επιχειρηματά μου, εσύ απλά λες ο,τι και ο Πουαρώ δυστυχώς
Και εσύ κατηγορείς όποιον τύχει για να μείνεις στο παιχνίδι. Το έκανες με τον Micro, τώρα το κάνεις με εμένα και τον Poirot.
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.507 μηνύματα.
Παρακαλώ μην προσπαθείτε να επηρεασετε την Ραφ και την Ριντερ, μυαλό έχουν να σκεφτούν μόνες τους!Μόνο εσυ και ο Memetchi πιστεύετε οτι εγώ και ο Poirot είμαστε μαφία, κανείς άλλος δεν το πιστεύει. Και το γεγονός ότι ακόμα και σε αυτό το σενάριο μόνο εσείς οι 2 έχετε συμμαχήσει λέει πολλά.
rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.778 μηνύματα.
Ξες τι είναι λίγο παιδικό αυτό είμαστε πολύ είστε λίγοι άλλωστε δεν σημαίνει πάντα ότι είναι το σωστό, το έχουμε ξανά δειΜόνο εσυ και ο Memetchi πιστεύετε οτι εγώ και ο Poirot είμαστε μαφία, κανείς άλλος δεν το πιστεύει. Και το γεγονός ότι ακόμα και σε αυτό το σενάριο μόνο εσείς οι 2 έχετε συμμαχήσει λέει πολλά.
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.823 μηνύματα.
Mon ami που θα σε αποκαλεί και ο συμμαφιόζος σου, ζήτησα συγγνώμη επειδή έκανα λάθος που τον θεώρησα ταίρι σου. Παρ' ολ' αυτά δεν τον είχα ψηφίσει καν! Εσύ που τον ψήφισες για να τη βγάλεις καθαρή ο ίδιος δεν είδα να έχεις τις παραμικρές τύψεις, μολονότι πλέον είναι πασίδηλο ότι είναι ο μπλοκαδόρος.Εδώ εσείς λέγατε για τον Κουγκάμι και σήμερα ζητούσατε συγγνώμη,
Memetchi
Palermo Player
Αυτός ζει ακόμα στις 22 Δεκεμβρίου μάλλονΘεωρω Memetchi μαφια, οπως και την Kate, μετα ομως θα δω
American Economist
Palermo Player
Παρακαλώ μην προσπαθείτε να επηρεασετε την Ραφ και την Ριντερ, μυαλό έχουν να σκεφτούν μόνες τους!
Ενώ εσείς που κατηγορείτε εμένα και τον Poirot για μαφία δεν προσπαθείτε να τις επηρεάσετε.
Memetchi
Palermo Player
Ο οποίος είναι;Mon ami που θα σε αποκαλεί και ο συμμαφιόζος σου
Ουριήλ
Palermo Player
Ειδες τι κάνουν, τέλος παντων προσπάθησα, ο νοών νοείτοΞες τι είναι λίγο παιδικό αυτό είμαστε πολύ είστε λίγοι άλλωστε δεν σημαίνει πάντα ότι είναι το σωστό, το έχουμε ξανά δει
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.520 μηνύματα.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την ιδιότητα του Κλάιντ , μην πάει χαμένη κρίμα είναιΕγώ να κάνω μια ερώτηση; Αν είμαστε 4-4 τι γίνεται; Ανοίγουν οι γραμμές για να ψηφίσει το κοινό;
Ουριήλ
Palermo Player
Θα είχε χρησιμοποιηθεί ηδη Μικρο. Δεν χρησιμοποιήθηκε και καταλαβαίνεις γιατιΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την ιδιότητα του Κλάιντ , μην πάει χαμένη κρίμα είναι
Memetchi
Palermo Player
Πες το στον Πουαρω αυτό. Εκτός αν είναι η Μπονι. Δυναμική εργαζομένη γυναίκα που φέρνει βόλτα τον Κλαιντ. Πιασάρικο το θέμα, μιλήστε μας για αυτόΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την ιδιότητα του Κλάιντ , μην πάει χαμένη κρίμα είναι
American Economist
Palermo Player
Ξες τι είναι λίγο παιδικό αυτό είμαστε πολύ είστε λίγοι άλλωστε δεν σημαίνει πάντα ότι είναι το σωστό, το έχουμε ξανά δει
Ναι ματάκια μου όμως πλέον βγάζει φως φανάρι ποια 2 άτομα είναι στην μαφία. Δεν ξέρω τι άλλο θέλεις να σου πούμε ώστε να πειστείς, τα ίδια άτομα που κατηγορούσαν τον Micro σαν μαφία τώρα κατηγορούν εμένα και τον Poirot χωρίς καμία απόδειξη και επιχειρήματα. Δηλαδή τι άλλο θέλεις να σου πούμε ρε Ραφαέλα;; Στο τέλος θα πιστέψω ότι θέλεις να νικήσουν οι μαφιόζοι και δεν ξέρεις πως.
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.823 μηνύματα.
Ε μα εδώ που έχουμε καταλήξει δεν μπορεί να είναι άλλος από τον ΟυριήλΟ οποίος είναι;
Λοιπόν, αυτός ο καταιγισμός μηνυμάτων δεν ωφελεί κανέναν και σίγουρα όχι τη @Reader και τη @rafaela11 που είναι μπερδεμένες και προσπαθούν να βγάλουν μία άκρη. Ίσα ίσα αποσυντονίζει. Κορίτσια, σκεφτείτε μόνες σας και αν θέλετε κάτι ρωτήστε. Νομίζω ότι σας ζαλίζουμε τώρα.
Micro
Palermo Player
Αν βάλεις κάτω τα δεδομένα , μόνο 2-3 μακροσκελή κείμενα που έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες αρκούν . Ακόμα και το σενάριο που παρουσιάζει ο Ουριήλ τώρα με τον μιμο αν το προχωρήσεις θα δεις ότι πέφτει σε αδιέξοδοΞες τι είναι λίγο παιδικό αυτό είμαστε πολύ είστε λίγοι άλλωστε δεν σημαίνει πάντα ότι είναι το σωστό, το έχουμε ξανά δει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- charmander
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- giannhs2001
- Hased Babis
- Searching
- Palermo Player
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool