Πραγματικά νιώθω λες και είμαι μπροστά στην Καγιά και πρέπει να της πω γιατί είμαι πάλι σε αυτή τη θέση λίγο πριν τον μεγάλο τελικό
Εγώ τα είπα πολλές φορές. Είδαν οι δυο φίλοι ότι εγώ και ο Κουγκάμι την πρωτη μέρα θεωρήσαμε βιαστικές τις ψήφους κατά Κειτ και μας άφησαν να βγούμε μπροστά και αυτοί να ψηφίσουν τον Πυοτρ την πρώτη μέρα. Γιατί να φανερωθούν ότι βοηθάνε την Μαναφουκιάρα; Ενώ εμείς χωρίς να έχουμε να κρύψουμε κάτι βγήκαμε μπροστά και προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την πόλη. Το πήραν μετά και το έστρεψαν εναντίων μας. Έλεγαν συνέχεια πόσο ένος είναι ο Κουγκάμι και ότι συνεργάζεται μαζί μου. Φώναζα ΔΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕ τον ψηφίζω αν θέλετε γιατι δεν έχω καμιά συνεργασία. Μας βάλατε ισοψηφία. Την επόμενη μέρα ζητούσε συγγνώμη ο Πουαρώ για το λάθος. Έβγαλε τον ρολο της Κειτ στη φόρα για να μας πει "βλέπετε την πρώτη μέρα που τη βοήθσαν" εμείς όχι είμαστε αθώοι! Το σχέδιο έκανε φουλ κύκλο. Δεν ήρθε πίσω δυστυχώς ο Κουγκάμι, αυτός μπλόκαρε εχθές τον Αμέρικαν γιατί ΕΙΔΕ ποιοι είναι οι δυο μαφιόζοι. Ποιοι είναι αυτοί που από την πρώτη μέρα ψηφιζουν και ενεργούν με κοινό σκοπό.