Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:33 Ο Pyotr_Krasnov: #581 23-12-25 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Συμφωνώ, αλλά το κακό τώρα είναι ότι χάσαμε μία παίκτρια που ήταν αρκετά ενεργή και θα μπορούσε μάλλον να μας βοηθήσει. Click για ανάπτυξη... Παντως με αυτο τωρα που το ξανα διαβαζω ευχομαι να εχεις αλλαξει γνωμη... Αν δεν ειχα παιξει την καρτα και αφηνα τον εαυτο μου να βγει - παρολο που ειχα ψηφισει την Kate + αν ο Poirot δεν χρησιμοποιουσε την καρτα Αποκαλυψη, θα ειμασταν βαρια νυχτωμενοι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:34 Η Reader έγραψε: #582 23-12-25 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το θεωρείς πιο λογικό δυο άτομα που δεν γνωρίζονται να ψηφίζουν ίδια; Να ενοχοποιούν στη συζήτηση τα ίδια άτομα; Προφανώς ο Πουαρώ που το έχει περισσότερο με την ανάλυση πήρε τα ηνία και ο άλλος λέγοντας τα ίδια με όλους πρόσθετε απλά την ψήφο. Είδες ποσό αργά το παρατηρήσαμε γιατί πάνω στη βαβούρα δεν το προσεχείς. Άλλωστε δεν είχαν δώσει αλλα δικαιώματα Click για ανάπτυξη... Το να ψηφίζουν στην πραγματικότητα όμως φαίνεται εξαρχής. Ναι, δεν το παρατηρήσαμε νωρίς, αλλά οι ψήφοι είναι εκεί και μπορεί να το βλέπαμε πιο νωρίς. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι για τις ίδιες ψήφους απάντηση δεν έχω πάρει, αλλά παίζει όντως να είναι ένας συνδυασμός ταύτισης απόψεων και συγκρατημένου παιξίματος. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:34 Ο Micro έγραψε: #583 23-12-25 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ είμαι πολύ διστακτικός στο να υποπτευθούμε τη Reader. Η κοπέλα είναι (αρκετά) άρρωστη και παρ' ολ' αυτά καθόταν κι έγραφε μηνύματα στις 4+ το ξημέρωμα μπας και καταφέρει να βγάλει άκρη από τον καταιγισμό μηνυμάτων που υπήρχε την υπόλοιπη μέρα. Αν θες τη γνώμη μου, ναι, έπαιξε περίεργα αλλά πιο πολύ θεωρώ ότι έπαιξε λίγο χαμένα παρά δόλια. Είναι από τα τελευταία άτομα που θα υποπτευόμουν. Click για ανάπτυξη... Το κατανοώ αλλά κράτα το ως ένα πιθανό σενάριο . Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το θεωρείς πιο λογικό δυο άτομα που δεν γνωρίζονται να ψηφίζουν ίδια; Να ενοχοποιούν στη συζήτηση τα ίδια άτομα; Click για ανάπτυξη... τι μου θυμίζει αυτό ; Α ναι τη μεθόδευση που διακίνησες εις βάρος μου . Τώρα που κατάρρευσε το παραμύθι σου ψάχνεις νέα εξιλαστήρια θύματα ; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:37 Ο Memetchi έγραψε: #584 23-12-25 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Micro: τι μου θυμίζει αυτό ; Α ναι τη μεθόδευση που διακίνησες εις βάρος μου . Τώρα που κατάρρευσε το παραμύθι σου ψάχνεις νέα εξιλαστήρια θύματα ; Click για ανάπτυξη... Εσένα βρε αχαριστε γιατρέ σε εβγαλα από ψήφο και έβαλα τον Ουριηλ σε ισοψηφία με Κουγκαμι. Αυτό το ξέχασες τελείως. Αφού τις πρώτες μέρες ψήφισες επειδή η άλλη βιαζόταν και μετά άλλαζες αυτό που έλεγα που όντως δεν ήξερα τι να κάνω επειδή με αφήσατε μόνο. Πολύ θέλει να σε δω ύποπτο; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:42 Η Reader έγραψε: #585 23-12-25 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το κατανοώ αλλά κράτα το ως ένα πιθανό σενάριο . Click για ανάπτυξη... Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε με τη θεωρία μου ο Γιάννης Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχω κουραστεί λίγο με τόση ώρα γράψιμο, ψηφίζω Memetchi για απόψε. Είναι απευθείας συνδεδεμένος με την Μαναφουκιάρα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:44 Ο ultraviolence: #586 23-12-25 19:44 Ψηφοφορία για Τρίτη 22/12 American Economist --> Memetchi Memetchi --> Poirot Micro --> Memetchi Poirot --> Memetchi Pyotr_Krasnov --> Memetchi rafaela11 --> Memetchi Reader --> Memetchi Ουριήλ --> Poirot Ψήφοι 6 Memetchi 2 Poirot Η χώρα των φαντασμάτων Kougami - Ψηφοφορία 22/12 Οριστικές αποχωρήσεις Kate1914 [Μαναφουκιάρα] - Ψηφοφορία 19/12 Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ Ενεργοποίηση της κάρτας: Αποκάλυψη από Poirot Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Pyotr_Krasnov American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #587 23-12-25 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το θεωρείς πιο λογικό δυο άτομα που δεν γνωρίζονται να ψηφίζουν ίδια; Να ενοχοποιούν στη συζήτηση τα ίδια άτομα; Προφανώς ο Πουαρώ που το έχει περισσότερο με την ανάλυση πήρε τα ηνία και ο άλλος λέγοντας τα ίδια με όλους πρόσθετε απλά την ψήφο. Είδες ποσό αργά το παρατηρήσαμε γιατί πάνω στη βαβούρα δεν το προσεχείς. Άλλωστε δεν είχαν δώσει αλλα δικαιώματα Click για ανάπτυξη... Πω πω κλάψα επειδή είσαι πρώτος σε ψήφους. Εγώ από την αρχή έλεγα ότι ο Micro είναι αθώος, και από την αρχή έλεγα ότι τον στοχοποίησες χωρίς λόγο στην ψηφοφορία της Κυριακής. Και σε κάθε περίπτωση όλοι έχουν ψιλιαστεί ότι κατά 95% είσαι με τους μαφιόζους, δεν είναι μόνο ο Poirot που το έγραψε. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Κάνατε δρόμο να σωθεί σε περίπτωση που φύγεις εσυ. Θα έρθεις αυτός Μενδώνη αύριο εξαπατημένος που σε ακολούθησε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι εγώ προσπαθώ να εξαπατήσω τους παίκτες. Πουλιά στον αέρα πιάνεις βρε θηρίο. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Μπορεί κάποιος να απαντήσει: 1) Γιατί Αμερικαν-Πουαρώ την πρώτη μέρα άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο η Κειτ να είναι αθώα (έγραψαν μετα τα λόγια της ότι μάλλον βγάλαμε πολίτη) και ψήφισαν Πυορτ στην πρώτη παραλίγο ισοψηφία; 2) Γιατί ο Αμερικαν περίμενε ΤΟΣΕΣ ώρες μέχρι να ψηφίσει και τελικά ψήφισε ότι και ο Πουαρώ; Click για ανάπτυξη... Τώρα προσπαθείς να ενοχοποιήσεις εμένα με κάθε δυνατό μέσο;; Είδες ότι με τον Micro δεν σου βγήκε επειδή επέστρεψε (ευτυχώς) στο παιχνίδι, και τώρα ψάχνεις άλλα θύματα;; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο Micro έγραψε: #588 23-12-25 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσένα βρε αχαριστε γιατρέ σε εβγαλα από ψήφο και έβαλα τον Ουριηλ σε ισοψηφία με Κουγκαμι. Αυτό το ξέχασες τελείως. Αφού τις πρώτες μέρες ψήφισες επειδή η άλλη βιαζόταν και μετά άλλαζες αυτό που έλεγα που όντως δεν ήξερα τι να κάνω επειδή με αφήσατε μόνο. Πολύ θέλει να σε δω ύποπτο; Click για ανάπτυξη... Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ωραία λοιπόν θα κάνω σήμερα αυτό που θέλατε εχθές Click για ανάπτυξη... Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #589 23-12-25 19:48 @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #590 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε με τη θεωρία μου ο Γιάννης Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχω κουραστεί λίγο με τόση ώρα γράψιμο, ψηφίζω Memetchi για απόψε. Είναι απευθείας συνδεδεμένος με την Μαναφουκιάρα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά εύχομαι Reader!! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #591 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Περαστικά εύχομαι Reader!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #592 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; Click για ανάπτυξη... Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:49 Η Reader έγραψε: #593 23-12-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Click για ανάπτυξη... Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:51 Ο Ουριήλ έγραψε: #594 23-12-25 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:52 Ο Ουριήλ έγραψε: #595 23-12-25 19:52 Και Πουαρο συμφέρει περισσότερο στους πολιτες παρα στον μαφιοζο να φυγει γρήγορα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:53 Ο Memetchi έγραψε: #596 23-12-25 19:53 Καλά βρε παιδιά, αλλά να θυμάστε τα λόγια του σοφού Μεμετσι Αρχική Δημοσίευση από Micro: Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Click για ανάπτυξη... Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Εγώ σε έβγαλα από την ψήφο μου και έδωσα την ευκαιρία να μου αλλάξεις γνώμη. Σε καθε περίπτωση, όλα θα φανούν σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Click για ανάπτυξη... Τι θέλατε να κάνω δηλαδή; Έκανα δυο μέρες ο,τι ζητούσατε. Μαφιόζος εργαζόμενος της πόλης πρώτη φορά σκαρφίζεστε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:54 Η Reader έγραψε: #597 23-12-25 19:54 Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο American Economist: #598 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν. Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο Memetchi έγραψε: #599 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi charmander Scandal Kate1914 American Economist rafaela11 giannhs2001 Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Συμφωνώ, αλλά το κακό τώρα είναι ότι χάσαμε μία παίκτρια που ήταν αρκετά ενεργή και θα μπορούσε μάλλον να μας βοηθήσει. Click για ανάπτυξη... Παντως με αυτο τωρα που το ξανα διαβαζω ευχομαι να εχεις αλλαξει γνωμη... Αν δεν ειχα παιξει την καρτα και αφηνα τον εαυτο μου να βγει - παρολο που ειχα ψηφισει την Kate + αν ο Poirot δεν χρησιμοποιουσε την καρτα Αποκαλυψη, θα ειμασταν βαρια νυχτωμενοι.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:34 Η Reader έγραψε: #582 23-12-25 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το θεωρείς πιο λογικό δυο άτομα που δεν γνωρίζονται να ψηφίζουν ίδια; Να ενοχοποιούν στη συζήτηση τα ίδια άτομα; Προφανώς ο Πουαρώ που το έχει περισσότερο με την ανάλυση πήρε τα ηνία και ο άλλος λέγοντας τα ίδια με όλους πρόσθετε απλά την ψήφο. Είδες ποσό αργά το παρατηρήσαμε γιατί πάνω στη βαβούρα δεν το προσεχείς. Άλλωστε δεν είχαν δώσει αλλα δικαιώματα Click για ανάπτυξη... Το να ψηφίζουν στην πραγματικότητα όμως φαίνεται εξαρχής. Ναι, δεν το παρατηρήσαμε νωρίς, αλλά οι ψήφοι είναι εκεί και μπορεί να το βλέπαμε πιο νωρίς. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι για τις ίδιες ψήφους απάντηση δεν έχω πάρει, αλλά παίζει όντως να είναι ένας συνδυασμός ταύτισης απόψεων και συγκρατημένου παιξίματος. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:34 Ο Micro έγραψε: #583 23-12-25 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ είμαι πολύ διστακτικός στο να υποπτευθούμε τη Reader. Η κοπέλα είναι (αρκετά) άρρωστη και παρ' ολ' αυτά καθόταν κι έγραφε μηνύματα στις 4+ το ξημέρωμα μπας και καταφέρει να βγάλει άκρη από τον καταιγισμό μηνυμάτων που υπήρχε την υπόλοιπη μέρα. Αν θες τη γνώμη μου, ναι, έπαιξε περίεργα αλλά πιο πολύ θεωρώ ότι έπαιξε λίγο χαμένα παρά δόλια. Είναι από τα τελευταία άτομα που θα υποπτευόμουν. Click για ανάπτυξη... Το κατανοώ αλλά κράτα το ως ένα πιθανό σενάριο . Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το θεωρείς πιο λογικό δυο άτομα που δεν γνωρίζονται να ψηφίζουν ίδια; Να ενοχοποιούν στη συζήτηση τα ίδια άτομα; Click για ανάπτυξη... τι μου θυμίζει αυτό ; Α ναι τη μεθόδευση που διακίνησες εις βάρος μου . Τώρα που κατάρρευσε το παραμύθι σου ψάχνεις νέα εξιλαστήρια θύματα ; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:37 Ο Memetchi έγραψε: #584 23-12-25 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Micro: τι μου θυμίζει αυτό ; Α ναι τη μεθόδευση που διακίνησες εις βάρος μου . Τώρα που κατάρρευσε το παραμύθι σου ψάχνεις νέα εξιλαστήρια θύματα ; Click για ανάπτυξη... Εσένα βρε αχαριστε γιατρέ σε εβγαλα από ψήφο και έβαλα τον Ουριηλ σε ισοψηφία με Κουγκαμι. Αυτό το ξέχασες τελείως. Αφού τις πρώτες μέρες ψήφισες επειδή η άλλη βιαζόταν και μετά άλλαζες αυτό που έλεγα που όντως δεν ήξερα τι να κάνω επειδή με αφήσατε μόνο. Πολύ θέλει να σε δω ύποπτο; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:42 Η Reader έγραψε: #585 23-12-25 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το κατανοώ αλλά κράτα το ως ένα πιθανό σενάριο . Click για ανάπτυξη... Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε με τη θεωρία μου ο Γιάννης Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχω κουραστεί λίγο με τόση ώρα γράψιμο, ψηφίζω Memetchi για απόψε. Είναι απευθείας συνδεδεμένος με την Μαναφουκιάρα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:44 Ο ultraviolence: #586 23-12-25 19:44 Ψηφοφορία για Τρίτη 22/12 American Economist --> Memetchi Memetchi --> Poirot Micro --> Memetchi Poirot --> Memetchi Pyotr_Krasnov --> Memetchi rafaela11 --> Memetchi Reader --> Memetchi Ουριήλ --> Poirot Ψήφοι 6 Memetchi 2 Poirot Η χώρα των φαντασμάτων Kougami - Ψηφοφορία 22/12 Οριστικές αποχωρήσεις Kate1914 [Μαναφουκιάρα] - Ψηφοφορία 19/12 Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ Ενεργοποίηση της κάρτας: Αποκάλυψη από Poirot Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Pyotr_Krasnov American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #587 23-12-25 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το θεωρείς πιο λογικό δυο άτομα που δεν γνωρίζονται να ψηφίζουν ίδια; Να ενοχοποιούν στη συζήτηση τα ίδια άτομα; Προφανώς ο Πουαρώ που το έχει περισσότερο με την ανάλυση πήρε τα ηνία και ο άλλος λέγοντας τα ίδια με όλους πρόσθετε απλά την ψήφο. Είδες ποσό αργά το παρατηρήσαμε γιατί πάνω στη βαβούρα δεν το προσεχείς. Άλλωστε δεν είχαν δώσει αλλα δικαιώματα Click για ανάπτυξη... Πω πω κλάψα επειδή είσαι πρώτος σε ψήφους. Εγώ από την αρχή έλεγα ότι ο Micro είναι αθώος, και από την αρχή έλεγα ότι τον στοχοποίησες χωρίς λόγο στην ψηφοφορία της Κυριακής. Και σε κάθε περίπτωση όλοι έχουν ψιλιαστεί ότι κατά 95% είσαι με τους μαφιόζους, δεν είναι μόνο ο Poirot που το έγραψε. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Κάνατε δρόμο να σωθεί σε περίπτωση που φύγεις εσυ. Θα έρθεις αυτός Μενδώνη αύριο εξαπατημένος που σε ακολούθησε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι εγώ προσπαθώ να εξαπατήσω τους παίκτες. Πουλιά στον αέρα πιάνεις βρε θηρίο. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Μπορεί κάποιος να απαντήσει: 1) Γιατί Αμερικαν-Πουαρώ την πρώτη μέρα άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο η Κειτ να είναι αθώα (έγραψαν μετα τα λόγια της ότι μάλλον βγάλαμε πολίτη) και ψήφισαν Πυορτ στην πρώτη παραλίγο ισοψηφία; 2) Γιατί ο Αμερικαν περίμενε ΤΟΣΕΣ ώρες μέχρι να ψηφίσει και τελικά ψήφισε ότι και ο Πουαρώ; Click για ανάπτυξη... Τώρα προσπαθείς να ενοχοποιήσεις εμένα με κάθε δυνατό μέσο;; Είδες ότι με τον Micro δεν σου βγήκε επειδή επέστρεψε (ευτυχώς) στο παιχνίδι, και τώρα ψάχνεις άλλα θύματα;; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο Micro έγραψε: #588 23-12-25 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσένα βρε αχαριστε γιατρέ σε εβγαλα από ψήφο και έβαλα τον Ουριηλ σε ισοψηφία με Κουγκαμι. Αυτό το ξέχασες τελείως. Αφού τις πρώτες μέρες ψήφισες επειδή η άλλη βιαζόταν και μετά άλλαζες αυτό που έλεγα που όντως δεν ήξερα τι να κάνω επειδή με αφήσατε μόνο. Πολύ θέλει να σε δω ύποπτο; Click για ανάπτυξη... Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ωραία λοιπόν θα κάνω σήμερα αυτό που θέλατε εχθές Click για ανάπτυξη... Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #589 23-12-25 19:48 @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #590 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε με τη θεωρία μου ο Γιάννης Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχω κουραστεί λίγο με τόση ώρα γράψιμο, ψηφίζω Memetchi για απόψε. Είναι απευθείας συνδεδεμένος με την Μαναφουκιάρα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά εύχομαι Reader!! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #591 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Περαστικά εύχομαι Reader!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #592 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; Click για ανάπτυξη... Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:49 Η Reader έγραψε: #593 23-12-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Click για ανάπτυξη... Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:51 Ο Ουριήλ έγραψε: #594 23-12-25 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:52 Ο Ουριήλ έγραψε: #595 23-12-25 19:52 Και Πουαρο συμφέρει περισσότερο στους πολιτες παρα στον μαφιοζο να φυγει γρήγορα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:53 Ο Memetchi έγραψε: #596 23-12-25 19:53 Καλά βρε παιδιά, αλλά να θυμάστε τα λόγια του σοφού Μεμετσι Αρχική Δημοσίευση από Micro: Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Click για ανάπτυξη... Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Εγώ σε έβγαλα από την ψήφο μου και έδωσα την ευκαιρία να μου αλλάξεις γνώμη. Σε καθε περίπτωση, όλα θα φανούν σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Click για ανάπτυξη... Τι θέλατε να κάνω δηλαδή; Έκανα δυο μέρες ο,τι ζητούσατε. Μαφιόζος εργαζόμενος της πόλης πρώτη φορά σκαρφίζεστε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:54 Η Reader έγραψε: #597 23-12-25 19:54 Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο American Economist: #598 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν. Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο Memetchi έγραψε: #599 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi charmander Scandal Kate1914 American Economist rafaela11 giannhs2001 Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το θεωρείς πιο λογικό δυο άτομα που δεν γνωρίζονται να ψηφίζουν ίδια; Να ενοχοποιούν στη συζήτηση τα ίδια άτομα; Προφανώς ο Πουαρώ που το έχει περισσότερο με την ανάλυση πήρε τα ηνία και ο άλλος λέγοντας τα ίδια με όλους πρόσθετε απλά την ψήφο. Είδες ποσό αργά το παρατηρήσαμε γιατί πάνω στη βαβούρα δεν το προσεχείς. Άλλωστε δεν είχαν δώσει αλλα δικαιώματα Click για ανάπτυξη... Το να ψηφίζουν στην πραγματικότητα όμως φαίνεται εξαρχής. Ναι, δεν το παρατηρήσαμε νωρίς, αλλά οι ψήφοι είναι εκεί και μπορεί να το βλέπαμε πιο νωρίς. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι για τις ίδιες ψήφους απάντηση δεν έχω πάρει, αλλά παίζει όντως να είναι ένας συνδυασμός ταύτισης απόψεων και συγκρατημένου παιξίματος.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:34 Ο Micro έγραψε: #583 23-12-25 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ είμαι πολύ διστακτικός στο να υποπτευθούμε τη Reader. Η κοπέλα είναι (αρκετά) άρρωστη και παρ' ολ' αυτά καθόταν κι έγραφε μηνύματα στις 4+ το ξημέρωμα μπας και καταφέρει να βγάλει άκρη από τον καταιγισμό μηνυμάτων που υπήρχε την υπόλοιπη μέρα. Αν θες τη γνώμη μου, ναι, έπαιξε περίεργα αλλά πιο πολύ θεωρώ ότι έπαιξε λίγο χαμένα παρά δόλια. Είναι από τα τελευταία άτομα που θα υποπτευόμουν. Click για ανάπτυξη... Το κατανοώ αλλά κράτα το ως ένα πιθανό σενάριο . Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το θεωρείς πιο λογικό δυο άτομα που δεν γνωρίζονται να ψηφίζουν ίδια; Να ενοχοποιούν στη συζήτηση τα ίδια άτομα; Click για ανάπτυξη... τι μου θυμίζει αυτό ; Α ναι τη μεθόδευση που διακίνησες εις βάρος μου . Τώρα που κατάρρευσε το παραμύθι σου ψάχνεις νέα εξιλαστήρια θύματα ; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:37 Ο Memetchi έγραψε: #584 23-12-25 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Micro: τι μου θυμίζει αυτό ; Α ναι τη μεθόδευση που διακίνησες εις βάρος μου . Τώρα που κατάρρευσε το παραμύθι σου ψάχνεις νέα εξιλαστήρια θύματα ; Click για ανάπτυξη... Εσένα βρε αχαριστε γιατρέ σε εβγαλα από ψήφο και έβαλα τον Ουριηλ σε ισοψηφία με Κουγκαμι. Αυτό το ξέχασες τελείως. Αφού τις πρώτες μέρες ψήφισες επειδή η άλλη βιαζόταν και μετά άλλαζες αυτό που έλεγα που όντως δεν ήξερα τι να κάνω επειδή με αφήσατε μόνο. Πολύ θέλει να σε δω ύποπτο; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:42 Η Reader έγραψε: #585 23-12-25 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το κατανοώ αλλά κράτα το ως ένα πιθανό σενάριο . Click για ανάπτυξη... Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε με τη θεωρία μου ο Γιάννης Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχω κουραστεί λίγο με τόση ώρα γράψιμο, ψηφίζω Memetchi για απόψε. Είναι απευθείας συνδεδεμένος με την Μαναφουκιάρα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:44 Ο ultraviolence: #586 23-12-25 19:44 Ψηφοφορία για Τρίτη 22/12 American Economist --> Memetchi Memetchi --> Poirot Micro --> Memetchi Poirot --> Memetchi Pyotr_Krasnov --> Memetchi rafaela11 --> Memetchi Reader --> Memetchi Ουριήλ --> Poirot Ψήφοι 6 Memetchi 2 Poirot Η χώρα των φαντασμάτων Kougami - Ψηφοφορία 22/12 Οριστικές αποχωρήσεις Kate1914 [Μαναφουκιάρα] - Ψηφοφορία 19/12 Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ Ενεργοποίηση της κάρτας: Αποκάλυψη από Poirot Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Pyotr_Krasnov American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #587 23-12-25 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το θεωρείς πιο λογικό δυο άτομα που δεν γνωρίζονται να ψηφίζουν ίδια; Να ενοχοποιούν στη συζήτηση τα ίδια άτομα; Προφανώς ο Πουαρώ που το έχει περισσότερο με την ανάλυση πήρε τα ηνία και ο άλλος λέγοντας τα ίδια με όλους πρόσθετε απλά την ψήφο. Είδες ποσό αργά το παρατηρήσαμε γιατί πάνω στη βαβούρα δεν το προσεχείς. Άλλωστε δεν είχαν δώσει αλλα δικαιώματα Click για ανάπτυξη... Πω πω κλάψα επειδή είσαι πρώτος σε ψήφους. Εγώ από την αρχή έλεγα ότι ο Micro είναι αθώος, και από την αρχή έλεγα ότι τον στοχοποίησες χωρίς λόγο στην ψηφοφορία της Κυριακής. Και σε κάθε περίπτωση όλοι έχουν ψιλιαστεί ότι κατά 95% είσαι με τους μαφιόζους, δεν είναι μόνο ο Poirot που το έγραψε. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Κάνατε δρόμο να σωθεί σε περίπτωση που φύγεις εσυ. Θα έρθεις αυτός Μενδώνη αύριο εξαπατημένος που σε ακολούθησε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι εγώ προσπαθώ να εξαπατήσω τους παίκτες. Πουλιά στον αέρα πιάνεις βρε θηρίο. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Μπορεί κάποιος να απαντήσει: 1) Γιατί Αμερικαν-Πουαρώ την πρώτη μέρα άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο η Κειτ να είναι αθώα (έγραψαν μετα τα λόγια της ότι μάλλον βγάλαμε πολίτη) και ψήφισαν Πυορτ στην πρώτη παραλίγο ισοψηφία; 2) Γιατί ο Αμερικαν περίμενε ΤΟΣΕΣ ώρες μέχρι να ψηφίσει και τελικά ψήφισε ότι και ο Πουαρώ; Click για ανάπτυξη... Τώρα προσπαθείς να ενοχοποιήσεις εμένα με κάθε δυνατό μέσο;; Είδες ότι με τον Micro δεν σου βγήκε επειδή επέστρεψε (ευτυχώς) στο παιχνίδι, και τώρα ψάχνεις άλλα θύματα;; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο Micro έγραψε: #588 23-12-25 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσένα βρε αχαριστε γιατρέ σε εβγαλα από ψήφο και έβαλα τον Ουριηλ σε ισοψηφία με Κουγκαμι. Αυτό το ξέχασες τελείως. Αφού τις πρώτες μέρες ψήφισες επειδή η άλλη βιαζόταν και μετά άλλαζες αυτό που έλεγα που όντως δεν ήξερα τι να κάνω επειδή με αφήσατε μόνο. Πολύ θέλει να σε δω ύποπτο; Click για ανάπτυξη... Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ωραία λοιπόν θα κάνω σήμερα αυτό που θέλατε εχθές Click για ανάπτυξη... Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #589 23-12-25 19:48 @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #590 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε με τη θεωρία μου ο Γιάννης Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχω κουραστεί λίγο με τόση ώρα γράψιμο, ψηφίζω Memetchi για απόψε. Είναι απευθείας συνδεδεμένος με την Μαναφουκιάρα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά εύχομαι Reader!! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #591 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Περαστικά εύχομαι Reader!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #592 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; Click για ανάπτυξη... Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:49 Η Reader έγραψε: #593 23-12-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Click για ανάπτυξη... Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:51 Ο Ουριήλ έγραψε: #594 23-12-25 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:52 Ο Ουριήλ έγραψε: #595 23-12-25 19:52 Και Πουαρο συμφέρει περισσότερο στους πολιτες παρα στον μαφιοζο να φυγει γρήγορα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:53 Ο Memetchi έγραψε: #596 23-12-25 19:53 Καλά βρε παιδιά, αλλά να θυμάστε τα λόγια του σοφού Μεμετσι Αρχική Δημοσίευση από Micro: Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Click για ανάπτυξη... Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Εγώ σε έβγαλα από την ψήφο μου και έδωσα την ευκαιρία να μου αλλάξεις γνώμη. Σε καθε περίπτωση, όλα θα φανούν σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Click για ανάπτυξη... Τι θέλατε να κάνω δηλαδή; Έκανα δυο μέρες ο,τι ζητούσατε. Μαφιόζος εργαζόμενος της πόλης πρώτη φορά σκαρφίζεστε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:54 Η Reader έγραψε: #597 23-12-25 19:54 Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο American Economist: #598 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν. Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο Memetchi έγραψε: #599 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi charmander Scandal Kate1914 American Economist rafaela11 giannhs2001 Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Εγώ είμαι πολύ διστακτικός στο να υποπτευθούμε τη Reader. Η κοπέλα είναι (αρκετά) άρρωστη και παρ' ολ' αυτά καθόταν κι έγραφε μηνύματα στις 4+ το ξημέρωμα μπας και καταφέρει να βγάλει άκρη από τον καταιγισμό μηνυμάτων που υπήρχε την υπόλοιπη μέρα. Αν θες τη γνώμη μου, ναι, έπαιξε περίεργα αλλά πιο πολύ θεωρώ ότι έπαιξε λίγο χαμένα παρά δόλια. Είναι από τα τελευταία άτομα που θα υποπτευόμουν. Click για ανάπτυξη... Το κατανοώ αλλά κράτα το ως ένα πιθανό σενάριο . Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το θεωρείς πιο λογικό δυο άτομα που δεν γνωρίζονται να ψηφίζουν ίδια; Να ενοχοποιούν στη συζήτηση τα ίδια άτομα; Click για ανάπτυξη... τι μου θυμίζει αυτό ; Α ναι τη μεθόδευση που διακίνησες εις βάρος μου . Τώρα που κατάρρευσε το παραμύθι σου ψάχνεις νέα εξιλαστήρια θύματα ;
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:37 Ο Memetchi έγραψε: #584 23-12-25 19:37 Αρχική Δημοσίευση από Micro: τι μου θυμίζει αυτό ; Α ναι τη μεθόδευση που διακίνησες εις βάρος μου . Τώρα που κατάρρευσε το παραμύθι σου ψάχνεις νέα εξιλαστήρια θύματα ; Click για ανάπτυξη... Εσένα βρε αχαριστε γιατρέ σε εβγαλα από ψήφο και έβαλα τον Ουριηλ σε ισοψηφία με Κουγκαμι. Αυτό το ξέχασες τελείως. Αφού τις πρώτες μέρες ψήφισες επειδή η άλλη βιαζόταν και μετά άλλαζες αυτό που έλεγα που όντως δεν ήξερα τι να κάνω επειδή με αφήσατε μόνο. Πολύ θέλει να σε δω ύποπτο; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:42 Η Reader έγραψε: #585 23-12-25 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το κατανοώ αλλά κράτα το ως ένα πιθανό σενάριο . Click για ανάπτυξη... Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε με τη θεωρία μου ο Γιάννης Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχω κουραστεί λίγο με τόση ώρα γράψιμο, ψηφίζω Memetchi για απόψε. Είναι απευθείας συνδεδεμένος με την Μαναφουκιάρα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:44 Ο ultraviolence: #586 23-12-25 19:44 Ψηφοφορία για Τρίτη 22/12 American Economist --> Memetchi Memetchi --> Poirot Micro --> Memetchi Poirot --> Memetchi Pyotr_Krasnov --> Memetchi rafaela11 --> Memetchi Reader --> Memetchi Ουριήλ --> Poirot Ψήφοι 6 Memetchi 2 Poirot Η χώρα των φαντασμάτων Kougami - Ψηφοφορία 22/12 Οριστικές αποχωρήσεις Kate1914 [Μαναφουκιάρα] - Ψηφοφορία 19/12 Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ Ενεργοποίηση της κάρτας: Αποκάλυψη από Poirot Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Pyotr_Krasnov American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #587 23-12-25 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το θεωρείς πιο λογικό δυο άτομα που δεν γνωρίζονται να ψηφίζουν ίδια; Να ενοχοποιούν στη συζήτηση τα ίδια άτομα; Προφανώς ο Πουαρώ που το έχει περισσότερο με την ανάλυση πήρε τα ηνία και ο άλλος λέγοντας τα ίδια με όλους πρόσθετε απλά την ψήφο. Είδες ποσό αργά το παρατηρήσαμε γιατί πάνω στη βαβούρα δεν το προσεχείς. Άλλωστε δεν είχαν δώσει αλλα δικαιώματα Click για ανάπτυξη... Πω πω κλάψα επειδή είσαι πρώτος σε ψήφους. Εγώ από την αρχή έλεγα ότι ο Micro είναι αθώος, και από την αρχή έλεγα ότι τον στοχοποίησες χωρίς λόγο στην ψηφοφορία της Κυριακής. Και σε κάθε περίπτωση όλοι έχουν ψιλιαστεί ότι κατά 95% είσαι με τους μαφιόζους, δεν είναι μόνο ο Poirot που το έγραψε. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Κάνατε δρόμο να σωθεί σε περίπτωση που φύγεις εσυ. Θα έρθεις αυτός Μενδώνη αύριο εξαπατημένος που σε ακολούθησε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι εγώ προσπαθώ να εξαπατήσω τους παίκτες. Πουλιά στον αέρα πιάνεις βρε θηρίο. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Μπορεί κάποιος να απαντήσει: 1) Γιατί Αμερικαν-Πουαρώ την πρώτη μέρα άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο η Κειτ να είναι αθώα (έγραψαν μετα τα λόγια της ότι μάλλον βγάλαμε πολίτη) και ψήφισαν Πυορτ στην πρώτη παραλίγο ισοψηφία; 2) Γιατί ο Αμερικαν περίμενε ΤΟΣΕΣ ώρες μέχρι να ψηφίσει και τελικά ψήφισε ότι και ο Πουαρώ; Click για ανάπτυξη... Τώρα προσπαθείς να ενοχοποιήσεις εμένα με κάθε δυνατό μέσο;; Είδες ότι με τον Micro δεν σου βγήκε επειδή επέστρεψε (ευτυχώς) στο παιχνίδι, και τώρα ψάχνεις άλλα θύματα;; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο Micro έγραψε: #588 23-12-25 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσένα βρε αχαριστε γιατρέ σε εβγαλα από ψήφο και έβαλα τον Ουριηλ σε ισοψηφία με Κουγκαμι. Αυτό το ξέχασες τελείως. Αφού τις πρώτες μέρες ψήφισες επειδή η άλλη βιαζόταν και μετά άλλαζες αυτό που έλεγα που όντως δεν ήξερα τι να κάνω επειδή με αφήσατε μόνο. Πολύ θέλει να σε δω ύποπτο; Click για ανάπτυξη... Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ωραία λοιπόν θα κάνω σήμερα αυτό που θέλατε εχθές Click για ανάπτυξη... Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #589 23-12-25 19:48 @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #590 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε με τη θεωρία μου ο Γιάννης Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχω κουραστεί λίγο με τόση ώρα γράψιμο, ψηφίζω Memetchi για απόψε. Είναι απευθείας συνδεδεμένος με την Μαναφουκιάρα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά εύχομαι Reader!! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #591 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Περαστικά εύχομαι Reader!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #592 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; Click για ανάπτυξη... Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:49 Η Reader έγραψε: #593 23-12-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Click για ανάπτυξη... Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:51 Ο Ουριήλ έγραψε: #594 23-12-25 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:52 Ο Ουριήλ έγραψε: #595 23-12-25 19:52 Και Πουαρο συμφέρει περισσότερο στους πολιτες παρα στον μαφιοζο να φυγει γρήγορα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:53 Ο Memetchi έγραψε: #596 23-12-25 19:53 Καλά βρε παιδιά, αλλά να θυμάστε τα λόγια του σοφού Μεμετσι Αρχική Δημοσίευση από Micro: Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Click για ανάπτυξη... Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Εγώ σε έβγαλα από την ψήφο μου και έδωσα την ευκαιρία να μου αλλάξεις γνώμη. Σε καθε περίπτωση, όλα θα φανούν σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Click για ανάπτυξη... Τι θέλατε να κάνω δηλαδή; Έκανα δυο μέρες ο,τι ζητούσατε. Μαφιόζος εργαζόμενος της πόλης πρώτη φορά σκαρφίζεστε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:54 Η Reader έγραψε: #597 23-12-25 19:54 Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο American Economist: #598 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν. Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο Memetchi έγραψε: #599 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi charmander Scandal Kate1914 American Economist rafaela11 giannhs2001 Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: τι μου θυμίζει αυτό ; Α ναι τη μεθόδευση που διακίνησες εις βάρος μου . Τώρα που κατάρρευσε το παραμύθι σου ψάχνεις νέα εξιλαστήρια θύματα ; Click για ανάπτυξη... Εσένα βρε αχαριστε γιατρέ σε εβγαλα από ψήφο και έβαλα τον Ουριηλ σε ισοψηφία με Κουγκαμι. Αυτό το ξέχασες τελείως. Αφού τις πρώτες μέρες ψήφισες επειδή η άλλη βιαζόταν και μετά άλλαζες αυτό που έλεγα που όντως δεν ήξερα τι να κάνω επειδή με αφήσατε μόνο. Πολύ θέλει να σε δω ύποπτο;
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:42 Η Reader έγραψε: #585 23-12-25 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το κατανοώ αλλά κράτα το ως ένα πιθανό σενάριο . Click για ανάπτυξη... Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε με τη θεωρία μου ο Γιάννης Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχω κουραστεί λίγο με τόση ώρα γράψιμο, ψηφίζω Memetchi για απόψε. Είναι απευθείας συνδεδεμένος με την Μαναφουκιάρα. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:44 Ο ultraviolence: #586 23-12-25 19:44 Ψηφοφορία για Τρίτη 22/12 American Economist --> Memetchi Memetchi --> Poirot Micro --> Memetchi Poirot --> Memetchi Pyotr_Krasnov --> Memetchi rafaela11 --> Memetchi Reader --> Memetchi Ουριήλ --> Poirot Ψήφοι 6 Memetchi 2 Poirot Η χώρα των φαντασμάτων Kougami - Ψηφοφορία 22/12 Οριστικές αποχωρήσεις Kate1914 [Μαναφουκιάρα] - Ψηφοφορία 19/12 Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ Ενεργοποίηση της κάρτας: Αποκάλυψη από Poirot Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Pyotr_Krasnov American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #587 23-12-25 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το θεωρείς πιο λογικό δυο άτομα που δεν γνωρίζονται να ψηφίζουν ίδια; Να ενοχοποιούν στη συζήτηση τα ίδια άτομα; Προφανώς ο Πουαρώ που το έχει περισσότερο με την ανάλυση πήρε τα ηνία και ο άλλος λέγοντας τα ίδια με όλους πρόσθετε απλά την ψήφο. Είδες ποσό αργά το παρατηρήσαμε γιατί πάνω στη βαβούρα δεν το προσεχείς. Άλλωστε δεν είχαν δώσει αλλα δικαιώματα Click για ανάπτυξη... Πω πω κλάψα επειδή είσαι πρώτος σε ψήφους. Εγώ από την αρχή έλεγα ότι ο Micro είναι αθώος, και από την αρχή έλεγα ότι τον στοχοποίησες χωρίς λόγο στην ψηφοφορία της Κυριακής. Και σε κάθε περίπτωση όλοι έχουν ψιλιαστεί ότι κατά 95% είσαι με τους μαφιόζους, δεν είναι μόνο ο Poirot που το έγραψε. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Κάνατε δρόμο να σωθεί σε περίπτωση που φύγεις εσυ. Θα έρθεις αυτός Μενδώνη αύριο εξαπατημένος που σε ακολούθησε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι εγώ προσπαθώ να εξαπατήσω τους παίκτες. Πουλιά στον αέρα πιάνεις βρε θηρίο. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Μπορεί κάποιος να απαντήσει: 1) Γιατί Αμερικαν-Πουαρώ την πρώτη μέρα άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο η Κειτ να είναι αθώα (έγραψαν μετα τα λόγια της ότι μάλλον βγάλαμε πολίτη) και ψήφισαν Πυορτ στην πρώτη παραλίγο ισοψηφία; 2) Γιατί ο Αμερικαν περίμενε ΤΟΣΕΣ ώρες μέχρι να ψηφίσει και τελικά ψήφισε ότι και ο Πουαρώ; Click για ανάπτυξη... Τώρα προσπαθείς να ενοχοποιήσεις εμένα με κάθε δυνατό μέσο;; Είδες ότι με τον Micro δεν σου βγήκε επειδή επέστρεψε (ευτυχώς) στο παιχνίδι, και τώρα ψάχνεις άλλα θύματα;; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο Micro έγραψε: #588 23-12-25 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσένα βρε αχαριστε γιατρέ σε εβγαλα από ψήφο και έβαλα τον Ουριηλ σε ισοψηφία με Κουγκαμι. Αυτό το ξέχασες τελείως. Αφού τις πρώτες μέρες ψήφισες επειδή η άλλη βιαζόταν και μετά άλλαζες αυτό που έλεγα που όντως δεν ήξερα τι να κάνω επειδή με αφήσατε μόνο. Πολύ θέλει να σε δω ύποπτο; Click για ανάπτυξη... Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ωραία λοιπόν θα κάνω σήμερα αυτό που θέλατε εχθές Click για ανάπτυξη... Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #589 23-12-25 19:48 @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #590 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε με τη θεωρία μου ο Γιάννης Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχω κουραστεί λίγο με τόση ώρα γράψιμο, ψηφίζω Memetchi για απόψε. Είναι απευθείας συνδεδεμένος με την Μαναφουκιάρα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά εύχομαι Reader!! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #591 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Περαστικά εύχομαι Reader!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #592 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; Click για ανάπτυξη... Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:49 Η Reader έγραψε: #593 23-12-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Click για ανάπτυξη... Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:51 Ο Ουριήλ έγραψε: #594 23-12-25 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:52 Ο Ουριήλ έγραψε: #595 23-12-25 19:52 Και Πουαρο συμφέρει περισσότερο στους πολιτες παρα στον μαφιοζο να φυγει γρήγορα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:53 Ο Memetchi έγραψε: #596 23-12-25 19:53 Καλά βρε παιδιά, αλλά να θυμάστε τα λόγια του σοφού Μεμετσι Αρχική Δημοσίευση από Micro: Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Click για ανάπτυξη... Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Εγώ σε έβγαλα από την ψήφο μου και έδωσα την ευκαιρία να μου αλλάξεις γνώμη. Σε καθε περίπτωση, όλα θα φανούν σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Click για ανάπτυξη... Τι θέλατε να κάνω δηλαδή; Έκανα δυο μέρες ο,τι ζητούσατε. Μαφιόζος εργαζόμενος της πόλης πρώτη φορά σκαρφίζεστε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:54 Η Reader έγραψε: #597 23-12-25 19:54 Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο American Economist: #598 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν. Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο Memetchi έγραψε: #599 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi charmander Scandal Kate1914 American Economist rafaela11 giannhs2001 Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Το κατανοώ αλλά κράτα το ως ένα πιθανό σενάριο . Click για ανάπτυξη... Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε με τη θεωρία μου ο Γιάννης Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχω κουραστεί λίγο με τόση ώρα γράψιμο, ψηφίζω Memetchi για απόψε. Είναι απευθείας συνδεδεμένος με την Μαναφουκιάρα.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:44 Ο ultraviolence: #586 23-12-25 19:44 Ψηφοφορία για Τρίτη 22/12 American Economist --> Memetchi Memetchi --> Poirot Micro --> Memetchi Poirot --> Memetchi Pyotr_Krasnov --> Memetchi rafaela11 --> Memetchi Reader --> Memetchi Ουριήλ --> Poirot Ψήφοι 6 Memetchi 2 Poirot Η χώρα των φαντασμάτων Kougami - Ψηφοφορία 22/12 Οριστικές αποχωρήσεις Kate1914 [Μαναφουκιάρα] - Ψηφοφορία 19/12 Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ Ενεργοποίηση της κάρτας: Αποκάλυψη από Poirot Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Pyotr_Krasnov American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #587 23-12-25 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το θεωρείς πιο λογικό δυο άτομα που δεν γνωρίζονται να ψηφίζουν ίδια; Να ενοχοποιούν στη συζήτηση τα ίδια άτομα; Προφανώς ο Πουαρώ που το έχει περισσότερο με την ανάλυση πήρε τα ηνία και ο άλλος λέγοντας τα ίδια με όλους πρόσθετε απλά την ψήφο. Είδες ποσό αργά το παρατηρήσαμε γιατί πάνω στη βαβούρα δεν το προσεχείς. Άλλωστε δεν είχαν δώσει αλλα δικαιώματα Click για ανάπτυξη... Πω πω κλάψα επειδή είσαι πρώτος σε ψήφους. Εγώ από την αρχή έλεγα ότι ο Micro είναι αθώος, και από την αρχή έλεγα ότι τον στοχοποίησες χωρίς λόγο στην ψηφοφορία της Κυριακής. Και σε κάθε περίπτωση όλοι έχουν ψιλιαστεί ότι κατά 95% είσαι με τους μαφιόζους, δεν είναι μόνο ο Poirot που το έγραψε. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Κάνατε δρόμο να σωθεί σε περίπτωση που φύγεις εσυ. Θα έρθεις αυτός Μενδώνη αύριο εξαπατημένος που σε ακολούθησε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι εγώ προσπαθώ να εξαπατήσω τους παίκτες. Πουλιά στον αέρα πιάνεις βρε θηρίο. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Μπορεί κάποιος να απαντήσει: 1) Γιατί Αμερικαν-Πουαρώ την πρώτη μέρα άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο η Κειτ να είναι αθώα (έγραψαν μετα τα λόγια της ότι μάλλον βγάλαμε πολίτη) και ψήφισαν Πυορτ στην πρώτη παραλίγο ισοψηφία; 2) Γιατί ο Αμερικαν περίμενε ΤΟΣΕΣ ώρες μέχρι να ψηφίσει και τελικά ψήφισε ότι και ο Πουαρώ; Click για ανάπτυξη... Τώρα προσπαθείς να ενοχοποιήσεις εμένα με κάθε δυνατό μέσο;; Είδες ότι με τον Micro δεν σου βγήκε επειδή επέστρεψε (ευτυχώς) στο παιχνίδι, και τώρα ψάχνεις άλλα θύματα;; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο Micro έγραψε: #588 23-12-25 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσένα βρε αχαριστε γιατρέ σε εβγαλα από ψήφο και έβαλα τον Ουριηλ σε ισοψηφία με Κουγκαμι. Αυτό το ξέχασες τελείως. Αφού τις πρώτες μέρες ψήφισες επειδή η άλλη βιαζόταν και μετά άλλαζες αυτό που έλεγα που όντως δεν ήξερα τι να κάνω επειδή με αφήσατε μόνο. Πολύ θέλει να σε δω ύποπτο; Click για ανάπτυξη... Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ωραία λοιπόν θα κάνω σήμερα αυτό που θέλατε εχθές Click για ανάπτυξη... Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #589 23-12-25 19:48 @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #590 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε με τη θεωρία μου ο Γιάννης Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχω κουραστεί λίγο με τόση ώρα γράψιμο, ψηφίζω Memetchi για απόψε. Είναι απευθείας συνδεδεμένος με την Μαναφουκιάρα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά εύχομαι Reader!! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #591 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Περαστικά εύχομαι Reader!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #592 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; Click για ανάπτυξη... Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:49 Η Reader έγραψε: #593 23-12-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Click για ανάπτυξη... Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:51 Ο Ουριήλ έγραψε: #594 23-12-25 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:52 Ο Ουριήλ έγραψε: #595 23-12-25 19:52 Και Πουαρο συμφέρει περισσότερο στους πολιτες παρα στον μαφιοζο να φυγει γρήγορα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:53 Ο Memetchi έγραψε: #596 23-12-25 19:53 Καλά βρε παιδιά, αλλά να θυμάστε τα λόγια του σοφού Μεμετσι Αρχική Δημοσίευση από Micro: Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Click για ανάπτυξη... Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Εγώ σε έβγαλα από την ψήφο μου και έδωσα την ευκαιρία να μου αλλάξεις γνώμη. Σε καθε περίπτωση, όλα θα φανούν σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Click για ανάπτυξη... Τι θέλατε να κάνω δηλαδή; Έκανα δυο μέρες ο,τι ζητούσατε. Μαφιόζος εργαζόμενος της πόλης πρώτη φορά σκαρφίζεστε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:54 Η Reader έγραψε: #597 23-12-25 19:54 Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο American Economist: #598 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν. Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο Memetchi έγραψε: #599 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi charmander Scandal Kate1914 American Economist rafaela11 giannhs2001 Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφοφορία για Τρίτη 22/12 American Economist --> Memetchi Memetchi --> Poirot Micro --> Memetchi Poirot --> Memetchi Pyotr_Krasnov --> Memetchi rafaela11 --> Memetchi Reader --> Memetchi Ουριήλ --> Poirot Ψήφοι 6 Memetchi 2 Poirot Η χώρα των φαντασμάτων Kougami - Ψηφοφορία 22/12 Οριστικές αποχωρήσεις Kate1914 [Μαναφουκιάρα] - Ψηφοφορία 19/12 Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ Ενεργοποίηση της κάρτας: Αποκάλυψη από Poirot Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Pyotr_Krasnov
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο American Economist: #587 23-12-25 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το θεωρείς πιο λογικό δυο άτομα που δεν γνωρίζονται να ψηφίζουν ίδια; Να ενοχοποιούν στη συζήτηση τα ίδια άτομα; Προφανώς ο Πουαρώ που το έχει περισσότερο με την ανάλυση πήρε τα ηνία και ο άλλος λέγοντας τα ίδια με όλους πρόσθετε απλά την ψήφο. Είδες ποσό αργά το παρατηρήσαμε γιατί πάνω στη βαβούρα δεν το προσεχείς. Άλλωστε δεν είχαν δώσει αλλα δικαιώματα Click για ανάπτυξη... Πω πω κλάψα επειδή είσαι πρώτος σε ψήφους. Εγώ από την αρχή έλεγα ότι ο Micro είναι αθώος, και από την αρχή έλεγα ότι τον στοχοποίησες χωρίς λόγο στην ψηφοφορία της Κυριακής. Και σε κάθε περίπτωση όλοι έχουν ψιλιαστεί ότι κατά 95% είσαι με τους μαφιόζους, δεν είναι μόνο ο Poirot που το έγραψε. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Κάνατε δρόμο να σωθεί σε περίπτωση που φύγεις εσυ. Θα έρθεις αυτός Μενδώνη αύριο εξαπατημένος που σε ακολούθησε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι εγώ προσπαθώ να εξαπατήσω τους παίκτες. Πουλιά στον αέρα πιάνεις βρε θηρίο. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Μπορεί κάποιος να απαντήσει: 1) Γιατί Αμερικαν-Πουαρώ την πρώτη μέρα άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο η Κειτ να είναι αθώα (έγραψαν μετα τα λόγια της ότι μάλλον βγάλαμε πολίτη) και ψήφισαν Πυορτ στην πρώτη παραλίγο ισοψηφία; 2) Γιατί ο Αμερικαν περίμενε ΤΟΣΕΣ ώρες μέχρι να ψηφίσει και τελικά ψήφισε ότι και ο Πουαρώ; Click για ανάπτυξη... Τώρα προσπαθείς να ενοχοποιήσεις εμένα με κάθε δυνατό μέσο;; Είδες ότι με τον Micro δεν σου βγήκε επειδή επέστρεψε (ευτυχώς) στο παιχνίδι, και τώρα ψάχνεις άλλα θύματα;; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο Micro έγραψε: #588 23-12-25 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσένα βρε αχαριστε γιατρέ σε εβγαλα από ψήφο και έβαλα τον Ουριηλ σε ισοψηφία με Κουγκαμι. Αυτό το ξέχασες τελείως. Αφού τις πρώτες μέρες ψήφισες επειδή η άλλη βιαζόταν και μετά άλλαζες αυτό που έλεγα που όντως δεν ήξερα τι να κάνω επειδή με αφήσατε μόνο. Πολύ θέλει να σε δω ύποπτο; Click για ανάπτυξη... Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ωραία λοιπόν θα κάνω σήμερα αυτό που θέλατε εχθές Click για ανάπτυξη... Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #589 23-12-25 19:48 @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #590 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε με τη θεωρία μου ο Γιάννης Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχω κουραστεί λίγο με τόση ώρα γράψιμο, ψηφίζω Memetchi για απόψε. Είναι απευθείας συνδεδεμένος με την Μαναφουκιάρα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά εύχομαι Reader!! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #591 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Περαστικά εύχομαι Reader!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #592 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; Click για ανάπτυξη... Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:49 Η Reader έγραψε: #593 23-12-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Click για ανάπτυξη... Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:51 Ο Ουριήλ έγραψε: #594 23-12-25 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:52 Ο Ουριήλ έγραψε: #595 23-12-25 19:52 Και Πουαρο συμφέρει περισσότερο στους πολιτες παρα στον μαφιοζο να φυγει γρήγορα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:53 Ο Memetchi έγραψε: #596 23-12-25 19:53 Καλά βρε παιδιά, αλλά να θυμάστε τα λόγια του σοφού Μεμετσι Αρχική Δημοσίευση από Micro: Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Click για ανάπτυξη... Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Εγώ σε έβγαλα από την ψήφο μου και έδωσα την ευκαιρία να μου αλλάξεις γνώμη. Σε καθε περίπτωση, όλα θα φανούν σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Click για ανάπτυξη... Τι θέλατε να κάνω δηλαδή; Έκανα δυο μέρες ο,τι ζητούσατε. Μαφιόζος εργαζόμενος της πόλης πρώτη φορά σκαρφίζεστε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:54 Η Reader έγραψε: #597 23-12-25 19:54 Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο American Economist: #598 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν. Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο Memetchi έγραψε: #599 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi charmander Scandal Kate1914 American Economist rafaela11 giannhs2001 Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το θεωρείς πιο λογικό δυο άτομα που δεν γνωρίζονται να ψηφίζουν ίδια; Να ενοχοποιούν στη συζήτηση τα ίδια άτομα; Προφανώς ο Πουαρώ που το έχει περισσότερο με την ανάλυση πήρε τα ηνία και ο άλλος λέγοντας τα ίδια με όλους πρόσθετε απλά την ψήφο. Είδες ποσό αργά το παρατηρήσαμε γιατί πάνω στη βαβούρα δεν το προσεχείς. Άλλωστε δεν είχαν δώσει αλλα δικαιώματα Click για ανάπτυξη... Πω πω κλάψα επειδή είσαι πρώτος σε ψήφους. Εγώ από την αρχή έλεγα ότι ο Micro είναι αθώος, και από την αρχή έλεγα ότι τον στοχοποίησες χωρίς λόγο στην ψηφοφορία της Κυριακής. Και σε κάθε περίπτωση όλοι έχουν ψιλιαστεί ότι κατά 95% είσαι με τους μαφιόζους, δεν είναι μόνο ο Poirot που το έγραψε. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Κάνατε δρόμο να σωθεί σε περίπτωση που φύγεις εσυ. Θα έρθεις αυτός Μενδώνη αύριο εξαπατημένος που σε ακολούθησε Click για ανάπτυξη... Ναι ναι εγώ προσπαθώ να εξαπατήσω τους παίκτες. Πουλιά στον αέρα πιάνεις βρε θηρίο. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Μπορεί κάποιος να απαντήσει: 1) Γιατί Αμερικαν-Πουαρώ την πρώτη μέρα άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο η Κειτ να είναι αθώα (έγραψαν μετα τα λόγια της ότι μάλλον βγάλαμε πολίτη) και ψήφισαν Πυορτ στην πρώτη παραλίγο ισοψηφία; 2) Γιατί ο Αμερικαν περίμενε ΤΟΣΕΣ ώρες μέχρι να ψηφίσει και τελικά ψήφισε ότι και ο Πουαρώ; Click για ανάπτυξη... Τώρα προσπαθείς να ενοχοποιήσεις εμένα με κάθε δυνατό μέσο;; Είδες ότι με τον Micro δεν σου βγήκε επειδή επέστρεψε (ευτυχώς) στο παιχνίδι, και τώρα ψάχνεις άλλα θύματα;;
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:46 Ο Micro έγραψε: #588 23-12-25 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσένα βρε αχαριστε γιατρέ σε εβγαλα από ψήφο και έβαλα τον Ουριηλ σε ισοψηφία με Κουγκαμι. Αυτό το ξέχασες τελείως. Αφού τις πρώτες μέρες ψήφισες επειδή η άλλη βιαζόταν και μετά άλλαζες αυτό που έλεγα που όντως δεν ήξερα τι να κάνω επειδή με αφήσατε μόνο. Πολύ θέλει να σε δω ύποπτο; Click για ανάπτυξη... Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ωραία λοιπόν θα κάνω σήμερα αυτό που θέλατε εχθές Click για ανάπτυξη... Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #589 23-12-25 19:48 @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #590 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε με τη θεωρία μου ο Γιάννης Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχω κουραστεί λίγο με τόση ώρα γράψιμο, ψηφίζω Memetchi για απόψε. Είναι απευθείας συνδεδεμένος με την Μαναφουκιάρα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά εύχομαι Reader!! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #591 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Περαστικά εύχομαι Reader!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #592 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; Click για ανάπτυξη... Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:49 Η Reader έγραψε: #593 23-12-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Click για ανάπτυξη... Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:51 Ο Ουριήλ έγραψε: #594 23-12-25 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:52 Ο Ουριήλ έγραψε: #595 23-12-25 19:52 Και Πουαρο συμφέρει περισσότερο στους πολιτες παρα στον μαφιοζο να φυγει γρήγορα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:53 Ο Memetchi έγραψε: #596 23-12-25 19:53 Καλά βρε παιδιά, αλλά να θυμάστε τα λόγια του σοφού Μεμετσι Αρχική Δημοσίευση από Micro: Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Click για ανάπτυξη... Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Εγώ σε έβγαλα από την ψήφο μου και έδωσα την ευκαιρία να μου αλλάξεις γνώμη. Σε καθε περίπτωση, όλα θα φανούν σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Click για ανάπτυξη... Τι θέλατε να κάνω δηλαδή; Έκανα δυο μέρες ο,τι ζητούσατε. Μαφιόζος εργαζόμενος της πόλης πρώτη φορά σκαρφίζεστε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:54 Η Reader έγραψε: #597 23-12-25 19:54 Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο American Economist: #598 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν. Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο Memetchi έγραψε: #599 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi charmander Scandal Kate1914 American Economist rafaela11 giannhs2001 Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσένα βρε αχαριστε γιατρέ σε εβγαλα από ψήφο και έβαλα τον Ουριηλ σε ισοψηφία με Κουγκαμι. Αυτό το ξέχασες τελείως. Αφού τις πρώτες μέρες ψήφισες επειδή η άλλη βιαζόταν και μετά άλλαζες αυτό που έλεγα που όντως δεν ήξερα τι να κάνω επειδή με αφήσατε μόνο. Πολύ θέλει να σε δω ύποπτο; Click για ανάπτυξη... Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ωραία λοιπόν θα κάνω σήμερα αυτό που θέλατε εχθές Click για ανάπτυξη... Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #589 23-12-25 19:48 @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #590 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε με τη θεωρία μου ο Γιάννης Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχω κουραστεί λίγο με τόση ώρα γράψιμο, ψηφίζω Memetchi για απόψε. Είναι απευθείας συνδεδεμένος με την Μαναφουκιάρα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά εύχομαι Reader!! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #591 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Περαστικά εύχομαι Reader!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #592 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; Click για ανάπτυξη... Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:49 Η Reader έγραψε: #593 23-12-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Click για ανάπτυξη... Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:51 Ο Ουριήλ έγραψε: #594 23-12-25 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:52 Ο Ουριήλ έγραψε: #595 23-12-25 19:52 Και Πουαρο συμφέρει περισσότερο στους πολιτες παρα στον μαφιοζο να φυγει γρήγορα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:53 Ο Memetchi έγραψε: #596 23-12-25 19:53 Καλά βρε παιδιά, αλλά να θυμάστε τα λόγια του σοφού Μεμετσι Αρχική Δημοσίευση από Micro: Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Click για ανάπτυξη... Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Εγώ σε έβγαλα από την ψήφο μου και έδωσα την ευκαιρία να μου αλλάξεις γνώμη. Σε καθε περίπτωση, όλα θα φανούν σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Click για ανάπτυξη... Τι θέλατε να κάνω δηλαδή; Έκανα δυο μέρες ο,τι ζητούσατε. Μαφιόζος εργαζόμενος της πόλης πρώτη φορά σκαρφίζεστε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:54 Η Reader έγραψε: #597 23-12-25 19:54 Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο American Economist: #598 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν. Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο Memetchi έγραψε: #599 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi charmander Scandal Kate1914 American Economist rafaela11 giannhs2001 Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #590 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε με τη θεωρία μου ο Γιάννης Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχω κουραστεί λίγο με τόση ώρα γράψιμο, ψηφίζω Memetchi για απόψε. Είναι απευθείας συνδεδεμένος με την Μαναφουκιάρα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά εύχομαι Reader!! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #591 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Περαστικά εύχομαι Reader!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #592 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; Click για ανάπτυξη... Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:49 Η Reader έγραψε: #593 23-12-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Click για ανάπτυξη... Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:51 Ο Ουριήλ έγραψε: #594 23-12-25 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:52 Ο Ουριήλ έγραψε: #595 23-12-25 19:52 Και Πουαρο συμφέρει περισσότερο στους πολιτες παρα στον μαφιοζο να φυγει γρήγορα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:53 Ο Memetchi έγραψε: #596 23-12-25 19:53 Καλά βρε παιδιά, αλλά να θυμάστε τα λόγια του σοφού Μεμετσι Αρχική Δημοσίευση από Micro: Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Click για ανάπτυξη... Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Εγώ σε έβγαλα από την ψήφο μου και έδωσα την ευκαιρία να μου αλλάξεις γνώμη. Σε καθε περίπτωση, όλα θα φανούν σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Click για ανάπτυξη... Τι θέλατε να κάνω δηλαδή; Έκανα δυο μέρες ο,τι ζητούσατε. Μαφιόζος εργαζόμενος της πόλης πρώτη φορά σκαρφίζεστε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:54 Η Reader έγραψε: #597 23-12-25 19:54 Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο American Economist: #598 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν. Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο Memetchi έγραψε: #599 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi charmander Scandal Kate1914 American Economist rafaela11 giannhs2001 Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Τώρα καταλαβαίνω πώς ένιωθε με τη θεωρία μου ο Γιάννης Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχω κουραστεί λίγο με τόση ώρα γράψιμο, ψηφίζω Memetchi για απόψε. Είναι απευθείας συνδεδεμένος με την Μαναφουκιάρα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά εύχομαι Reader!!
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Η Reader έγραψε: #591 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Περαστικά εύχομαι Reader!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #592 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; Click για ανάπτυξη... Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:49 Η Reader έγραψε: #593 23-12-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Click για ανάπτυξη... Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:51 Ο Ουριήλ έγραψε: #594 23-12-25 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:52 Ο Ουριήλ έγραψε: #595 23-12-25 19:52 Και Πουαρο συμφέρει περισσότερο στους πολιτες παρα στον μαφιοζο να φυγει γρήγορα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:53 Ο Memetchi έγραψε: #596 23-12-25 19:53 Καλά βρε παιδιά, αλλά να θυμάστε τα λόγια του σοφού Μεμετσι Αρχική Δημοσίευση από Micro: Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Click για ανάπτυξη... Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Εγώ σε έβγαλα από την ψήφο μου και έδωσα την ευκαιρία να μου αλλάξεις γνώμη. Σε καθε περίπτωση, όλα θα φανούν σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Click για ανάπτυξη... Τι θέλατε να κάνω δηλαδή; Έκανα δυο μέρες ο,τι ζητούσατε. Μαφιόζος εργαζόμενος της πόλης πρώτη φορά σκαρφίζεστε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:54 Η Reader έγραψε: #597 23-12-25 19:54 Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο American Economist: #598 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν. Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο Memetchi έγραψε: #599 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi charmander Scandal Kate1914 American Economist rafaela11 giannhs2001 Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Περαστικά εύχομαι Reader!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ!
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:48 Ο American Economist: #592 23-12-25 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Reader: @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; Click για ανάπτυξη... Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:49 Η Reader έγραψε: #593 23-12-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Click για ανάπτυξη... Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:51 Ο Ουριήλ έγραψε: #594 23-12-25 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:52 Ο Ουριήλ έγραψε: #595 23-12-25 19:52 Και Πουαρο συμφέρει περισσότερο στους πολιτες παρα στον μαφιοζο να φυγει γρήγορα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:53 Ο Memetchi έγραψε: #596 23-12-25 19:53 Καλά βρε παιδιά, αλλά να θυμάστε τα λόγια του σοφού Μεμετσι Αρχική Δημοσίευση από Micro: Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Click για ανάπτυξη... Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Εγώ σε έβγαλα από την ψήφο μου και έδωσα την ευκαιρία να μου αλλάξεις γνώμη. Σε καθε περίπτωση, όλα θα φανούν σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Click για ανάπτυξη... Τι θέλατε να κάνω δηλαδή; Έκανα δυο μέρες ο,τι ζητούσατε. Μαφιόζος εργαζόμενος της πόλης πρώτη φορά σκαρφίζεστε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:54 Η Reader έγραψε: #597 23-12-25 19:54 Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο American Economist: #598 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν. Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο Memetchi έγραψε: #599 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi charmander Scandal Kate1914 American Economist rafaela11 giannhs2001 Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: @American Economist Μπορείς να απαντήσεις στην απορία μου για τις ψήφους, αν δεν σου κάνει κόπο; Click για ανάπτυξη... Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;;
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:49 Η Reader έγραψε: #593 23-12-25 19:49 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Click για ανάπτυξη... Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:51 Ο Ουριήλ έγραψε: #594 23-12-25 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:52 Ο Ουριήλ έγραψε: #595 23-12-25 19:52 Και Πουαρο συμφέρει περισσότερο στους πολιτες παρα στον μαφιοζο να φυγει γρήγορα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:53 Ο Memetchi έγραψε: #596 23-12-25 19:53 Καλά βρε παιδιά, αλλά να θυμάστε τα λόγια του σοφού Μεμετσι Αρχική Δημοσίευση από Micro: Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Click για ανάπτυξη... Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Εγώ σε έβγαλα από την ψήφο μου και έδωσα την ευκαιρία να μου αλλάξεις γνώμη. Σε καθε περίπτωση, όλα θα φανούν σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Click για ανάπτυξη... Τι θέλατε να κάνω δηλαδή; Έκανα δυο μέρες ο,τι ζητούσατε. Μαφιόζος εργαζόμενος της πόλης πρώτη φορά σκαρφίζεστε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:54 Η Reader έγραψε: #597 23-12-25 19:54 Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο American Economist: #598 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν. Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο Memetchi έγραψε: #599 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi charmander Scandal Kate1914 American Economist rafaela11 giannhs2001 Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Πες μου αν μπορείς σε τι αναφέρεσαι;; Click για ανάπτυξη... Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός.
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:51 Ο Ουριήλ έγραψε: #594 23-12-25 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:52 Ο Ουριήλ έγραψε: #595 23-12-25 19:52 Και Πουαρο συμφέρει περισσότερο στους πολιτες παρα στον μαφιοζο να φυγει γρήγορα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:53 Ο Memetchi έγραψε: #596 23-12-25 19:53 Καλά βρε παιδιά, αλλά να θυμάστε τα λόγια του σοφού Μεμετσι Αρχική Δημοσίευση από Micro: Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Click για ανάπτυξη... Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Εγώ σε έβγαλα από την ψήφο μου και έδωσα την ευκαιρία να μου αλλάξεις γνώμη. Σε καθε περίπτωση, όλα θα φανούν σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Click για ανάπτυξη... Τι θέλατε να κάνω δηλαδή; Έκανα δυο μέρες ο,τι ζητούσατε. Μαφιόζος εργαζόμενος της πόλης πρώτη φορά σκαρφίζεστε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:54 Η Reader έγραψε: #597 23-12-25 19:54 Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο American Economist: #598 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν. Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο Memetchi έγραψε: #599 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi charmander Scandal Kate1914 American Economist rafaela11 giannhs2001 Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!!
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.617 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:52 Ο Ουριήλ έγραψε: #595 23-12-25 19:52 Και Πουαρο συμφέρει περισσότερο στους πολιτες παρα στον μαφιοζο να φυγει γρήγορα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:53 Ο Memetchi έγραψε: #596 23-12-25 19:53 Καλά βρε παιδιά, αλλά να θυμάστε τα λόγια του σοφού Μεμετσι Αρχική Δημοσίευση από Micro: Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Click για ανάπτυξη... Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Εγώ σε έβγαλα από την ψήφο μου και έδωσα την ευκαιρία να μου αλλάξεις γνώμη. Σε καθε περίπτωση, όλα θα φανούν σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Click για ανάπτυξη... Τι θέλατε να κάνω δηλαδή; Έκανα δυο μέρες ο,τι ζητούσατε. Μαφιόζος εργαζόμενος της πόλης πρώτη φορά σκαρφίζεστε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:54 Η Reader έγραψε: #597 23-12-25 19:54 Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο American Economist: #598 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν. Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο Memetchi έγραψε: #599 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi charmander Scandal Kate1914 American Economist rafaela11 giannhs2001 Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:53 Ο Memetchi έγραψε: #596 23-12-25 19:53 Καλά βρε παιδιά, αλλά να θυμάστε τα λόγια του σοφού Μεμετσι Αρχική Δημοσίευση από Micro: Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Click για ανάπτυξη... Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Εγώ σε έβγαλα από την ψήφο μου και έδωσα την ευκαιρία να μου αλλάξεις γνώμη. Σε καθε περίπτωση, όλα θα φανούν σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Click για ανάπτυξη... Τι θέλατε να κάνω δηλαδή; Έκανα δυο μέρες ο,τι ζητούσατε. Μαφιόζος εργαζόμενος της πόλης πρώτη φορά σκαρφίζεστε Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:54 Η Reader έγραψε: #597 23-12-25 19:54 Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο American Economist: #598 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν. Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο Memetchi έγραψε: #599 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi charmander Scandal Kate1914 American Economist rafaela11 giannhs2001 Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά βρε παιδιά, αλλά να θυμάστε τα λόγια του σοφού Μεμετσι Αρχική Δημοσίευση από Micro: Που εν τέλει ο Ουριηλ δεν βγήκε καν στην ισοψηφία , οπότε μην μας το παίζεις ο καλός σαμαρίτης που έστειλε τον Ουριηλ στον τακο Click για ανάπτυξη... Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Εγώ σε έβγαλα από την ψήφο μου και έδωσα την ευκαιρία να μου αλλάξεις γνώμη. Σε καθε περίπτωση, όλα θα φανούν σύντομα Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ναι ουαου εδωσες μια ψηφο στον Ουριήλ για να δημιουργήσεις ισοψηφία , ενώ σε είχαμε ήδη κράξει που δεν δημιουργήσες ισοψηφία στην προηγούμενη . Το είπες και ο ίδιος : Click για ανάπτυξη... Τι θέλατε να κάνω δηλαδή; Έκανα δυο μέρες ο,τι ζητούσατε. Μαφιόζος εργαζόμενος της πόλης πρώτη φορά σκαρφίζεστε
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:54 Η Reader έγραψε: #597 23-12-25 19:54 Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο American Economist: #598 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν. Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο Memetchi έγραψε: #599 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi charmander Scandal Kate1914 American Economist rafaela11 giannhs2001 Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.996 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο American Economist: #598 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν. Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο Memetchi έγραψε: #599 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Memetchi charmander Scandal Kate1914 American Economist rafaela11 giannhs2001 Searching Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Στο ότι έχετε ίδιες ψήφους με τον Poirot, και ψηφίζεις πάντα αφότου έχει ψηφίσει αυτός. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει να κάνει με αυτό, θέλω να πω δεν περιμένω να ψηφίσει ο Poirot ώστε να ψηφίσω εγώ μετά. Αν δεν κάνω λάθος (διόρθωσε με αν είναι λάθος) ο Poirot ψηφίζει σχετικά νωρίς, λογικό να ψηφίζω μετά από αυτόν. Επίσης, αυτές τις ημέρες ψηφίζω πάντα νωρίς το πρωί αν δεις, καθώς μετά πηγαίνω στην δουλειά μου και δεν έχω χρόνο να γράψω. Δεν έχει να κάνει με τον Poirot λοιπόν. Αν δεις επίσης, εγώ από την Κυριακή έχω γράψει μια τριάδα που θεωρώ ότι ανήκουν στην μαφία, δεν έχει αλλάξει η θέση μου πάνω σε αυτό και για αυτόν τον λόγω τους ψήφισα κιόλας. Τέλος, νομίζω ότι μετά την αποκάλυψη του ρόλου της Kate πολλά αρχίζουν να βγάζουν νόημα. Η συμπεριφορά του Memetchi από την αρχή είναι υπερβολικά παράξενη αν δεις. Αρχικά στοχοποίησε τον Micro χωρίς ουσιαστικό λόγο την Κυριακή, τώρα προσπαθεί με κάθε μέσω να κάνει το ίδιο με εμένα. Επίσης, η συμπεριφορά του είναι υπερβολικά επιθετική/νευρική από την αρχή του παιχνιδιού αν προσέξεις, γεγονός που είναι περίεργο από μόνο του.
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:55 Ο Memetchi έγραψε: #599 23-12-25 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 29 30 31 32 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 Επόμενη First Προηγούμενη 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 30 από 48 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ένα λεπτό. @Pyotr_Krasnov γιατί ανέστησες Micro και όχι Kougami; Click για ανάπτυξη... Δεν ήθελαν να επιστρέψει ο μπλοκαδόρος που τους μπλοκαρε τόσες μέρες, τώρα ψηφίζουν ανενόχλητοι
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.817 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:56 Ο Micro έγραψε: #600 23-12-25 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα
Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Νομίζω ριναι ξεκάθαρο οτι υπαρχει συνεργασία. Έχουμε 10 λεπτά για ισοψηφια για να το αναλύσουμε μην το αφήσουμε γιατί θα ειναι μεγάλο λαθος @rafaela11 @Reader !!! Click για ανάπτυξη... Καλά μην το κάνεις τόσο έκδηλο και εσύ ότι είσαι μαφία . Είχα υποψίες για την ρίντερ αλλα μου τις έκμηδενίζει το άγχος σου σήμερα