Και τι σημασία έχει αυτό με το Poirot που λες;; Έχεις κάτι πιο σοβαρό να γράψεις σχετικά με το γιατί με θεωρείς ύποπτο;
Αν φύγει άλλος ένας πολίτης σήμερα τι να την κάνω τη συγγνώμη σου όμως;; Εκτός αν είσαι μαφία και θέλεις να με πετάξεις έξω από το παιχνίδι για δικό σου όφελος.
Έχει σημασία γιατί αναφέρω κάτι που έχω παρατηρήσει και θεωρώ ύποπτο. Ωραία, είναι τραβηγμένο, ανόητο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Αλλά τι άλλο μπορώ να κάνω; Να μην αναφέρω κάτι που με προβληματίζει; Αν το κάνουμε όλοι αυτό, πώς ακριβώς θα προχωρήσει το παιχνίδι ;
Και προσπερνάς το πιο βασικό, που έχω αναφέρει ξανά και ξανά. Δεν έγραψα για να πείσω τους υπόλοιπους να σε ψηφίσουν, αλλά για να τσεκάρουν όσα έχω γράψει. Να τα συνδυάσουν με τα δικά τους στοιχεία, γιατί εγώ ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Μαφιόζα δεν είμαι και δεν γίνεται πιο ξεκάθαρο, δεν μπορώ να γράψω δημόσια ούτε ρόλο ούτε κάρτες.
Εγώ γιατί ανήκω στην λίστα με αυτούς που θεωρείς σίγουρο πως περιέχουν τουλάχιστον έναν δολοφόνο; Eννοείται και για τους άλλους θα ήταν ενδιαφέρον να πεις την αιτιολόγηση σου (αν και για τον american οκ, το είπες παραπάνω).
Κι εσύ και ο Φώτης θεωρείτε ύποπτο τον Ουριήλ, τα μηνύματα του οποίου, εμένα προσωπικά, μου δείχνουν ότι προσπαθεί να βοηθήσει. Τώρα αν έχει καταφέρει να προσποιηθεί τόσο μαεστρικά, δεν ξέρω.
Πιστεύεις ότι έχω κάποια ύποπτη σχέση με τον Φώτη;
Θα έλεγα όχι κανονικά, όμως δεν μπορώ και να προσπεράσω το γεγονός ότι οι ψήφοι σας μέχρι τώρα ήταν ακριβώς οι ίδιες και ψήφιζε αφότου είχες ψηφίσει εσύ.
Ψήφισες, αν δεν κάνω λάθος, πρώτα Micro και έπειτα Pyotr την πρώτη μέρα, Ουριήλ και μετά Kougami τη δεύτερη μέρα, και Memetchi σήμερα.
Ψήφισε Pyotr την πρώτη μέρα, Ουριήλ και μετά Kougami τη δεύτερη μέρα.
Δεν το αναφέρω ως σίγουρη απόδειξη, προφανώς. Αλλά όπως και να το κάνουμε, μου χτυπάει κάπως άσχημα. Και σίγουρα δεν είναι λύση το να μην αναφέρουμε ό,τι μας φαίνεται περίεργο, γιατί μετά όντως θα καταλήξουμε να μην παίζουμε.
Δεν σε θεωρώ μαφιόζο, το είπα και πριν. Το άτομο που υπερασπίζεσαι πιο έντονα είναι ο Micro, και δεν έχει καμία απολύτως λογική να άφηνες τόση ώρα πάνω του την ψήφο σου για να μαζέψει πρώτα κι άλλες ώστε να την αφαιρέσεις. Αλλά παρατήρησα κάτι που με παραξένεψε πολύ, και θεώρησα ότι καλύτερα να το πω.
Η Reader ή έχει το τοπ σατανικό σχέδιο, έφυγε και ξαναγύρισε και τώρα μας έχει αφήσει εδώ πέρα να τρωγόμαστε μεταξύ μας ενόσω τρώει ποπκόρν, ή έχει μπερδευτεί και έχει διαβάσει το thread 500 φορές τις τελευταίες ώρες μήπως βγάλει άκρη.
Το δεύτερο, αλλά επίσης κάθε φορά που τελειώνω να γράφω κάτι στέλνετε και κάτι άλλο και καίγομαι ακόμα περισσότερο. Γι' αυτό και το πρώτο μήνυμα που έστειλα για σήμερα ήταν ξημερώματα, ήταν η πιο βολική ώρα να διαβάσω όλο το θρεντ και να δω τις ψήφους με ηρεμία, χωρίς να πετάγονται μηνύματα που να με κάνουν να αλλάζω γνώμη κάθε τρία λεπτά. Ταυτίζομαι απόλυτα με τη Ραφαέλα, δεν έχω ιδέα τι να κάνω και το γράφω ξεκάθαρα. Το μυαλό μου κοντεύει να εκραγεί.